DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Checkpoint, ha alt+f4, akkor ide dob vissza, ha mentés és kilépés akkor onnan folytatod ahol abbahagytad, ha mentés után csinálsz alt+f4-et, akkor is a checkpiont-tól kezded, nem ahol mentettél
Owned vehicles : Ez evidens. Sajáttal mehetsz és gondolom fejlődik is a kocsid ha még nem maxos.
Career engineers : Végre jó a szerviz.
Vehicle tuning : Ez mi? Setupolás?
Checkpoint : Ha kilépsz akkor ide dob vissza ha jól sejtem. Save and quit-nél is ezekhez dob,vagy ha szakasz után lépsz ki akkor nem?
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Jelentkezés/infók:
Jelentkezés
Leg1
Leg2
Leg3

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Performance when Weather is set to Low should improve.
Leagues will now use a set of stock engineers. The option to use Career Engineers as an option will be going live on the website later today.
There are various tweaks and fixes for the audio in Sweden.
Rallycross tracks have been allocated more memory, to prevent cases where they forget to load.
szerintem
http://blog.codemasters.com/community/02/new-content-for-dirt-rally/
Ide
Hegesztenek valamit?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
VSR DiRT Rally event! Hamarosan kiírjuk a DiRT bajnokságot,addig is mindenki alapozzon. Most csak egy kategória lesz, méghozzá az R4! Hat görög és hat wales-i szakasz.
Szerviz : Mivel jelenleg személyzet nem használható, ezért minden szakasz után tudtok javítani. Úgyse ér kb semmit.
Ligába belépés
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2016.01.30. 13:28:32
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.29. 11:13:12
www.smart-bus.hu
Több mint 300 órám van benne amiből 200at a 0.8as verzió megjelenéséig toltam bele tehát valószínüleg nagyobb rálátásom van hogy mi és hogyan működött eddig. Rally quattro-t gondolom kevesen bütyköltek de pár rally oldal (nem a játékkal foglalkozó oldalak) a center difi esetén esetén 50:50 és 20:80 közötti állításokat említ, tehát nyilvánvalóan állítható. Ha nagyon szükséges készíthetek egy képernyőmentést a 0.7es verzió quattro setup felületéről.
@GeriDoc: AMD kártyákról van szó, azok hibáznak az új driverrel és az 1.0 óta van csak ez.
Az Audinál nem lehet, hogy valójában sem lehet állítani difit, ezért itt sem?
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.29. 00:11:04
A csikos fakra, fure, ami igazabol, nem sok vizet zavar, vagy valami masra?
szerintem
1.Csalni rbr-be? Ha a vágásra gondolsz azért durva nagy vágásokat nem sok helyen lehet alkalmazni és ezt rendesebb bajnokságban ellenőrzik is a szervezők. (Azokról a valótlan időkről ne beszéljünk, amikor valaki nem képes az itiner alapján végigtalálni a pályán)
2.Az álnéven futást is lehet szűrni IP cím alapján.
3. Mi az a haxolás? <#conf>#conf> , Tudomásom szerint a setupok ellenőrzése is lett javítva nem olyan régen, így irreális adatokat nem tudnak megadni....
Csalók mindig voltak, mindig lesznek, akinek ez az egy okoz örömet hogy azzal nyerjen annak megadjuk az élményt 😊 Sztem akik azért csinálják mert szeretnek versenyezni, azok így is jól érzik majd magukat ha csak10.-ek lesznek, a cél pedig ez, egymásban meg amúgyis megbízunk😊
Macbook Air M1 2020
Az elözö hsz-re:
1. Alt+F4 nem tudtam róla és nem is nagyon foglalkoztat, ahogy az "ismert" vàgàsok sem. Ha valaki így akar nyerni és az érdekli, hogy ezeket a helyeket keresse, egészségére. Ha valakit a csalàs visz elöre vagy ezt élvezi hajrà. Nem mindenki így àll a dolgokhoz. Arról nem beszélve, hogy szinte minden jàtékban van lehetöség csalàsra.
3. Benne van a szabàlyzatban, hogy bàrmikor vàltoztathatunk rajta.
4. Nem tapasztaltam eddig grafikai bugot, se a többiek, így valószínüleg ez egyéni probléma.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.27. 16:34:47
szerintem
1. A legégetőbb probléma szerintem az, hogy egy laza ALT+F4 kombóval bármelyik szakaszt bármikor előről lehet kezdeni. Ez ellen van valami ellenszeretek esetleg (itt jön be az, hogy akkor nyomok super rallyt bünti nélkül amikor akarok sajnos :S ).
2. A replay mentés hiánya miatt minden ismert vágást végre lehet hajtani, ami szintén ellenőrizhetetlen sajnos.
3. A szervízt éppen szétkúrta a codies, mi van ha visszateszik és viheted magaddal a brigádot újra? Akkor megint nagyon sokat lehet javítani egy szervíz idő alatt.
4. A jelenleg kijavítatlan grafikai bugok miatt rengeteg versenyző hátrányból indul, gyakorlatilag van olyan pálya ami emiatt játszhatatlan, azokat nem teszitek be?
Bennem ezek merültek fel, ami miatt mi még nem tudjuk elindítani a sajátunkat, de érdekel, hogy esetleg ezekre van-e valami ötletetek, esetleg dolgozzunk össze ha van kedv 😊

Február 8-án elindul az SRS szervezésében az első Dirt Rally Bajnokság, mely ingyenes, és minden rally fanatikust szeretettel várunk egy jó mókához.
Röviden a Bajnokiról:
A futamok 2 hétig tartanak majd nyitva, egy Rally 3 Leg-et (3 versenynapot) foglal magába, melyek minden alkalommal 8 szakaszt jelentenek majd, tehát 24 szakasz vár mindenkire 1-1 versenyen.
A versenynaptár:
1. Monte-Carlo, Monaco, Február 8-21.
2. Varmland, Sweden, Február 29 - Március 13.
3. Jamsa, Finland, Március 21 – Április 3.
4. Baumholder, Germany, Április 11-24.
5. Argolis, Greece, Május 2-15.
6. Powys, Wales, Május 23 – Június 5.
7. Pikes Peak, USA, Június 13-19.
Bajnokságra jelentkezés:
Mindenkinek, aki indulni kíván a bajnokságban, jeleznie kell ebben a topikban az alábbi adatok megadásával:
Játékban használt név:
Valódi név:
Elsődleges Kategória:
Másodlagos Kategória:
Elsődleges Választott Autó márka/típus:
(másodlagos autó márka/típust nem kell megadni csak akkor amikor kategória vagy kategórián belül megtörténik az autó váltás)
SRS Rally Információk, linkek a Bajnokság csatlakozásához :
SRS Dirt Rally Leg1
SRS Dirt Rally Leg2
SRS Dirt Rally Leg3
Bővebb információk a szabályzatban:
Infó, jelentkezés
Jó szórakozást!
Utoljára szerkesztette: Tommy78, 2016.01.26. 22:22:14
BMW 325 iX Rallye Car :)
Köszönöm...
www.smart-bus.hu
Oda vagyon írva ! 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Milyen váltóval tolja a srác? Nem tudom kivenni... :S
www.smart-bus.hu