243
banner
  • lwb
    Nem, cica, te nem tudsz olvasni. 60 fps a cél, a KÖRÜL kell lennie, lehetőleg (érted: ha a LEHETŐSÉGEID megengedik akkor) felette.

Minden anyagi kérdés, ha játékokról van szó, ezzel nem mondtál nagyot és nem kell ide a proletárforradalom, ha valaki 2016-ban AAA játékokkal akar játszani, ahhoz kell gép. Egy 970-essel, ami neki van, elmegy a játék szépen 60 körül, csak megfelelően tweakelni kell.

A beszólogatás meg a nagypofa helyett inkább olvasd el a linket és legalább tanulsz is valami hasznosat. Miért kell ilyen sudribunkó faszparasztnak lenni egy fórumon? Valaki kérdez, te kussolsz, mert hasznosan hozzászólni, segíteni nem tudsz, de a flame-et azt nyomod, mert annyi eszed van. Akkor inkább kotródjál és hallgassál, ha segíteni vagy érdemben hozzászólni nem tudsz.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.08.26. 09:29:32
  • lwb
    Ha nem gsync a monitorod, akkor vsyncet próbáld visszakapcsolni, a screen tearing is okozhat szédülést. Nem kell a garantált 60 fps, azt írtam 60 körülire, nyilván törekedni rá, de vannak olyanok, akik a 30 fps-től tényleg rosszul lesznek. Szóval a 30 az nem 60. Egyéni preferencia kérdése nyilván.

Próbálkozz még a motion blur kikapcsolásával
  • jarlaxxe
    Nem kell visszavenni semmit kisfiam, nagyot akartál mondani de nem jött össze.
    A 60fps nem akarat hanem anyagi kérdés ha ezt magadtól nem tudod még mindig azt mondom kezeltesd magad.
  • dartonite
    A 60 Fpst nem tudom garantalni, igy is kompromisszumokat kellett kotnom hogy normalisan fusson.Hiaba a gtx 970, ha egy 2500-s proci hajtja es csak 8g ram.
    Igy az arnyekok, aa, fov, msaa, vsync off vagy nagyon alacsonyra van allitva.

Koszonom az otleteket, az egernek utananezek este, es a fovot is piszkalni kezdem ha tenyleg ezen mulik!
    Eletemben nem volt meg hasonlo, szoval fura hogy pont most es pont ezzel a jatekkal kezdodik.
  • lwb
    Ezt olvas el.

Az arcból meg vegyél vissza k gyorsan.
  • jarlaxxe
    " Arra is figyelj, hogy a fps 60 körül, lehetőleg felette legyen. " ezt nem gondolod komolyan vagy ha igen kezeltesd magad.
  • lwb
    Próbálkozz a Field of View-t nagyobbra tenni. Néhány embernél motion sickness-t (tengeri betegség szerű izét) vált ki a túl kicsi FOV. Nagyobb FOV-hoz erősebb vas kell, erre figyelj!
    Ha az nemoldja meg, akkor az egér érzékenységet vedd lejjebb, hogy ne ugráljon annyira, az is szokott lenni ok.

Arra is figyelj, hogy a fps 60 körül, lehetőleg felette legyen.
  • dartonite
    Sziasztok.
    Tegnap en is toltam par orat de olyan hanyingerem es szedulesem lett a vegere ami meg egyik jatektol sem.
    Van vkinek otlete (esetleg tapasztalata) hogy mit kene allitanom ahhoz hogy ez megszunjon?A jatek baromi jo es siman fut is de ez borzasztoan zavaro es meg sosem volt hasonlo elmenyem.
  • Fpocok
    Reset után nem raktam ki a smart visiont. Amúgy is hardon tolom, most még nehezebb lesz.

• silverchain
    A régiben is ugyanilyenek voltak a takedown/földreérkezés animációk. Kibillentenek a játékmenetből, mivel nincs állandó izometrikus nézet.
  • Zsoltee_a_bator
    Ja, azt hittem a reakciok :) meg nem jatszottam az ujjal.. de mintha a regiben tobb takedown lett volna..
  • jarlaxxe
    Szerintem a kétfajta take dawn-ra gondol.
  • Fpocok
    Legyőzött a menu boss. Beléptem augmentációkba, kiléptem és befagyott a kép. :D
  • Zsoltee_a_bator
    Minek mesz statisztakat nyomkodni? Gondolhatod, hogy nem arra megy az eroforras, hogy mely gondolatokat szavaljanak szemelyre szabva :)

Szvsz rosszabb lenne, ha nem-interaktiv babok lennenek.
  • JaSoN HuNTeR #109
    az nagyon nem tetszik hogy oda sétálok valakihez megnyomom a q-t és mindig ugyan azt az animációt mutatja vagyis kettőt... szerintem béna. külön kis animációja van... minek???? idegesit
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.08.25. 16:21:24
  • wedge31
    Tudsz sunnyogni meg letudsz mindenkit lönni, van fedezékrendszer is, az a furcsa?
  • JaSoN HuNTeR #107
    már megvettem 576tól, nekem jól megy[Ultra] csak az MSAA kapcsoltam ki.

Gondolom ehhez is éveket kell várni amire lesz hozzá magyarítás, amúgy a harcrendszer kicsit fura nekem.
  • Fpocok
    Mi az a hipay?
  • JaSoN HuNTeR #105
    remélem vissza utalják a pénzem... hihetetlen h leveszi és utána kéri h igazoljam magam.. vicc...
  • JaSoN HuNTeR #104
    mondom megveszem Instant Gamingen, erre sz*patnak...

Hello,

We have just started the refund process because the hipay account name is not the same than yours ( 21) . Please note that it may take up to 5 business days to appear on your bank account. If you paid with your credits, PaySafeCard or BitPay, you will be refunded in your credits.

sorry for the inconvenience.

Regards

....
  • wedge31
    Elsőre nem is sunnyogok, bár néha megérné, mikor a nyakamba ugrik egy hadsereg de szerencsére annyi pusztitó eszközöm és lehetöségem van, hogy nem gond de második végigjátszásra tervbe van a no kill.
  • jarlaxxe
    32-40 fps között ingadozik a játék ez nekem rendben van, maga gameplay pedig tökéletes lett a világ a story a küldetések abszolút berántják az embert és ez a legfontosabb.
    A sunnyogást most már nem díjazza annyira a játék mint az elöző részben de még igy is több xp jár érte mintha ramboznál.

A breachbe belenéztem tényleg szórakoztató remélem folyamatosan jönek majd hozzá a friss tartalmak.
  • Voltan
    Basszus, ahogy olvasom, eléggé durva a gépigénye. Néztem Youtube-on benchmarkot max grafon, egy 1070-es produkált átlag 43 FPS-t., full hd-ban, azért ne szórakozzunk már..... :(

Asszem, ezzel még várok
  • Sith
    Egyszer becrashelt de ennyi buggal találkoztam restart vissza tölt és kész.
    Hangulat egyelőre nagyon ott van, kellően össze tettnek is tűnik szóval minden téren előre lépés a human revolutionhoz képest.
  • wedge31
    Négy óra játék után egy buggal se találkoztam...valszeg konfig függö a dolog.
  • JaSoN HuNTeR #98
    tők jó, az ember megvenné[én] de hallom,olvasom hogy sok vele a baj,bugos,xar optimalizás.... annyira amatőröknek tűnik a stúdiótól hogy ez így kezdődik, ez nem is értem miért jó nekik, tudják hogy tele van hibával mégis kiadják....

Eléggé kérdőjelben vagyok.

+ vajon a gépemen hogyan futna?
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.08.23. 21:56:23
  • wedge31
    Basszus ez a breach mód marha jó lett, az alap játékhoz még hozzá se szagoltam, van még a Jensen's Stories dlc is amit talán meg kéne nézni mielött belekezdek.
  • NEOreg3
    MSAA kikapcsolása sokat dob rajta, de még így is beesik 60 alá

úgyis csak a hétvégén tudnék komolyabban elmerülni benne, addigra az emberiség meg majd kitalálja mit kell lejjebb venni a smooth élményhez
  • wedge31
    Az biztos mert elég lassan csordogál lefele, még jó, hogy volt preload...
  • Fpocok
    LOL. Nekem is ilyen gépem van :D Én a 60ra megyek, szóval marad 1440p a 4K helyett :D
  • NEOreg3
    na akkor gyors port report:

i7 4790k, 16 giga ram, GTX 1080, mindent felvettem maxra, kivéve MSAA-t ami csak 2x (8x-ig lehet felvenni), fullhd felbontás, field of view 100%-on

extras menuben van beépített benchmark, ami szerint 40-50 fps átlagban úgy hogy kb semmi nem történik a képernyőn, komolyabb tűzharcban, nagyobb nyitott tereken ez így simán be fog esni 30 alá
    Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2016.08.23. 18:30:29
  • Evoluti0N
    Ez még kicsit korai kérdés, nem? :D
  • JaSoN HuNTeR #91
    Nah milyen a játék, megéri megvenni?
  • Fpocok
  • NEOreg3
    ~3 gigás day1 patch tölthető steamen, indítsátok újra a klienst
  • zzeN
    A játék áruházi oldalán írja.
  • Bandicoot
    Mehhh....Köszi. Akkor várok. Előtöltöttem steam-ben de nálam nem írja sehol hgy mennyi idő van hátra,csak hogy még nem játszható...
  • Fpocok
    Elérhető: augusztus 23.
    A játék feloldásáig körülbelül 20 óra van hátra.
  • zzeN
    Jelen, valszeg a Steam balfaszsága miatt holnap 18-tól lehet játszani, nem most éjféltől.
  • Bandicoot
    Ign összehasonlítás főként ez a youtube-os rendszerint szart sem ér,olyan jtáékokban is kb egált hoznak ki mindig amikben rendes Faceoffokban a konzol látványosan low-medium szinten kecmereg a pc-hez képest....