9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#7005 1.07 Updateba benne van.
Győzd le a Cathedral Ward-ban található boss-t (Vicar Amelia), majd a csarnok végében található oltáron válts át nappalról éjszakára.
Menj a Hunter’s Dream-be, s az egyik Messenger-től megkapod az Eye of a Blood-drunk itemet.
Menj az Odeon Chapel-be, s a bal oldalon lévő kijáraton menj a térre.
A tér jobb oldali részére menj, ahol egy átvezető videó indul, s egy új helyszínre kerülsz: a Hunter’s Nightmare-be.
Gyújtsd meg a kis lámpást, s innentől kezdve a Hunter’s Dream-ből bármikor visszajöhetsz ide, az Awakening Headstone-t keresd.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 15:07:15 -
SlickAdam #7004 ööö... bekapcsoltam a gepet hogy elinditsam a letöltest. azt mondja mar installalva... semmifele update-et nem szedtem mostanaban.
ugye nem...?!?!!! -
SlickAdam #7003 nem birtam ki...
na hogy is kell inditani a DLC-t?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7002 damn son. Akkor nézhetek körbe jobban :D
Pálya design mondanom sem kell zseniális megint. -
#7001 A ruha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!közvetlen az első boss előtt volt. Ahol a 2 melák van ott ball-ra el lehet menni.
A fegyver
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg Amygdala karja..hát meg nem mondom, hol vettem fel. Első boss előtt volt az is nem sokkal. :D
1 npc-t találtam.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 14:18:20 -
#7000 van közvetlen közelében 2 npc summon is. -
#6999 Én 15 próba után hívtam az új npc huntert segítségül. Egyszerűen lehetetlen az első fázis nem találtam fogást rajta. ebriatus féle charge, 1 hitek. Már kurva ideg voltam így npc hunterrel megoldottam bár ott se ment elsőre :D
Ez a ruha meg fegyver honnan??
Ludwig előtt szerintem bejártam mindent, de ez a 2 cucc nincs meg. -
#6998 Hat 171en nekem esélytelen az első boss. Vagy nem tudom még a gyenge pontját. Alig sebzem.
Co-opba meg nem jön senki 30 perce... -
Ulthane #6997 Nahh, én munka után esek neki. A Huntereket már az alapjátékban is utáltam, mindegyik gecigyors. Ezek fel fogják baszni az agyam, látom előre. :( -
ppista #6996 Este én is belépek a dlc világába. Kíváncsi vagyok, a 200-as karim hogy fog boldogulni. -
#6995 Új rucim, kedvenc fegyverrel. :D (igen én is lehaltam a faszba első bossnál vagy 12x... megyek co-opba inkább. :D )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 13:48:58 -
#6994 Na majd itt akkor hunterez. Mikor a pofádba lő, meg stb. :D -
#6993 Jesszus milyen beteg fegyverek vannak amúgy. 5öt találtam eddig. Amiből az egyik egy bizonyos kéz , már a kedvencem, ahogy mozog. :P Meg ugye a pizza szeletelő :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 13:34:59 -
#6992 1 Hunter nem hunter...akkor baj ha legalább 2 támad egyszerre, én a sima játékban a 3 hunteres résznél 1x sikerült lezúznom őket. Aztán inkább futottam. -
#6991 faszán 1 hitelnek azok is. Ludwig meg beteg állat. Második fázisát örülök, hogy nem spoilereztem le magamnak. Fegyver amit dob meg... Farmolhatok rá cuccokat upgradere :(
kb 15. próbálkozás után hívtam npc segítőt hozzá, mert egyedül nem találtam rajta fogást és haladni szerettem volna. -
#6990 Tyűűű nehéz a játék. ezek a hunterek elég idegesítőek..főleg, hogy mindig meg kell ölni őket.
Tüzes kalapács, meg lövöldöznek, csapkodnak. tényleg oda kell figyelni..vagy csak elszoktam már a játéktól. :D
Nem lehet megvenni az old hunter setet. -
#6989 Miért lemerült a kontroller? :D -
#6988 Eh hát ezzel el leszek egy darabig -
#6987 Na azt hiszem most jön első boss. Sok sikert nekem :D -
#6986 Setet meg lehet venni? -
#6985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cathedral Ward-ból ki jobbra (csak Blood Starved Beast után nyílik meg). Fenn a toronyban kell majd leugrálni, középtájt van az ajtó nem túl könnyen megközelíthető helyen. -
#6984 +1 kérdés. a old workshopot-ot hol is érem el?
Tudjátok ami az alap játékban is benne volt. Asszem valami kútba volt, de már nem emlékszek. -
#6983 Nekem enged mindent felvenni. 2 új fegyverem is van már meg teljes old hunter set.
-
#6982 Első észrevételek:
- én előrendeltem az Old Hunters-t és most a DLC nem purchased státuszban van a store-on, hanem az árával látom, ami nagyon idegesít, mert nem tudom, mi történne, ha újra akarnám telepíteni a BB-t
- ettől függetlenül a DLC megy nálam
- a DLC elkezdhető akkor is, ha a játékban előrehaladott fázisban vagy és már kitisztítottad a Great Cathedral-t. Ekkor nincs más dolgod, mint
felvenni a cuccokat Hunter's Dream-ben és átmenni a Cathedral Ward lámpához. Ott kimész balra, a kis híd mellett elkapatod magadat a szörnnyel, aki rövid átvezető után visszadob a Cathedral Word lámpához. Ám eközben valami megváltozik...
Ami fura, hogy bár találtam már pár ruhát, a kesztyű kivételével eddig egyiket sem tudtam felvenni. Még nem tudom, mi ennek az oka. És találtam egy fegyvert is, elég tekintélyt parancsoló. :-)
Hangulat 10/10, jó újra itt lenni. -
#6981 Ha én New game ++ban vagyok gherman előtt vissza mehetek oda a dlc helyszínhez? -
#6980 wow első rövidítés megvan. De jó érzés ezt átélni megint :D
Pályatervezés az itt is odabasz. Na elrakom magam, mert párszor haltam már fáradtság miatt. -
#6979 Az igen -
#6978 Na leccdúdisz
-
#6977 magyar store? Mert usaba sajna reggel 8kor megy. :( -
#6976 Na már megy. Most portolok kieg részre :) -
#6975 :) -
#6974 Szintén, 4-ig melózok, hazaérek és már tolom is. :) -
#6973 Ja köszönöm amúgy, mivel nekem holnap 8-kor engedi indítani ezért én majd meló után vizsgálom meg. :) -
#6972 2. -
#6971 fél óra alatt akár megvan. -
#6970 Ja csak én éreztem így, nekem a többi az nem okozott ennyi halált. :) -
Ulthane #6969 A kis kurva finom lesz NG+++ban. Nekem a kedvenc bossom, nagyon kitanultam, minden rezduleset ismerem. -
#6968 Tényleg, bevallom már nem rémlett, hogy Amelia hányadik boss, de nagyjából egy órája tolom és már majdnem ott vagyok. :) -
Ulthane #6967 Lószart. Csak Father Gascoigne-on kell túljutnod, ennyi. Azt meg lebaszod koopban pilanat alatt. -
#6966 Végigfutsz kb 1 óra alatt odáig