9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Myselor
    jah,pont most nézem.nagyon állat blood vial nélkül megöli :D
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.27. 17:01:23
  • TDC Geronimo
    L2es támadás, ha rajtatartod gombon nagyon durva. Huntereket is staggereli végig.
  • Myselor
    ahogy néztem lobonál a pizzaszeletelőt nem szereti a döglött ló.hamar ledarálja vele amikor jól összejön neki :D persze előtte ő is szopik vele de aztán annyira ledarálja hogy öröm nézni :D
  • Myselor
    jaja,így van
  • darkSectorxxx #7563
    Persze de még mindig a lehetőség jobb mint ha kerülgetni kellene meg ütni, ott más mint messziről lövöldözgetni.

Semmi nem könnyű, de ha lenne lehetőség itt pl Ludwignál parry-re már rég tuljutottam volna.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.27. 16:52:13
  • darkSectorxxx #7562
    Fejben. :)
    Ott a parry, amivel a végtelenségig lehet akasztani...vagy nálatok nem?
  • TDC Geronimo
    Ja videón könnyű marika, "élőben" már nem annyira. Parry meg vagy bejön vagy nem. Az is számít randomgenerátor épp milyen mozdulatokat ad be
  • Myselor
    azért majd próbáld ki,parryzhető de ő is tud szivatni és elsőre akkor se hiszem hogy sokan levágták, a parry-t sem mindig könnyű beadni:) a lényeg hogy elsőre azért szépen levágta na
  • TDC Geronimo
    Harcoltál ellene?
  • darkSectorxxx #7558
    Marika nem kemény, ráadásul parry-zhető....ott nem nagyon értem mi okoz gondot. :)
  • Myselor
    azért elsőre levágta marikát :D itt látszik azért már hogy ő tud rendesen.milyen nyugodt marad végig
  • darkSectorxxx #7556
    Szerintem semmi, mivel nekem kurvasok fegyver van +10 -on és önnmagában ez nem sokat jelent, szóval csak azért nem lesz gyűzelmed sehol mert +10-re húzol valamit.... :D
  • TDC Geronimo
    Nem, mert mindenképp fel akarom azt vinni 10re, de dmgben ahogy néztem még az se fogja ludwigot utolérni... Túl jóra csinálták azt a fegyvert
  • darkSectorxxx #7554
    Gondot okoz? :)
  • TDC Geronimo
    Csak odáig el kéne vinni megint :)

• darkSectorxxx #7552
    Jajj.
    Régen mondtam nektek, a Rock-ot kivéve az összes többi fegyver item a kék szemű farkasoknál hullik, legalábbis az uccsó peccs előtt.
    Most nézd azért meg, elmész az Alien boss-hoz, mikor mennél fel hozzá ki kell nyitni egy nagy kaput, akkor ha kinyitod és ott visszamész, bent van 4-5 farkas, az ajtóban elakadnak ezért könnyen kinyirhatod őket, náluk a Rock-ot kivéve minden esik random.
  • TDC Geronimo
    Utolsó résztől paráztam, mert itt páran azt mondták nehéz, de amennyit szoptam bossokon azok után cakewalk volt. A nagy melák szívatott meg 1-2 alkalommal. 3 blood chunk kéne már csak +10es fegyverhez, de szerintem dlc területről már kiszedtem mindent :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.27. 16:09:22
  • ppista
    Tegnap vele álmodtam, miután kb. 1 órán át civakodtunk egymással.
  • TDC Geronimo
    Benéztem utolsó bosshoz. Fincsi lesz ez is.
  • TDC Geronimo
    Csak tudnám hogy most meg miért jpgbe tölti fel twitterre a png képet...
  • TDC Geronimo
    Beteg ez a fejes

• TDC Geronimo
    na meglett blood rock is. Azt hiszem pizzaszeletelőt viszem majd fell fullra
  • SlickAdam
    nekem ebböl annyi maradt meg a jatekbol, hogy:

...

...

igen, kb semmi :D max amikor meghalok, hallok valami korust.:) de igy nyugiban tenyleg fasza.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.27. 14:09:37
  • TDC Geronimo
    Azért látom szopókázott ő is ludwigon
  • TDC Geronimo
    Milyen fejet vág maria harc alatt :D
  • TDC Geronimo
    Zenéről még nem is esett szó, hogy milyen zseniális a DLCben is

Bár ezt gondolom a többség már rongyosra hallgatta ingame...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.27. 13:40:08
  • Myselor
    mert ng+7ben nem lehet megölni egyiket se valószínüleg xd
  • darkSectorxxx #7540
    Vajon miért? Pedig kemény gyerek nem?
  • darkSectorxxx #7539
    :)
  • SlickAdam
    "viszont érdekes, hogy NG + 2-es karakterrel játszik, pedig van neki NG + 7 is!"

pussy! :D
  • Yodamest12
    Lobos, The Old Hunters DLC (Pt. 2)

This game is amazing. Officially declared Bloodborne as my favorite out of all the Soulsborne games (YOU HEARD IT HERE). Lookin' at Dark Souls 3 to top that.
    Tehát ez a kedvenc souls játéka eddig, csak bevallotta :)

UI: viszont érdekes, hogy NG + 2-es karakterrel játszik, pedig van neki NG + 7 is! hmmm...
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.27. 10:15:42
  • Ulthane
    Dark, ezt az Uncharted-ot szedd már le, olyan buzis!

Te Szalmakalap maradsz mindig! :)
  • Yodamest12
    A beast transformationt hogyan lehet elérni? annyi csak, hogy beast clawal ütögetsz és ha felmegy a csík akkor bevisz egy speckó támadást?
  • Ulthane
    Ne szenvedj Henriettával, kiálts Szalmakalapért, aztán max 10 próbából megvan. Tegnap nekimentünk kb. 5-ször, egyszer már csak max 20% HP-ja maradt, s ott is én basztam el, mert begőzölt az agyam, és rárontottam a kardos gecire. :)
  • TDC Geronimo
    Omg pizzaszeletelőnek milyen op az L2es támadása. Hát ezt fel kell húznom -.-
  • Tatyla
    Tegnap én is buktam csekély fél millió echot de az volt a röhej hogy dühtől rohantam vissza érte és egy kis vizfejű ölt meg a klinikán :D
  • darkSectorxxx #7530
    ezt hogyan? :D
  • TDC Geronimo
    BB panorama shot. DAT art... Fél év még DS3 :(

• TDC Geronimo
    Lesznek ott még durvább dolgok :D
  • SlickAdam

ejj amugy ezutan, a "felvonohoz" vezetö uton az a ket hunter majdnem megfingatott.:S
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.27. 00:44:08