9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#7567 jah,pont most nézem.nagyon állat blood vial nélkül megöli :D
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.27. 17:01:23 -
#7566 L2es támadás, ha rajtatartod gombon nagyon durva. Huntereket is staggereli végig. -
#7565 ahogy néztem lobonál a pizzaszeletelőt nem szereti a döglött ló.hamar ledarálja vele amikor jól összejön neki :D persze előtte ő is szopik vele de aztán annyira ledarálja hogy öröm nézni :D -
#7564 jaja,így van -
#7563 Persze de még mindig a lehetőség jobb mint ha kerülgetni kellene meg ütni, ott más mint messziről lövöldözgetni.
Semmi nem könnyű, de ha lenne lehetőség itt pl Ludwignál parry-re már rég tuljutottam volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.27. 16:52:13 -
#7562 Fejben. :)
Ott a parry, amivel a végtelenségig lehet akasztani...vagy nálatok nem? -
#7561 Ja videón könnyű marika, "élőben" már nem annyira. Parry meg vagy bejön vagy nem. Az is számít randomgenerátor épp milyen mozdulatokat ad be -
#7560 azért majd próbáld ki,parryzhető de ő is tud szivatni és elsőre akkor se hiszem hogy sokan levágták, a parry-t sem mindig könnyű beadni:) a lényeg hogy elsőre azért szépen levágta na -
#7559 Harcoltál ellene? -
#7558 Marika nem kemény, ráadásul parry-zhető....ott nem nagyon értem mi okoz gondot. :) -
#7557 azért elsőre levágta marikát :D itt látszik azért már hogy ő tud rendesen.milyen nyugodt marad végig -
#7556 Szerintem semmi, mivel nekem kurvasok fegyver van +10 -on és önnmagában ez nem sokat jelent, szóval csak azért nem lesz gyűzelmed sehol mert +10-re húzol valamit.... :D -
#7555 Nem, mert mindenképp fel akarom azt vinni 10re, de dmgben ahogy néztem még az se fogja ludwigot utolérni... Túl jóra csinálták azt a fegyvert -
#7554 Gondot okoz? :) -
#7553 Csak odáig el kéne vinni megint :)
-
#7552 Jajj.
Régen mondtam nektek, a Rock-ot kivéve az összes többi fegyver item a kék szemű farkasoknál hullik, legalábbis az uccsó peccs előtt.
Most nézd azért meg, elmész az Alien boss-hoz, mikor mennél fel hozzá ki kell nyitni egy nagy kaput, akkor ha kinyitod és ott visszamész, bent van 4-5 farkas, az ajtóban elakadnak ezért könnyen kinyirhatod őket, náluk a Rock-ot kivéve minden esik random. -
#7551 Utolsó résztől paráztam, mert itt páran azt mondták nehéz, de amennyit szoptam bossokon azok után cakewalk volt. A nagy melák szívatott meg 1-2 alkalommal. 3 blood chunk kéne már csak +10es fegyverhez, de szerintem dlc területről már kiszedtem mindent :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.27. 16:09:22 -
ppista #7550 Tegnap vele álmodtam, miután kb. 1 órán át civakodtunk egymással. -
#7549 Benéztem utolsó bosshoz. Fincsi lesz ez is. -
#7548 Csak tudnám hogy most meg miért jpgbe tölti fel twitterre a png képet... -
#7547 Beteg ez a fejes
-
#7546 na meglett blood rock is. Azt hiszem pizzaszeletelőt viszem majd fell fullra -
SlickAdam #7545 nekem ebböl annyi maradt meg a jatekbol, hogy:
...
...
igen, kb semmi :D max amikor meghalok, hallok valami korust.:) de igy nyugiban tenyleg fasza.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.27. 14:09:37 -
#7544 Azért látom szopókázott ő is ludwigon -
#7543 Milyen fejet vág maria harc alatt :D -
#7542 Zenéről még nem is esett szó, hogy milyen zseniális a DLCben is
Bár ezt gondolom a többség már rongyosra hallgatta ingame...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.27. 13:40:08 -
#7541 mert ng+7ben nem lehet megölni egyiket se valószínüleg xd -
#7540 Vajon miért? Pedig kemény gyerek nem? -
#7539 :) -
SlickAdam #7538 "viszont érdekes, hogy NG + 2-es karakterrel játszik, pedig van neki NG + 7 is!"
pussy! :D -
Yodamest12 #7537 Lobos, The Old Hunters DLC (Pt. 2)
This game is amazing. Officially declared Bloodborne as my favorite out of all the Soulsborne games (YOU HEARD IT HERE). Lookin' at Dark Souls 3 to top that.
Tehát ez a kedvenc souls játéka eddig, csak bevallotta :)
UI: viszont érdekes, hogy NG + 2-es karakterrel játszik, pedig van neki NG + 7 is! hmmm...
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.27. 10:15:42 -
Ulthane #7536 Dark, ezt az Uncharted-ot szedd már le, olyan buzis!
Te Szalmakalap maradsz mindig! :) -
Yodamest12 #7535 A beast transformationt hogyan lehet elérni? annyi csak, hogy beast clawal ütögetsz és ha felmegy a csík akkor bevisz egy speckó támadást? -
Ulthane #7534 Ne szenvedj Henriettával, kiálts Szalmakalapért, aztán max 10 próbából megvan. Tegnap nekimentünk kb. 5-ször, egyszer már csak max 20% HP-ja maradt, s ott is én basztam el, mert begőzölt az agyam, és rárontottam a kardos gecire. :) -
#7533 Omg pizzaszeletelőnek milyen op az L2es támadása. Hát ezt fel kell húznom -.- -
#7531 Tegnap én is buktam csekély fél millió echot de az volt a röhej hogy dühtől rohantam vissza érte és egy kis vizfejű ölt meg a klinikán :D -
#7530 ezt hogyan? :D -
#7529 BB panorama shot. DAT art... Fél év még DS3 :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7528 Lesznek ott még durvább dolgok :D -
SlickAdam #7527
ejj amugy ezutan, a "felvonohoz" vezetö uton az a ket hunter majdnem megfingatott.:S
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.27. 00:44:08