2874
  • alma2
    Bar nekem nem ilyen kormanyom van, de biztosan a menuben a jo beallitast valasztottad? kattingatni kell egeszen addig, amig a H + clutch opcio fel nem jon, vagy valami ilyesmi.
    Es ugye, ha az auto amit vezetsz nem H valtos, akkor nem fog azzal mukodni.

• Bamas
    Sziasztok! Néhány hozzászólással ezelőtt már volt hasonló probléma: Logitech G29 kormányt, pedált használok, most vettem meg a váltót hozzá. Sehogyan sem tudom H váltó módba, kuplunggal beállítani, nem fogadja el. Ha csak simán seq váltóként használom és csak a fel le váltást állítom be működik a váltó, csak a H módban nem. Tud valaki segíteni?
  • danikosz

Szeptember végén rajtol a VSR DiRT Rally Challenge! A két kategóriával futó bajnokságban van lehetőség ingyenes részvételre is, valamint az összetett címért menni! Nyolc verseny, egy eldobható forduló, teljesen vegyes szakaszok.

Információk és jelentkezés
  • JUVEfun
    Lenne még egy kérdés . Ha Logitech driverben mindegyikhez (dirt ,rfactor, PCars) beállitok egy profilt automatikusan az megy vagy csak , ha onnan indítom ? (mert ugye mindegyiknek más más a beállitása )
  • JUVEfun
    Az volt ! Köszi . Eddig még nem csinált ilyet.
  • alma2
    Nem lehet, gondolt egyet a kormanyod es x szogrol atallt 2x-re a driver-eben? Aztan igy minden alulkormanyzotta valik, ugyanannyi tekeresre.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.07.28. 17:18:58
  • JUVEfun
    Profikat kérdezném . Az Autóm ( ford fiesta rs ,de a többi is ) valamiért alulkormányzottá vált , pedig nem változtattam a beállitásokon ( steames setupokat használok ) kérdés :hol és mit állitsak át ????
  • Met
    A Race Departmen-en kérdezte valaki hogy a következő bajnokság már a D4-en lesz-e.
    De azt mondták hogy az még nem most lesz, mert meg kell venni, tesztelni a multis részét stb.
    Szóval nem 1-2 hét lesz.
    De egy jóárasításnál érdemes lesz megvenni a D4-et.
  • GPx8
    Nyugi. Ez inkább DiRT Rally 2 lesz. Lesz benne "árkád mód", de állítólag a szimulátor mód legalább olyan, mint a DR. Mondjuk az aszfaltos FFb-n bőven javíthatnának...
  • alma2
    hm, remelem nem lesz igazad. Bennem mindenhonnan az az info csapodott le, hogy megtartjak teljesen a dirt rally dolgait, tovabb finomitjak, vagyis semmit nem adnak alabb.
    Es ugye lesz arcade -simulator valaszthato opcio a jatek elejen, ahogy mar sokan mutogattak.
    Bar ha tul arcade-os lenne, biztos kisebb reteget veszitenenek vele, mintha nem, de csak van mar annyi eszuk a sok-sok pozitiv visszajelzes alapjan, hogy nem lovik tarkon magukat.
    Es az f1 sorozat is teljesen jo iranyba indult el, igy nem hinnem, hogy rosszabb elmeny lesz mint ez most.
    Par het es kiderul.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.05.24. 17:32:00
  • gebali
    A Dirt Rally-t sokan azért imádják, mert a lehető legmesszebb van az árkádtól. A Dirt-sorozat viszont árkád, így el lehet lenni vele, de nekem pl. nem adja a Dirt Rally élményét (illetve megelőlegezem hogy nem fogja adni, mivel egyelőre ez egy az egyben ugyanannak a játéknak tűnik mint a Dirt 2-3 csak más textúrákkal és pályákkal).
  • alma2
    Milyen "igenyes" versenyzokre gondolsz?
    Miert maradnanak ennel...

Egyetlen okot tudok amiert nem valtana valaki igy latatlanban, hogy az elejen (vagy talan soha ) nem lesz vr support a 4-re, de ez igen kicsiny tabora az egesznek.

Itt nincs olyan, hogy igenyes versenyzo, foleg mostansag a magyar jatekosokat nezve a napi, heti szakaszokon...Tisztelet annak az 1-2 kivetelnek
    (marha igeny alatt, hogy emberi idon belul vegiger a szakaszon, mondjuk top 1-5 %-on belul a teljes mezonynek)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.05.24. 17:17:40
  • GeriDoc
    Köszi, akkor beszerzem.
  • gebali
    Szerintem a Dirt 4 nem fogja elhomályosítani a Dirt Rally-t, az igazán igényes versenyzők utóbbinál maradnak hosszú távon.
  • GeriDoc
    Hogy áll most ez a Dirt 4? Ha megjelenik, a ligák is átállnak arra, vagy az árkádosabb lesz, és marad ez? Azért kérdezem, hogy a legközelebbi leárazáskor érdemes-e megvenni ezt, vagy inkább már a Dirt 4-et kell "multizáshoz"?
  • Adam Jonas
    Tudtam, hogy a hülyéje most meg fog jelenni :D

Múltkor beszélgettünk, akkor éppen azt mondta, hogy ritkán néz fel ide, na mind1... :) Gondoltam segítek.
  • Limitbahn
    Azt figyeltem, hogy elindulásnál nem forog ki a kerék és folyamatosan állsz a gázon....(semmi datagolgatás semmi finomkodás)
  • Limitbahn
    Elnézést, nem tudtam hogy nem jár ide ha itt a videója....
  • Szabi #2334
    aha, oké :DD
  • tbazsi95
    Hello! Minden ki van kapcsolva, talán az automata kuplung van egyedül használva. (Ha egyáltalán van olyan :D)
  • Adam Jonas
    Inkább valamelyik videója alá írj, Bazsi ritkán nézi rá az SG-re :)
  • erasmus4
    Azt meg tudja valaki mondani, hogy carrierben, mindig adott szakasz vége előtt megjelenik zöld háttérben mondjuk 10sec előnyöm van (vagy piros akkor hátrányban vagyok oké)és folyamatosan csökken (a piros meg nő :D). Ez mihez viszonyítva jön be, mert ha annyi előnyöm van akkor, hogy csökken a végére iszonyat módon.
    Azért idegesítő ez mert olyankor jobban nyomom neki, hogy na előny és mégis fogy folyamatosan, és már zúgok is kifele :D.
    Vagy meg van határozva, hogy szakasz vége előtt x méterrel jön be minidg?
  • Limitbahn
    Szia , megkérdezhetem, hogy milyen segítségekkel mész?
  • ntex
    Ismerős :) volt nálam is ilyen rengetegszer. Legjobb mikor egy hosszú szakasz legvégén mész neki valaminek és borulsz fel XD Volt olyan hogy már inkább leszartam mert nem volt kedvem újra elölről kezdeni a pályát.
  • Szabi #2328
    ugyan már, tegnap g920-al vagy 25x futottam neki egy szakasznak, mire úgy éreztem, hogy oké, ez egy jó kör volt..
  • ntex
    No. Billentyűzettel játszom igaz, Elkezdtem egy karriert az elejétől, professional szintig gond nélkül eljutottam ezt is megnyertem összesített első helyen bár itt már néha olyan időket mentek az ellenfelek hogy alig bírtam tartani a lépést velük, Elite meg már számomra vállalhatatlan. Első pályán +25 secet kaptam. Azt hiszem ezt már hanyagolom inkább, ehhez már gondolom kormány meg autóbeállításokkal való játszadozás is szükséges. Egyébként igazi felüdülés ebben a játékban csapatni.
  • tbazsi95
  • El Gigante
    Ingyenes a hétvégén, ez az oka!
  • alma2
    Meg egy erdekesseg mig manapsag, ha jol emlekszem altalaban eleri, vagy majdnem eleri a magyarok kozt a kormany hasznalok szama az 50 %-ot ( a pc-s soforok kozott), ez ma kevesebb mint 25% korul van.
    Ennel valoszinu meg rosszabb lesz az arany a dirt 4 eseteben, legalabbis az elejen.
  • alma2
    Lathatoan felebredt a vilag azon resze akik eddig sem hianyoztak a jatekbol.
    a mai ROVID szakaszon 90 magyar indulobol a harmada meg csak be sem fejezte, (leszamitva az egy-ket net eltunes, csorgott a telefon dolgot, akkor is nagyon elszomorito) de mar a 11 helyezet is csak kb egyesben ment vegig az uton.
    Tobb mint 5000 indulo a napi atlag 1000-hez kepest, lathatoan sokan rakaptak.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.05.13. 11:22:01
  • Nyiri
    Gondolom kanyarban van a Dirt 4 így gyorsan még eladnak párat :)
  • bardocz
    Magamtól nem vettem volna észre, köszi! Ennyiért már megvevős.
  • endy papp
    2 napig ingyen lehet tolni most a steam-n az ár most -70% azaz 15 euro....
  • lac coo
    Nincs. Húzd ki a kéziféket és megtudod az-e a baj .
  • Limitbahn
    Esetleg van 4. periféria?
  • lac coo
    Nekem TM kormsny van, Fanatec pedal es valto es mukodik minden, semmi trukk nem volt benne, ugyhogy nem tudok segiteni ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.04. 22:28:20
  • Norbi1990
    Ismerősnek se működött sajnos (asszem neki is Fanateces kormány, pedál, H váltó van). Nem találtam rá megoldást, pedig 1, másfél óráig bújtam a fórumokat amiket kidobált a google.
  • Limitbahn
    Igen, 4 cucc. Azért kérdeztem, hogy hátha valakinek van hasonló. A váltókart vettem 4. nek, eddig nem merült fel probléma 3 cuccnál. (ha ez lenne a baj). Mindegyik cucc USB-s. Most próbálgattam, seq váltó módba tudom tenni a váltókart is, (akkor nem a pillangóváltók vannak a kormányon). úgy működik. Ha manual H + kuplungot állítok a játékban, úgy már nem veszi a fokozatot..
  • alma2
    Akkor passz, nekem kezel 3 kulon periferiat, igy neked is kellene feltetelezem ezt a harmat.
    De biztos vannak itt paran hasonlo konfiggal majd azok nyilatkoznak, van-e problemajuk.
    Bar ha jol szamolom ez mar 4 darab eszkoz, lehet itt van a kutya elasva :)
    Mondjuk csak egy kormannyal meg a kezifekkel, siman ki tudod zarni a fenti problemat.

• Limitbahn
    Most szereltem fel a váltókart. (fanatec) . Van Fanatec pedál, Tustmaster t500 rs kormány, valami nyomáspontos kézifék. A Dirt3 ba működik rendesen. Mást nem próbáltam.