DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ezek szerint a játékot nyugodtan átkeresztelhetjük Sebastien Loeb Thrustmaster Rally Evo-vá...
A kontrolleres irányítás is gáz, billentyűzethez csak akkor nyúltam mikor másfél szakasz után nyomtam alt+f4-et. Egyedül a pálya grafikája tetszett pedig egy rally-s játékban ez csak sokadlagos tényező. A Milestone mellett annyi szól hogy hajlandóak voltak kiadni egy demot, így sokakat megkímélnek a vásárlás utáni csalódástól vagy nem kell letölteni cirka 30GB-ot pár perc tapasztalat szerzésért. A Dirt Rallynak is vannak hibái , de a vakok közt a félszemű a király.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.22. 10:11:50
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.22. 10:11:50
A Fanatec-et se támogatja. 😞 Kábé negyed órát volt fenn a gépemen. Majd a fullost még kipróbálom, mert a demo nem perdöntő. De ez gamepad-re, billentyűre készült, az egyértelmű. Legalább nem kell időt keresnem egy újabb szimre, így is kezd már túl sok lenni a jóból. 😊))
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
egy arcade játékot miért akarsz kormánnyal játszani? 😄
Soha nem fogja vissza adni a valóságot kormánnyal sem!
Bohockodós játéknak billel jó.
Soha nem fogja vissza adni a valóságot kormánnyal sem!
Bohockodós játéknak billel jó.
Alapvetően úgy álltam hozzá a dologhoz, hogy valószínűleg nem lesz jobb a DiRT Rally-nál (ez már videók alapján is látszott kb.), de ez, hogy a DFGT-t nem hajlandó támogatni a játék...plusz, hogy 1 szakasz és 3 autó közel 5GB-ot foglal el...kész röhej.
Azt valszeg csak azert "erdemes" kiprobalni (ha egyaltalan mukodik😛), hogy felertekelje a Dirt-et 😉))
Lehet tesztelni😉
sebastien-loeb-rally-evo-pc-demo-available/
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.21. 19:47:26
sebastien-loeb-rally-evo-pc-demo-available/
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.21. 19:47:26
Az nekem is lejött hogy fake, mert ez az idő a lydden junioron egy átlagos időnek számít (amit az alapbeállításokkal bármikor megfutsz) , pedig az a teljes pályának csak kb. a negyede.
Köszönöm a segítséget!!
Az valószínűleg valami elcsalt idő. Korábban is voltak ilyesmi idők, Codemasters-ék írták is a múltkori blogjuk, hogy próbálják kigyomlálni az ilyenek embereket.
Helló!
Én Steam workshop-ból szedem. Általában jobb, mint az alap.
Én Steam workshop-ból szedem. Általában jobb, mint az alap.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy hol találok beállításokat az autókhoz? Próbáltam keresni a google barátommal, de nem jártam sikerrel :/
Tudna valaki segíteni, hogy hol találok beállításokat az autókhoz? Próbáltam keresni a google barátommal, de nem jártam sikerrel :/
0:34-35-nél ott a 6ik fokozat vége, de már nyomni is kell a féket és rakni vissza 4be a jobbos miatt. Három helyen szoktam 2est szúrni egy rövid időre, a joker előtti balosnál, 0:25-nél és 0:42-nél de ott is csak azért hogy kicsit kitörjön a járgány hátulja. Persze lehet ezt másképp is, de nálam ez a koncepció működik nem is olyan rosszul.
A WR idők közül megnézném hogy sikerült összehozni a 0:19es lydenn full körrekordot.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.17. 14:45:17
A WR idők közül megnézném hogy sikerült összehozni a 0:19es lydenn full körrekordot.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.17. 14:45:17
No, a WR időkkel meg az a bajom, hogy amelyikről nincs videó, azt kétkedve fogadom... némelyik nagyon irreálisnak tűnik. 😊
www.smart-bus.hu
Harmadik az túlzás is, nagyon nagyon nagyon rövid áttéteknél van értelme egyébként bukó és nem feltétlenül a rajt, hanem utána nem tudod kiautózni a teljesítményt 4. 5. 6. fokozatban. Az AI-t meg ne nagyon vegye alapul senki mert hulla gyenge a WR időket kell nézni 😉
Számomra is újdonság volt, sőt hihetetlenül is hangzott, de jobban belegondolva van olyan pálya ahol van ebben logika, mert nem tudják rendesen elosztani a fokozatokat... a másodikkal meggyőztek, de a harmadikat még mindig túlzásnak tartom. 😊
www.smart-bus.hu
Ne reagáld túl szerintem... semmi gond nincs addig, amíg kulturáltan meg tudjuk beszélni a vélemény különbségeket. 😉
www.smart-bus.hu
Semmibaj😊 Ja, a 208-ak nagyon jók voltak, idén szerintem Hansen a legesélyesebb a vb-re.
#1650 Hát nem tudom, igaz én is most hallottam(és próbáltam ki) először a 2-esből indulást, de szerintem többet számít az, hogy magát a rajtot, hogy kapja el az ember. De majd most megyek párat 2-esből csak kiváncsiságból😄
#1650 Hát nem tudom, igaz én is most hallottam(és próbáltam ki) először a 2-esből indulást, de szerintem többet számít az, hogy magát a rajtot, hogy kapja el az ember. De majd most megyek párat 2-esből csak kiváncsiságból😄
Szerintem azért vannak különbségek, viszont nehezen hiszem hogy kilőtt segítségek mellett hamarabb hamarabb előre küzdöd magad (miközben felváltasz 2 sebességet), mint 3ikból indulva egyenletes gyorsulással. Mivel tegnap úgyis toltam rx bajnokságot Subaruval (ami kb egy szinten van a 208-al) is és befigyelt a höljes full így felvettem belőle a rajtot, ezzel a váltóbeálíltással.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.17. 10:19:33
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.17. 10:19:33
Bocs igazad van, csak egész nap belekötnek mindenbe amit írok, kicsit túlreagáltam a smileykat, ne haragudj. Egyébként most a Peugeot jött föl nagyon Hansenékkal, ők fogják vinni az autót KPT-nek, kíváncsi leszek nagyon.
Nem értem, miért kell felháborodni azért mert vissza kérdeztem.
Szerintem kb. ugyanott van mint a Polo ami meg kb. ugyanott mint a DS3.
Kb. ugyanannyira erős, ugyanannyi kg, és ugyanúgy 2 sec a 100-as sprint(ezeket a VW honlapjarol neztem, nemtudom mennyire reálisak).
Másrészt meg egy szóval se mondtam hogy jobban tudom, csak leírtam azt amit találtam a neten, de mindegy.
Szerintem kb. ugyanott van mint a Polo ami meg kb. ugyanott mint a DS3.
Kb. ugyanannyira erős, ugyanannyi kg, és ugyanúgy 2 sec a 100-as sprint(ezeket a VW honlapjarol neztem, nemtudom mennyire reálisak).
Másrészt meg egy szóval se mondtam hogy jobban tudom, csak leírtam azt amit találtam a neten, de mindegy.
Ezen az SG-n már nem érdemes semmit írni komolyan, mindig jön valaki aki rohadt okos. Szerinted egy Beetle hol van egy Solberg féle Citröen-től? Mint Makó Jeruzsálemtől kb...
Igen?
Mert így nézegetem az adatokat (VW Beetle GRC vs VW Polo RX) és nagyon hasonlóak.
És a Beetle-nél azt írják, hogy FIA/GRC szabvány szerint van építve/tervezve😄
Meg a Beetle bent is van a várható autók között😄
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.01.16. 22:00:07
Mert így nézegetem az adatokat (VW Beetle GRC vs VW Polo RX) és nagyon hasonlóak.
És a Beetle-nél azt írják, hogy FIA/GRC szabvány szerint van építve/tervezve😄
Meg a Beetle bent is van a várható autók között😄
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.01.16. 22:00:07
Pár tízezer EUR 😄 Ez kb olyan kérdés, hogy mi a különbség egy WTCC meg egy TCR-es autó közt... nem sok tulajdonképpen 😊
Nálam mindenképpen Dirt a nyerő
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Azért ne állítsuk úgy be, mintha olyan orbitális különbségek lennének. Legerősebb AI, 5/5 fejlesztés az autóban.
kép
Csak a rend kedvéért a bal oldani az 1-esből indulás.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.01.16. 19:06:21
kép
Csak a rend kedvéért a bal oldani az 1-esből indulás.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.01.16. 19:06:21
Miért nem hatodikból? Akkor váltani sem kéne és már az első körben leköröznéd őket, ha ilyen ügyes vagy! 😄
www.smart-bus.hu
Nem a pályán van a lényeg! 😄
#1635: Én mindent elhiszek amit alátámasztanak... 😊
#1635: Én mindent elhiszek amit alátámasztanak... 😊
www.smart-bus.hu
Alap értsd nem különleges, nem életidegen... Az AI-t hátramenetben is le lehetne rajtolni szerintem olyan gyenge. A török pálya egyébként elég speciális (szar), itt nem csodálom hogy ennyire szét vannak tolva a fokozatok. Általánosságban kettesből rajtolnak, trust me bro.
De ez meg az ember... 😄 Tehát nem "alap" a másodikból indulás, hanem beállítás, és nyilván pályafüggő is, de ettől függetlenül nekem ez új, a játékban meg simán lerajtolható az AI első fokozatból indulva. 😊
(egyébként meg elég szépen eljött a rajtnál)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.16. 15:58:04
www.smart-bus.hu
Tessék 😊 Tökéletesen látszik a kettesből rajtolás és még a pálya is ugyanaz mint amit a Norbi mondott 😄
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.01.16. 15:49:57
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.01.16. 15:49:57
Ez nem RX autó ember 😄 Egyébként áttételtől függ, be lehet állítani mindegyiket úgy, hogy egyesből menjen, ha magasra teszed az áttételt akkor működik. A Dirt Rallyban nagyon rövidek a fokozatok, van olyan amit élőben is így állítanak be, van amit nem. Amikor én anno EB-n voltam, ott beszélgettem a szerelőkkel ők a Volvo-ban pl nem használták az egyest egyáltalán, Peugeot-ban szintén.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.01.16. 15:47:15
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.01.16. 15:47:15
😊
www.smart-bus.hu
IRL sem rajtolnak egyesből, egyszerűen olyan nagy a nyomatéka az RC autóknak, hogy nem éri meg, szinte nem is használják az első fokozatot. Próbáld ki hogy kettesből rajtolsz, alacsony áttétellel pedig nyugodtan indulj hármasból, egyszerűen megjön az ereje azonnal.
Alap? 😊 Ti tudjátok... 😊
www.smart-bus.hu
Állítólag a 2 literes wrc-kel a hajtűket lehetett hármasban venni, aszfalton, olyan nyomatékuk volt, akkor ezeknek a rallycrossos autóknak ez kb meg se kottyan.
Másodikból rajtolni? 😊))
www.smart-bus.hu
Segítségeknél van valami rajt, hogy ne a gép rajtoltasson. És akkor ki is tudsz akár ugrani. Amikor online funoltunk ,akkor is úgy volt, hogy kéziféket be kellett húzni. Emlékszel? Na,akkor be tudod rakni 2-be és úgy tudsz rajtolni.
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Subarun az 1-es fokozat nagyon rövid alapból is (túlságosan is), ezért kéne 2-ből rajtolni amit nem tudok, mert nem engedi felváltani 😊
Vedd rövidebbre a váltót, akkor le lehet rajtolni őket...
www.smart-bus.hu
Én nem tudok felváltani 1-es fokozatból a rajtnál. Nem tudtam, hogy ilyen köcsög az AI, nem sokat mentem ellenük offline. Tényleg olyan mintha ők egy sínen mennének hiába mész nekik ugyanúgy ugyanazon az íven megy tovább és te csúszol ki helyette 😄
Az egyetlen hibájuk, hogyha mellémész és leszorítod őket, akkor elveszik a gázt.
Egyébként a videón egy Daily Event volt ahol random berakott egy pozícióba.
Az egyetlen hibájuk, hogyha mellémész és leszorítod őket, akkor elveszik a gázt.
Egyébként a videón egy Daily Event volt ahol random berakott egy pozícióba.
Ezért indulok általában 3 fokozattal, hogy nem tudjon kezdésnél hátulról nekem koccolni az AI, ha 3ik helyről indulsz ezen a pályán akkor rendszerint (10/7) kezdésnek a bal oldalon lévő AI rátol a korlátra. Ezen a pályán legtöbbször rajt után kimegyek joker körre, mastersen általában a 1-2ik helyre vissza lehet jönni, utána már csak arra kell figyelni hogy a joker előtti balos kanyarban nem tudjon kitolni vagy pörgetni az AI. Az egy dolog hogy csal mint az állat de még a mezőny felét ki se lehet tolni a pályáról mert oda vannak 'ragasztva' az aszfalthoz, téged persze bármikor kitolnak vagy beforgatnak. Ha nincs egy kocsihossz előny akkor bármi megtörténhet.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.15. 20:32:02
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.15. 20:32:02