Bloodborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Miért nincs publikus IP-d?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
Ezt leszámítva megy.
Tegnap Norbival olyan koopot nyomtunk Logarius ellen, ahogy a nagy könyvben meg van írva. De tényleg. Ott nem volt szarozás, mindenki tudta, mi a dolga, mindenki tudta, mikor kell menni támadni, és mikor észhez térnie. Kb. 2 perc alatt le is nyomtuk, max 3. Így van értelme koopozni.
Veled is élveznék egy ilyen menetet. Van még bőven boss, így a lehetőség adott. 😊
Gondolom ez mindenki ellen hatásos. 😊
De én is úgy érzem, hogy nem sebez jól a fegyó, pedig meg van javítva, szóval nem elfáradt.
Ott van ugye az executioner gloves is ami szintén baxott nagy sebzés, ahhoz képest hogy bárhonnan ráküldheted a bossra, sokan csak azzal ölik meg a bossokat! Szóval én tuti kipróbálom ezt az arcanet, tonitrust úgyse nagyon használtam még 😛
Az, hogy neked a vajazó a küldetésed, s szerinted mindenkit csakis gyors fegyverrel lehet megölni, elfogadom, de ugye számtalan videót láttál te is, s bizony sok-sok ezer játékos van, aki a Hunterrel tolta végig a BB-t.
A Watchdog pont az a boss, aki ellen szerintem a gyors fegyver roisszabb, mint a lassabb. Egyszerűen nincs itt időd sorozatot küldeni rá, csak néhány slot van, amikor támadást tudsz bevinni, s arra az axe kiváló.
A probléma ott van, hogy ő számomra az első olyan boss, aki ad-hoc váltogatja a mozdulatsorait, s arra reagálva, amit csinálsz. Azaz, nem kiszámítható. Hiába van meg a 3-4 típusmozdulatsora, mellé még betesz rögtönzötteket is, ráadásul random módon.
Kipróbáltam a Moby-féle állonbaszós taktikát, maximum ha egyharmad HP-t le tudtam venni vele, mindig meghaltam. Ezért váltottam, s jelenleg itt tartok.
Oks ne hogy sértésnek vedd, de gyakorlás?
A játékod 80%-ban a baltával mentél és elvegetáltál azon hogy pörögsz, aztán majd egyszer sikerül....😊
Hát sajnos most itt előjön.
Jó lehet most nem ezzel mész, nem néztelek, de nem feltételezném hogy veled van a gond, hanem azzal szerintem hogy ráhagytál mindent sokszor a "véletlenül egyszer csak sikerül" megoldásra.....most lehet már egy ideje nem ez van de régebben ez volt. 😊
Mondom ha kell segítek, akár taktikában, nem feltétlen kell coop.
Bármiben, de ha abbahagyod, nem para a te döntésed, ha már nem érdekel a játék.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Sajnos ra kell jojjek, hogy minel tobbet jatszom ezzel a jatekkal, annal,szarabbul megy. Pedig annal jobban kene. Jobb cuccok, jobb fegyver, es megis. Legjobb tudasom szerint csinalom, s meg akkor is, ha megnezem, hogy kell letolni valakit, meg azt sem tudom utanizni, ami a videon van.
Egy nyolceves gyerek jobban tolna, ha jatszhatna vele. Par evtizede jatszom mar, igy nem gondolom, higy total bena vagy thetesegtelen lennek, de ez a jatek mindig azt dorgoli az orrom ala.
Ezt a buzi tuzkutyat ezert utalom. Az a legrosszab, hogy faek egyszerusegu ellenfel, s megsem birok vele. Meg koopban sem ment ketszer.
Lehet, h most lesz a pont, h ettol a jatektol elkoszonok.
Ebben is tudok segíteni. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Ha ég a ház, lehet menni ghermanhoz (nyitva a kerkapu). Hogy addig mit csinálsz még meg, az már a te dolgod.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.27. 20:24:03
*wiki szerint cosmos az utcsó a Gehrman előtt (pontosabban egy ideje már mehetnék, mer ég a ház, de még iktatnám a mellékeseket is... 😄).
Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2015.08.27. 20:14:03
Nincs kedvem orakon at izzado tenyerrel remegni, csak azert, hogy elmondhassam, egyedul nyomtam le.
Dark, mielott megszolalsz, gyors a fegyverem, taktikat valtottam.
Egyszeruen nem talalom a nyitjat a faszinak, es melysegesen undorodom tole.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy meg láttad párszor, ha nálam szakad a cérna, én nem szarozok senkivel, becsengetek, mint a huzat, és szólok neked pl., hogy gyere, tanítsuk móresre! 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.27. 14:57:19
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
<#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végső fájtnál edd majd meg a 3 cordot úgy győzd le a bosst és akkor kapsz egy bónusz ellenfelet is 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már ég a ház, most fejből nincs meg ez az útvonal, de megkeresem este! 😊
DE KI AZ A CSECSEMŐ? És mégis mi a szerepe a játék sztorijában?
Az első végigjátszásnál nem ettem meg a zsinórt, és úgy nyomtam le Germánt. Másodikra melyik befejezést válasszam? A megevőset, vagy hagyjam, hogy kinyírjon? Van jelentősége a sorrendnek?
Azért harcolnék inkább most, hogy ne NG++ ban kelljen, mert ott nehezebb lesz Germán. Akit amúgy első végigjátszásra úgy toltam le másodikra, hogy Dark a mai napig nem hisz a szemének, hogy ez megtörtént. Esküdözött, hogy még Logaritmusnál is nehezebb lesz - én pedig azt kihagytam, mert nem bírtam vele vagy 10szer, s nem akartam szopatni magam vele. 😊
1 automatikus a nedves nővér után ( ott ha a tiny music boxot aktiválod, nem fog sírni tovább a csecsemő... kis extra)
1 az old workshopban, én mindig felszedem, oda egyébként is érdemes elmenni
1 a játék legvégén, amikor már ég a ház is, el kell menni a catedral wardhoz és visszafelé menni egy kicsit az old tombhoz ott lesz arianna a megfialt csecsemővel, azt ha megölöd benne a cord
1 pedig a klinikán, ha a pók megölése után mész oda. Kurvajó monológot tol le a nővér, éppen átalakulás közben találod meg a fél karja már olyan csápos izé, a hideg rázott.
Nekem ezeket valahogy sokkal könnyebb volt megtalálni, mint pl a játék elején a masnikat kicsikarni a nővértől meg húgától, oda valahogy mindig rosszkor megyek vissza és már nem szól hozzám, az a része nem megy.
Gyerekbőgésre valami tipp? Azt olvastam este, hogy ott van csak gyerekbőgés, ahol köldökzsinór van a közelben.
De ki az a gyerek? És miért kell a zsinege (tudom, hogy meg kell majd zabálni)? Azaz mi ez a szimbólum? Miért? MiérT?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.27. 08:06:09