243
banner
  • jarlaxxe
    Ha te mondod...nekem csak a mindenféle olvasás, párbeszéd tartott kb öt-hat órát annyi szoveg van a játékban.
  • lwb
    Na, végigvittem. 10 óra :( Pedig az összes side questet és POI-t megcsináltam. Olvastam egy guide-ot* és tényleg nem hagytam ki semmit. És nem rohantam, nem nyomtam el a beszélgetéseket. Igaz, nem is álltam meg az ablak előtt két órára nézelődni, hanem normál tempóban vittem a játékot, ahogy kényelmes volt. Az első rész ennek kb a duplája volt így is. :(

Lehet valami a pletykában, hogy a második részt ketté vágták, hogy jöhessen hamar a harmadik is ...

* Mármint végigjátszás után olvastam, hogy nem hagytam-e ki valamit. És nem.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.09.03. 16:48:31
  • Fpocok
    Nálam összevissza mutat a kék jel. KÖSZÖNÖM!
  • Evoluti0N
    Mutatja pedig, h hova kell. Spoilerben a megoldás.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután leütöd, vidd fel a második(?) szintre. Nem tudom pontosan melyikre, de a térképen látod, h van egy ablak, amin ki lehet menni az utcára. Szóval be abba a szobába vele, aztán kint az utcán van egy ilyen emelő daru mi a fasz és arra rárakod, leereszted és be a lockerbe.
  • Fpocok
    Az egyik küldiről kérdeznék.

Van egy opcionális, amit a sztriptíz klubban ad a csaj. A Dominikot kell kihozni arról a helyről, azt mondja, hogy zárjam el a lockerbe... de az melyik? Ami legalsó szinten van garázs? Vagy hova kell vinni, mert bárhova raktam, nem adta meg.
  • Fpocok
    A vége epic :D

• Shep
    Merre van az első helyszínen árus akinél lehet lőszert venni?
  • Evoluti0N
    Sunnyogással, 0 öléssel. Á vazze! Milyen béna vok. Eddig észre se vettem, h van DLC is. Pedig ott van a főmenüben. :D Akkor azt majd ma még végigviszem.
  • wedge31
    Sunnyogtál vagy ramboztál?

A dlc is nagyon jó lett ugy összeségében nagyon jó és tartalmas az egész játék, a breach mod is egyre nehezedik ahogy lépem a szinteket remélem jön hozzá folyamatosan tartalom.
  • Evoluti0N
    Elég hirtelen lett vége a játéknak. Meg sok szál lezáratlan maradt és inkább több kérdést vet fel, mint választ ad. Kíváncsi vagyok, h a DLC-kben akarják ezeket lezárni, folytatni, vagy majd egy következő játékban.

Ja és a legjobb befejezést kaptam.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.31. 01:08:17
  • Shep
    Az mi, hogy hiába deaktiválok mégsem mozdul 150%-ról a töltöttség?
  • Evoluti0N
    Jó! Vuhú!
  • Evoluti0N
    Az előbb kijött patch. Remélem, h most már jó lesz.
  • Evoluti0N
    Sőt, ahogy olvasom a Steam fórumokat, nem is olyan kevés embernek...

Szerk: Elméletileg a hét elején jön patch. Nagyon remélem, h ez a "hét elején" holnap reggel lesz... :/
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.30. 01:15:28
  • Evoluti0N
    Na baszki. Amikor másodszorra látogatok vissza Prágába
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor már kijárási tilalom van
    , akkor van egy rész, ahol mindig crashel a játék. Maradt még két megcsinálni való küldim azon a területen, ahol Jensen lakása is van. Amikor megpróbálok odamenni a metrón keresztül, akkor mindig crashel töltés közben. Úgy látom, h van még pár ember, akinél előfordul.... Remélem, h jön rá minél előbb patch.
  • dartonite
    En is kb 35 ora alatt toltam vegig elsore.Give me the story utan most kezdtem el a 3. fokozaton ujra.Megprobalok alaposabb lenni, vannak kuldik amiket pl. teljesen maskepp csinaltam meg mint ahogy lehetett volna, sot artalmatlanitottam olyanokat is akikkel beszelgetni is lehetett volna.
    A jatek szerintem kivalo.Mondom ezt annak ellenere hogy talan az egyik leghardverigenyesebb cucc azok kozul amik nekem bejonnek, es eleg kemeny kompromisszumokat kellett kotnom hogy normalisan fusson.No meg persze az elofordulo bugok, ctd-k, borzalmas face animation, stb ellenere.Azt hiszem elkerulhetetlen lesz a gepem fejlesztese mert szivesen megneznem teljes pompajaban is ezt a remek jatekot.
    Reszemrol szinten csak ajanlani tudom.Nagyon nagyon orulok hogy a NMS helyett inkabb ezt vettem meg :)
  • broman191
    Szóval röviden részleges győzelem...az is több mint a HR kimenetele. :)
  • wedge31
    Erröl nem lehet spoiler nélkül beszélni azt meg nem szeretném, annyi a lényeg, hogy valamit sikerül megakadályozni és bizonyos dolgokat és személyeket leleplezni.
    De az igy van jól, hogy jensen nem váltja meg a világot, szerintem az nem is az ö dolga amit tud megtesz és ez a legfontosabb.
  • broman191
    Sikerült a sztori folyamán változtatni valamit a világ sorsán, vagy megint úgy végződik mint a HR, hogy követjük a kenyérmorzsákat és a végére az az érzésünk, hogy nem tudtunk megakadályozni érdemben semmit és még mindig csak apró hangyák vagyunk a végtelen nagy összeesküvésben? Vagy felesleges is mást várni, ettől DE a DE? :)
  • wedge31
    41 óra és végére értem, csak szuperlativuszokban tudok beszélni a játékról mindenben jobb lett mint az elöző rész pedig már az is nagyon jó volt.
    Így elsőre végig ramboztam minden pályát most majd jön egy ghost de elöbb még egy kis breach meg a dlc.
  • broman191
    A sharpnessnek digitális monitoron szvsz nincs is helye, eleve élesnek kellene lenni a képnek és ha az adott, akkor tényleg ritka egyéni preferencia, ha valaki olyan mértékben túlélesített képpel szeret játszani, mint amilyenre pl. a Witcher 3 is lehetőséget adott gyárilag, vagy amilyet a lumasharpen SweetFX beállítás eredményez általában...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.27. 10:54:56
  • Evoluti0N
    Passz.... Nekem nem tűn fel, h input lagom lenne.
  • Fpocok
    Bekapcsoltam exclusive fullscreen-t. Megoldotta a gondomat.
  • Fpocok
    Megnéztem a nem gsynces monitoromon, de ott mintha jó lenne. Lehet csak beképzelem... de lehetséges hogy csak az egyik monitoromon input lagos?
  • Fpocok
    Új patch:
    Adjustments to the Mouse Sensitivity settings, which mean that you can now set sensitivity for the X and Y axis separately.
    Increased range of Mouse Sensitivity settings.
    Fixed an issue that could cause missing geometry in the Dubai level.
    Fixed an issue with player movement and running on stairs and sloped surfaces.
    Fixed various issues with 21:9 setups.
    Fixed an issue where the “Unmark All” prompt would stay on screen.
    Field of view setting now displays the angle used.

De még mindig input lagom van.
  • Shep
    Alapvetően nekem sincsen bajom vele de a kékes jobban tetszett anno.
  • MerlinW
    Nekem bejön ez a sárga/fekete kombó, hangulatos, stílusos.
  • Shep
    Hát régen a kék dominált, a sárgaságot az előző rész hozta be, sajnos.
  • MerlinW
    Mindig ilyen volt a Deus Ex képi világa. Direkt.
  • grebber
    Szereztek pár Codemasterses emberkét? Sárgaság rulezz itt is
  • Fpocok
    Meh. Várok a játékkal, amíg nem lesz valami fix input lagra.
  • Fpocok
    Valszeg csak az input delay miatt lehet. Hmm. Vsync pedig ki van kapcsolva.

Input delay=játszhatatlan
  • jarlaxxe
    Ilyen durva dolgok nálam nincsenek de én se 60fps-el játszom, mint általában a gamerek többsége...
  • Voltan
    Jó cucc ez :D:D
  • wedge31
    Nálam tükör simán fut igaz nem 60fps-el hanem csak 40-el de nekem az elég, mondjuk a kártyám miatt nincs is más választásom...
  • lwb
    Részemről lezárva. Akit tényleg érdekel, hogy mi köze az alacsony frame rate-nek a szédüléshez, fejfájáshoz, az olvassa el a linkelt cikket.
  • Fpocok
    Amúgy csak nekem fut furán a játék? Simán megvan a 60, de még így is kicsit akadozónak tűnik. Be is kellett kapcsolnom blurt picit. Plusz mintha input lagom is lenne, ami borzalmas.

Sharpnesst bekapcsolva meg kifolyik a szemem.

Ráadásul bugos is a játék, mint állat :D
  • wedge31
    Legyen ez a zárszó a továbbiakra menjetek szobára.
  • jan5650
    Ez most komoly?

A srác próbál segíteni egy harmadik személynek, te meg oltod mint az állat ilyen hülye apróság miatt?
    Én inkább ehhez gratulálnék ;)
  • jarlaxxe
    Nem kell magyarázni a bizonyitványt írtál egy hülyeséget, elöfordul az ilyen, a tanácsod elsö fele hasznos volt az utolsó mondat meg bullshit, egész jó arány legyél rá büszke.