2874
  • alma2
    Ha mashol nem tapasztalad, es megy a valtod akkor kevesbe igaz, de nagy altalanossagban egy bedugott periferia es be szokott zavarni sokmindenbe.
    pl egy kezifek, ami nincs jol kalibralva es folyamatosan vagy azt pakolgatna be mindenhova, (vagy akar csak egy felretekert kormany is bezvarhat) amikor inputot var egy jatek, vagy ezert nem fogad el semmi mas inputot.
    Illetve a mai napig van olyan program, hogy max 2 eszkozt lat igy a harmadik mintha nem is lenne, vagy olyan is van ami egyet lat es azt amit eloszor "megmozditasz" vagy nem "semleges" allapotban all.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.05.04. 16:20:44
  • Limitbahn
    Sziasztok
    Találkozott már valaki olyannal, hogy a Dirt rally-ba ha manual H váltót akarok beállítani akkor nem fogadja el a fokozatok beállítását? (billentyűzet gombjaira sem). Köszi a segítséget.
  • Mayorpapa
    Sziasztok! Renault Alpine-hoz tud valaki jó beállításokat a Wales-i pályára?
  • alma2
    Multkor ment az elmelkedes/siras, miert kell fejleszti az autokat, es mennyi szakaszt kell menni hozza. A mai szakaszhoz nem volt meg a minim, igy venni/fejleszteni kellett.
    A team-et elfelejtettem atallitani az elso hosszu palyara igy csak az 5 fejlesztheto dologbol az elso 60 %-a lett meg.
    Aztan gyorsan beallitottam, pedig csak olcso janos szereloim vannak 65/75-osok a fonokot leszamitva es egy ROVID szakasz alatt az elso 60%-rol, 4 dolgot kifejlesztettek. Vagyis a gyakorlatban ennel a csapatnal OSSZESEN 2 ROVID szakaszt kell csak menni egy teljesen upgradelt 5/5 kocsihoz
    Azt hiszem ez tobb mint boven belefer, gyakorlatilag ~6 perc..
    Megis lehet latni, hogy jo esetben a fele indulo van ilyenkor, feltetelezem, mert jaj nincs ilyen auto a garazsaban.
    I
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.04.28. 22:55:54
  • Marcinko
    Tony Hawk Pro Skaterben erre szép kis bónuszt kaptál volna !
  • Norbi1990
    Kiadta :D

Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.04.17. 10:01:49
  • alma2
    Mit nem latok jol?
    VSR Mazda Mx5 ->
    1. forduló : Március 21 – ACI Vallelunga Circuit
    2. forduló : Április 4 – Red Bull Ring
    Vagyis ket futam mar lement a fenitek alapjan. Pontverseny nem jon be nekem.

VSR Formula Hybrid Series 2017 versenykiírása!
    1. április 9. Kínai Nagydíj – Sanghai – 40 kör

1 futam lement mar a fentiek alapjan. Pontverseny nem jon be.

Na de mindegy, valakinek meguti az igenyeit az egesz, valakinek nem. Alexnak is igaza van, igy mukodok pl az egyik konkurens szervezo brigadnal.
    A tobbit megirtam privatban, nem offolok tovabb.
  • Alexease
    Tul van ez varialva;)

Aki nagyon akar, az tud indulni. Csinal egy uj email cimet, csak a versenyzeshez, a valodi nevnel meg azt ad meg amit akar, lehet kamu, nem kernek igazolvany (pl. Nagy Istvan:P). Ha meg szivatni akar, akkor meg lehet a "valodi" Gründerbücher Luszotyky Honorátusz
  • danikosz
    Sem? Mi nem megy még? Az első futam végéig nem is fog működni a pontverseny. Semmi értelme minden nevező után frissíteni a pontversenyt meg szórakozni vele,csak azért, hogy egy nagy darab 0 ott legyen a neved mellett.

Nicknevet nem fogunk engedni. Van olyan liga aki engedi, azon kevés követelményeink egyike ez, amihez ragaszkodunk. Oké,hogy a valóságban is mennek néhol, pl Csucsu, de mi nem szeretnénk Fütyiharcos, Kriszvok:3 és társait látni sem a pontversenyben,sem a bajnokok falán, sem esetleg a díjátadón. Nehéz is lenne a Ádivagyokosztcshhő-t eleve felkonferálni is. És akkor még nem is beszéltem arról, hogy a Formula.hu vagy akármelyik más partner oldalán kirakni egy olyan cikket,ahol ilyen nevű embereket sorolunk fel az kicsit komolytalan. Ez nem anonim klub.
    Utoljára szerkesztette: danikosz, 2017.04.11. 19:08:37
  • Adam Jonas
    Ha szeretnél 20-30 beregisztrált, spammelő bot-ot törölgetni nap, mint nap, akkor jelentkezz a VSR-nél, és majd gondolom örömmel kiszedik ezt a funkciót.

Egyébként meg mivan, meg kell adni egy nevet, és be vagyunk sz*rva? :)
  • alma2
    email cimen felul pl a nev. Ami mondjuk Nagy Laci neveben talan nem olyan egyertelmu, de azert vannak joval ritkabb, egyedi nevek tomegevel.
    Na mindegy, ha majd valtozik ugyis latom a kovetkezo beharangozonal.
    Csak parat kattintottam, de nekem a bajnoksagaink -> pontverseny sem mukodik.
  • danikosz
    Nem tudom fogunk-e,nem csak rajtam múlik a történet. De az email címeden kívül (amit megadhatsz úgy, hogy ne támadjanak be spam-ek) milyen titkos infót osztanál meg még, ami csak rád tartozik?
  • alma2
    Erre valaha fogtok normalisabb megoldast bevezetni, hogy ne egy nyilt forumba ontse be az ember magarol az infot, ami igazabol senkire nem tartozik?
    Foleg, ha regisztralt tag, csak egy gombot kellene nyomnia, hogy "indulok"
    Koszi.
  • danikosz

Sziasztok!
    Hamarosan rajtol a VSR DiRT Rally országos bajnoksága! A 6 fordulós, fordulónként 15 szakaszból álló versenyeken 3 kategória autóit eresztjük össze. VSR szervertagsággal kell rendelkezni, ha WRC autóval szeretnél menni, ha KitCar vagy a '70-es évek sztárjai mellett döntesz, akkor pedig ingyenesen is részt tudsz venni a bajnokságban. Várunk sok szeretettel!
    >Bajnokság információk és jelentkezés<
  • Pitti
    Mondjuk én pont a másik tábort erősítem, akármennyi pénzt tudnék belerakni akkor is inkább szimulátoroznék :) Ha van egy órám (és max csak annyi van) akkor leülök és megyek egy két versenyt online. Kimenni a határba csapatni kevés ez az idő, meg általában olyankor már sötét is van :)

A cucc nagyon komoly, de ez így illúzióromboló mikor az összes vezérlő össze vissza mászkál irreálisan, gondolom a pedálok sem egyszerre mozognak az üléssel. Szóval ez így el van cseszve... mellesleg egy fanatev v2 pedál csak úgy be van támasztva a sarokba mert az már felesleges... 500eurós kormány perecek a fogason, meg egy gitár ha már Kunosnak is van... ejj...

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.04.07. 07:13:23
  • goldboy
    Cirka 25 ezer dodó+ a PC, ennyiből már én is inkább a határban csapatnám
  • Alexease
    Ezert a penzert, valszeg letolhatna 1-2 szezont az igazi magyar bajnoksaggban (persze nem WRC-vel):DD
  • Pitti
    Rally autókban szokott a kormány jobbra balra 20-30 centit elmászkálni a kanyarokban? Szegény gyerek sokszor alig éri el, ki kell nyúlni érte az ablakon :)
    Ne mondjátok már, hogy ez így annyira jó.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.04.06. 18:27:51
  • __Jacek__
    Juj ez komoly:)
  • alma2
    tyuuu, ez az elso amit jo nezni, nem azt erzed, hogy vaskerekeken megy a kocsi, felfuggesztes nelkul. Ha jol latom valami koreai cucc ez, es angol weboldal sincsen nagyon a facebook-os oldalt leszamitva.
  • goldboy
    Alma, ha a lóvé nem számít :
  • Solt
    Igen, egy fokkal komolyabb mint a megszokott... :)
  • ManoNegra
    Lenyomtam egy bajnokságot a MiniMorissal, egyet az Opel kadettel (olyan kocsim volt :-) utána a Delta Integrale-vel, majd ezek után vissza a minihez, nem tudván, hogy a játék ilyen komolyan veszi ezt. :-)
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.03.11. 19:34:33
  • Solt
    Tudtommal nem lehet, bár soha nem próbáltam... :)
  • ManoNegra
    Tegnap vettem meg ezt a játékot, nagyon nagy élmény! :-)

Azt nem tudjátok, a karrierben ha elkezdem valamelyiket, akkor nem lehet a felénél abbahagyni és másikat indítani? Csak másik autó választását ajánlja fel.
  • tbazsi95
    RaceDepartment Rally Championship 2017 | DiRT Rally | Rally Greece | Balazs Toldi OnBoard
  • alma2
    ket napja letoltam egyben a heti r4-es versenyt. Gyorsan feltuningolva a subaruval. Nem is gondoltam volna nem is vezettem idaig ezeket, igy a mitsu is 0-as szinten alldogalt.
    A lenyegre terve anno valaki hianyolta a keresztbe autokazast, na itt aztan megkapja az ember, olyan alulkormanyzott az auto, hogy Monte Varlot gyakorlatilag kezifekkel mentem vegig. Viszont cserebe, szinte lehetetlen megpordolni vele, nemhogy kilinccsel elore, de a segge van elol akkor is megfoghato, iranyithato marad. Erdekes elkepzeles.

• flyinghigh
    Ennyire nem kell kombinálni a dirt rally steam appid history alatt megtalálod a választ. A steam alatt időnként külön patchlog nélkül is frissülnek/változnak a fájlok pl. ha cserélgetik a CEG-et vagy épp más DRM-et, az meg hogy mennyire befolyásolja a felhasználói élményt egy gyengébb gépen az már nem érdekli őket mivel már fizettél a cuccért esetleg ha tömegesen érkezik a report akkor talán foglalkoznak vele. Az fps esés meg relatív egy combosabb hardveren nagyobb a különbség.
    Az ultra low meg nézhetne ki szarabbul is mint ahogy akkor biztos nagyobb lenne a különbség tehát valamit valamiért.
    Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2017.02.26. 07:45:38
  • Adam Jonas
    Jó, ez eddig is világos volt, amit viszont nem értek, hogyha valami jól optimalizált, akkor az Ultra és az Ultra Low beállítások között nem 10 FPS-nek kéne lennie. (Legalábbis, a Shader nem egy apró, elhanyagolható dolog, ami szinte alig befolyásol valamit.)
  • alma2
    leforditva autos nyelvre nincs ebben semmi fura, ha nincs autod 0-at fogyaszt (OFF) mig mondjuk hasznalati stilustol fuggoen 5-9 litert (low, high).
  • Adam Jonas
    Amúgy alapvetően az megérne egy misét, hogy a Shader level eseténen, az Ultra Low és Ultra között miért van összesen 10 FPS-nyi különbség, míg az Off és Ultra Low között meg 40+ FPS. (Ezt valamelyik nap próbálgattam, néztem egy elég nagyot...)
  • Adam Jonas
    Uninstall...nem simán letöröltem.

Vírus/malware tuti nincs, mert szoktam nézegetni a Feladatkezelőben is a dolgokat.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.02.25. 18:07:33
  • alma2
    ha letorlod csak ugy, termeszetesen visszamasolja..
    Keress ra neten egy par lepes, hogy veglegesen kiirtsd szegenyt.
    Amugy barmi megszhivathatja az embert, ha ilyen durva teljesitmeny visszaeses van, akar a feladatkezeloben is latod, mi porgeti a procit a vinyot stb.
    Barmelyik windows telemetry app, de tenyleg barmi, mukodhet rosszul, vagy akar egy regebbi update, ami sose telepult fel, mindig ujra probalkozik, a lehetosegek szama vegtelen.
    Nekem is neha bebugzott az egyik windows komponens ami tipikusan akkor lep mukodesbe, akkor egy 32-bites exe-t inditasz,, a'la dirt rally elindit, es tekerte az egyik procit fullra, de mas esetekben is, azt is registry stb turkalassal lehetett vegleg elinditani.
    Vagy rakeresel hasonlora "How to disable Telemetry and Data Collection in Windows 10"
    kezzel mahinalod, de biztos van ra mar rengeteg egy gombos app is, ami megcsinal helyetted mindent.
    Ezeket nem probaltam, de ezeket kidobta elsore a google:
    http://www.ghacks.net/2015/08/14/comparison-of-windows-10-privacy-tools/

• Adam Jonas
    Oké, és a letörölt OneDrive miért frissül? :D

Az áruház magától nem telepíthet programot - a Windows igen...
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.02.25. 15:13:47
  • Szabi #2278
    az onedrive az áruházban frissül
  • Adam Jonas
    Én erre nem fogadnék nagy összeggel, sőt...

Nagyon jó példa erre, pont ebből a hónapból: OneDrive. A teljes OneDrive szolgáltatás ki van nekem kapcsolva a gépemen, egyik nap mégis dobálta fel videókészítés kezdetekor, hogy a OneDrive használatra kész. A legdurvább az, hogy rá 1 vagy 2 napra, haveromnak is elkezdte ezt - pedig neki telepítve sem volt a program.

Nem tudhatod, hogy mikor milyen bugfixet/micro update-t szedd le a Win10, amiről "elfelejtenek" szólni és/vagy értesíteni a nagy publikumot.
  • Szabi #2276
    februárban még nem volt win frissítés :-)
  • Adam Jonas
    Érdekes történet:

Kedden este játszottam a DiRT Rally-val, de már az előtte lévő napokban/hetekben is észrevettem, hogy igencsak alacsony az FPS-em a korábbiakhoz képest. EA idején bőven megvolt a legrosszabb helyeken is a 60-70, most ugyanolyan beállítások (meg olykor még alacsonyabb beállítások mellett is...) esetén volt, hogy lement 40-ig az FPS-em. Szerdán bejelentették az AMD Ryzen CPU-családot, csütörtökön nem játszottam, most vettem elő pénteken...ugyanaz az autó, ugyanaz a szakasz, bő 100+ FPS. Még a görög szakaszokon is! Micsoda véletlen egybeesés, nemigaz? :D :D :D :D

Látszólag a Steam nem frissített semmit, de ki tudja, hogy a Win10 mit frissített a háttérben...besz*rt az Intel vajon, és gyorsan driverekkel kifacsarta a plusz teljesítményt a procijaiból? :D
  • alma2
    this video is private.
  • tbazsi95
    Hát ez is érdekes. Jönne a szokásos AI a kocsival a rajtba áll.... azonban fogta magát az AI és a korlátba fordult. Én csak néztem, hogy most mi lesz így. Egy ideig nézhettem kívülről a történéseket aztán a játék úgy gondolta, hogy akkor rajtam a világ szeme és induljunk. Onnantól már látszik a videón, hogy kér a kézi miatt. Visszaszámol és rajt csak hát én a korlátban álltam, szóval nagyszerű dolog volt. :D Remélem azért éles versenyen nem tolja be, mert az nem lenne vicc. :/