30
  • NandorHUN
    #30
    Már hogy lenne a legjobb? Ennek az árnak a törtrészéért lehet pulzusmérős órát venni. Sőt okosórát is lehet 3-ad ennyiért venni, reáadásul olyat ami rendesen is működik.

    A vicc az egészben az, hogy sok hülye meg is veszi. Ha HTC adta volna ki Apple fanok már rég röhögnének a markukba, hogy bukta, így annak ellenére hogy jó nagy szar Apple-nek megérte fejleszteni és piacradobni.
    Utoljára szerkesztette: NandorHUN, 2015.04.16. 12:24:13
  • Jakuza1
    #29
    GondJol jellemezted magad pubi. Imbecil Apple fan es ugyeletes troll vagy. Es nem veletlenul hasznaltam a szot az Apple elott ha mar az altalam hasznalt kifejezes jelenteset se ismered, hanem mint ahogy szoktal mas tollaval ekeskedsz.
    De tudod mit, hozz erre is egy Wiki linket, te szanalmas troll. :)
  • Papichulo
    #28
    Bizony, mar csak akkor lettem volna csalodottabb, ha nem keveredik ide egy imbecil troll... de vegre megjottel! :)
  • Jakuza1
    #27
    Szegeny Papuchino milyen frusztralt lett, hogy valaki negativumot mert leirni az altala imadott Apple, termekevel kapcsolatban.
  • SanMaster
    #26
    Az a dúrva hogy ennek ellenére siker lesz... pedig egy nagy kaka!
  • Papichulo
    #25
    Volt ott meg jopar pozitiv dolog is megemlitve, de nem akarok ebbe a futamba belemenni... summa summarum, ez a cikk kizarolag a negativumokat emelte ki.

    ps: A Watch $349-rol indul, nem tudom honnan jon ez a $1k minimum ar.
  • COOLancs
    #24
    Tehát annyit tud mint bármelyik kínai gagyvadék, és mindössze ezer dollár :D Kettőt kérek :DDD
  • wraithLord
    #23
    Ennyi negatívum után ez nem nagy dícséret. :D Vakok közt a félszemű a király. :D
  • Papichulo
    #22
    Az a csodalatos az ilyenfajta "jolmegmondasokban", hogy ezek altalaban az osszes elo ember - sajat ervrendszerbol extrapolalt - donteseinek komplex es persze par perc alatt fejben lefuttatott szimulaciojara alapulnak... ezaltal persze tevedhetetlenkent prezentaltak :)
  • dyra
    #21
    Ezzel a cuccal rendes öngólt rúgtak. Ránézésre is olyan gagyi. Abszolult nem jön az Apple érzés.
  • Papichulo
    #20
    Amugy gratulalok a cikk szerzojenek, hogy sikerult kizarolag a negativ megjegyzeseket osszeszedni es peldaul elfelejtette megemliteni azt az aprosagot, hogy a Verge reviewnek ez volt az egyik konkluzioja: "Easily the nicest smartwatch available" :)
  • paradan2345
    #19
    "Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy egy ilyen és ennyire drága eszköz kelljen a pulzusméréshez .... "

    Nem drága, van 100-ért is, nem csak 17000 dolláros van!

    "1001 másik megoldás van, nem most robbant be az első digitális sporteszköz a piacra, szépen is néznénk ki."
    De miért venne bárki is egy olyat az 1001-másik -ból, ami csak ennyit tud?! Miért baj az,hogy van gyönyörű meduza animácio, érteítés, és ami a legfontosabb: 3-4 vagy 5 év mulva már nem fogja minden idióta ember a (már elnézést) de kib...ott telefonját nézni éjjel nappal mindenhol.
    Pont ezért jött létre ez a termék,hogy az emebrek éljenek és 3 mp alatt elintézzék az uzenetváltást. Nem telefonon kell 5 orát faxbukozni, hanem találkozni kell. Namármost mondj nekem egy alternatívát az 1001-ből ahol egy Siri-t lehet hívni, és hangfelismeréssel bediktálni valamit? nem fogsz találni.



    "Ez egy újabb túlárazott 'testékszer', mint az iPhone ... villogni jó, másra kevésbé."
    Nincs túlárazva egyáltalán, csak akkor ha azt akarod,hogy túlárazott legyen, akkor nyilván egy drága modellel érvelsz magadnak,hogy ez mennyire nagy hulyeség, csak hogy jobban aludj. Bőven jó egy olcsó Sport változat.

    "villogni..."

    Hát nem tudom mennyire alacsony az IQja annak, aki iylen dolgokkal akar villogni, de nekem életem során még nem volt szerencsém ilyem emberhez. De olyanhoz igen, aki azzal villogott,hogy ő nem villog(egyébként hasznos dolgokra is használható termékekkel).

    "De ha már annyira pulzusmérés, szép is lenne, ha ilyen összegért még azt sem tudná, szóval még csak nem is extra :)"

    De extra,mert ez pont olyan jól mukodik mint az ujjlenyomat felismerés, ami tudtommal csak az Applenek sikerult először prezentálnia(felvásárolta a legjobb technologiát a piacon)

    Ja és még mielőtt engem is betennél a sznob kategoriába, én nem veszek még watch-ot majd 1-2 év mulva amikor már elég hasznos fitness stb program van hozzá, és olcsóbb is.

    De mégegyszer a legfontosabb ebben az ujabb tech-forradalomban az,hogy végre az emberek nem a telefonjukban fogják élni a sivár életuket, csak elintéznek minden chatfuggo idiotát 1-2 mpes uzenetváltással :) A kockák rémálma , igy borítékolom mindnekinek,hogy sikeres lesz!! Aztán majd 1-2 év mulva mondják azok akik azthitték nem lesz sikeres,hogy csak azért mert divattermék lett. Sajnos a divat, és a design csak 50%-ban elég világszinvonalú sikerhez.

    "De ezt is veszi majd a sok maj... izé, ember, hiszen kell valami ami megkülönbözteti őket embertársaiktól :)"

    Neked egy iPhone-os partyarc nyulta le a nődet, vagy mi ez a rettegés az Alma logóval "villogóktól"?
    100-ból max egy ha ezzel villog és az is hamar rájön,hogy szart se ér el ezzel értékes nőknél. :)
  • CairoJack
    #18
    Az első Apple Watch prezi óta mondom, hogy rohad nagy bukta lesz. Mint az MS Surface tabletje. Semmire nem jó, kompromisszum hegyek, ha a Surface volt a "vezetékes tablet" akkor ez a fél napos üzemidővel a "vezetékes óra" lesz.
    Túl sok teljesen felesleges és értelmetlen funkció belezsúfolva egy ronda és mocsok drága eszközbe.

    Pulzusmérés: Haha. Bizonyított, hogy ezekben a cuccokban abszolút pontatlanok és megbízhatatlanok a szenzorok (az eddigi összes hasonló kütyüben azok voltak), és még ha sikerül is egy jó megoldást beválasztani az Watch-ba, az is csak akkor fog működni, ha atom szorosra húzod a pántot. Ami egész nap... köhöm... kényelmetlen.

    Arról már nem is beszélek, hogy akinek a pulzusmérő funkció KELL (mert valamiért szükséges) az nem Apple Watchot fog vanni 300+ ezerért, hanem 20 ezerért egy dedikált sport/orvosi okos karpántot. Szeva. Mindenki másnak a "gizda" faktor miatt fog kelleni, de ez szerintem hamar "looser" faktorba fog átcsapni. Én legalábbis biztosan telibe röhögöm azokat, akik ilyet vesznek. Nem azért mert irigy szemét, troll vagyok, hanem mert az említett népesség 99%-ára igaz lesz, hogy jóval több a pénze, mint az esze. A maradék 1%-nál valami ész érvvel is meg lehet indokolni, hogy miért van VALÓBAN szüksége Apple Watch-ra. Ők lesznek a szabályt erősítő kivételek.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.04.14. 18:41:39
  • mortep
    #17
    "Ez a cég nem fog több sz*rt gyártani..."

    Eddig tartott a lendület. Bár az iPhone 5 kiadása körül érezni lehetett az ihlet-válságot az Applenél
  • Jakuza1
    #16
    Addig felesleges ezekben a termekben gondolkozni, amig nem lesz a mukodesi idejuk toltes nelkul sokkal hosszabb.
    Igy meg huzamosabb ideig sima oranak se hasznalhatoak.
  • benőmenő
    #15
    Ööö, izé....az S5 konkrétan tud pulzust mérni.
  • M2 #14
    Szerintem iszonyat sokat lehet majd kapni féláron, pár hétig használtakat. Aki most szemfüles, csinál erre egy bizniszt! :-)
  • M2 #13
    Most ironizált? Vagy nem? :-)
  • Papichulo
    #12
    Max. úgy tudnám elképzelni, hogy vezeték nélküli kapcsolatban van a telóval, és az órával lehet olyasmiket megcsinálni a telefonon, amihez fölösleges előszedni a telót.

    Ez pontosan igy is mukodik... :)
  • Caro
    #11
    Az okostelefonok piaca kezd telítődni. Nekik viszont kell valamit gyártani, amivel tovább tudnak terjeszkedni. Ezért van az iwatch, nem másért.
    Ha nem jön be (szerintem nem fog), akkor jön helyette más. De abban igazat kell a cikknek adnom, hogy az apple-nek tényleg lehet akkora marketingereje, hogy mégis bejön.
    Praktikus szempontokból használhatatlan. 3 év után lehet benne akkut cserélni (ha a gyártó még fogja árulni). Ez egy normál órára is igaz, de azt még fel sem kell tölteni naponta :) Annak a kijelzője pedig napfényben is olvasható.
    A 18 óra akkuidő borzalmasan kevés egy ilyen eszköztől. Ha már egy hosszabb útra indulok, a nap végére nem tudom használni. Ez a legnagyobb baja. Egy hetet legalább ki kellene bírnia.
  • Zenty
    #10
    Tényleg legalább jol nézne ki... Olyan mintha nem is az Apple csinálta volna az órát, és egy olcso kínai bowli lenne. Szóval még ficsuroskoeni se lehet vele...
  • bakvarnyu
    #9
    most komolyan, 1000 dollár ez a bigyula ?!:D örület.
  • wraithLord
    #8
    Én már azért sem adnék ki érte pénzt, mert ocsmány.
    Másrészt meg mire jó? Max. úgy tudnám elképzelni, hogy vezeték nélküli kapcsolatban van a telóval, és az órával lehet olyasmiket megcsinálni a telefonon, amihez fölösleges előszedni a telót. Tehát csak egy amolyan kliens a telefonhoz (azon kívül persze, hogy óra).
  • Ordasbácsi
    #7
    Erre már tényleg azt mondom, hogy parasztvakítás.
    Drága is, döcög is...
    Nem látom a létjogosultságát.
  • paj01
    #6
    Még ráadásul csúnya is. Inkább egy Moto360.
  • Laza
    #5
    Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy egy ilyen és ennyire drága eszköz kelljen a pulzusméréshez .... 1001 másik megoldás van, nem most robbant be az első digitális sporteszköz a piacra, szépen is néznénk ki.

    Ez egy újabb túlárazott 'testékszer', mint az iPhone ... villogni jó, másra kevésbé.

    De ha már annyira pulzusmérés, szép is lenne, ha ilyen összegért még azt sem tudná, szóval még csak nem is extra :)

    De ezt is veszi majd a sok maj... izé, ember, hiszen kell valami ami megkülönbözteti őket embertársaiktól :)
  • Omega
    #4
    Akinek pulzusmérős óra kel, annak ez a legjobb. A hagyományos óra viszont egy más kategória.
  • who am I 7
    #3
    lehet, hogy velem van baj, de ehhez ha jól tudom, lehet kapni többféle megoldást (sportoláshoz), az meg, hogy a nap minden másodpercében pulzust mérsz (sportoláson kívül) meg bármit, az annyira nem fontos/életszerű sztem. nem az ájvacsot védem, mert számomra kicsi és gagyi
    Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.04.14. 09:37:51
  • paradan2345
    #2
    Okosóra méri a pulzusod. Telefon mióta méri a pulzusod? és ez csak egy,még sorolhatnám.. de nem fogom. aki homokba dugja a fejét, annak ez sincs itt.
    Hol marad az egyetlen dolog amiért a többség megveszi, mégpedig az,hogy méri a szívverést, ami igencsak hasznos egy olyan embernél, aki nem magyar módra figyel az egészségére, és fut, sportol, stb?!?!
    sg.hu-t se fogok ezekután gyakran olvasni, ferdítő cikk lvl100.
  • M2 #1
    Minden részlete tökéletesen gagyinak tűnik! Ezen dolgoztak ennyit? Ennyien? Ennyiért!?