9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #7366 Én értem, hogy Dark mit mond. A sokadik ngben egy pofon, és gyalu, míg alapjátékban egy pofonból három is bemehet, és akkor halál csak. Kurvára nem mindegy.
Nekem ráadásul van 69 insightom is, gondolom az sem segíti, hogy könnyebb legyen. Ma is nekimegyek párszor, egy darabig nem fogom feladni azért, bolt vagy fire paper kell hozzá, úgy jobban sebez, aztán lecture roomban lehet 100 ezres ekó körökkel farmolni. -
#7365 Akkor marad a szalmakalap.
L2-t nyomva kell tartani, akkor előjön a spec támadás. -
#7364 Na dejó 1 végigjátszással már 2 fegyvert is húzhatsz 10-re. :) Örülök. -
#7363 Thx, megnézem ha hazaérek, nekem úgy rémlik az L2-re lecsap. -
#7362 Semmilyen ritmusból nem estem ki, úgy megy mint régen ha nem jobban.
Itt semmi köze hozzám ennek, egész egyszerű mint az 1x1 sebzés.
Tudom könnyű magyarázkodás hogy biztos én baszom el, de nem , vagyis úgy baszom el hogy fingomsincs mit lép éppen csak amikor már lendíti a kezét lábát, de az sok esetben 1 pillanat alatt.
Tudod mikor voltam kiesve aritmusból?
Mikor a DLC-t elkezdtem az első pár Hunter-rel na akkor.
De mondom még 1x az új karaktertől nem lesz változás, sem jobban nem fogok kitérni előle, csak annyi hogy több esélyem van bekapni random ütéseket és esetleg pótolni élettel, sem itemek nem maradnak meg.
Van 3 ilyen félig elkezdett mentésem, nem is kéne a kisujjamat se mozgatnom érte.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 12:44:32 -
Yodamest12 #7361 A halászfaluban egyébként találtok blood rockot szóval akár 10-re fel is tudjátok húzni a köszörűt. Az új fegyók nekem nagyom bejönnek, ha végeztem a dlc-vel kezdek egy ú gémet és egyből rámegyek a köszörűre, de a szögecses bunkóféleség meg a vajazóra hajazó fegyó is nagyon tetszik. Ott ahogy indítod a támadást egyből előreszökken a karaktered, szóval hiába olyan mint a vajazó sokkal jobb hatótávja van. -
#7360 Pörgetés L2 ha egyről beszélünk -
#7359 hát bizony, -
#7358 Kiestél te is a ritmusból, húzz fel egy új karaktert és kezdd újra az egész játékot. -
#7357 Mondasz valamit, de az a baj hogy kezd urrá lenni bennem a szaromle érzés, nem tudom így ebben a formában hogy tudnék találni valami kapaszkodót.
Max felhúzom a köszörűt és ha megtudom hogy hogy lehet pörgetni talán.... -
SlickAdam #7356 fel kene venned ujra a szalmakalapot. es nick-keped is visszatenni itt.
uncharted felirattal senki nem vesz komolyan. FS is monitorozza. -
#7355 Hát miért mit csináltam másképpen? :D
Ja télleg tudommár, azt hogy 2 ütést már nem tudtam elviselni.
Nem tudom mit lehet másképpen csinálni még.
Vagy kikerülöd az ütéseit vagy nem.
Amúgymeg meg nehéz főleg meló után fejben úgy leülni és játszani hogy undorod van az egésztől már lassan. Amennyire nagyon vártam és beleéltem magam hogy na majd milyet játszom, frankón elmegy lassan a kedvem teljesen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 10:45:07 -
SlickAdam #7354 jezusuristenmár! ki all annal boss-nal? senki. neked tenyleg ennyire kell az az idezöjel, hogy megertsd, amirol beszelek? bar valszeg azzal se jött volna at... :(
javitom:
"elinditottam a videodat es ugy kezdödött, hogy allsz, mint egy darab tusko hogy balfaszkodsz, mint evike az elsö balett-oran -> 2 pofon -> halal."
"
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.26. 10:41:36 -
#7353 Mondom ha te engem állni láttál az vagy élettöltés volt vagy twitch-ezés, nem tudom melyikre gondolsz, amúgy végig mozgásban vagyok nála.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 10:37:05 -
SlickAdam #7352 nem akkor kezdted...
-
#7351 Resident Evil 5-ben. -
#7350 Twitchen beszélgetni is kell. :D
Nem nézted elég jól meg, az elején értelemszerűen nem tudtam kikerülni mert új volt, de most elég sokáig húzom.
A sima támadásokkal nincsen gond, akkor van baj mikor hirtelen gondol egyet és míg én azt hiszem kellő távolságban vagyok és tudok tölteni életet akkor odaugrik vagy olyan karmolást csinál ami éppen elér.
Én is ugyanazt csinálom mint ő, balról támadok és ha lehet belépehk a hasához. -
SlickAdam #7349 korrekcio:
ugy tunik az idiota barom gyerek hulyeseget irt, a DLC rajta van a lemezen, csak az 1.07-et kell letölteni, ami ~250 MB nagy.
igy mar mas. majd olcsoért egyszer... -
#7348 nem tudom, beszari vagyok :D
egyébként, ha egyszer neki is veselkedek újra a BB -nek, az csak is kizárólag a DaS 3 után lehetséges, és azután is kb. 1-2 évvel...
szerk: egyébként tényleg szar vagyok, pl. a DaS 3 bétába a dancert se tudtam magamba leverni
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 10:08:47 -
SlickAdam #7347 alap jatekban tobbszor is sikerem volt varialassal, szal...
de teny, hogy nem olyan "in yo face" a hatas, mint a Souls-ban.
amugy meg ne magyarazz, hanem toljad a dlc-t! itt van VEGRE a kihivas, szavad nem lehet. vagy ez mar tul sok? -
#7346 Lehet ilyet??? Látszik, hogy sosem jött össze anno a coop :D -
#7345 " különfele ruhakat is teszteltem, de halottnak a csok."
mert ki van herélve az egész tárgyrendszer ebbe a fosba... -
SlickAdam #7344 na de mennyi "+"... az a kerdes. ugy tunik ng+ es ng++ meg nem gond, es ott mar lehetsz kb olyan erös, mint mi ng+ezer-ben, mert pl en uccso ket vegigjatszasom is par oras "speed run" volt, stat-om nem fejlödött, csak a "+"-t gyüjtöttem be...:(
runakat termeszetesen en is hasznalok. különfele ruhakat is teszteltem, de halottnak a csok. -
Yodamest12 #7343 A streamerek keveset sebződnek, de mitől? Nem az NG+ az oka, mert én is csak ott vagyok, tehát 2. körben és nekem is simán fél HP-kat ütnek a bossok, pedig van 70 pontom a stamin! Még arra tudok gondolni, hogy ilyen -5%dmg rúnákat tesznek be. pl. Lobos videóban is, amikor nekifut a boss, az instant halál kéne legyen, de neki csak fél HP-t vesz le... mi a fákktól van ez? -
SlickAdam #7342 sebzese meg kabe annyi, mint amennyit en sebzek +10-es ludwig/fejszevel teletolva premium kövekkel... -
#7341 Nem tudom... De valószínűleg igen. -
SlickAdam #7340 nana! tenyleg viccesen keveset sebzödik, de tegnap beleneztem a stream-edbe es ez a csavoka ugy kb 10millioszor ugyesebb ennel a boss-nal, mint te.
elinditottam a videodat es ugy kezdödött, hogy allsz, mint egy darab tusko -> 2 pofon -> halal.
szal... :P -
Yodamest12 #7339 Vajon ha egyből odafutsz forbidden woodsba, hogy csatlakozz a covenanthoz, akár ameliához is már tudsz hívni old hunter segítőt? Úgy olvastam minden bosshoz ehet már hívni NPC-t, de én valahogy ezeket sose találom meg. Egyetlen spot amit tudok az gasko fater a cleric beast ellen. -
#7338 Hát tegnap úgy megaláztak a DLC-ben a bossok, hogy indítottam inkább egy új karaktert, fene se fog Ng+++...-ban kísérletezni ezzel.
Miután életvesztés nélkül átjutottam Cathedral Ward-ba (illetve a legelején véletlenül megölt a kutya), eltűnődtem rajta, hogy az 5-6 halállal végződő végigjátszás akár még reális is lehet. Egyszerűen minden ellenfélről pontosan tudom már, hol áll, hogyan támad, mi a gyengéje. És itt az alapjátékban már nem is halok meg egyből ha elrontok valamit, van esély még kikerülni a slamasztikából. -
LBandi77 #7337 Ja átadod. -
LBandi77 #7336 A das-ban,úgy van hogy rámész a fegyverre drop leteszi a földre a másik fölveszi.lehet adogatni gyakorlatilag ruhát itemet fegyvert mindent. -
#7335 >átadód a cuccot
WOT? -
LBandi77 #7334 Itt a bb-ben szinthez van kötve a coop?A das-ban igen azt tudom,de mintha azt írta volna valaki hogy itt nem.Ha így van valakit behívsz átadód a cuccot belépsz a másik karaktereddel ő meg visszaadja. -
#7333 Meg kéne kérdezi tőle hogy hogy tudja ezt a kereket úgy pörgetni hogy közben előrefelé tartja, melyik gombbal kell?
Mert az vesz le neki rendesen. Bár még mindig ott van hogy neki kisebbeket sebez.
Ja és a második alakjában sokkal barátságosabbnak tűnik.... :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 08:29:50 -
#7332 Ajjaj van 3 másik új karim. :) Ha kitalálják az item/stat portolást akkor mehet. -
#7331 Degáz. :D -
#7330 Ennyi, ha meg lehetne csinálni akkor én is megcsinálnám, de én az elején láttam milyen. Érzem magamat annyira türelmesnek hogy mondjuk 100 próba vagy 200 próbát kibírjak, de nem látom a végét, még át sem változik és úgy megöl.
Mondjuk 99% hogy ezt utólag sem fogják egy peccsel kiküszöbölni.
Nem érdekel ha én ütnék feleakkorákat cserébe azért hogy énis mondjuk bírjak 4 ütést a 1-2 helyett.
1 hites ütésekkel nincsen gondom, mert azokat kijátszanám. -
Yodamest12 #7329 Nekem az lenne a kérdésem, hogy segíteni old hunter npc-t, honnan a fenéből tudok behívni? Csatlakoztam a klubbhoz :) van verminem is, de nem látok semmilyen jelet ahonnan ezek megidézhetőek lennének. Hol vannak a spotok? Halászfalus bosszhoz nagyon jól jönne.....
UI: látom mindenki kivan, hjah geci nehéz a dlc, én lelkiismeret furdalás nélül tolnám orba szájba cooppal az egészet, csak az a rossz, hogy senkit nem talál a csengő + még az npc huntereket sem találom.... tüzes cleric fossal is egyedül kellett megszenvednem.
Ja és Lobos is elkezdte végre a DLC-t, lóemberrel ő is szenved rendesen:
https://www.youtube.com/watch?v=ZyQxYCF22EE
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.26. 07:26:54 -
#7328 Akkor kezdj egy új karit ne rinyálj. :) -
#7327 Simon's Bow Blade vs. Ebrietas