9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #6805 Aki szerint a Bloodborne egy könnyű játék, javaslom, menjen már kicsit és beszélgessen el Logarius-szal. -
#6804 Montamén régebben ;) -
Ulthane #6803 Jó kis fegyó ez a vajazó. Lehet, hogy gyengébb mint a hunter, meg kisebb a hatótávolsága, de a gyorsasága összességében előnyhöz juttatja olyan bossoknál, mint például ez a kibaszot Logarius. -
#6802 :) -
Ulthane #6801 Ez pedig egy kis kedvcsináló Kongynak BSB-hez. :)
-
Ulthane #6800 Majd' négy végigjátszás kellett ahhoz, hogy vajazóval vágjam le az első bosst.
-
#6799 Ja, biztos ott van én az értékekre figyeltem csak ;) -
Ulthane #6798 Amikor pakolod be a gemeket, akkor alul látsz A B D S betűket, meg piktogrammokat, amiket elég nehéz megérteni. :) -
#6797 Komoly télleg nem láttam fokozatokat eddig. -
LBandi77 #6796 Ezt egyébként komolyan kérdezted vagy ez a kész átverés? -
LBandi77 #6795 Amikor rakosgatod a gyémántot vagy fejleszted a fegyvert alul látszódnak a statok+ itt még azt is látod ha esetleg nő a fegyvernek a speciális támadásainak a száma ha van neki.Bár én itt még csak arcane speciál attakot láttam. -
LBandi77 #6794 Igen ezt nagyon ki kell tapasztalni,pl a sharp gyémánt a fegyver fő statját skálázza sok esetben magas fegyverszinten A-ról S-re viszont elvesz a fizikai sebzésből ez sok sok tapasztalat sok idő és minden fegyvernél más.Néha el sem hiszed hogy 1 pici fegyverrel mekkorát lehet sebezni ha beviszel 1 backstab-ot. -
Ulthane #6793 Ige, ezek a guide-ban is benne vannak, mégse értem. :) Tök bonyi, kurva jól ki van találva amúgy az egész. Negyedjére nyomom végig, és nem unom. -
#6792 Hol van S meg B fokozat, invertory? -
LBandi77 #6791 Ha megnézed a fegyvereket alul van a stat értékük,neked mondjuk axe az str.fegyver azthiszem arra skálázódik értelemszerűen dex-re nem igazán érdemes fejleszteni.Az értékek E-S között változik, az S a legjobb.De ha mondjuk ráteszel tüzes gyémántot az rontja a str. statot de megjelenik alul 1 új stat mondjuk B értékkel,a lényeg hogy ahogy fejleszted minél közelebb legyenek az értékek S-hez mert az a legjobb szorzó.És akkor még jön hogy ki mire érzékeny,mondjuk az áramlós kutya ellen a tűz jó,de a boszorkányok a villámot nem szeretik.
Aztán van amikor letérdeltetsz valakit ha nézel videót sokan fegyvert váltanak az meg azért van mert a másik fegyvernek ez a támadása erősebb többet sebez mint az alap fegyver amivel haladsz.elég összetett a dolog,remélem picit segítettem.Üdv. -
Ulthane #6790 Annak ellenére, hogy megvettem a Collector's Gudie Bookot, és tegnap pont ezt olvastam, bevallom, hogy még mindig nem értem teljesen, mi az, hogy skálázódás.
Az oké, hogy pl. a Rifle Spear esetén tök mindegy, hogy 25-ös vagy 50-es szinten vagy strength-ben, mert azt teljesen hidegen hagyja, azaz, ha valaki ezzel tolja, az ne fejlesszen erőre. De hogy mi az, hogy skálázódás pontosan, nem tudom. :) -
LBandi77 #6789 Én azt hittem amikor írtátok hogy mennyit sebeznek a fegyvereitek akkor számításba vettétek a skálázódást. -
Ulthane #6788 Alap, alap, kinek? :) Nekem pl. ez volt az első From-játékom, én kiválasztottam a Hunter Axe-t, mert hogy kurva erős, és majd azzal aratok. :) Azt sem tudtam, mi az, hogy skálázódás és társai. -
LBandi77 #6787 Ez szerintem alap minden from játéknál hogy nézed a választott fegyvered mire skálázódik,illetve az sem mindegy hogy az ellenfelek mire érzékenyek,tűz,villám,stb..
Jelentősen nagyobbat tudsz sebezni ha ezeket tudod. -
Ulthane #6786 A gemekkel nagyon kell vigyázni, egy fegyót nagyon felhúzhatnak, és le is nyomhatnak. Ráadásul nem mindegy, mit mivel kombinálsz. Tegnap este olvastam a collector's guide-ot, s bizony csak lestem, hogy mennyire ki van ez találva.
Egyáltalán nem mindegy, hogy egy fegyó mondjuk physicall attack-ben vagy thrust-ban jó, vagy arcane, valaki hiába fejleszti a strengthet vadul, ha a fegyója attól nem lesz erősebb, hiába tolja fel szépen ezt.
Kérdés, hogy aki BB-vel játszott, az vajon ennyire tudatosan kreálja meg a karakterét, fegyvert hozzá stb. Szerintem nem. Elképesztő, hogy össze van téve ez a játék. -
Paranoia #6785 Braaah...megvan lecseréltem. -
Ulthane #6784 Tegnap eljátszogattam Amygdalával. Pontosabban ő velem. :( Nem tudtam lenyomni a ribancot, egyszerűen a harmadik fázisban valamiért alig sebez a seggénél kaparás, pedig bolttal is megspékeltem. Ennyitől már füstölögni kéne az ánuszának, de a ribanc vígan ugrándozott, persze addig, amig a fejemre nem sikerült ugrania. :)
Csak az első végigjátszáson nyomtam őt le a föld felett, utána csak csaliszban hősiesen, nem is emlékeztem, hogy a felszíni pálya szemét módon van kialakítva, rohadt könnyű beszorulni meg elakadni. -
#6783 Ez egy fegyverbe rakható tárgynak a mellékhatása, tegyél be másikat. Rengeteg van ami negatív irányba húz a nagyobb sebbzésért cserébe, Durability-t is van ami lehúzza 50%-al asszem. -
Ulthane #6782 Van olyan bloodgem, ami folyamatosan veszi le az eleted. Arra gondolsz? -
Paranoia #6781 az mi az ami folyamatosan veszi le az életem? :S xray kép lefele nyil -
#6780 Banyek ak kuvasok idő. :) 400k r szintlépés. :) -
Ulthane #6779 Inkább azt mondd, felhúztad-e az arcane-t a karaktereden? -
#6778 Bármennyire megy a sértegetés nem fogom feltenni újra senki kedvéért.
-
#6777 Nem lep meg a sok ércelődés.
Régen is megkaptam, hogy a BB-t 1-2 óra után feladom.
Meg lehet nézni most. -
#6776 -
#6775 Láttál?
Mit és kit.
Játszottam vele 1 órát kb, amiből 30 perc érdektelen rohangálás volt. Aki meg akartam ölni azok meghaltak.
Ez azt jelenti hogy akkor nehéz?
Próbálj úgy játszani a játékkal hogy közben chat-elsz megy a tv, meg youtube videókat nézel közben.
Utána elbeszélgetünk érdemben róla. -
#6774 peeeeersze, persze...láttam a stream -et, sírtam és nem a bánattól... -
#6773 Nem tudom kire gondolsz.
A legelső vizilovat lazán levertem.
Páncélos nagy megvolt 2-3 szakadékba zuhanás után.
Összekeversz valamit de nagyon. -
#6772 nem is, de nem ám, kicsinált és még le is hugyozott.... -
#6771 Beszélgettünk is róla. :)
Engem sajna nem kapott el. -
#6770 >nem vagyok hajlando Pc-n játszani velük
Hámer? Nem harap! :D (DeS nincs pécére, de az 1-et pótolhatnád...) -
#6769 Pedig milyen jó a DS2 :)
Már 40 órám benne van. Nem tudok sokat játszani jelenleg, de amint van időm már előtte ülök.
Sok-sok érdekes dolog van benne, meg jók a helyszinek.
Igaz nekem mindig is adta ez a "lovagos" téma.
Kaland&játék&kockázat könyveken nőttem fel kiskoromban. :D
Amúgy 40 óra után most értem el a lávás pályára (nem tudom hány %-ka a játéknak.
De tinman vegigjátszásat követve ott episode 30-40 között lehetek.
Sőt annyira megfogott, hogy a DaS1 meg DeS vegigjatszasat is nézem. (Azokkal ugye nem fogok játszani..nem vagyok hajlando Pc-n játszani velük) -
#6768 Inkább olvass. :) -
#6767 Grat. :) kékszemű farkasok dobnak mindent ;) -
#6766 Csak tipp volt. :)