9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • AntiHero
    1.07 Updateba benne van.

Győzd le a Cathedral Ward-ban található boss-t (Vicar Amelia), majd a csarnok végében található oltáron válts át nappalról éjszakára.
    Menj a Hunter’s Dream-be, s az egyik Messenger-től megkapod az Eye of a Blood-drunk itemet.
    Menj az Odeon Chapel-be, s a bal oldalon lévő kijáraton menj a térre.
    A tér jobb oldali részére menj, ahol egy átvezető videó indul, s egy új helyszínre kerülsz: a Hunter’s Nightmare-be.
    Gyújtsd meg a kis lámpást, s innentől kezdve a Hunter’s Dream-ből bármikor visszajöhetsz ide, az Awakening Headstone-t keresd.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 15:07:15
  • SlickAdam
    ööö... bekapcsoltam a gepet hogy elinditsam a letöltest. azt mondja mar installalva... semmifele update-et nem szedtem mostanaban.
    ugye nem...?!?!!!
  • SlickAdam
    nem birtam ki...
    na hogy is kell inditani a DLC-t?
  • TDC Geronimo
    damn son. Akkor nézhetek körbe jobban :D

Pálya design mondanom sem kell zseniális megint.
  • AntiHero
    A ruha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    közvetlen az első boss előtt volt. Ahol a 2 melák van ott ball-ra el lehet menni.

A fegyver
    meg Amygdala karja..hát meg nem mondom, hol vettem fel. Első boss előtt volt az is nem sokkal. :D

1 npc-t találtam.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 14:18:20
  • TDC Geronimo
    van közvetlen közelében 2 npc summon is.
  • TDC Geronimo
    Én 15 próba után hívtam az új npc huntert segítségül. Egyszerűen lehetetlen az első fázis nem találtam fogást rajta. ebriatus féle charge, 1 hitek. Már kurva ideg voltam így npc hunterrel megoldottam bár ott se ment elsőre :D

Ez a ruha meg fegyver honnan??

Ludwig előtt szerintem bejártam mindent, de ez a 2 cucc nincs meg.
  • AntiHero
    Hat 171en nekem esélytelen az első boss. Vagy nem tudom még a gyenge pontját. Alig sebzem.

Co-opba meg nem jön senki 30 perce...
  • Ulthane
    Nahh, én munka után esek neki. A Huntereket már az alapjátékban is utáltam, mindegyik gecigyors. Ezek fel fogják baszni az agyam, látom előre. :(
  • ppista
    Este én is belépek a dlc világába. Kíváncsi vagyok, a 200-as karim hogy fog boldogulni.
  • AntiHero
    Új rucim, kedvenc fegyverrel. :D (igen én is lehaltam a faszba első bossnál vagy 12x... megyek co-opba inkább. :D )

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 13:48:58
  • AntiHero
    Na majd itt akkor hunterez. Mikor a pofádba lő, meg stb. :D
  • AntiHero
    Jesszus milyen beteg fegyverek vannak amúgy. 5öt találtam eddig. Amiből az egyik egy bizonyos kéz , már a kedvencem, ahogy mozog. :P Meg ugye a pizza szeletelő :)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 13:34:59
  • darkSectorxxx #6992
    1 Hunter nem hunter...akkor baj ha legalább 2 támad egyszerre, én a sima játékban a 3 hunteres résznél 1x sikerült lezúznom őket. Aztán inkább futottam.
  • TDC Geronimo
    faszán 1 hitelnek azok is. Ludwig meg beteg állat. Második fázisát örülök, hogy nem spoilereztem le magamnak. Fegyver amit dob meg... Farmolhatok rá cuccokat upgradere :(

kb 15. próbálkozás után hívtam npc segítőt hozzá, mert egyedül nem találtam rajta fogást és haladni szerettem volna.
  • AntiHero
    Tyűűű nehéz a játék. ezek a hunterek elég idegesítőek..főleg, hogy mindig meg kell ölni őket.
    Tüzes kalapács, meg lövöldöznek, csapkodnak. tényleg oda kell figyelni..vagy csak elszoktam már a játéktól. :D

Nem lehet megvenni az old hunter setet.
  • darkSectorxxx #6989
    Miért lemerült a kontroller? :D
  • TDC Geronimo
    Eh hát ezzel el leszek egy darabig
  • TDC Geronimo
    Na azt hiszem most jön első boss. Sok sikert nekem :D
  • Tatyla
    Setet meg lehet venni?
  • Amiga
    Cathedral Ward-ból ki jobbra (csak Blood Starved Beast után nyílik meg). Fenn a toronyban kell majd leugrálni, középtájt van az ajtó nem túl könnyen megközelíthető helyen.
  • AntiHero
    +1 kérdés. a old workshopot-ot hol is érem el?

Tudjátok ami az alap játékban is benne volt. Asszem valami kútba volt, de már nem emlékszek.
  • AntiHero
    Nekem enged mindent felvenni. 2 új fegyverem is van már meg teljes old hunter set.
  • Amiga
    Első észrevételek:

- én előrendeltem az Old Hunters-t és most a DLC nem purchased státuszban van a store-on, hanem az árával látom, ami nagyon idegesít, mert nem tudom, mi történne, ha újra akarnám telepíteni a BB-t
    - ettől függetlenül a DLC megy nálam
    - a DLC elkezdhető akkor is, ha a játékban előrehaladott fázisban vagy és már kitisztítottad a Great Cathedral-t. Ekkor nincs más dolgod, mint

felvenni a cuccokat Hunter's Dream-ben és átmenni a Cathedral Ward lámpához. Ott kimész balra, a kis híd mellett elkapatod magadat a szörnnyel, aki rövid átvezető után visszadob a Cathedral Word lámpához. Ám eközben valami megváltozik...

Ami fura, hogy bár találtam már pár ruhát, a kesztyű kivételével eddig egyiket sem tudtam felvenni. Még nem tudom, mi ennek az oka. És találtam egy fegyvert is, elég tekintélyt parancsoló. :-)

Hangulat 10/10, jó újra itt lenni.
  • Tatyla
    Ha én New game ++ban vagyok gherman előtt vissza mehetek oda a dlc helyszínhez?
  • TDC Geronimo
    wow első rövidítés megvan. De jó érzés ezt átélni megint :D

Pályatervezés az itt is odabasz. Na elrakom magam, mert párszor haltam már fáradtság miatt.
  • TDC Geronimo
    Az igen
  • TDC Geronimo
    Na leccdúdisz

• AntiHero
    magyar store? Mert usaba sajna reggel 8kor megy. :(
  • TDC Geronimo
    Na már megy. Most portolok kieg részre :)
  • darkSectorxxx #6975
    :)
  • balee4
    Szintén, 4-ig melózok, hazaérek és már tolom is. :)
  • darkSectorxxx #6973
    Ja köszönöm amúgy, mivel nekem holnap 8-kor engedi indítani ezért én majd meló után vizsgálom meg. :)
  • darkSectorxxx #6972
    2.
  • darkSectorxxx #6971
    fél óra alatt akár megvan.
  • darkSectorxxx #6970
    Ja csak én éreztem így, nekem a többi az nem okozott ennyi halált. :)
  • Ulthane
    A kis kurva finom lesz NG+++ban. Nekem a kedvenc bossom, nagyon kitanultam, minden rezduleset ismerem.
  • balee4
    Tényleg, bevallom már nem rémlett, hogy Amelia hányadik boss, de nagyjából egy órája tolom és már majdnem ott vagyok. :)
  • Ulthane
    Lószart. Csak Father Gascoigne-on kell túljutnod, ennyi. Azt meg lebaszod koopban pilanat alatt.
  • TDC Geronimo
    Végigfutsz kb 1 óra alatt odáig