Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ja, biztos ott van én az értékekre figyeltem csak 😉

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amikor pakolod be a gemeket, akkor alul látsz A B D S betűket, meg piktogrammokat, amiket elég nehéz megérteni. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Komoly télleg nem láttam fokozatokat eddig.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ezt egyébként komolyan kérdezted vagy ez a kész átverés?
Amikor rakosgatod a gyémántot vagy fejleszted a fegyvert alul látszódnak a statok+ itt még azt is látod ha esetleg nő a fegyvernek a speciális támadásainak a száma ha van neki.Bár én itt még csak arcane speciál attakot láttam.
Igen ezt nagyon ki kell tapasztalni,pl a sharp gyémánt a fegyver fő statját skálázza sok esetben magas fegyverszinten A-ról S-re viszont elvesz a fizikai sebzésből ez sok sok tapasztalat sok idő és minden fegyvernél más.Néha el sem hiszed hogy 1 pici fegyverrel mekkorát lehet sebezni ha beviszel 1 backstab-ot.
Ige, ezek a guide-ban is benne vannak, mégse értem. 😊 Tök bonyi, kurva jól ki van találva amúgy az egész. Negyedjére nyomom végig, és nem unom.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Hol van S meg B fokozat, invertory?

Ha megnézed a fegyvereket alul van a stat értékük,neked mondjuk axe az str.fegyver azthiszem arra skálázódik értelemszerűen dex-re nem igazán érdemes fejleszteni.Az értékek E-S között változik, az S a legjobb.De ha mondjuk ráteszel tüzes gyémántot az rontja a str. statot de megjelenik alul 1 új stat mondjuk B értékkel,a lényeg hogy ahogy fejleszted minél közelebb legyenek az értékek S-hez mert az a legjobb szorzó.És akkor még jön hogy ki mire érzékeny,mondjuk az áramlós kutya ellen a tűz jó,de a boszorkányok a villámot nem szeretik.
Aztán van amikor letérdeltetsz valakit ha nézel videót sokan fegyvert váltanak az meg azért van mert a másik fegyvernek ez a támadása erősebb többet sebez mint az alap fegyver amivel haladsz.elég összetett a dolog,remélem picit segítettem.Üdv.
Annak ellenére, hogy megvettem a Collector's Gudie Bookot, és tegnap pont ezt olvastam, bevallom, hogy még mindig nem értem teljesen, mi az, hogy skálázódás.

Az oké, hogy pl. a Rifle Spear esetén tök mindegy, hogy 25-ös vagy 50-es szinten vagy strength-ben, mert azt teljesen hidegen hagyja, azaz, ha valaki ezzel tolja, az ne fejlesszen erőre. De hogy mi az, hogy skálázódás pontosan, nem tudom. 😊

Én azt hittem amikor írtátok hogy mennyit sebeznek a fegyvereitek akkor számításba vettétek a skálázódást.
Alap, alap, kinek? 😊 Nekem pl. ez volt az első From-játékom, én kiválasztottam a Hunter Axe-t, mert hogy kurva erős, és majd azzal aratok. 😊 Azt sem tudtam, mi az, hogy skálázódás és társai.

Ez szerintem alap minden from játéknál hogy nézed a választott fegyvered mire skálázódik,illetve az sem mindegy hogy az ellenfelek mire érzékenyek,tűz,villám,stb..
Jelentősen nagyobbat tudsz sebezni ha ezeket tudod.
A gemekkel nagyon kell vigyázni, egy fegyót nagyon felhúzhatnak, és le is nyomhatnak. Ráadásul nem mindegy, mit mivel kombinálsz. Tegnap este olvastam a collector's guide-ot, s bizony csak lestem, hogy mennyire ki van ez találva.

Egyáltalán nem mindegy, hogy egy fegyó mondjuk physicall attack-ben vagy thrust-ban jó, vagy arcane, valaki hiába fejleszti a strengthet vadul, ha a fegyója attól nem lesz erősebb, hiába tolja fel szépen ezt.

Kérdés, hogy aki BB-vel játszott, az vajon ennyire tudatosan kreálja meg a karakterét, fegyvert hozzá stb. Szerintem nem. Elképesztő, hogy össze van téve ez a játék.

Braaah...megvan lecseréltem.
Tegnap eljátszogattam Amygdalával. Pontosabban ő velem. 😞 Nem tudtam lenyomni a ribancot, egyszerűen a harmadik fázisban valamiért alig sebez a seggénél kaparás, pedig bolttal is megspékeltem. Ennyitől már füstölögni kéne az ánuszának, de a ribanc vígan ugrándozott, persze addig, amig a fejemre nem sikerült ugrania. 😊

Csak az első végigjátszáson nyomtam őt le a föld felett, utána csak csaliszban hősiesen, nem is emlékeztem, hogy a felszíni pálya szemét módon van kialakítva, rohadt könnyű beszorulni meg elakadni.

darkSectorxxx
Ez egy fegyverbe rakható tárgynak a mellékhatása, tegyél be másikat. Rengeteg van ami negatív irányba húz a nagyobb sebbzésért cserébe, Durability-t is van ami lehúzza 50%-al asszem.

Van olyan bloodgem, ami folyamatosan veszi le az eleted. Arra gondolsz?

az mi az ami folyamatosan veszi le az életem? :S xray kép lefele nyil
darkSectorxxx
Banyek ak kuvasok idő. 😊 400k r szintlépés. 😊

Inkább azt mondd, felhúztad-e az arcane-t a karaktereden?

darkSectorxxx
Bármennyire megy a sértegetés nem fogom feltenni újra senki kedvéért.

darkSectorxxx
Nem lep meg a sok ércelődés.
Régen is megkaptam, hogy a BB-t 1-2 óra után feladom.

Meg lehet nézni most.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Láttál?
Mit és kit.
Játszottam vele 1 órát kb, amiből 30 perc érdektelen rohangálás volt. Aki meg akartam ölni azok meghaltak.

Ez azt jelenti hogy akkor nehéz?
Próbálj úgy játszani a játékkal hogy közben chat-elsz megy a tv, meg youtube videókat nézel közben.

Utána elbeszélgetünk érdemben róla.

Kandurex
peeeeersze, persze...láttam a stream -et, sírtam és nem a bánattól...

darkSectorxxx
Nem tudom kire gondolsz.
A legelső vizilovat lazán levertem.

Páncélos nagy megvolt 2-3 szakadékba zuhanás után.

Összekeversz valamit de nagyon.

Kandurex
nem is, de nem ám, kicsinált és még le is hugyozott....<#hamm>

darkSectorxxx
Beszélgettünk is róla. 😊
Engem sajna nem kapott el.

Moby
>nem vagyok hajlando Pc-n játszani velük

Hámer? Nem harap! 😄 (DeS nincs pécére, de az 1-et pótolhatnád...)

Adversus solem ne loquitor

AntiHero
Pedig milyen jó a DS2 😊
Már 40 órám benne van. Nem tudok sokat játszani jelenleg, de amint van időm már elôtte ülök.
Sok-sok érdekes dolog van benne, meg jók a helyszinek.

Igaz nekem mindig is adta ez a "lovagos" téma.
Kaland&játék&kockázat könyveken nőttem fel kiskoromban. 😄

Amúgy 40 óra után most értem el a lávás pályára (nem tudom hány %-ka a játéknak.

De tinman vegigjátszásat követve ott episode 30-40 között lehetek.

Sőt annyira megfogott, hogy a DaS1 meg DeS vegigjatszasat is nézem. (Azokkal ugye nem fogok játszani..nem vagyok hajlando Pc-n játszani velük)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Inkább olvass. 😊

darkSectorxxx
Grat. 😊 kékszemű farkasok dobnak mindent 😉

darkSectorxxx
Csak tipp volt. 😊

Moby
De, csak darksector nagy energiákat fordít annak bizonyítására, hogy mennyire könnyű egy olyan játék, ami vele törölte fel a wcpadlót <#nevetes1> Visszaszoktam a topik olvasgatására, rendkívül szórakoztató ugyanis <#taps>

Adversus solem ne loquitor

Dark, örülhetsz, kedzem megszeretni a vajazót! 😊 Most 8-as szinten van, bloodrock már meg van, még az a nyamvadt bloodstone chunk kéne pár, és ki is maxoltam.

Ha egy lámást kigyújtasz, oda vissza fogsz tudni menni. Maximum rossz síron keresed. 😊 Az utolsó előtti síron kell lennie.

ehppff de láma vok<#idiota>
kösz!
darkSectorxxx
Másik kőtábla?

olyankor mi a teendő ha új pályaszakaszra érek és aktiválom a lámpákat,de hunter dreamből már nem tudok vissza menni oda?
Jelenleg két ilyen lámpám is van :S
Egyik a hemwick charnel a másik pedig a forbidden woods.
Ez nem BB topik? <#banplz>

Myselor
ja akkor jó.hát nem lesz könnyű dolgod folyamatosan támad nagyon fasz a többi bosshoz képest nagyon nehéz 😄 de hát na pont ez a jó benne várom a videódat róla 😊
darkSectorxxx
Láttam már délután ezért akartam kipróbálni. 😊
Mi a gyíkomnak fut a gyerek lock nélkül? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.20. 22:39:13

Myselor
😊)
darkSectorxxx
😊

Myselor
hát igen nem egyszerű.ha nem zavara a spoiler nézd meg videón miféle boss az ha játszod úgyis más😄
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.09.20. 22:26:37
darkSectorxxx
Ja akkor ez bonyolult így, sebaj, majd kitalálok valamit. 😄

Myselor
igen abban benne van,elkell jutni addig a pontig hogy átmehess oda aztán végig kell menni a dlc-n és ott lesz 😊
darkSectorxxx
DLC Boss az...nekem fel van téve az új kiadás, elvileg az tartalmazza a dlc-ket nem?
Mert én nem találom sehol vagy be vannak építve a pályába?

Myselor
jaj a fume knight,na az izzasztó tud lenni tényleg,azzal kíváncsi vagyok mit kezdesz,az egyik legjobb és legnehezebb boss,talán a legeslegjobb az egész játékban 😊 de ő egy dlc boss különben méghozzá a második dlc utolsó boss-ja.nem letöröltem csak nem mentettem el,annyira nehezen nem vittem végig,másodszorra amúgyis könyebb volt xd 2-3 próbára ment 😄