DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Nulla tenaci invia est via"
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Kivéve ezt!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Kosz az infot. Hat jahh. En meg forditgatok itt mint egy hulyegyerek, kozbe mar bedobta a Szabi oda az infokat. <#ijedt>#ijedt><#vigyor3>#vigyor3>
Nekem erre a topicra van egy linkem, mas nem erdekel a forumrol, azert nem vettem eszre. ..but i'm a weirdo, i guess 😛 <#miaz>#miaz>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.26. 21:12:57
Van mar dirt4 topik, mondjuk belinkelhette volna szabi ha mar o csinalta...
dirt 4
szerintem
Nagyon is igaz amit a srac mond, amikor puhatolozol egy szakaszon az az egyik legjobb fless es ha ez az uj feature csak fele olyan jo lesz mint emliti, akkor lesz itt nemulass. 😄 (pontosabban "mulass" csak) <#buck>#buck>
Ugy tunik a legjobb generalt palyakat felhasznaljak majd event-ekben ill. a karrier bajnoksagokaban, hogy minel sokszinubb legyen a kihivas.
Ezzel gondolom lehet majd olyan live versenyeket csinalni, ahol egyenlobbek lesznek az eselyek mindenki szamara. Sok a kerdojel még. 😊
Ha legalább olyan lennie "szim módban", mint most a DR, akkor én biztosan megvenném!
53 perce ·
This is it! This is DIRT4!
I was never in doubt about this one! For so many years I've been struggling to get the proper FEELING of driving in a game. I want it as close as possible to how a rallycross/rally car really is.
With Kris Meeke and my feedback, the new DiRT 4 is closer than ever before!
Mondjuk ő túl nagy showman ahhoz, hogy higgyek neki 😄
A dirt 4 két féle játek moddal erkezik. Arcade és Szim
Kris Meeke and Petter Solberg segitett a szim iranyitas kidolgozasaban, ami realisztikusabb lesz mint a DR.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The experience of DiRT 4 comes two ways, with gamer handling and sim handling. Gamer is like DiRT 3 but better, and Sim is DiRT Rally but better. 😄 Kris Meeke and Petter Solberg helped us developed the sim handling... and did we mention there's a near infinite amount of tracks?"
Szoval elvarhato lesz legalabb a Dirt rally fizikaja, de azt mennyire melyen ment Solberg bele azt nem tudni.
Norvég>Angol>Magyar forditas utan ennyit tudni errol.
Solberg azt emlitette, hogy a Dirt rally elég realisztikus volt neki, de a hajtu kanyarokban tulkormanyzottak voltak az autok.
Magyarul, lehet nem nyult bele az uj iranyitasba olyan mélyen!?
(tobb mint 50 jarmu) More than 50 "off-road" vehicles in the game, including: Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 and Audi Sport quattro S1 E2
Five locations: Australia, Spain, Michigan, Sweden and Wales.
Rallycross, with stages such as: Montalegre, Lohéac, Hell, Höljes og Lydden Hill.
Uj F1 szeru karrier mod erkezik, szponzorokkal stb
Uj jatekmod "Landrush" bugikkal es nagyvasakkal ill. crosskart szeruseggel - Shorter dirt stages with buggies and trucks, and some sort of "crosskart".
Fejlesztett Toresmodell, ill uj rally iskola
Your Stage - Pálya generáló
Amivel a szintedtol foggoen generalhatsz egyre hoszabb szakaszokat, ami megoszthato lesz masokkal is. Minél elorebb jarsz a jatekban, annal hoszabb ill. technikasabb palyakat tudsz majd generalni. Gondolom a szerver ido miatt.
Jol hangzik, meglatjuk mennyire jol is raktak ossze ezt, ill az "itiner" mennyire lesz szinkronizalva az egesszel.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.26. 19:53:14
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.01.26. 19:38:30
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sokáig meg akartam venni a Dirt Rally-t, de inkább a virágbolti verziót használtam saját szórakoztatásomra... gyanús kezdett lenni, hogy nem jön hozzá semmi update, és egyre inkább kitértek minden ilyen irányú kérdés elől a facebookon is...
Hát ez volt az oka, ahogyan azt sejteni lehetett... az pár kocka ingame levett a lábamról!
"Nulla tenaci invia est via"
szerintem
(de ha nincs meg meg az osszes szerelo slot-od, (Ha van ilyen, mar nem emlkeszem, akkor is 10 menetbol megvan kb)
Anno amikor masters fokozaton toltam, mindig volt egy a.i. ami hihetetlen idoket ment, de azert ot is le lehet nyomni egy full-os kocsival, némi gyakorlassal.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.25. 19:50:55
szerintem
Ilyen aláírással nem hiszek neked. <#crazya>#crazya> <#papakacsint>#papakacsint>
Haha, Koszi, lehet majd benevezek. 😊
Nyiri #2145 Az akkor meg szebb ugy! 😉
Monthly live update:
Szoval volt minden. 2x megforogtam a levegoben, árokba szorultam, volt fa, fal, bucka, elmert kanyar/fektav, egyeni rekord, festek koptatas az ajton, minden mi szem szájnak ingere. 😄
A helyezes ne tevesszen meg senkit a videoban, orulhetek ha top10-ben tudok maradni, jelenleg 10. vagyok az elso 6 szakasz utan, a tobbit meg nem erdemes nezni mert sokan meg nem raktak be idot. A 6. stage-tol a 24-esig pedig osszehoztam kb 1 percnyi hibat, mogottem pedig nagyon szoros volt a mezony. Nem volt rovid verseny 01:47:37.646 lett a total versenytempoban. <#smile>#smile>
Frissitettem a playlist-emet, 21 stage lett felveve a 24-bol. Bocs a minoseg miatt, par orszagban egyszeruen pixelesen rogzitett itt-ott. :/
Gyere nyugodtan
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
#2141 Koszi az infot, olvastam en is az oldalukon, de nem lenne bölcs elindulnom egy ismeretlen autoval, az Alpine-nal is kellett par szaz km, hogy jobban raerezzek. Raadasul csak elit szinten vagyok, igy a palyak felen meg 1x sem mentem, ami meg ok lenne, ha tudnam mi foghato még meg az autoval. Az AWD- kategoriara gondoltam, egy 95 Subaruval, mert a 2010 nem jon be annyira. Meglatom, lehet kesobb becsatlakozok csak gyakorlasnak. A top mezony eleg erosnek tunik, egy probakor utan nezve. Tobb kell oda mint csak a palyan maradni, jol toljak. Egyenlore nem az en szintem, talan kovetkezo szezonra kepbe jovok. 😊
Sok sikert az induloknak! <#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.24. 19:33:57
The Rally is from 23rd January 00:01 GMT until 29th January 23:59GMT. You must've finished and uploaded your time on the last stage before the end-time.
Itt ugye arra gondolnak hogy a miután beértél a program feltölti az időt a racenet-re, nem kell semmit manuálba beírkálni.
Utoljára szerkesztette: Met, 2017.01.23. 14:33:00
Mar regi videok, de aki nem latta esetleg annak erdekes lehet.
Valodi szakaszok VS Dirt Rally
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.22. 21:26:28
Passz, eddig en is 2 hosszut vettem csak eszre. Mondjuk ez a rendszer segit sokat, igy az elso palya mindig a legnehezebb, utanna pedig tobb ismeros szakasz bukkan elo. Mondjuk lehetnenek elobb a rovidebbek, majd az ismeros hosszu inkabb. <#vigyor3>#vigyor3>
szerintem
Persze meg nem futotta le a teljes mezony a 18 szakaszt, de addig is jo latni magam a top10-ben, meg par percig.
szerintem
A nagyagyuk latom meg mindig nem mentek, lehet kivarjak a veget, hogy tudjak milyen tempot is kene autozniuk. (Mas bajnoksagokban nap mint nap latni az idejuket.)
Jovo heten Monte Carlo, most mar tuti! Itt az elso 3 palya neve. 😉
Gondoltam arra is, de nem irok egy regenyt, amikor lehet a wifi nincs bekapcsolva es a telo mobil internetes halozaton keresztul probalja keresni a helyit. 😛
En is tervezem felrakni a mobilra. 😊 Ötletem sincs eddig mit alithattal be, igy nem egyszeru segiteni. 😊
Ezt gondolom felraktad a gepre, android ip cimedet beallitottad az ini file-ban(telo app-ban latod a cimet) es a steam-es "hardware_settings_config.xml"-t belotted az alabbiak szerint.
- Edit the file "hardware_settings_config.xml" located in:
"..\SteamApps\common\(game)\system\" or "..\Documents\My Games\(name)\hardwaresettings\"
- Change these lines:
<udp enabled="true" extradata="3" ip="127.0.0.1" port="20777" />
For an older version of the xml file:
<motion enabled="true" ip="127.0.0.1" port="20777" delay="1" extradata="3" />
<led_display nativeSupport="false">
Ezek utan, program futtat a gepen, majd androidon es indithatod a jatekot. Ez az alap, egy gyors kereses utan, de lehet mas a gondod!? lol <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.20. 20:52:12
Van olyan aki használ mobiltelot kijelzőként ? (Dashmeter pro vagy a HUD nevü appal vagy mással )
Ha igen se
gítsen már nekem , mert sehogy nem tudom összehozni.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Haha, jahh, ok meg nem mentek es ezek a sracok nem hiszem, hogy hibaznanak. Az elso helyen levo srac (14. stage) nagyon ugyes, nem tudom mennyit gyakorhat/gyakorolhatott egy szakaszra, mert tobb mint 2 perc elonyben van a masodik leggyorsabbhoz viszonyitva. O csak 2 naponta csinal 1-et, en meg ugy ra vagyok izgulva, hogy max 2 delutant huz ki a 6 stage. Most is 5-ot toltam az elso nap, viszont a heti utolsot most elrakom kesobbre.
Persze nem annyira veszes, csak igy kicsusztam a lehetosegbol, hogy fogjak meg 1-2 helyet. A mogottem levokkel is nagyon szorosan alltunk, ugyhogy most mar csak rajtuk mulik mi merre. 😊
Nyiri #2124
Jo kihivas a B group, en is rajta lennek, tenyleg teljesen egyedi, de annyi fele huz a jatek, hogy nem tudom merre kapjam a fejem. 😄 A 2001 Subaru Impreza-t vegre feltuningoltam, de menni meg nem is mentem vele, a bajnoksagban sem ertem meg vegig, nomeg itt vannak az online dolgok is. A kovetkezo valoszinuleg a Subaru lesz, ahogy az Alpine-nal is eszrevettem, kell min 500-1000km egy autoval, hogy jobban raerezzek. Ugyhogy jo is volt nekem ez a "havi online" mert visszahuzott az Alpine-hoz a 2000-res vasak elott. Valoszinuleg utanna beprobalom a "B-t" en is, mert a 2010-es vasak nem mozgatjak meg a fantaziamat.
szerintem
alma2: "nem egyertelmu szamomra a fekutrol a visszajelzes, leszamitva, ha kicsuszok es fanak csapodok, a mai napig erzesre fekezek"
Ugy is kell persze, arra gondoltam, hogy ha latod, hogy nagyon siman ment a kanyar, kovetkezo korben ott megprobalhatsz nagyobb sebesseggel atmenni. Ha pedig fa van, az meg a masik veglet, de abbol is lehet tanulni. 😄
Igen az itiner bugos, ma en is belecsusztam, pontosabban belehuztam a kanyarba, de mondania kelett volna, hogy meg se probald. 😄 Az utem hibakat is eszrevettem parszor, nagyon zavaro tud lenni.
"nincs e valami delta ido mutato"
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de en gyarkorlasnal, mindig "personal best-et" allitok be es ugy lehet latni melyik szektorban jottem ki jobban.
A csmarcell nevet latom meg sokszor, le a kalappal elotte is, stabilan sokszor csak masodpercekre autozik 1-2 nagyobb nevtol dailyben. Nem ide valosi esetleg?