9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Yodamest12
    jól mondod az utolsó halemberre el fog menni az INSANE!!!
  • TDC Geronimo
    Megnéztem liga táblázatát. Első helyen lévő csávó 865 bosst ölt meg patch óta
  • TDC Geronimo
    jó üzlet ez a marika coop. Minden alkalommal 70k echo. Ezekből bevásárlok potit meg lőszert, mert utolsó bossra meg opcionálisra tuti elmegy 600+
  • Kandurex
    egyébként tiszta csoda nem? én védem ezt a szart, hogy végre egy pontba fejlődött! a nagy fan -ok itt meg szűkölnek...

szerk: azt mondjuk én se találom viccesnek, hogy túl nehezek a bossok, most csak is a sima mob -okról, mini boss -okról van szó...bár ez is egy olyan dolog, hogy mi a tökömnek NG++++++++ kell nekik kezdeni?! Még szép, hogy a fejedet is letépi.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 15:02:41
  • Kandurex
    [vállatvon] az összes olyan ismerősöm aki nyomta, a DeS, DaS 1 -t, az körberöhögte a BB -t

Nyilván másnak nehéz. Pláne, ha azt vesszük figyelembe, hogy mennyire kihívást nélkülöző játékok készülnek, mert hát erre van igény....fúj...hova tettem a hányós smiley -mat?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 14:58:03
  • Yodamest12
    Hát nem éppen. Azért forbidden woods meg később az agyleszívós pályák pokoli szívatósak voltak. Meg azért azt is nézni kell, hogy mi nem vagyunk átlag gémerek, be is baszna ha minden pálya agybaszívatna még minket is. Ismerek olyat, aki egyébként minden játékát platinára játssza, tök nagy hévvel ugrott bele a BB-be és a csatornapatkányok megölték majd feladta :)
  • AntiHero
    nice
  • TDC Geronimo
    Marika killem. Végre beadta parryt, amit előtte 1000+1 alkalommal nem.

• TDC Geronimo
    Milyen "furcsa" hogy maria meg ludwig előtt fél percet se kell várni és berak valakihez :D

Mondjuk beckoner meghalt ludwignál fél perc alatt úgyhogy mindegy is volt hányan voltunk
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom szerintem a játék második fele kifejezetten szopatós volt rom után
  • Kandurex
    nem igaz, a BB egy trágyalé volt nehézségben, egyedül a Boss -ok okoztak problémát, ami egyszerűen nonszensz, a DaS is az tette naggyá, hogy nem szabadott lebecsülni a sima mobokat sem....
  • TDC Geronimo
    Na meló előtt már nem megyek tovább. Cápaember kinyírt inkább visszamegyek segíteni embereknek marianal meg ludwignál.
  • TDC Geronimo
    BBnek tökéletesen volt belőve a nehézsége. Ez már a másik véglet
  • Kandurex
    Na, lassan én is végzek vele....walkthrough on YT

de tetszik a nehézsége,..igen kérem, ez az, ami eddig hiányzott a BB -ből (értsd: nem csak a Bossok nehezek)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 14:20:43
  • AntiHero
    Nekem meg a 4. boss végre megdöglött :D Ezzel ki is fujt a dlc :\ még ugye ott az opcionális boss.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 14:10:52
  • TDC Geronimo
    Na végre megdöglött ez a kurva. Megint a randomgenerátor faktor. Most jó időben beadta parryt

Kedvencem, amikor egy speckó támadást kidodgeolsz, de az utolsó tizedmásodpercben rádfordul vele és agyonbasz.
  • Amiga
    Végülis igen. :-D
  • TDC Geronimo
    Határon vagyok hogy összetörjek valamit.
  • darkSectorxxx #7388
    Persze semmi más probléma nincs csak a türelem. :D
  • Amiga
    Amúgy egyszerűen csak türelmetlenek vagytok. BB-t hónapokig platináztuk, itt meg megy a sírás 2 (!) nappal a megjelenés után, hogy még nem adta meg magát a DLC.
  • Moby
    Lófaszt. DaS2-ben olyan hektikus mint a picsa, gránitszilárd 60 fps mellett is.
  • TDC Geronimo
    Semmi köze hozzá. Kilóméteres parry ideje van 1-2 ütésnél és nem adja be
  • SlickAdam
    segit a mocsok frame pacing is tuti.
  • TDC Geronimo
    ez a parry még mindig egy random szar szemét fos. Most is amiatt haltam, mert BE KELLETT VOLNA ADNIA, de baszott
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.26. 13:27:18
  • TDC Geronimo
    3. boss
  • darkSectorxxx #7381
    Szerintem nem vészes, mert nem támad olyan durván, és kicsi a hatótáv is.
  • AntiHero
    Háááát 4. boss nem megy :S De a bow legalább jó. :D

• Ulthane
    Már most utálom így ismeretlenül is.
  • darkSectorxxx #7378
    Ez főellenség, inkább 40-50. :D
  • darkSectorxxx #7377
    Sőtt én igaz nem boss-t hanem egy baltás melákot öltem tegnap vagy mikor le hogy egyazon pillanatban estünk össze mind2-en. :D
  • Ulthane
    Akkor az 4-5 odabaszás, nem?
  • Ulthane
    Az a legjobb, amikor úgy halsz meg, hogy már NINCS HP-ja, és mégis. Na, voltam párszor így. :(
  • darkSectorxxx #7374
    Egy Hunter.
  • Ulthane
    Ki a rák az a marika?
  • darkSectorxxx #7372
    Huh ezt régen hányan és hányszor élték át. :D
  • TDC Geronimo
    Kurva marika 1 centi hpn volt :(
  • darkSectorxxx #7370
    Te jobban jár ha elkölti a Dream-be és akkor még értelme is lesz. :D
  • darkSectorxxx #7369
    Hát baszottul nem, nagyon sokszor mondom azon múlik hogy oks kikerülöm, nme is ekkor szokott lenni a gond, hanem mikor kikerülöm a kombót, azt hinném nyugi, mert amúgy le szokott állni pár másodpercig, nyugi aztán lofaxt hirtelen ugrik, vagy karmol vagy nekemfut és felöklel de tök hirtelen sokszor, van hogy nem is látom előjelét a támadásnak.

És ezekből a nagy hatótávúakból elég ha egy kicsit a bokám sarkát elérik meghalok...

Nálam az odaút hosszabb mint ameddig életben tudok maradni. :D
  • SlickAdam
    ha sokszor hivod henriettat, lassan elfogy az az insight (1 / csengetes).:)

en probaltam tüzzel es arammal is, de semmivel se sebeztem nagyobbat.:(
  • darkSectorxxx #7367
    Hát ja aszalmakalap, majd hátha az. :)
    Mondták már, de ez immunis a szalmára a gecije. :)

Mondom meglesem ezt az L2-őt, de nekem felpörög és simán lecsap a földre legalábbis tegnap így volt.