9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Yodamest12 #7406 jól mondod az utolsó halemberre el fog menni az INSANE!!! -
#7405 Megnéztem liga táblázatát. Első helyen lévő csávó 865 bosst ölt meg patch óta -
#7404 jó üzlet ez a marika coop. Minden alkalommal 70k echo. Ezekből bevásárlok potit meg lőszert, mert utolsó bossra meg opcionálisra tuti elmegy 600+ -
#7403 egyébként tiszta csoda nem? én védem ezt a szart, hogy végre egy pontba fejlődött! a nagy fan -ok itt meg szűkölnek...
szerk: azt mondjuk én se találom viccesnek, hogy túl nehezek a bossok, most csak is a sima mob -okról, mini boss -okról van szó...bár ez is egy olyan dolog, hogy mi a tökömnek NG++++++++ kell nekik kezdeni?! Még szép, hogy a fejedet is letépi.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 15:02:41 -
#7402 [vállatvon] az összes olyan ismerősöm aki nyomta, a DeS, DaS 1 -t, az körberöhögte a BB -t
Nyilván másnak nehéz. Pláne, ha azt vesszük figyelembe, hogy mennyire kihívást nélkülöző játékok készülnek, mert hát erre van igény....fúj...hova tettem a hányós smiley -mat?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 14:58:03 -
Yodamest12 #7401 Hát nem éppen. Azért forbidden woods meg később az agyleszívós pályák pokoli szívatósak voltak. Meg azért azt is nézni kell, hogy mi nem vagyunk átlag gémerek, be is baszna ha minden pálya agybaszívatna még minket is. Ismerek olyat, aki egyébként minden játékát platinára játssza, tök nagy hévvel ugrott bele a BB-be és a csatornapatkányok megölték majd feladta :) -
#7400 nice -
#7399 Marika killem. Végre beadta parryt, amit előtte 1000+1 alkalommal nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7398 Milyen "furcsa" hogy maria meg ludwig előtt fél percet se kell várni és berak valakihez :D
Mondjuk beckoner meghalt ludwignál fél perc alatt úgyhogy mindegy is volt hányan voltunk -
#7397 Hát nem tudom szerintem a játék második fele kifejezetten szopatós volt rom után -
#7396 nem igaz, a BB egy trágyalé volt nehézségben, egyedül a Boss -ok okoztak problémát, ami egyszerűen nonszensz, a DaS is az tette naggyá, hogy nem szabadott lebecsülni a sima mobokat sem.... -
#7395 Na meló előtt már nem megyek tovább. Cápaember kinyírt inkább visszamegyek segíteni embereknek marianal meg ludwignál. -
#7394 BBnek tökéletesen volt belőve a nehézsége. Ez már a másik véglet -
#7393 Na, lassan én is végzek vele....walkthrough on YT
de tetszik a nehézsége,..igen kérem, ez az, ami eddig hiányzott a BB -ből (értsd: nem csak a Bossok nehezek)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 14:20:43 -
#7392 Nekem meg a 4. boss végre megdöglött :D Ezzel ki is fujt a dlc :\ még ugye ott az opcionális boss.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 14:10:52 -
#7391 Na végre megdöglött ez a kurva. Megint a randomgenerátor faktor. Most jó időben beadta parryt
Kedvencem, amikor egy speckó támadást kidodgeolsz, de az utolsó tizedmásodpercben rádfordul vele és agyonbasz. -
#7390 Végülis igen. :-D -
#7389 Határon vagyok hogy összetörjek valamit. -
#7388 Persze semmi más probléma nincs csak a türelem. :D -
#7387 Amúgy egyszerűen csak türelmetlenek vagytok. BB-t hónapokig platináztuk, itt meg megy a sírás 2 (!) nappal a megjelenés után, hogy még nem adta meg magát a DLC. -
#7386 Lófaszt. DaS2-ben olyan hektikus mint a picsa, gránitszilárd 60 fps mellett is. -
#7385 Semmi köze hozzá. Kilóméteres parry ideje van 1-2 ütésnél és nem adja be -
SlickAdam #7384 segit a mocsok frame pacing is tuti. -
#7383 ez a parry még mindig egy random szar szemét fos. Most is amiatt haltam, mert BE KELLETT VOLNA ADNIA, de baszott
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.26. 13:27:18 -
#7382 3. boss -
#7381 Szerintem nem vészes, mert nem támad olyan durván, és kicsi a hatótáv is. -
#7380 Háááát 4. boss nem megy :S De a bow legalább jó. :D
-
Ulthane #7379 Már most utálom így ismeretlenül is. -
#7378 Ez főellenség, inkább 40-50. :D -
#7377 Sőtt én igaz nem boss-t hanem egy baltás melákot öltem tegnap vagy mikor le hogy egyazon pillanatban estünk össze mind2-en. :D -
Ulthane #7376 Akkor az 4-5 odabaszás, nem? -
Ulthane #7375 Az a legjobb, amikor úgy halsz meg, hogy már NINCS HP-ja, és mégis. Na, voltam párszor így. :( -
#7374 Egy Hunter. -
Ulthane #7373 Ki a rák az a marika? -
#7372 Huh ezt régen hányan és hányszor élték át. :D -
#7371 Kurva marika 1 centi hpn volt :( -
#7370 Te jobban jár ha elkölti a Dream-be és akkor még értelme is lesz. :D -
#7369 Hát baszottul nem, nagyon sokszor mondom azon múlik hogy oks kikerülöm, nme is ekkor szokott lenni a gond, hanem mikor kikerülöm a kombót, azt hinném nyugi, mert amúgy le szokott állni pár másodpercig, nyugi aztán lofaxt hirtelen ugrik, vagy karmol vagy nekemfut és felöklel de tök hirtelen sokszor, van hogy nem is látom előjelét a támadásnak.
És ezekből a nagy hatótávúakból elég ha egy kicsit a bokám sarkát elérik meghalok...
Nálam az odaút hosszabb mint ameddig életben tudok maradni. :D -
SlickAdam #7368 ha sokszor hivod henriettat, lassan elfogy az az insight (1 / csengetes).:)
en probaltam tüzzel es arammal is, de semmivel se sebeztem nagyobbat.:( -
#7367 Hát ja aszalmakalap, majd hátha az. :)
Mondták már, de ez immunis a szalmára a gecije. :)
Mondom meglesem ezt az L2-őt, de nekem felpörög és simán lecsap a földre legalábbis tegnap így volt.