2874
  • Szabi #1911
    Hello DiRT fans - our latest patch has landed! Here’s the list of fixes that v. 1.11 will be bringing to DiRT Rally:

- Game - Excessive knocking effect on wheels when playing rallycross (All platforms).

- Racenet - Community Delta times should now display correctly (All platforms).

- Game - AI for Classic and S1600 Rallycross adjusted to have more variety (All platforms).

- Leaderboards - They will no longer be blank and the difference column works (All platforms).

- Racenet - League events can now be restarted if you terminally damage, quit or complete an event (All platforms).

- Community - Fixed the missing string that was being displayed in a very specific situation when Racenet was unavailable (All platforms).

- Graphics - Fixes for rain effects displaying incorrectly on some AMD cards (PC).

- Graphics - Motion blur being applied to cars in bonnet camera and in replays (PC).

- Audio - Co-driver call near sector 2 in Russian is now played in the correct language (PC).

- Game - Fix to prevent unrealistic AI times being shown on Hillclimb if you save and quit after finishing a time for Run 1 (PC).

- Audio -Spotter call during the results screen for Portuguese Brazilian is now played in the correct language (PC).

Now, on to the fun stuff - you may notice that the patch doesn’t just bring fixes, but some additions to the content on DiRT Rally... We’ll discuss these in closer detail in tomorrow’s Road Book – but to celebrate the 100th anniversary of the Pikes Peak International Hill Climb, we’ve added the following content:

- Art - We’ve updated Pikes Peak International Hill Climb to celebrate the 100th Anniversary of the event, complete with official PPIHC logos and branding.

- Game - We’ve updated the handling on the Hill Climb cars so that you can really attack the iconic Hill Climb course.

We hope the patch in all of its Pikes Peak glory really enhances the Hill Climb experience for you, and that the fixes leave your DiRT Rally experience a lot smoother and more fun to play. As always, if you have any feedback for this update, please head to Twitter, Facebook or our Codemasters forums to share it!
  • lac coo
  • GPx8
    Megjött a frissítés, végre a rallycrosst is tudom használni (javították az FFb hibát).
  • kekeN7
    ... vagy ha nagyon türelmetlen vagy, Humble Store-ban -33%.
  • Solt
    A hónap végén lesz a nyári akciózás... hátha! ;)
  • patchaou
    Ha steam-ben berakod a kívánságlistádba, akkor meg emailt is küld ha akciós :)
  • Sponnyabob
    Basszus de kár, hogy nem néztem hétvégén a fórumot, lecsúsztam róla. Nem nagyon ismerem a Steamet milyen sűrűn szokott lenni ilyen akció? Még pár hónapig nem tervezem megvenni, de nem volna rossz egy ilyen vétel :).
    Egyébként, hogy ne csak offoljak, menyire aktív az online rész? Már rég láttam itt verseny kiírást, egyszerűen csak nincs ide kitéve vagy visszaesett a résztvevők száma?
  • Solt
    40%-s akció van steam-n!
  • lac coo
    Mar pedig nem igen neztem, most beallitottam mindent, rajottem higy nyilakkal lehet nezetet allitani, stb :)))))
  • Szabi #1902
    videóbizonyíték van arról, hogy hazudol.. #1846 :D
  • lac coo
    Hat azota nem igen neztem, de inkabb regebben ...:)
  • GPx8
    Pedig nagyon várjuk, mert az új RX autók indokolatlanul rázzák szét a kormányok FFb részét. :/
  • Szabi #1899
    szerintem két hónapja nem jött frissítés :D
  • lac coo
    Régen játszottam ezzel, ma elindítottam, ez nagyon jó lett!
  • Hentes75
    Már tudom.
  • Hentes75
    Ha defektet kapok játékon belül,lehet kereket cserélni?
  • GPx8
    Next patch
  • lac coo
    Minnnyá ? Akkor jo, megvarom .:)
  • GPx8
    minggyá! :)
  • lac coo
    Ezt az elmosódott kasztnit mikor javítják ???
  • GPx8
    Attól tartok, hogy a MOMO-t már nem támogatják az új játékok.
  • dr Kotász
    Légyszi segítsetek: nekem sem jegyzi meg a kormány beállításait (Logitech MOMO, egyébként korrektül felismeri). Tudom, hogy a belépéskor nem billentyűt kell nyomni (a Codies F1-es játékaiban már évek óta így van), de a Dirt Rally nekem nem reagál belépéskor semmilyen gombra a kormányon (váltó/pedálra sem). Azzal is próbálkoztam, hogy beállítottam az optionsben az egeres irányítást, de ha egérrel kattintok belépéskor, akkor sem jegyzi meg a kormányt. Légyszi adjatok valami ötletet, mert így katasztrófa játszani....
  • GPx8
    PC-n tudja. Gondolom, hogy konzolon is kéne tudnia.
  • RepeszElek
    sziasztok, megvettem konzolra a játékot, és jól látom hogy a kormány beállításoknál játék nem tudja a 900 fokot?
  • Danecay
    Csak nem elég szókimondó :)
  • Alexease
    Ez elegge fucking mod:)))
  • RatBaG #1885
  • Musicking
    Nálam jól működik f510 és rumblepad 2 esetén is, esetleg a x360ce segítségével csatold a kontrollered és úgy xbox360 kontrollernek fogja látni.
  • sorler
    Kösz, de ez nekem nem oldotta meg. Egész más gamepad beállításokat ad be, mint amit én korábban beállítottam (custom).
    Logitech f710 beállítását adja, de nekem egész más gamepedom van. Mit tudok tenni?
  • Adam Jonas
    Ez is el lett párszor már mondva: amikor belépsz a játékba, és kiírja, hogy "Press any key or button", akkor nem a billentyűzeten kell megnyomni valamit, hanem a gamepadodon kell megnyomni egy gombot. (Mert ilyenkor dönti el, hogy melyik lesz az elsődleges irányító eszközöd.)
  • sorler
    Minden egyes elindításnál újra kell beállítani a gamepadot, mert egyszerűen elfelejti a játék. Mit tudok tenni?
  • GPx8
    Kicsit off.
    "Elhunyt Ferjáncz Attila. Az örökös magyar bajnok raliversenyző halálhírét a fia osztotta meg közösségi oldalán."
    Link
    Nekem abban a szerencsében volt részem, hogy még láttam versenyezni.
  • MedsoN
    Sziasztok, egy olyan próblémám van hogy nem indul el a játék a következő hiba üzenettel: 0xc0000142
  • Szabi #1878
    automobilistába is elég jó a gokart, van sok-sok fajta :D
  • Solt
    Megnézem... úgyis jön nemsokára steam-n is! :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.04.19. 18:23:09
  • GPx8
    Akkor most próbáld ki a KRP-t!
    Link
  • GPx8
    Kicsit direkt a kormánya, az biztos... :)
  • Solt
    Nekem a gokart nagyon kimaradt, nem gondoltam volna, hogy ilyen melós... :)
  • lac coo
    :)
  • Alexease
    Nem kapcsoltad ki az FFB-t?:)