9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
ppista #7486 Szerintem messze a Ludwig gyerek a legerösebb. Most törtem le az utolsó boss "szarvát" és kb. tizedjére sikerült is, mig Ludwignál még csak az elsö fázisánál kinlódtam. Aki azon túljut, annak már nem okoz gondot a többi.
Elkezdtem bóklászni a korábbi helyszineken, és orrba-szájba adják az npc-k, meg a vadászok a különbözö fegyvereket. Eddig mi a retekért nem adták. Mondjuk a holy blade-hez képest nem annyira használhatóak. Plusz vannak még ajtók, amik még mindig zárva vannak. -
#7485 Na erről beszéltem itt From Software-nél az idő relatív. :D
Ha oda bhívhatnál segíthetnék, Blee-t már áttóltam,holnap meg Ulthane-t. -
#7484 Nyugtasson a gondolat, hogy később se lesz jobb :D
Bossokra gondolok. Utolsó még gecibb azt írják, de opcionális se piskóta.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.26. 22:33:47 -
SlickAdam #7483 mai session:
3 ora, 40 insight minusz (azaz 40 proba Henriatta-val) -> eselyem sincs.
hogy is irtak? 10 oras DLC? tuti deal, en mar az elsö kanyarban eltöltöttem ennyit. -
#7482 Kit érdekel a DaS 2? És főleg ki beszélt a bossok-ról?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 22:02:01 -
#7481 Na aránylag elég jól tudom kerülgetni már csak az 1 hites ökleléssel van baj. -
#7480 Tudod ki volt ügyes aki végigvitte a játékot lv4-en vagy csak fáklyával, ez semmi amit a videóban a gyerek csinál. -
#7479 Persze te már csak tudod, mit találnak ki felhúzták a fegyvert?
Ejha. -
#7478 Miért nem tudok sehol Beckoning Bell-t használni? Mióta legyőztem az utolsó dlc-s bosst nem engedi sehol...
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 21:10:05 -
#7477 nem nem. Ez dlc-s cucc. Mindenki megkapja a játék végén. ;)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 21:05:02 -
Ulthane #7476 Ezzel nem vagy egyedul. :)))) -
Ulthane #7475 Az ebrietasnak a cucca. Az inventoryban. :) kiprobaltam, bossok ellen lofaszt er, hunterekhez jo. -
Ulthane #7474 Hat en meg kirohogtem a DaS2-t. Egy jatekban, ahol a final boss elsore fekszik, hat ne is haragudj. Plane ugy, hogy az dupla boss.
A DaS 2 barmelyik bossanal nehezebb Rom, pedig az csak egy vacuous spider! S romnal szinte csak nehezebb bossok vannak BBben. -
#7473 De, de már nem tudom :\
Amugy jó kis dlc volt ez. Leszámítva ugye ezt a kardos bugot. Elvileg egy hunter is oda adja azt a kardot...de hát befejeztem azt a side questet is..így nem adja oda...
Újra meg egyenlőre nem viszem el odáig. Egy az utolsó fegyver ott marad (1 trophy) . :( -
ppista #7472 Benéztem az utolsó boss-hoz. A harmadik alakja péppé alázott. Ez nem lesz egyszerü eset. -
#7471 Azért ügyesek és sokkal jobb játékosok, mint Te, mert kitaláltak technikát és kiválóan alkalmazzák. Te csak rinyálsz rajta, és csak fikázod őket, hogy nem jók, ez nem profi, hanem amatőr.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 20:22:38 -
#7470 Csápkéz fegyver merre leledzik? -
#7469 Ugyanez. -
#7468 Ez oké nem ez a baj, ezt írtam.
A probléma hogy ezt nevezitek ügyes játékosnak meg nemtudom mi, csak erre írtam hogy oks legyőzte de nem csinált semmit érte a harcban. :) -
-Pernahajder- #7467 Hogy lehet bejutni a faszihoz, akihez a nyitott rácsnál kell lemenni és utána még van egy ajtó? -
SlickAdam #7466 az ilyen transformers-es kepeket nem kene szpojler tag-be?... -
SlickAdam #7465 "[vállatvon] az összes olyan ismerősöm aki nyomta, a DeS, DaS 1 -t, az körberöhögte a BB -t"
es mi a TE tapasztalaton alapulo velemenyed? köszi -
Yodamest12 #7464 Hát kicsit már lehet az agyadra ment ez a játék. De nem offense, csak eltúlzod már ezt az " ultimate módon megölöm a bossokat" dolgot. Ez nem egy matek képlet, nem egy egyenlet ezt nem lehet levezetni érted? Jó vannak taktikák, de szerintem ez nem célja a játéknak, hogy matekfüzetbe egyenletként leírjuk a képletet ami alapján egy 5 éves is letudja ölni a bosst. Én valamilyen szinten pont a másik vége vagyok, nekem tök8, hogyan ölöm meg a bosst csak feküdjön és maradjon ott. :) Ha kell behívok 2 embert is, legalább jót mulatunk és engem tök nem tud zavarni, hogy jaj nem egyedül öltem meg, mert a progress halad előre, szóval mit érdekeljen engem hogyan halt meg az már a múlt onnantól kezdve. Szóval én így látom és nem mondom, hogy ez a jó szemlélet mód, de ha megnézed: én élvezem a játékot így, viszont te nem élvezed úgy ahogy te csinálod. Ezen érdemes elgondolkodni talán :) Csak tipp.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.26. 19:48:29 -
#7463 Ha kell én segítek másoknak....csak szólj.
Gyors átlököm Ulthane-t és vagyok
twitch-en írhastz és látod ha végeztünk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 19:47:20 -
#7462 Valaki tudna segíteni Ludwig legyőzésében? Egyszerűen nem megy... :( -
#7461 Irónikus hogy a kihívás miatt nem játszom végig, mert ha végigjátszanám pont az hiányozna. :) -
#7460 Nem mivel nem tudom egyedül legyőzni.
Holnap úgyis megveszem a Gears-t. Nem fog hiányozni.
Mondom max ha rájönnék a vajazóval hogy tudnék ekkorákat sebezni akkor max, de akkor is lenne egy kis rossz érzés bennem mert nem tudással ölöm meg semmi harc semmi ügyeskedés, kb mint amikor Micolash-t bemész és egyhelyben ütöd a sarkoban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 19:40:45 -
Yodamest12 #7459 végig se tolod? miez már? -
#7458 :)
Húha...hazudjak? :)
Sehun, nem játszom már vele. :) -
Yodamest12 #7457 Most amúgy a dlc-ben merre jársz? -
#7456 ez is nagyon beteg :D kár hogy buggol a game :s -
#7455 Másképpen mondom, én olyan dolgokat akarok csinálni amivel "szinte" bárkit bármikor bármivel bárhogy.
A LV4-es videóim is pl ilyenek, szart sem számít a fegyvered sebzése, nem számít az itemek, sem a ruhád, vagy varázslataid. Csak te és a játékod.
Namármost amit ő tesz nem játék, hanem felhúzott egy karaktert egy olyan feggyverrel hogy szemből mint a tulok nekimegy és semmit nem kell gondolkodnia, mert eleve tennie nem kell semmit.
Biztos ő is amugy előtte jol játszott stb de amit a videóban csinál az nem tudás, képesség, hanem erő. -
#7454 jól néz ki :D -
Ulthane #7453 Latom.... -
#7452 Igen meg: Executoner's glov meg cannon. + 10es axe.
Belehet jutni mindenkihez a börtönbe. Mindenkit meg is öltem ott. mindent fel is szedtem oltárnál is..alatta is..még az alatt is.
Kard sehol. :\
-
-Pernahajder- #7451 Asszem ez találtam meg én is.....Azóta viszont nem találtam sehol ilyen lehetőséget.
Ludwig után a börtönöknél van egy fickó, aki dumál hozzánk, ahhoz be lehet jutni valahogy? Csak mert az underground key minden zárt ajtót nyit, kivéve az övét.....? -
#7450 Direkt csinálod vagy még mindig nem érted. :)
Ja nem tudom utána csinálni mert ahoz el kéne lesni az ahogy a vajazót tunningolta, de nem ügyes csak csinált egy bika fegyvert és ennyi.
Ez ügyesség:
Amit ő csinál az tunningolás semmi több.
Vagy egy ilyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 19:14:39 -
-Pernahajder- #7449 Nem biztos, hogy bug, bár elképzelhető.... Kinyírtad azokat, akik a börtönben vannak? Van falnak forduló csóka, és a vadász, aki az ajtó mögött áll és eléggé kemény, valamint végig dumál valamit...utána ha visszamész a lifthez, az oltárnál át tudsz venni valamit, de már nem emlékszem mi és a lifttel csak lefele tudsz menni, ahol van egy láda, amiben szintén van valami cucc, na és én ezek után mentem a fej felé és ott volt a kard..... -
Yodamest12 #7448 A halembert egyedül letudtad verni? Milyen fegyverrel mentél? :) -
#7447 Ez sima játékban van. :) Semmit nem ér. :D Hunterek ellen jó csak. :)
Mindenes build :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 19:10:46