Bloodborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Fume Knight állítólag. 😊
/////Most azt mondod? hogy letörölted a nehezen végigvitt DS2 mentésedet? Mi? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.20. 21:41:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Te bazz feltettem a DS2-őt és nem jó a mentés, mert T a sima DS2-vel ment odáig...dejó. 😄
Most szereznem kéne egy másik mentést...:S
Mondom így ennyit meglesek, ez mondjuk eddig eszembe sem jutott hogy pc-n ugye kérhetek mentéseket boss-okhoz....szóval ennyi, de hogy én annyi órákat öljek bele amiket a BB-be nem...és ez nem a lassúsága, vagy nehézsége miatt....részben a sekély látvány, a hozzán nem közelálló dizáljn, stílus talán az ami miatt elmegy a kedvem hamar.
Evvan...Rettegj F. K. jövök. 😄
Amúgy azért érdekel, egy nehéz boss, mert az elején is a kunyhó mellett mindenkitől azt hallom hogy az kemény még szintlépés nélkül, én meg mikor játszottam levertem simán.
És érdekel mi a helyzet a Boss-okkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AZ ellenfelek gyorsabbak inkább.
Nem kell kevergetni a gyors gameplay-t a gyors mozgású ellenfelekkel.
Én megnéztem, annyit azé futkostam a játékkal, a mászkálás futás egyforma, E-G-Y-F-O-R-M-A.
A harc a támadások, talán a védekezés, kitérés ami sebességben és taktikában eltér.
BB-ben gyorsan támadnak az ellenflek, akár mindenféle előjel nélkül, cserébe gyorsabban ütsz, ihatsz vial-t séta közben, talán fürgébb vagy kitéréskor.
DS-ban lassúak az ellenfelek, a támadásuk nagyon ritka esetben kiszámíthatatllan.
DE cserébe te is még a gyors ütésekkel is hozzá hasonlóan kicsit kötöttebb, lassabb vagy, illetve az élet töltést ha jól néztem (egyhelyben állva lehet megoldani), pajzsnál kisebb ideig megtorpansz...ez inkább hozzáállás/taktika terén más.
Bár néztem olyan vidókat fanoktól, akik szerint, legalábbis az elején sajnos a pakzs haézkes, és inkább a kitérés/gurulást ajánlották. 😊
Tehát kértem, persze nem ps-re.
Az ő által tanácsolt "egyik, ha nem a legkeményebb" boss-hoz, hiszen ha erre ő azt mondja hogy nehéz, és kipróbálom és megölöm akkor kielégítem a megmaradt cseppnyi érdeklődésem a játék iránt.
Részemről ennyit a DS2-ről....ha sikerül ha nem akkor sem fogok elejétől nekiállni mert nem az ellenfelek kiütése a problémám a játékkal, szóvval ez inkább csak érdekességképpen magamnak .
Igaz ha szük területen vagy baszhatod. 😄
De mondtam már hogy nem telepítem fel még1x. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó nehéz a DS2 így messzi támadásokkal. 😄
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
csak én azt mondom ez nem gyengeség.
Ez BB nem DS....
Más stílus...a maga módján ez is jó van elég titkos bizbaz benne....bár nem tudom a DS-ok ezekben hogy áll éppen....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 22:20:13
Nem agyatlanul kell menni, mert ész nélkül nem jutsz sokáig, kell gazdálkodni, megválogatni az eszközeidet, stb, csk inkább a reakciókra épít a játék...ezt megbolonditj ez az életvisszatöltés a visszatámadással, de becsapós mert nem mindig, sőtt állíthatom hog ynagyon kis %-ban sikerül egy boss-nál visszavenni, mert 90%-ban ez miatt utána ujra megsérülsz és csak te maradsz szar helyzetbe, inkább sokszro hagyni kell a picsába és inkább vial.
De BB is tele van cumokkal variációk vannak, nem gyürük meg pajzsok formájában de van kombinálás, sok item pont amennyi kell.
Neked etalon volt az a 2 játék, biztos másnak is, de azért mert etalon nem lehet objektív véleményről beszélni, ezért túlzottan szigorú kell hogy legyél a BB-vel....plusz manapság DS rajongókat sértésképpen érinti a DS3 mivolta is, és eldurvulnak a dolgok.
a végtelen lehetőségek tárháza.
Neked viszont csak annyit mondok hogy a BB nehéz, basottul nehéz még ha 7. alkalommal kezded el akkor is, lehet csalóka a gyors futkosés, amúgy NEM értem a DS2-ben sem sokkal lassabb....AZ ENEMY, BOSS-ok lassabbak inkább.
Nézd meg egyszer, nincs ám akkora eltérés csak sokan felnagyítják.
BB-ben nincsen páncél, vagyis ha leterhelnéd magad súlyra, akkor a kitérés nem tudna működni, amiben rejlik a játék lényege.
És itt kurva jó reakciókra van szükség...persze mehetsz 2-3-an akkor elhiszem hogy egszerű, amúgy nagyon nehéz....
Valamint nem értem a súly gondot...válts át fegyvert, és egyből lassabb leszel a harcot illetően, a futáson nagyon kicsit lehet látni, de az ütéseken igen...ez elég nehezítésnek.
Ha végigvitted EGYEDÜL a BB-t mind a 15 ellenfelet megölted, és azután azt mondod könnyű akkor megértem, de amíg nem vagy nem egyedül.
Ami amugy nem szégyelnivaló, nehéz ügy könnyűnek tekinteni, sok ellenfél rádragad, rádmászik, nem hagy még életet tölteni sem.
Pikk pakk akár a pofádba teleportál, megbasz egy bumeránggal.
Nincs olyan hogy van 10 másodperc gondolkodás mire a kezével suhint egyet. Mint ahogy látom stream-ben.
Pl most volt egy boss egy bazinagy kör alakú pályán, ami egy nagy csubakka szörny, lehet nem a ds2 legnehezebbje, de télleg vicces volt annyira körbefuthatná az ember 5x mire reagál.
Kicsit emlékeztetett Rom-ra, csak Rom mellett vannak pokok, és ő nagy területen támad, ne is emlegessük annyira könnyünek látszik room, mégis mikor ott vagyok valamiért elkap és elsőre nem szokott menni.
Tán a kis buznyák pókok vagy a messzi támadásai, de valami bekavar mindig.
Na mindegy értem amit írsz, érthető a véleményed .
Igen elfogadja mindenki, de a BB nehéz, elég nehéz összevetve minden enemy-t,
Gyorsabb, nincs annyi macera valóban, de kibaszott nehéz tud lenni, csak nem fusztrál közben...mert tudod hogy na ezt meg lehet oldani, gyorsabban kell reagállni, sokszor fél másodperceken mulik, vagy még annyi sem.
Vannak enemy-k amik FÉL PÁLYÁT lefednek támadásaival....
Van akinek azt sme látod hol a segge meg a feje, mert annyira nagy, közeljön gyors összevissza mozog.....
Bár ezt tudod ha végigvitted vagy youtube-on láttad.
Most nem mondom hogy nézzük meg hányan vitték végig a trofeák százaléka alapján mert van benne coop...nem lenne valós adat. De hát ez van, állítom hogy maguk a boss harcok legalább annyi odafigyelést igényel mint egy ds résznél....
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.09.19. 21:23:12
Én az összes játékukat végigtoltam demons dark,bb.Nekem viszont az a véleményem hogy a bb a leggyengébb az összes közül leszámítva a grafikát,dehát azok még előző generációra készültek.
Aki 3-4 óra után leteszi a ds-t az semmit nem kap belőle,mert itt tényleg kellenek a tárgyak is.Frusztrál hogy gyorsan kopik a fegyver,tegyél be 1 gyűrűt és nem kopik,nem tetszik hogy zombi leszel találd meg a gyűrűt és nem leszel.Nekem sokkal jobban bejön pl. hogy kaját nem kell farmolni fegyvert nem kell javítani ha nem töröd el csak leülsz a tábortűznél.A souls játékokban mindennek súlya van fegyver ruha ,ha felteszed a legjobb páncélt de még nem vagy elégséges szinten alig mozog a karaktered lassú leszel de így is lehet,lehet kisgatyában is de akkor igaz hogy gyors leszel de sokat sebeznek rajtad.
A darkban ha meghalsz és zombi leszel az nem csak szívatás valahova csak így juthatsz el illetve vannak fegyverek amik nagyobbat sebeznek ha zombi vagy.
Egyébként mindenki mellett el lehet futni csak néha nem érdemes mert mondjuk nehezebb 1 bossharc ha szűk helyen kell harcolni ugye.
Hunterek csak akkor veszélyesen ha nem egyedül jönnek. 😊
Latva a korabbi reszeket, egyik se erdekel.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Mar ez a negyedik vegigjatszas, s rajottem, h mind a negyszer ugyanugy tolom. Azokat az ellenfeleket, akiket mar az elsonel is kikerultem, azota is kerulom. 😊 pl. A hunterek. Felek toluk mint a tuztol.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Igen nekemis túl szöszmötölős kicsit, de azért szögezzük le hogy itt is van mikor baszik a gép ránk és a boss-ig kell 50km-et futni meg farmolni unalomig élet meg lőszert.
Már ez felbaszott, nemhogy a DS2-ben ami van.
Valakinek az tetszik, hogy sokáig bíbelődhet benne.
Itt is amíg volt az az echo farm téma n1x lenyomtam ajátékot és NG+ -ba már a tököm ütögélte a parasztokat vial-ért.
De valahogy nekem meg ezekszerint nekedis ez még pont az a határeset amikor nem kelsz föl a székből.
Én ezért nem játszok DS-ekkel, nem nehéz, hanem túl van bonyolítva.
Most igazából máig nem értem mi értelme van még azzal is csesztetni a játékost, hogy folyamat változol élőhalottá vagy mi és be kell venned ilyen csipkebogyót hogy emberré válj egy kis időre....
Egyszerűen a harcokra nem látom a taktikai befolyását, annyi hogy harc előtt nyomok egy menüt és beadok egy itemet...mindez fusztráló, és nem látom értelmét.
Bár mindegy ezt már sokszor kitárgyaltuk.
Mint a többieknek is írtam maradt volna a DS3 DS3 és a BB2-őt inkább ide nekünk.
Én csak örülök ha egyszerre 2 szálon tólják az arcomba amit szeretek, meg kiegészítőket.
Csak látdod megy a harc. 😄
3 new areas and around 10 new weapons
There will be three new areas within The Old Hunters, with some familiar locations folded in with the all-new ones. Considering Bloodborne's approximately 13 areas took players some 30-40 hours to complete, The Old Hunters should present around 8 hour of content in its entirety - depending on your own pace, of course.
The Old Hunters also features around 10 new weapons, although only a handful were available in the demo build. There's a whip that converts into a katana sword, which in the build provided was combined with a stun-bomb that players could use before diving in for a succession of high damage attacks, what appeared to be a more brutal take on the saw cleaver, and a dagger that doubles up as a bow and arrow. "Its background is that it's the hunter Simon's, who didn't like guns," Yamagiwa said of the latter weapon. "It's a little on the extreme side. We wanted to give the players more options, so in this case it's a ranged weapon."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Akkor majd javítva lesz. 😊
Ez a kezdeti első pályán a legelső lámpánál már volt egy rövidítés a klinika felé, akkor voltak 44perces végigjátszások vagy mennyi. 😄
DE CSALTAK!
De azóta tutkó nem mennek már ezek a glitchek.
Régen volt amivel echo-ból végtelen mennyiséget lehetett farmolni, mit gondolsz kiktől tudom hogy mekkora a max level? 😄
Tele van a játék glitchcsel. Például Ameliát úgy nyírta ki kb 10 másodperc alatt, hogy amikor belépett a templomba, és elindult az átvezető videó, akkor kilépett a játékból, restart, majd úgy pakolta vissza, hogy Amelia ült az oltár előtt, ott jajjgatott, de meg se mozdult. S kb 10 másodperc alatt levágta a csajszit. Nem támadott, semmit nem csinált, meg se mozdult.
Aztán, Romhoz úgy ugrott le a tóba, hogy nem ment fel a lépcsőn, ahenm hátul a földszintről ugrott át a korláton. Bár Rom szépen lepofozta párszor. <#eplus2>#eplus2>
A három turhát is úgy elintézte, hogy rossz volt nézni. Azt hiszem minden boss előtt Beast pelletet evett, vagy mi a szar. Olyan nem hivatalos shortcutok vannak a játékban, hogy elképesztő. Glicss gliccs hátán.