9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Hirtelen felindulásból???
    Amikor megkérdeztél róla mit mondtam? Hogy a tartalma jó, amúgy nem tetszik. A tartalmát soha nem tudtam hasznosítani, mire megjött(megkerült) kiplatináztam. Porfogó. Egy csomó ilyen szartól megszabadultam mostanában, illetve szabadulok meg folyamatosan. Mint pl. a kurvaszar ps4 exek, amiket lemezen gyűjtögettem be, ésatöbbi.
    Mit csináljak vele? Kétlem, hogy a BB-ba vernék még akár egy percet is, illetve hogy ezért elővenném egyetlen egyszer is.
  • Ulthane
  • Myselor
    moby hányni tudna a játéktól.megbánta az egészet már
  • Ulthane
    Most csak hirtelen felindulasbol akarod eladni, kesobb megbanod. Szerintem varj vele. Ha ket het mulva is el akarod adn meg, kkor add. :)
  • Ulthane
    Moby, eddig azt mondtad, hogy az ereklye! Egy ereklyet nem adunk el. :)
  • Moby
    7k.
  • sublimaze
    Mi az ára?
  • Moby
    Van egy eladó CE guidebookom, ha valakit esetleg érdekel. Természetesen game-ár alatt.
  • Ulthane
    Nekem tényleg kell, klasszul néz ki. Amúgy még lószart nem küldött a Sony.
  • darkSectorxxx #6876
    Á nem miért is kéne.
  • Myselor
    jaj bazdmeg mert annyira kéne mi ?xd
  • darkSectorxxx #6874
    Büdös kurva anyjukat us accom van;)
  • Myselor

PLATINA REWARD!
  • darkSectorxxx #6872
    Ja:D
  • Myselor
    a dark soulsokban is így volt és szerintem midnen játékban így van :)
  • darkSectorxxx #6870
    Legyen úgy :)
  • Ulthane
    De amúgy meg, valaha játszottál már olyan játékkal, ahol a DLC-ben lévő fegyverek nem játszhatóak az alapjátékban? :) Max olyan esetben, ha standalone a DLC, de ez nem az, hanem sztoriba beépülős.
  • darkSectorxxx #6868
    Nem találkoztam még vele hogy a fegyverek használhatk lesznek az alapjátékban, meg videot sem :)

De elhiszem nektek ettől még.
  • Ulthane
    Dark, olvass híreket a nyugati sajtóban. Már ezt leírták vagy két hete.
  • darkSectorxxx #6866
    Oks, de mást nem tudni a kiegről én csak kérdezem mi a garancia rá. Mert ha csak következtetés akkor még nem biztos :)
  • darkSectorxxx #6865
    Miért lennének? :)
  • Ulthane
    A DLC nem menüből lesz elérhető, hanem beépül a sztoriba. Bizonyos helyekről nyílnak meg majd az új területek..Így a fegyverek is bárhol használhatók lesznek.
  • Myselor
    miért ne lennének átvihetőek?D:
  • darkSectorxxx #6862
    Ja hogy átvihetők lesznek? ;)

Íj a DS miatt van vajon? ;)
  • Ulthane
    Nem arra gondoltam, én a régiekre. Ugyanis a fegyvereket gondolom utána egy teljesen új végigjátszásnál használhatod majd. Szóval Logariust lekörfűrészelheted!
  • darkSectorxxx #6860
    Lehet rá szavazni egy steam-es játékért cserébe: LINK :D
  • darkSectorxxx #6859
    Nem régiek csak hasonlók. :)
  • Ulthane
    Azert a dlc jo kis moka lesz meg. No meg az uj fegyverekkel lehet majd nyomulni a regi bossok ellen.
  • Myselor
    sajnos így van :)
  • Ulthane
    Semmi nem tart orokke. Kar erte, nalam ez lesz az ev jateka, egeszen biztos!
  • Myselor
    sajnos ez így van ki lehet farmolni ilyen apró cuccokat,meg gyűjteni még újra leölni ezt meg azt de hát minek:) én is így voltam a dark soulsokkal
  • Ulthane
    Nahh, kezdek kicsit eltelni a jatekkal. Az elobb majdnem elkezdtem NG4+t, de ugy voltam vele, hogy minek? Jo nekem itt a 3+ban, minden palya nyitva, tele vagyok cuccal...csak epp mar csinalni nincs nagyon mit.

Szerintem a dlcig mar nem nagyon fogom piszkalni.
  • Ulthane
    Gratula! Udv. A klubban! :)
  • karagabi
    Ja, tegnap este az itt elhangzott segítségek után nem sokkal meglett a platina. :)
  • karagabi
    A mostani ng3+ -ban kihagytam, de az előtte való 3 végigjátszás során leöltem, most upper catedralt is kihagytam.
  • darkSectorxxx #6850

Majd ha megy twitch, adhattok nevet, mert akkor nézünk. :)
  • Paranoia
    Köszi.
    Délután nekiugrunk még1x.
  • darkSectorxxx #6848
    DE.

Amik kellenek hozzá:

Egy területen legyetek.
    Neki éljen még a Boss, ha ő hív.
    Ha nem megy akkor lépjen ki EXIT-el a főmenübe és csatlakozzon vissza még1x online game.....(pláne ha alvó módba volt a ps4 , mert ilyenkor a látszat ellenére disconnecteli a játékost)

Haloottam régen hogy a segítőnek kell először csengetnie, de ezt a gyakorlatban meghazudtoltuk, egy sráccal 3-asoztunk, és tökmindegy ki csengetett elsőnek. Egy helyen várjátok egymást, minnél közelebb és ennyi.
  • darkSectorxxx #6847
    hiába ütök 600 helyett 650-et, ha 3 ütést bírok max, az idő nem áll rendelkezésre, te lehet megúszol 3 kombót, én nem, és van esélyed tovább harcolni vagy tölteni időt.
    Ez nem Olyan egyszerű képlet hogy én mennyit sebzek meg az ellenfél és akkor arányosítítok egyedt. :)
  • Paranoia
    Kisebb szintű játékost nem tudok magam mellé behívni?coopban probálunk játszani.Én betudok menni hozzá, de fordítva már nem megy.