9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    Attempts on Ludwig to kill:

NG+10/11 char: 8
    NG+2 char: 1
    Fresh run: 1

All in all, he's a different beast at higher levels of NG+.

Nearly all but 1 or 2 abilities in each phase 1 shot you.
  • TDC Geronimo
    Egyik youtuber srác is most adta fel. Nem egy jó játékos a csávó, de letolta DS1et, DS2őt meg BBt is, de 4 óra ludwig szopás után elege lett.
  • darkSectorxxx #7324
    Nem mindig de valahogy így kéne mennie a csávesznak. Gyors beléptem a játékba, ezek már egyenként nem erősek.
    Ha nem így akkor 2x meg kell lőni pisztollyal és megbökni.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 00:26:54
  • darkSectorxxx #7323
    Te most egy filmet nézünk? :D
    Ő többet sebez az ellenfélnek mint én arányosan. :)
    Mutassam meg?

Rosszul emlékszel, ő arányokat nézve sokkal erősebb, nekem a vajazó 350 körüli str-en van, megnézném az ő kis böködőjét mekkora, és utána hogy mennyit vesz le az ellenfeleknek vele. :)

De mint régen bebizonyítottam az élet és védekezés többet jelent mint bármilyen sebzés növelés....
    nekem nem az a gond amit én sebzek, az lehetne fele ennyi is, ha kibírnék egyhuzamba annyi ütést amennyit ő. :)

Mondjuk csak saccolni lehetne, az tuti hogy nekem 1822 életem van, hp.
    És ehehz képest egy sima ellenfél is akár rámver 800-1000-et egy sima standard ütéssel. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 23:52:15
  • Myselor
    azért a sebzése neki is lófasz ahogy nézem a videót ne mond már :D persze több ütést bír ki de nem sokat ér vele általában xd
  • darkSectorxxx #7321
    Várj, akkor pontosítok nem azt mondtuk hogy friss karakter kell, hanem olyan level szintű karakter és olyan NG+ -os mentés, ami az eddigi ismereteim alapján NG+++ -nál semmiképpen nem lehet magasabb, persze függhet még ez mástól is, a lényeg hogy van egy szint ami felett BRUTÁLIS a sima ellenfelek sebzése is....de szó szerint.

Ő nem ez a kategória, vagyis, ő abban a halmazban van aki kibír 5-6 ütést akár ahogy néztem a csíkját, szóval osztogathat tanácsokat, meg tuti nem tapasztalatlan béna gyerek csak azt hittem olyat mutatsz akitől megkapom a megoldás kulcsát a problémámra, vagyis Kandurex amit írta na. :D

Így oks hogy "halad". ez eddig tök fasza.... de ez átlagos a harc alapján amit láttam a videón.
    Ezt így ahogy van itt megkockáztatom bárki megcsinálná, sőtt, még te is. :D
  • Myselor
    nem is mondtam hogy annyira kemény ,de neki mégis lement és nem frissen kezdett karakter:)
  • ppista
    Sajnos igen. Még nem találtam meg, mert egy sötét ködbe burkolózó alak atomjaimra lött egy varázslattal, onnan, ahol a csengetés kezdett erösödni. Még vagy tizszer megmurelek, és már csukott szemmel is végigmegyek ezen a pályán. :)
  • darkSectorxxx #7318
    Pl amikor üti a téren azt a tüzes kalapácsosat azt ha lenne rutin legalább azt kéne lenyomnia sérülés nélkül majdnem de még ott is bekapja, szóval annyira nem győztetetk még meg. :)
  • darkSectorxxx #7317
    Na elmész a büdös picsába. De komolyan ezt a fityma gyereket mutogatjátok, hát kit érdekel ahogy ő megy, tegnap kitárgyaltuk nézd meg a sebzését, amiket bekap köszöbnőviszonyba nincs velem vagy velünk, ez a csávó sem ügyes beszopja a találatokat csak több lehetősége van hibázni.
    Ne vicceljetek már. :D

olyan keménycsávót mutass aki meghal 2-3 ütésből mint pl én és egyedül végigmegy meg tanácsokat oszt, ez könnyen okoskodik, minnya újrakezdem a játékot és körbehugyozom neki a dlc-t. Lol. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 23:22:08
  • Myselor
    ez
  • darkSectorxxx #7315
    Ez?

• darkSectorxxx #7314
    Mutasd melyik videóban, mert én amiket nézem abba semmi ügyesség nincs , nem ilyen kis fáklyás manó a képe youtube-on mert akkor egyről beszélünk. :D
  • Myselor
    hát csak ő halad xd
  • darkSectorxxx #7312
    Jah elég fosul hangzik így ilyen sebzés tudatában, bár egy 2-3 fős copp talán utat törhetne. :)
    Látszik hogy itt próbálnak nagyon a coop-ra menni a fejlesztők.

Biztos gondolták elsőre vidd végig egyedül aztán utána erősebbek játsz multit.
    Csak az a baj hogy ez nem launch dlc és valaki már többsz is végigvitte a játékot.
  • Myselor
    én is őt nézem.jól nyomja.linkeltem is ahogy elmagyarázza hogy kell megölni ludwigot:)
  • TDC Geronimo
    csengetős picsa is van?? Najó elveszed a maradék kedvemet is a továbblépéshez :D
  • darkSectorxxx #7309
    Ja az gáz.
  • ppista
    Nem az ütés a gáz, hanem a varázslat. Megsoroz blood átokkal és már kezded újra az egészet. Az egész hadsereg ellen.
  • darkSectorxxx #7307
    Nézem de mitől játszana jobban tőlünk?
    semmi meglepőt nem látok.
  • ppista
    Plusz még mindenhova lávát okádik. Kb. ötször próbálkoztam, és hagyom egyelöre a francba. 1000 körül van az eröm, de alig karcolom meg. Mi kell hozzá, lézerágyú atomcsapással megspékelve?
  • Kandurex
    Biztos, én a YT -n nézem.
  • darkSectorxxx #7304
    Atyaég. :D
    én mit tennék 2 ütéses halállal. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 23:05:15
  • darkSectorxxx #7303
    twitch-en ez a profilneve?
  • ppista
    Bent vagyok egy barlangrendszerben, és folyamatosan sebeznek villám, és blood varázslatokkal, akik tölem távol vannak valahol elbújva, és amig meg nem találom és ki nem nyirom öket, addig szivatnak. Közben folyamatosan harangozik a picsa és hivja be a többi játékost a nyakamba, és valami üvölt állandóan, mintha nyúznák. Plusz még a földböl és a plafonról is a nyakamba ugranak a zombik. Egészen egyszerü igy megtalálni a kijáratot. :)
  • Kandurex
    Nem, jól nyomja, jobban, mint itt bárki, csak esik-kel, nehéz.
  • darkSectorxxx #7300
    :P
    de kezdő még vagy mi? :D
  • Kandurex
    Nézem jurassicrabbit végigjátszását (dlc) behúgyozok a csávón, konkrétan még az ember kedvét is meghozza a játékhoz

Egyébként jól nyomja. Pusztul, mint a fene, de nem adja fel.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.25. 23:06:35
  • TDC Geronimo
    Annál "fincsi" a második fázis. Se elől, se hátul se rangebe nem lehet lenni :D
  • darkSectorxxx #7297
    Fasza...:D
  • ppista
    Ebbe a beteg halászfaluban nem elég hogy tele van ellenséggel, amiben megtalálhatóak szép számmal távolról varázsolgatós fazonokkal, de a gép még be is küld más játékost is hozzám, mert azt hiszi két kapura unatkozok. 200 felett vagyok, de csak fekszek-kelek. Kibebaszott nehéz az alapjátékhoz képest, de tetszik igy is nagyon. Az állandó sikoltásoktól már kivagyok idegileg.
    A toronyórás csaj másodikra megvolt, de a tüzes Cleric-töl fényévekre vagyok, ezért ehhez biztos fogok segitséget hivni.
  • darkSectorxxx #7295
    Pontosan, kamera és elakad minden lofaszba sokszor, de úgy hogy más alkalommal meg nem, ez akár az ellenfél, boss egy kis nyúlványa is lehet vagy a lábujjkörme, bármely testrésze.
    Hát végülis hagytak egy egérutat a játékba a segítőket, csakhogy feláldozzuk érte magát a játékélményt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 22:50:01
  • TDC Geronimo
    Ez már a nem egészséges szint szerintem. Mindig mondják souls játékok kemények, de fairek. Na hát itt szerintem átestek a ló túloldalára. Bullshit kategória elég sokszor. Ja és az a kibaszott kamera... Okádni tudnék tőle
  • darkSectorxxx #7293
    Ne kímélj. :P
  • TDC Geronimo
    Hát olvasok itt szépeket az utolsó bossról is. El van kúrva az a lényeg :D
  • darkSectorxxx #7291
    Ja azt hittem neked kell segítség, mondjuk nem is értettem miért. :D
  • TDC Geronimo
    Minek? Nekem az megvan :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.25. 22:21:24
  • darkSectorxxx #7289
    Jöjjek? :)
  • Yodamest12
    Fú gyerekek orphan the kosnál vagyok, ez nagyon beteg! A tüzes cleric beastet levertem egyedül, az se volt kutya, de ez a végső boss fú ide kellenek a reflexek, nem vok kóreai sajnos. Ide már mindent beletett a from, de úgy ált. véve is ez a dlc brutál nehéz az alapjátékhoz képest, ezen többször az életbe nem megyek át az tuti. Ez a halászfalu tuti kísérteni fog még egy darabig, a sok kis gedva szirén fos meg a varázslók, mozdulni nem tudsz, annyi ellenség van a pályán mint egy diabloban kész vicc, fú uccsó bosst levertem parkoltatom az biztos...
  • SlickAdam
    jo, nem fogok a vegtelensegig probalkozni.
    ha hetföig nem megy, megujjazzuk 1ütt.

ill. ha valaki masnak kell segitseg (Ulthane?), akkor persze beszallok.