9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Yodamest12
    Ez NG mennyiben van? Az exe gloves jól használható volt? Arcane build amúgy?

Dark: mégsem tudod utána csinálni.....
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.26. 19:08:56
  • darkSectorxxx #7445
    Mit is kell jól tólni?
    Nekimegy és addig próbálja ütni amig össze nem jön neki, egyszer sem próbál kitérni, mert eleve nem is szükséges neki, ezt ilyen erővel egy utcáról behívott 5 éves kisgyerek is megcsinálja, azé tegyünk már különbséget gyerekek az ügyesség és az erő közt.
  • AntiHero
    Oks meghalt az összes dlc-s boss. A kardot buktam (ez az 1 fegyver hiányzik)... 1 trophy híján pedig 100% lenne.

• Yodamest12
    Hát elvileg olyan kő van benne pl. ami azt csinálja hogyha max HP-n vagy akkor kapsz + 30% dmg-et. És ugye mivel ő no dmg runt csinál így ez neki pont kapóra is jön. + beasthood erősítő rúna + pellet, szóval lehetséges ez csak jól is kell tolni hozzá azért.
  • darkSectorxxx #7442
    Csak meg kéne tudni hogy mit csinált a vajazójával hogy ekkorát sebez, de sejtem mert vannak tűzes kövek, de nekem nem lángol a fegyver non-stop, hanem csak ha ütök vele akkor.
  • darkSectorxxx #7441
    pill és vagyok
  • darkSectorxxx #7440
    Kössz ezt a csávót már én is láttam csak simán erőseket tud ütni amugy semmit nem kell csinálnia, ő nem ügyes hanem valamiért brutálisakat sebez, és ezzel látod blokkolja is a boss-t.
  • Ulthane
    Eltunt. Mondom. Nincs ott. Gyere twitchre, megmutatom
  • Yodamest12
    Ez a Ray Dhimitri beteg ember:
    Ludwig The Accursed / Ludwig, The Holy Blade - SOLO, NO DAMAGE (NG+7)
    Orphan Of Kos - SOLO, NO DAMAGE (NG+7)
  • darkSectorxxx #7437
    Miaz hogy eltűnt meg nem férsz hozzá?
    Belépsz a ládába rányomsz a papirra belövöd hogy dobjon át x darabot és leokézod. :D
  • Ulthane
    Lfogyott a bolt paperem, de a storageban van 64 darabom. Megsem ferek hozza. Az inventorybol is eltunt. Hugy tudom betenni az itemek koze?
  • AntiHero
    ez van :S
    na full beteg set összeállításom :D

• Myselor
    fasza,bugos akkor
  • AntiHero
    Nagyon jó....igen olvastam valaki kettőt is kapott..na én 1-et sem..Trophy ugrott..vagy ng+ba eljövök megint ide hátha..
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 18:40:24
  • Myselor
    érdekes, nemtudom olvass utána,itt amit néztem a gyerek se beszélt vele.hanem csak vissazment és ott volt:)
  • Myselor
    akkor ezekszerint bugos
  • -Pernahajder-
    Elsőre nekem se volt ott, vagyis miután kinyírtam. Viszont miután kinyitottam a börik ajtajait az underground kulccsal és kinyírtam a csókát akinél asszem church pick nevű fegyver van, kénytelen voltam arra menni, mert a lift már csak lefele vitt, na akkor világított a fej és mindjárt kettőt is kaptam belőle....
  • AntiHero
    Ez az...egyszer beszélt is hozzáma fej, csak nem ütöttem meg...eljöttem onnan. Most meg halott..így nem dobja.
  • Myselor
    érdekes :| pedig ott kéne
  • AntiHero
    a fejénél? na nekem nincs ott :)
  • Myselor
    ott van egy hullánál pedig ahol meghalt:)
  • AntiHero
    Holy moonlight a neve. Ludvig után kapnám elvileg rögtön...hát én nem kaptam :( Így egyenlőre lehet ugrott a trophy...pedig minden más fegyver megvan!

Elvileg ha az opcionálist megölöm akkor megint van esélyem megkapni...hátha. Ha nem kapom meg akkor 1 trophy híján így marad :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 17:57:28
  • Myselor
    pedig az nagyon fasza:) és a moonlight megvan?különbne nagyon betegül néz ki a karaktered :D
  • AntiHero
    Mögvan. :P A Holy Blade viszont nem igen lesz meg. egyszer beszélt hozzám a fej, de nem öltem meg....most meg nem beszél így hiába ütöm, nem dobja ki a fegyvert... :S

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 17:53:52
  • darkSectorxxx #7422
    Jó sok extrát tettek még a játékba.
  • darkSectorxxx #7421
    Ja faszomat úgy könnyű. :D
  • Myselor
    akkor majd legközelebb xd
  • TDC Geronimo
    Na fasza én miután megkaptam kulcsot tőle kinyírtam :D
  • Myselor
    tessék:)
  • Yodamest12
    a halászfaluban van summon valahol? fasza lenne a végső bosshoz.
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    alienné meg beasté
    változtató cucc merre van?
  • TDC Geronimo
    De csak akkor, ha korábban csatlakozott forbidden woodsban a ligához. Anélkül nincs ott a summon
  • ppista
    Mikor a lámpástól elindulsz be a barlangba, akkor ne egyból menj be balra Ludwig-hoz, hanem jfordulj jobbra, és ott lesz a jele egy beugróban.
  • TDC Geronimo
    nem. Coop
  • darkSectorxxx #7412
    Akkor végigvitte legalább 60x
  • -Pernahajder-
    Hello! Hol találtad azt a körfűrészes segítőt ludwig előtt? Csak mert nekem egy csaj segített kirkhammerrel, de olvastam máshol is, hogy van még egy segítő.... Mondjuk ezzel a csajjal is megvolt ludwig elsőre, igaz én csak ng+-on játszok és lvl 200 vagyok, de ezt így pont ideálisnak érzem :D Viszont a lady mariás pályán nem találtam még ilyen "segítőt", pedig a bossnál már jártam, igaz csak beugrottam, azt repültem is :DD
    Illetve blood rockra van valami tippetek? Szokásos körutat ismerem :) Több fegyver is tetszik az újak közül, de még mindig a ludwigossal nyomom.
  • darkSectorxxx #7410
    Fordítva sem nincs másképp.
  • TDC Geronimo
    ejj részvétem.Tuti törtem volna valamit :D
  • AntiHero
    Opcionálist, hogy beszoptam :D

• TDC Geronimo
    Az a durva, hogy bementem 4* ludwighoz segíteni. 3an voltunk de sose sikerült leverni. Nem is értem, hogy tudtam AI segítővel. Random faktor.