9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#7045 "MY BODY IS READY!"
ludwig volt videóba többször is. Gondolom azért legalább 1 videót láttál kiegből :) -
#7044 Igyekszem, eddig 6 ütés volt a max, életet tölteni csak szerencsével lehet. :D -
#7043 Hát te pro vagy nem? Azt hallottam tőled cakewalk lesz :D -
#7042 :D -
SlickAdam #7041 sajnos le kellett gyöznöm ameliat dlc-hez, ami... hmmm... nem ment elsöre igy sok honap kihagyas utan, de mostmar
MY BODY IS READY!
btw. jo tudni sracok, hogy van ludwig... mehh
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.24. 20:05:31 -
#7040 Srácok ez a ludwig kizárt szerintem hogy 1 játékosra legyen kitalálva, kb akkor volt ennyi esély egy boss ellen mikor lv4-en játszottam. :D -
#7039 Az a baj ezekkel az új fegyverekkel, hogy marha jól néznek ki meg minden, de ludwig holy blade még mindig a top főleg +10-el. Mindegyiket újra felupgradelni stb ah... Moonlight blade is nagyon menő, de 1 kezes módja sokkal lassabb, mint a holy blade :( -
#7038 aha
Ludwig akinek a hátán van egy kard ugye? -
#7037 Lámpa van ludwig előtt. kb fél perc visszafutni -
#7036 Hát én végig mentem a boss felé minden sarokba benéztem de semmi. :)
Annyit súgj meg hogy hol nézzek szét még1x? mert még csak olyan részt sem találtam ami gyanus lett volna, csupa zsákutca. :D
A véres folyón mentem végig, de minden irányban akadály, biztos van valami titkos téma, de lehet szét kell verni valami falat?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.24. 19:29:40 -
#7035 Ja ezt akartam mondani én is, hogy nem csak a főellenségeket meg enemy-ket gondolták újra, de ilyen minőség mellett ezzel semmi gond. :) -
#7034 Te hány órát is toltad BBvel? Nem jöttél még rá, hogy mindegyik boss előtt van? :D
Ráadásul az el sincs dugva. Ha nem találtad meg elsőre akkor jó sok mindenből maradsz ki, mert ezer titkos átjáró, rövidítés meg item van a dlcben
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.24. 19:27:59 -
#7033 Srácok a legelső boss-hoz van rövidítés, vagy ennyit kell hozzá futkosni, mert akkor nekem nagyon irritáló lesz ez az egész. :D -
#7032 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd később, ha figyelmes vagy megtalálod laurance koponyáját. Azt kell odavinni és feléled. Az az opcionális boss -
ppista #7031 Beszarás, hogy ugyanazokat a helyszineket átkeverve mennyire más hangulatot tudtak összehozni. Betévedtem egy sötét, véres barlangba ahol összefutottam az egyik általam utált kreatúrával. Édes volt a bosszú. -
Ulthane #7030 Az Amelia helyen levo boss nekem nem eled fel. Mi a szart kell csinalni vele? -
#7029 értelek:) -
ppista #7028 Nehezebb lett valamivel, föleg ezekkel a kilóméterekröl is sebzö vadászokkal. A látvány amúgy beszarás. -
#7027 Jónak nagyon jó csak vagy én szoktam el tőle, vagy kurvanehéz, de inkább mindkettő
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.24. 17:46:02 -
#7026 jó a játék látom.és amúgy jobbulást
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.24. 17:45:52 -
#7025 Mindegy mivel ölöd. Na én asszem szüneteltetem ezt mielőtt tényleg agyvérzést kapok, mert már fejem is fáj -.-
Legalább megtaláltam opcionális bosst is -
#7024 Ja és járt érte Trophy. Hogy a Holy Blade-el öltem meg.
Vagy mindegy mivel ölöm? Akkor is kapok Trophyt?
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 17:38:02 -
#7023 Na megvan a 2. boss meg az opcionális is, egyelőre mindkettő faszrahúz elég keményen :( -
#7022 Mákom van hogy csak sima New game pluszban vagyok level 192-őn így a sima mobok egy-két ütés :D -
#7021 Ja közben meg a boss :) Jéééézus isten mi volt az a 2. fázis
Nektek is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elővette a kardját átvezető kíséretében?
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 16:59:32 -
#7020 Hat max később tudok menni. Köszi :)
Addig még egy szett (sisak nincs meg még) + fegyver.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7019 Próbálhatunk majd egy idézést. sghu passwordot írj be és odamegyek ludwighoz -
#7018 Na nézzük ezt a BB DLC-t. :D -
#7017 ja így már más. :D -
#7016 "Cathedral Ward" -
#7015 Mijaza Odeon Chapel? -
#7014 Ja látom. :D -
#7013 Kicsit olvass vissza. :)
Amúgy első boss spoiler. Taktika teória:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ludwig's Holy bladel, mintha jobban sebezném. Nem szereti? (pedig nincs is maxra húzva +6 van.)
Elvileg Trophy is van rá ha azzal ölöd meg.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 16:13:01 -
#7012 Most nézem mi lett az OLD HUNTERES banner-el? :) -
#7011 LOOOOL belépek végre a játékba, azt a DRUNK item azonnal ott világított a lépcsőnél, ez könnyen ment. :D
Ezekután merre tovább? :) -
#7010 Engem is nyugi. Első boss csak félig megy.. 1 segítővel is (hülye ugrálást, már Amygdalánál sem bírtam) . Co-opra meg nem jön be senki. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.24. 16:02:43 -
#7009 Hát lassan agyvérzés kerülget. Lehet rá kellett volna erre melegítenem :D -
#7008 Volt ilyen geci a sima játékban is. :D -
#7007 Megveszed kieget accod felismeri hogy megvan, az csak egy "kulcs". Azért írja hogy installálva van. -
SlickAdam #7006 de ezaz, hogy uccso installalt update-em az az 1.03, ami mar jo regi. akkor miert irta, hogy megvan mar es semmi gomb nem volt store-ban?
EZUTAN kerestem ra manualisan es kezdte el szedni az 1.07-et (ami tenyleg jo nagy). tehat vagy balfasz a rendszer, vagy reszben (ezert az update?) mar rajta volt a lemezen.
mindegy no, csak erzekeny vagyok az ilyesmire.:)
leirasert thx!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.24. 15:08:42