9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#6925 Kijött új patch. DLC terület úgy lesz elérhető, hogy le kell verni Ameliat, utána vissza hunters dream és messengertől kapsz egy itemet. Aztán Oedon Chapelnél ki kell menni balra és ahol a láthatatlan amygdala volt oda kell menni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.20. 15:08:14 -
Ulthane #6924 -
#6923 És Gratula. :D -
#6922 ÉÉÉsss PLATINA
Pont 23:59-re
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.09. 00:04:30 -
#6921 :D -
#6920 Hát ez a Pthumerian Descendant Boss tökre szerethető figura. Ja nem... :D
Fel is idegesített. Majd eccer' megölöm dlc-ig. -
#6919 :P -
#6918 Lecter Buildingbe rögtön volt 2. :D
Aztán pont itt tartottam egy dungeonba így meg is lett amennyi kell. :P
Gyere platina gyere. Kár, hogy mennem kell talira ma. :( -
#6917 Youtube-on kell beírni Red Jelly Location, és mindenképpen julius körül vagy attól frisebb videókra alapozz.... -
#6916 LOL csak sikerült, akkor én már nem is kellek. :D -
#6915 Na megöltem.
Lvl 170re feltoltam magam.
50-es arcane.. igazából 5x ha sebzett. :D
"Red jelly"t hol tudok farmolni? Az kellene az utolsó dungeonhoz.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.08. 17:44:56 -
Ulthane #6914 De ki tudod, igaz nem egy perc alatt. Az első két fázisát sérülés nélkül meg tudod úszni. A harmadikban pedig irány a segge alá be, s ott reszelheted a lábát seggét.
Utálatos egy ellenfél, de szépen kitanultam. Ja, és egy kis bolt paper tanácsos. -
#6913 Akkor nem nyírom ki 1 perc alatt defiled Amygdalat :D
Kezdek új dungeont amit megtudok osztani egyedül nem megy :D -
#6912 Az fasza.... -
#6911 DSekbe, itt nem -
#6910 Pedig valamiért úgy emlékeztem lehet olyat :\ -
#6909 Sehogy -
#6908 öööhm gyors kérdés hogy is tudom a pontjaimat újra elosztani? :D -
Ulthane #6907 Van valaki, aki megkapta az e-mailt az exkluzív témáról, amit a platinásoknak ígértek? -
LBandi77 #6906 Vabb 1 item nem tudom mi a neve megeszed és 60 vagy 90 sec predator leszel.a többit én sem tudom. -
Ulthane #6905 Ahhh, a videót nézve elkapott megint a BB érzés. Mennyivel hangulatosabb, mitn a DaS2! -
#6904 Valaki összefoglalná nekem röviden mi ez?
mi az a faszi hátán meg a láthatatlanság?
OMG? -
#6903 -
#6902 De addig is told be a stream címét, had lássam már mire vagy ilyen kemény!
Oh...wait!
LOL. LEL. ROFL.
-
#6901 >most vagy valaki mert játszottál vele én meg még nem?
Eeeegen.
>több vagy tőle?
Eeeegen. Bár nem ettől. De ettől is.
>a hisztis picsa stílust meg befejezhetnéd
Ki kezdett engem itt véleményezni te büdösgyökér? Hm? Kell a könyv? Mond a címed, elküldöm, ettől közelebb úgysem fogsz a játékhoz kerülni te szerencsétlen félnótás barom, te...
-
#6900 ha kultúráról van szó akkor mobíra mindig lehet számítani -
#6899 egyedül téged zavar hogy pofázok,és neked is miért pofázunk?mert szánalmas ez a stílus amit itt megengedsz magadnak.most vagy valaki mert játszottál vele én meg még nem?több vagy tőle?nem.a hisztis picsa stílust meg befejezhetnéd.ha már a játékra nem hisztizel most rám?mert nem tetszett amit mondtam?komolyan szánalmas vagy.na én befejeztem.leszek okosabb és nem vitázok egy idiótával :) -
Ulthane #6898 Úgy látom kitört a kúltúra a Bloodborne terepen. -
#6897 Tudod két féle ember létezuk. Az aki nem csinálja, csak a mocskos retkes szarszagú pudvás fekélyes pofáját jártatja feszt. Meg aki csinálja.
Sorold be magad balfaszkám. -
#6896 sok hiszti és picsogás után nem lennék rá ilyen büszke.nekem még lehet platinám de te kevésbé nyomorék már nem leszel.nem egy játék hiánya miatt lesz valaki senki,vagy valaki.fura egy ember vagy ,tanulj ön uralmat és egy kicsit vissza vehetnél a szádból -
#6895 Nekem platinám van a játékból. Neked mi van te szerencsétlen barom? Semmi. Lófasz. Egy kibaszott pixel nem láttál natívan.
Akkor mint szerintemezel itt nekem te senkiházi? Ki a gecit érdekel hogy szerinted mivan? Engem ne véleményezgessél TE SENKI. -
#6894 nagyon béna dumád van,na mindegy engem nem érdekel.csak a hisztidet senki nem fogja elfelejteni.nem neked való a játék ez az igazság szidj csak nyugodtan majd megunod:) -
#6893 Csak a felkóstolgató büdösparaszt wannabe faszjankó drukkereket nem szeretem. Nem jó, amikor a lelátóról a nyakamba hullik a tökmaghély. -
#6892 a büdös paraszt címet már lefoglaltad,azért már lehetnél érettebb ennél hogy egyből szidod a másikat ha valami nem tetszik :) -
#6891 Mondjuk azt nem tudjuk véleményezni neked mennyire ment csóriparaszt. Tolod itt a topikban ezt a wannabe nyálverést, mintha bármi közöd lenne bármilyen szinten is az egészhez. Balfaszkám. -
#6890 Szerintem meg ne személyeskedjél büdösparaszt. -
#6889 a játék is az élete volt még az elején kb,alig aludt miatta stb.mostanra meg már utálja.mondjuk időközben is sokszor volt ez ha nem ment valami.nem neki való játék szerintem .ha valaki undorral játszik az inkább ne tegye,adja el a picsába a játékot is szerintem:) -
Ulthane #6888 Egy könyvön mi kéne, hogy tetsszen, ha nem a tartalma?
Add el, én nem bánom, de nemrég még ereklyeként beszéltél róla, ami megszentségteleníthetetlen, most meg rongyos 7k-ért dobod el. -
#6887 1. A könyv a kiegről nem szól, nem is szólhat
2. BB dlc nekem az idén nem lesz -
#6886 novemberben kieg. Akkor fogod legközelebb elővenni :P