9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #7526
    sebaj, ha még ihaz is amit mondasz mennyivel egyszerűbb 1 gombot pikkpakk lenyomni mint belépegetni a menübe? :D
  • SlickAdam
    csak van olyan jatek, ami nem all meg olyankor (pl BB :)) epik momentumot csak 1 klikkel tudsz menteni.
    szerk.: vagyis na, a pillanat nyilvan megvan, de megpusztulsz kozben.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.27. 00:19:39
  • TDC Geronimo
    Jájj istenem. Nem megy át, mert a gép azt a pillanatot rögzíti, amikor a sharet lenyomod.
  • darkSectorxxx #7523
    Igen? :D
  • darkSectorxxx #7522
    hát az a baj ezzel hogy mire belépsz a share opcióba rég átmegy azon a jeleneten ahol szeretnél képet lopni, pl egy éppen zajló résznél, amit nem tudsz pauzálni.
  • TDC Geronimo
    Már 2013 februárja óta tudni, hogy a gép állandóan vesz fel :D
  • TDC Geronimo
    Én azért se raktam 1 gombra képmentést, mert sokszor belelóg úgy a notification a bal felső sarokba. Képet is share menüből mentek. Share gomb 1* és háromszög. kb 2 seces művelet és nem fog belógni a notification.
  • darkSectorxxx #7519
    max 10 perc? :)Hát.
  • darkSectorxxx #7518
    Ja hát ez nem feltétlen sony problem, hanem mivel sehol nem jelzi hogy éppen vesz-e fel vagy nem simán baleset. :D
  • SlickAdam
    ugy volt regen, tudod feltettem en is YT-ra minden alap boss-t. csak a screenshot miatt atallitottam es teljesen összezavart.:(

pedig tenyleg epik harc volt. ami a szobam szeljarasanak koszonhetö, mert ujra ugyanigy max ujabb 100 probabol jonne össze.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.27. 00:16:26
  • TDC Geronimo
    igen pontosan ez történt. Csináljátok úgy ahogy én szoktam. Sose fog elveszni semmi és meglesz minden fight. 10 percre raktam BB miatt, mert max ennyi egy fight. Ezt szépen megvágom és egyből tölti fel.
  • SlickAdam
    mar ertem mi van. hulye is vagyok meg nem is. de szvsz cseppet se intuitiv a dolog...:

1. vesz allandoan, menüböl menthetö
    2. ket klikkre leall az alap felvetel, el is dobja termeszetesen, es indul a manualis, amit beallitott idö utan magatol ment (vagy klikkre hamarabb) es folytatodik a rendes felvetel onnantol.

mivel en ket klikkre nyomtam adrenalin es tudatlansagom miatt, elkezdte manual, addigi rögzites törlödött a memoriabol.
    sony...
  • TDC Geronimo
    Jó reggelt kívánok :)

Recording

The PlayStation 4 is always recording gameplay, whether you like it or not. The system will create a video clip of the previous 15 minutes of your gameplay once you hit the Share button. This clip can then be edited, saved, and shared with others from the share menu.

Most ugye FW update óta annyiban változott, hogy be lehet állítani az időtartamot.
  • darkSectorxxx #7513
    érdekes...jó tudni így bő 1 év használat után nem kis macerától mentett volna meg. :D Mert mindig mikor a probák alatt rögzitgettem nyomogattam a share-t meg törölgettem az elbaszott felvételeket, hát így most egyszerűbb lesz. :D
  • TDC Geronimo
    Soha a büdös életbe én manuálisan nem rögzítettem PSen videót. Csináltam meg töltöttem fel már 1000+1 videót és mindig ezzel a módszerrel utólag elmentve
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.27. 00:09:42
  • darkSectorxxx #7511
    Amúgy sokszor tapasztalom hogy bebolondul mert ha tölt a játék, vagy valami olyan helyzetbe nyomod a duplakattot amikor éppen gondolkodnia kell a ps4-nek be tud zavarodni, és összevissza ugrálnak ki az értesítések.
  • darkSectorxxx #7510
    ja hogy abban van ilyen funkció, na ezt sehol nem hallottam még, oké hogy elmentem de én azt mindgi régen akkor használtam hogy elindítottam a felvételt duplakattal és azt hittem azzal kell leállítani...
  • SlickAdam
    nem csak menüböl mentheted a videot, ket klikkre is megtörtenik. de hidd el nem vette. ennyire hulye nem vagyok. ranyomtam mentse es bedobta a piros pontocskat hogy felvetel. ha vette volna, azt irta volna ki, hogy "video mentve". rengetegszer mentettem igy.
  • darkSectorxxx #7508
    Leírtad csak fordítva. :D
  • TDC Geronimo
    Na akkor elmondom utoljára hogy működik. A gép MINDIG rögzít. A hosszát share beállításoknál lehet megadni. Azt hiszem lehet 1-3-5-10-15 perc. Na most ha valamit el akarsz utólag menteni, akkor megnyomod share gombot 1* vagy 2* nem tudom kinek hogy van beállítva (alap beállításon 1*). Az a lényeg, hogy a share menünek kell bejönnie. Ott vagy négyzettel mented videót vagy feltöltésre mész és akkor meg tudod vágni az elmentett videót. A gombnyomástól számított x perc mentődik el visszamenőleg, amennyi be van állítva. Nekem 10 perc van így én ha pl BBbe leverek valamit megnyomom sharet, videó feltöltés, ekkor lementi az előző 10 percet, ezt megvágom és az töltöm fel.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.27. 00:03:04
  • SlickAdam
    irtam...

1. egy katt kep, hosszan menü, ket katt video indit / ment
    2. egy katt menü, hosszan kep, ket katt video indit / ment
  • darkSectorxxx #7505
    Ja én ezeket ismerem csak, alapon:

1. 1 gomb share, dupla katt fénykép, és nyomvatartás a videó ha jól emlékszem.
    2. az hogy 1 katt fénykp, 2 katt videó inditás, és leállítás, és a nyomvatartás a share....

Nekem annyi hiba volt, csak azt hittem másnál is ilyen és nem tudtam hogy nálam szar csak, hogy a peccs előtt elindítottam a dupla kattal egy videót, ellenben ha másodszorra nyomtam duplán a shared-et nem mentés történt, hanem megint újra record piros jel jött ki....nekem csak a legutolsó peccs óta mükszik normálisan. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.27. 00:01:12
  • SlickAdam
    nem amugy most megneztem es a felvetel inditas / mentes mindig ket klikk. a ket beallitas kozt az 1 klikk MENÜ vagy SCREENSHOT a különbseg.
    megse vette a diszno, nem vagyok balfasz. irja is, hogy "video mentes / inditas". ha allandoan venne alapbol, nem lenne olyan, hogy inditas.
  • darkSectorxxx #7503
    Igen én is a duplára tettem a felvételt mert nekem a képeknél egyszerűbb hogy 1x kell nyomnom....de nálam csak felvétel indítás van és még1x duplakatt a leállitás és ennyi.

Régen a nagy peccs előtt nálam lehet bug miatt csak indítani tudtam, semmi mást.
  • SlickAdam
    tenksz.
    ugye alapbol ugy van, hogy kettöt nyomsz share-re es akkor ment kepet. na en olyanra allitottam, hogy egy nyomas kep, kettöre video indit/ment. es igen, onnantol ment folyamatosan, de ugy tunik, hogy ha sleep-be teszed a gepet, akkor leall. mert tenyleg nem vette. meghalt a gyikarc, nyomom ketszer, hogy mentse az aktualis videot, azt' elkezdte venni... mehhh
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.26. 23:54:33
  • darkSectorxxx #7501
    Na akkor hogyan kell?
    Biztos csak én nem láttam, hallottam ilyenről ps4-en de hogy a menüben semmiféle gomb, funkció nincs ehhez az tuti. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 23:54:35
  • TDC Geronimo
    Hogy ne mentene ne legyetek már nubok. 2 éve van gép és még mindig nem tudod hogy működik felvétel?
  • darkSectorxxx #7499
    Ha nem indítod a record-ot nem ment, Xboxon van utólag 5 percnyi visszamenőleges felvétel. :)
  • TDC Geronimo
    na meglett ludwig? GRAT! Mi az hogy nem indítottad el felvételt. Mindig ment gép ezt nem értem
  • darkSectorxxx #7497
    Grat.
  • darkSectorxxx #7496
    Szerintem nem értik sokan, te hiába mentesz, mentésem van nekem is, lenne régebbről, a probléma az hogy hiába van egy mentés meghagyva ha utána mondjuk 30-40 itemet megtalálok, megszerzek nagy nehezen és utána visszatöltöm a régi mentést, ennyi erővel újat is kezdhetnék. :D

Szerintem nem gondoltad át. :)
    Amit írsz max akkor értelmes megoldás, ha a mentés után már nem gyüjtesz semmit mert feleslegessé válnak uátna a beleölt órák....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 23:50:30
  • TDC Geronimo
    Amúgy szoptam marikánál, de eddig az a harc az egyik kedvencem. Nagyon jó területen harcolsz, jó a zene és a movesetje is a bossnak. wet nurse után a második kedvenc
  • SlickAdam

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    atallitottam meg korabban a rögzitest "semi-manual"-ra, es pont most elfelejtettem elinditani a felvetelt. erdemes lett volna megneznetek. olyan durvan szetbasztam a köcsögöt, hogy rendesen felizgultam magamra.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.26. 23:49:36
  • TDC Geronimo
    Tanulólecke volt mindenesetre. DS3ból lesz egy mentésem elraktározva a vége előtt
  • darkSectorxxx #7492
    Ezt dumáltuk már, el van baszva a ballance és mivel a mentésemben ITEMEK vannak amik hosszu idő alatt gyültek össze nincsen olyan hogy kezd újra...ez nem alternatíva egy NGsok+ -nak. :)

Mondom egy olyan játékosnak aki már összeszedte az összes vagy lehető legtöbb cuccot direkt a sok vagy éppenhogy csak pár végigjátszásban, 3 végigjáték ugye a befejezések miatt.
    Azoknak ilyet még poénból sem lehet tanácsolni hogy kezdjenek újat, a fegyókat meg mindent nekem egybe kérem, erre létezik a NG+ hogy lehetséges legyen minden megszerzése.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 23:47:01
  • darkSectorxxx #7491
    Tudom ez a nagy baj. :D
  • AntiHero
    Én most elmentem hozzá ng+1be hogy meglegyen az getvás kard....de segitővel meg +1 co-op partnerre 2. fázisig tudunk eljutni....3 hitből megöl sajna túl gyorsan :S amúgy ng+1en nem lehetetlen csak már idegből játszok :D

Vicc az, hogy ng+ban 30 perc alatt ott voltam előtte. :D

Na de 15 perceket várok ott, hogy valaki be joinoljon...
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 23:40:58
  • Myselor
    igazából azt is bekell látni hogy nem ng7re van kitalálva az egész :D hanem mikor kijön a dlc új karakter és úgy eljutni addig,az megint más lenne :D mint újan ismerkedni a dlcvel ilyen nehézségi szinten
  • ppista
    Neked, ng7-esen, abszolút nem lesz fáklyás menet a többi sem, föleg az utolsó boss, mert az is egy idegbeteg állat. És még akkor finoman is fogalmaztam. :)
  • darkSectorxxx #7487
    "Ludwignál még csak az elsö fázisánál kinlódtam. Aki azon túljut, annak már nem okoz gondot a többi." ez így van...utána vicc kategória.