DiRT Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A konkurencia: Championsheep Rally 😊<#idiota>

Nem tudom, majd meglátjuk.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szabi
videó első néhány perce.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

danikosz
Jaa. Az mit jelent? Pl Wales-ben ami megtalálható 2 nagy szakasz annak random össze vissza keveri a kanyarjait és így létrejön egy zsír új szakasz?

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Szabi
valamit hagyni kellet dlc-nek is.. 😄

Egy pályaszerkesztő az azért egy picit bonyolultabb... 😊
Kivéve ezt!

lac coo
Jo, de en akkor nem huzhatnam egesz veletlenul a vonalat ...? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ha jól értettem, akkor ez nem egy szerkesztő lesz, hanem egy random nyomvonal generáló.

danikosz
A legjobb dolog benne szerintem a pályaszerkesztő. Nem az lesz ott,mint itt,hogy jaj csak ennyi pálya van,hanem végtelen a kínálat. Szerintem a profibbak ebből át is rakják a szakaszokat hamar és hirtelen 9 helyszín lesz majd elérhető,majdnem full vb.

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Nem baj, itt majd a "szimulátoros" részéről beszélgetünk, ha lesz neki olyan... 😊

lol

Kosz az infot. Hat jahh. En meg forditgatok itt mint egy hulyegyerek, kozbe mar bedobta a Szabi oda az infokat. <#ijedt><#vigyor3>
Nekem erre a topicra van egy linkem, mas nem erdekel a forumrol, azert nem vettem eszre. ..but i'm a weirdo, i guess 😛 <#miaz>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.26. 21:12:57
alma2
Fiatalok es tulkorosak 😊
Van mar dirt4 topik, mondjuk belinkelhette volna szabi ha mar o csinalta...
dirt 4

szerintem

Ez jo olvasmany volt, különösen a "your stage" resz! <#eljen>
Nagyon is igaz amit a srac mond, amikor puhatolozol egy szakaszon az az egyik legjobb fless es ha ez az uj feature csak fele olyan jo lesz mint emliti, akkor lesz itt nemulass. 😄 (pontosabban "mulass" csak) <#buck>

Ugy tunik a legjobb generalt palyakat felhasznaljak majd event-ekben ill. a karrier bajnoksagokaban, hogy minel sokszinubb legyen a kihivas.

Ezzel gondolom lehet majd olyan live versenyeket csinalni, ahol egyenlobbek lesznek az eselyek mindenki szamara. Sok a kerdojel még. 😊
A pályageneráló nagyon izgalmasan hangzik, ha profi lesz, akkor az sokat dob a játékon!
Ha legalább olyan lennie "szim módban", mint most a DR, akkor én biztosan megvenném!

bardocz
Petter Solberg
53 perce ·

This is it! This is DIRT4!
I was never in doubt about this one! For so many years I've been struggling to get the proper FEELING of driving in a game. I want it as close as possible to how a rallycross/rally car really is.
With Kris Meeke and my feedback, the new DiRT 4 is closer than ever before!

Mondjuk ő túl nagy showman ahhoz, hogy higgyek neki 😄
Itt egy par info, ami kicsit rejtve van jelenleg.

A dirt 4 két féle játek moddal erkezik. Arcade és Szim
Kris Meeke and Petter Solberg segitett a szim iranyitas kidolgozasaban, ami realisztikusabb lesz mint a DR.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
forras FB:
"The experience of DiRT 4 comes two ways, with gamer handling and sim handling. Gamer is like DiRT 3 but better, and Sim is DiRT Rally but better. 😄 Kris Meeke and Petter Solberg helped us developed the sim handling... and did we mention there's a near infinite amount of tracks?"

Szoval elvarhato lesz legalabb a Dirt rally fizikaja, de azt mennyire melyen ment Solberg bele azt nem tudni.
Norvég>Angol>Magyar forditas utan ennyit tudni errol.
Petter Solberg lesz a jatek hivatalos hangja.
Solberg azt emlitette, hogy a Dirt rally elég realisztikus volt neki, de a hajtu kanyarokban tulkormanyzottak voltak az autok.
Magyarul, lehet nem nyult bele az uj iranyitasba olyan mélyen!?

(tobb mint 50 jarmu) More than 50 "off-road" vehicles in the game, including: Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 and Audi Sport quattro S1 E2

Five locations: Australia, Spain, Michigan, Sweden and Wales.
Rallycross, with stages such as: Montalegre, Lohéac, Hell, Höljes og Lydden Hill.
Uj F1 szeru karrier mod erkezik, szponzorokkal stb
Uj jatekmod "Landrush" bugikkal es nagyvasakkal ill. crosskart szeruseggel - Shorter dirt stages with buggies and trucks, and some sort of "crosskart".
Fejlesztett Toresmodell, ill uj rally iskola

Your Stage - Pálya generáló
Amivel a szintedtol foggoen generalhatsz egyre hoszabb szakaszokat, ami megoszthato lesz masokkal is. Minél elorebb jarsz a jatekban, annal hoszabb ill. technikasabb palyakat tudsz majd generalni. Gondolom a szerver ido miatt.
Jol hangzik, meglatjuk mennyire jol is raktak ossze ezt, ill az "itiner" mennyire lesz szinkronizalva az egesszel.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.26. 19:53:14

Szerintem pedig nem. Arcade szar kell a népnek. A Dirt Rally tul nehéz a casual gamereknek.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.01.26. 19:38:30

lac coo
Jobb volna egy jofele Grid ezzel a realizmussal 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi

Megvettek... kilóra...
Sokáig meg akartam venni a Dirt Rally-t, de inkább a virágbolti verziót használtam saját szórakoztatásomra... gyanús kezdett lenni, hogy nem jön hozzá semmi update, és egyre inkább kitértek minden ilyen irányú kérdés elől a facebookon is...

Hát ez volt az oka, ahogyan azt sejteni lehetett... az pár kocka ingame levett a lábamról!
Danecay

Szabi
Codies blog azt állítja hogy a Dirt Rally realizmusa lesz vegyítve a Dirt 2 -3 világával.. aztán majd meglátjuk.. 😄

alma2
Ahogy irjak a hirportalok, junius 9 jon a dirt 4. Mivel nem azt irtak, hogy dirt rally 2, igy sajna nem bizakodom, de remelem kellemesen csalodom es csak a bejaratott nev miatt hasznaljak ezt.

szerintem

alma2
Mesz par custom championshipet, felpakolod a szerelokre a perkeket max 4-5 szakaszbol fullra van upgradelve a gep...
(de ha nincs meg meg az osszes szerelo slot-od, (Ha van ilyen, mar nem emlkeszem, akkor is 10 menetbol megvan kb)

Anno amikor masters fokozaton toltam, mindig volt egy a.i. ami hihetetlen idoket ment, de azert ot is le lehet nyomni egy full-os kocsival, némi gyakorlassal.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.25. 19:50:55

szerintem

RaceDepartment Rally Championship | Dirt Rally | Rally Monte Carlo | Balazs Toldi OnBoard
"A biztonságra megyek .."
Ilyen aláírással nem hiszek neked. <#crazya> <#papakacsint>
Haha, Koszi, lehet majd benevezek. 😊

Nyiri #2145 Az akkor meg szebb ugy! 😉

Monthly live update:
Na kivegeztem a Monthly live-ot tegnap este. Kicsit lehet elsiettem, de nem banom, tanulsagos volt, bejott nagyon! Megint jo keson ultem be a gep ele, azt rahuztam a vasat egy mini bukkanora, az meg radobott a falra, de vegul sikerult megusznom. 😊 Erre, a sok eszemmel benéztem a kovetkezo szakasz nevet es rosszra gyakoroltam ra. <#taps><#wilting> A jatek meg nem engedett kilepni, igy el kellett indulnom rajta nehogy diszkvalifikáljanak. <#nyes> Meg jo, hogy a hosszu stage-bol volt levagva, igy ismertem a terepet, viszont a kulonbozo idojaras(tapadas) miatt izgultam rendesen. 😄
Szoval volt minden. 2x megforogtam a levegoben, árokba szorultam, volt fa, fal, bucka, elmert kanyar/fektav, egyeni rekord, festek koptatas az ajton, minden mi szem szájnak ingere. 😄

A helyezes ne tevesszen meg senkit a videoban, orulhetek ha top10-ben tudok maradni, jelenleg 10. vagyok az elso 6 szakasz utan, a tobbit meg nem erdemes nezni mert sokan meg nem raktak be idot. A 6. stage-tol a 24-esig pedig osszehoztam kb 1 percnyi hibat, mogottem pedig nagyon szoros volt a mezony. Nem volt rovid verseny 01:47:37.646 lett a total versenytempoban. <#smile>
Frissitettem a playlist-emet, 21 stage lett felveve a 24-bol. Bocs a minoseg miatt, par orszagban egyszeruen pixelesen rogzitett itt-ott. :/
Ez a második rally az elitbe. Annyi eddig a tuning hogy állíthatom az autómat 😊 Még nincs semmi extrám.

Met
Figyelj, én szar vagyok. A biztonságra megyek, inkább letudok 12 lassúbb szakaszt mint 2,5 gyorsat 😉
Gyere nyugodtan

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Az idoket a kozossegi eredmenyek alapjan rendezi a jatek. Mivel a GroupB a legnehezebb kategoria, raadasul Monte Carlo-ban, jeges uton kell menni, igy a nagyatlag valoszinuleg max ment par restartot es be sem ert a celba, masok pedig ki sem probaltak. Igy szerintem, ott azert nehezebbek az idok, mert csak a kitarto jatekosok eredmenyei vannak atlagolva, ill. a nemet lehet jobban is fekudt neked. Azt meg megemlitenem, hogy a verseny utan az eredmenynel az elso AI neve mellett latni egy kis szamot, ami mutatja milyen "ligás" a csavo. Elit szinten mindig van egy masters szintu versenyzo is, azert megy o brutal idoket. Amugy ha jol tudom eleg top3-4-ben lenned hogy eloleptessenek mastersre. Amugy meg van minden tuning mar a vasra!? (bar gondolom igen ha masodikra tudod hozni. En is szivtam ezzel, az elitben.)

#2141 Koszi az infot, olvastam en is az oldalukon, de nem lenne bölcs elindulnom egy ismeretlen autoval, az Alpine-nal is kellett par szaz km, hogy jobban raerezzek. Raadasul csak elit szinten vagyok, igy a palyak felen meg 1x sem mentem, ami meg ok lenne, ha tudnam mi foghato még meg az autoval. Az AWD- kategoriara gondoltam, egy 95 Subaruval, mert a 2010 nem jon be annyira. Meglatom, lehet kesobb becsatlakozok csak gyakorlasnak. A top mezony eleg erosnek tunik, egy probakor utan nezve. Tobb kell oda mint csak a palyan maradni, jol toljak. Egyenlore nem az en szintem, talan kovetkezo szezonra kepbe jovok. 😊
Sok sikert az induloknak! <#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.24. 19:33:57
Group B, Peugeot 205, Monte Carlo. Elite liga. Hát nem elmegy az anyjába ez a játék? Úgy megyek mint egy őrült, karcolom a kanyarban a falat, egy 10 kilóméteres szakaszon lever a víz. Erre kapok 20 másodpercet az első helyezettől. Mindig második vagyok. Most ennyire szar lennék (előző helyszín a német volt ugyanúgy elite liga/group b, simán első lettem). Hogy lehet hogy az első helyezett űr időket megy miközben mindenki más a sorban (köztük én is) ennyire lemarad? 😄

Adam Jonas
Nem a karrier módban megszerzett autókkal lehet indulni csak a bajnokságban.

Dobhattatok volna egy memo-t errol 1-2 hete. <#eljen> Egyik versenykepes auto sincs még meg, foleg nem tuningolva. <#szomoru1>
Adam Jonas
Még szép!

Norbi1990
Igen, Január 29 23:59 GMT időszámítás szerintig kell befejezni az utolsó szakaszt a rallyn.
Met
Important Notes:
The Rally is from 23rd January 00:01 GMT until 29th January 23:59GMT. You must've finished and uploaded your time on the last stage before the end-time.

Itt ugye arra gondolnak hogy a miután beértél a program feltölti az időt a racenet-re, nem kell semmit manuálba beírkálni.

Norbi1990
Igen.
Met
A Race Department-es bajnoksában indul valaki?
Utoljára szerkesztette: Met, 2017.01.23. 14:33:00

Pont most beszelnek rola a redditen. Ugy adodnak ossze a szakaszok, hogy egy valos stage egy részét lecsipik es ket reszre vagjak. Ez a ket hosszu, ill. a forditott verzioval igy lesz 4 hosszu. Majd ezeket kettevágták még1x, igy lesz 2x4 rovid.
Mar regi videok, de aki nem latta esetleg annak erdekes lehet.
Valodi szakaszok VS Dirt Rally

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.22. 21:26:28
Szep, meg most is a 10-ben vagy. 😉 Jol felzarkoztal, latom neked is a gorog volt a leghuzosabb, azota csak jossz fol 😊 <#eljen>

Passz, eddig en is 2 hosszut vettem csak eszre. Mondjuk ez a rendszer segit sokat, igy az elso palya mindig a legnehezebb, utanna pedig tobb ismeros szakasz bukkan elo. Mondjuk lehetnenek elobb a rovidebbek, majd az ismeros hosszu inkabb. <#vigyor3>
alma2
na meg a palyavalasztas is jo abbol a szempontbol, javitsatok ki ha nem igy van, orszagonkent gaykorlatilag 2 hosszu szakasz van, aztan az van kette vagva es oda vissza lehet menni rajta, vagyis egy hosszu szakaszbol igy csinaltak 6 szakaszt jatekon belul. Most igy mindig egy utvonalon mesz a leheto osszes variansaban. A kovetkezo monthly meg siman lehet minden orszagbol a masik hosszu szakasz a 6 reszevel egyutt, igy egy teljesen uj kihivas lesz.

szerintem

alma2
gyorsan en is leporgettem az utso 4 szakaszt. Belegondolva eddig egyaltalan nem ismertem a palyakat, jo moka volt vegig pattogni a finn palyan, amig nem idore megy az ember es nem kap idegbajt, hogy lepattog az utrol. A lengescsillapitokkal jot szivtam, hasznaltam a gorogbe beallitottat, az uton nem maradt az auto, aztan feltoltam az egekbe, igy mar jo volt. Vegul a versenyt a gyarival mentem, amivel szinten siman hoztam az idomet, szoval az en tempomnal meg nem nagyon mulik ezeken az aprosagokon az ido. Persze megint nem hittem a szememnek az idoid lattan, de ezt mar kezdem megszokni 😊

Persze meg nem futotta le a teljes mezony a 18 szakaszt, de addig is jo latni magam a top10-ben, meg par percig.

szerintem

Na beraktam ma a 18. szakaszt, par napja csinaltam ezen egy jo idot, de nem mertem annyira nyomni a live-on, igy is sikerult kozel azonos idot futnom. Mint mondjak a Rallyban, "Sokszor a lassabb tempo gyorsabb", foleg ezekkel az ugratokkal. 😄
Ezen a palyan volt eddig a legtobb restartom, de a kezdeti nehezsegek utan ellege bejon Finland! Kemeny lesz ez majd a 2001-es Impreza-val. 😊

A nagyagyuk latom meg mindig nem mentek, lehet kivarjak a veget, hogy tudjak milyen tempot is kene autozniuk. (Mas bajnoksagokban nap mint nap latni az idejuket.)
Jovo heten Monte Carlo, most mar tuti! Itt az elso 3 palya neve. 😉

FaTaL #2129
Gondoltam arra is, de nem irok egy regenyt, amikor lehet a wifi nincs bekapcsolva es a telo mobil internetes halozaton keresztul probalja keresni a helyit. 😛
[HUN]FaTaL
A config fájl alapján a 20777 portot ki kéne nyitni a tűzfalon 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Udv

En is tervezem felrakni a mobilra. 😊 Ötletem sincs eddig mit alithattal be, igy nem egyszeru segiteni. 😊
Ezt gondolom felraktad a gepre, android ip cimedet beallitottad az ini file-ban(telo app-ban latod a cimet) es a steam-es "hardware_settings_config.xml"-t belotted az alabbiak szerint.
Dirt Rally:

- Edit the file "hardware_settings_config.xml" located in:

"..\SteamApps\common\(game)\system\" or "..\Documents\My Games\(name)\hardwaresettings\"

- Change these lines:

<udp enabled="true" extradata="3" ip="127.0.0.1" port="20777" />

For an older version of the xml file:

<motion enabled="true" ip="127.0.0.1" port="20777" delay="1" extradata="3" />

<led_display nativeSupport="false">

Ezek utan, program futtat a gepen, majd androidon es indithatod a jatekot. Ez az alap, egy gyors kereses utan, de lehet mas a gondod!? lol <#nyes>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.20. 20:52:12
JUVEfun
Sziasztok !

Van olyan aki használ mobiltelot kijelzőként ? (Dashmeter pro vagy a HUD nevü appal vagy mással )
Ha igen segítsen már nekem , mert sehogy nem tudom összehozni.

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

<#nyes>
Haha, jahh, ok meg nem mentek es ezek a sracok nem hiszem, hogy hibaznanak. Az elso helyen levo srac (14. stage) nagyon ugyes, nem tudom mennyit gyakorhat/gyakorolhatott egy szakaszra, mert tobb mint 2 perc elonyben van a masodik leggyorsabbhoz viszonyitva. O csak 2 naponta csinal 1-et, en meg ugy ra vagyok izgulva, hogy max 2 delutant huz ki a 6 stage. Most is 5-ot toltam az elso nap, viszont a heti utolsot most elrakom kesobbre.
Persze nem annyira veszes, csak igy kicsusztam a lehetosegbol, hogy fogjak meg 1-2 helyet. A mogottem levokkel is nagyon szorosan alltunk, ugyhogy most mar csak rajtuk mulik mi merre. 😊

Nyiri #2124
Jo kihivas a B group, en is rajta lennek, tenyleg teljesen egyedi, de annyi fele huz a jatek, hogy nem tudom merre kapjam a fejem. 😄 A 2001 Subaru Impreza-t vegre feltuningoltam, de menni meg nem is mentem vele, a bajnoksagban sem ertem meg vegig, nomeg itt vannak az online dolgok is. A kovetkezo valoszinuleg a Subaru lesz, ahogy az Alpine-nal is eszrevettem, kell min 500-1000km egy autoval, hogy jobban raerezzek. Ugyhogy jo is volt nekem ez a "havi online" mert visszahuzott az Alpine-hoz a 2000-res vasak elott. Valoszinuleg utanna beprobalom a "B-t" en is, mert a 2010-es vasak nem mozgatjak meg a fantaziamat.
alma2
Csinalod itt a muhisztit, aztan osszetettben mar a masodik vagy 😊 Bar igy hirtelen, ahogy nezem akik elotted voltak meg nem mentek.

szerintem

Én elite ligát kezdtem B grouppal. Előtte a Sierra Cosworth volt. Azt imádtam. Peugeot 205-t vettem. Az első 30 próbálkozásra egy kanyart nem tudtam bevenni. Most ott tartok hogy az első rallyt megnyertem és nagyon megszerettem a kis mocskot. Teljesen más dimenzió mint az előzőek. Olyan gyorsan történik minden 😊 De jó buli.

Gratulalok szep eredmeny, foleg "ismerve" a B group-ot. Mentem egy probat par napja egy Wales-i palyan, hat kemeny nagyon, muveszet azt a vasat az uton tartani. Atom preciz pedal kontroll ill. kormanyzas kell mar csak ahoz is, hogy be tudj erni. Elso korben azt se tudtam hany ora. 😄 Foleg kuplunggal! <#worship>

alma2: "nem egyertelmu szamomra a fekutrol a visszajelzes, leszamitva, ha kicsuszok es fanak csapodok, a mai napig erzesre fekezek"
Ugy is kell persze, arra gondoltam, hogy ha latod, hogy nagyon siman ment a kanyar, kovetkezo korben ott megprobalhatsz nagyobb sebesseggel atmenni. Ha pedig fa van, az meg a masik veglet, de abbol is lehet tanulni. 😄
Igen az itiner bugos, ma en is belecsusztam, pontosabban belehuztam a kanyarba, de mondania kelett volna, hogy meg se probald. 😄 Az utem hibakat is eszrevettem parszor, nagyon zavaro tud lenni.
"nincs e valami delta ido mutato"
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de en gyarkorlasnal, mindig "personal best-et" allitok be es ugy lehet latni melyik szektorban jottem ki jobban.

A csmarcell nevet latom meg sokszor, le a kalappal elotte is, stabilan sokszor csak masodpercekre autozik 1-2 nagyobb nevtol dailyben. Nem ide valosi esetleg?