9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Myselor
    kíváncsi vagyok ha DAS se jön és BB-se akkor mi?hülyék lennének felhagyni az ilyen stílusú játékaikkal.nincs hozzáfogható,és sok a fan.nem értem őket ha valami más szarságot kezdenek el csinálni.bár valószínű megint valami új világot kezdenek mint a BB esetében:)
  • TDC Geronimo
    Amúgy gafon egyik sonys "insider" mondta, hogy nem készül BB2 :(

Viszont from csinál állítólag 2 exet is PS4re.
  • TDC Geronimo
    Hát amikor kiírja ezt a gép onnan még majdnem 1 órát bírja kontroller.
  • darkSectorxxx #7724
    LOL
    Ott vagyok hogy Ludwig átváltozik, ütöm kerülöm de tök lazán, hozzám ssem ér, erre megáll a karakter..................controller.............battery.............low. -.-
  • darkSectorxxx #7723
    NÉZZÉTEK MEG az 1:18:00 ---- 1:26:11 részt. :)
    (itt coop de egymagam ütöm szinte)

És ezt a részt 1:56:00 --- 2:00:10 :D
    (itt egyedül vagyok)

Amíg a twitch nem törli. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.28. 23:27:08
  • TDC Geronimo
    Hát nekem +8al 230al kevesebbet ír infopanelen sebzésnek és a gyakorlatban is gyengusz hozzá képest. +10en viszont kíváncsi leszek a ludwigban lévő gemekkel mire lesz képes. L2 2h módban viszont durva. Ma egy 4 fős csoportot daráltam be vele szó szerint :D
  • SlickAdam
    +8-on probaltam a pizzaszeletelöt, es meg csak nem is a legjobb koveimmel (azok ludwig-ban vannak) es majdnem akkorat basz, mint a full-pimp-es ludwig. csak lassucska pöppet (es lehet hosszutavon idegesitene a hangja :D)
  • TDC Geronimo
    Ott van pedig a rock is. Faluban lent barlangos részből lehet asszem bemenni olyan helyre, ahol csomó ilyen kagylóba tekeredett okádmány van :D

Most pontosan meg nem mondom hol
  • SlickAdam
    ahhoz kell nekem is a rock. +9-en van es valoban S a strength-hez. najsz ez fakk.
  • SlickAdam
    azaz, rock. hol talalom?
    halaszfaluban, epp banya(?)ban vagyok.
    itt a kornyeken talaltam egy csomo chunk-ot, de gondolom azokat összeszedted te is (nyilvan).
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.28. 22:50:25
  • TDC Geronimo
    blood rock. Nekem blood chunk kell. A rock megvan már a DLCből.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.28. 22:48:45
  • SlickAdam
    hogy hivjak angolul azt a verbizbazt, amiböl 1 darab van az alap jatekban. tudod, ami a 10-es szinthez kell. mintha valaki irta volna, hogy van 1 a DLC-ben is.
    vagy arrol beszelsz te is?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.28. 22:48:06
  • darkSectorxxx #7715
    Jogos. :D
    A videót az ezelőtti meccsről este felteszem, nagyon durva volt. :D
  • Kandurex
    Pizzát játék közbe kell tolni :)
  • TDC Geronimo
    lobos jr laurence killje. 1:45:31-től

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.28. 22:45:13
  • darkSectorxxx #7712
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Újabb rekord, evés után....oltári módon kezdem érezni, bár az életemmel sporolnom kéne és kicsit kevésbé legyen izgalomba és mohoságban vigyáznom kell....ez asszem lassan beérik, és akkor saját magamat is fellül fogom múlni. :D
  • darkSectorxxx #7711
    Pizza. :D
  • Kandurex
    Mit eszel ilyenkor?
  • TDC Geronimo
    Igen, tőle kapod az egyik hunter fegyvert
  • TDC Geronimo
    Honnan lehet szerezni blood chunkot? Ma már voltam chalicebe is, de nem esett és azoktól már okádok annyit toltam queen miatt. Storyba meg még csak forbidden woodsnál járok. Azt hiszem kénytelen leszek továbbvinni.
  • SlickAdam
    ludwig terme utan pinceben lent be van zarva egy bacsi. kaptam kulcsot es keri oljem meg. szabad?
  • SlickAdam
    persze hogy növekszik, de DLC-ben valamenyik +-nal nagyon megugrik a nehezseg.
  • TDC Geronimo
    hmmm most olvasom, hogy pizzaszeletelőnek S a strength scalingje :O

2 blood chunk és meglesz 10es. Kíváncsi leszek hogy túlszárnyalja-e ludwigot majd sebzésben azokkal a gemekkel.
  • darkSectorxxx #7704
    Eszek kb 10-15 perc és go tovább. :D
  • darkSectorxxx #7703
    Nemrég voltam coop-ban lenyomtam a gyereknek egyedül amíg a lépcsőn állt Ludwig első alakját, majd a másikban 3-4et segített csak ráütni, és az életéből kb 1.5 cm marad vissza mikor elkapott, bezzeg mikor egyedül vagyok és más nincs bent mellettem akit védenem kéne nem megy így. :D
  • darkSectorxxx #7702
    NG3 is gáz, de ze bonyolult mert fokozatosan növekszik ng+ -okban a sebzés mértéke...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.28. 22:12:46
  • SlickAdam
    jo lenne tudni konkretan hol a valaszto. NG++ meg rendben van (persze ott is tudni kell, csak na...). 3+ vagy 4+ -nal kezdödik vajon az igazi agyfasz?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.28. 22:04:29
  • ppista
    Az ng+ -ról. Minél magasabb, annál nehezebb.
    Mondjuk nem valami szimpatikus tulajdonság a nagyképüség.
  • Ulthane
    Megoldottam. Lecsaltam az egyiket a szuk folyosora, aztan visszamentem a masikert is. :)
  • Yodamest12
    Miért toltam volna easy fokozaton? miről beszélsz?
  • TDC Geronimo
    Igen ő is souls youtuber :)
  • SlickAdam
    110-es szint NG+7? dzsizusz, ö is pro akkor.
  • TDC Geronimo
    Hozzátartozik a történethez, hogy 110es szintű csak és 27 óra próba után jött neki össze ez.
  • SlickAdam
    nem nezem meg, de eleg rosszul hangzik.:S
  • TDC Geronimo
    Srác beast claw-val utolsó bosson ng+7be.

Azt a büdös hát ez a boss mit művel 3. fázisban? :DD

Najó mindjárt elsírom magam.
  • SlickAdam
    "most, hogy az player vagy npc az mind1"

hat nem, nem mindegy... en nem is tekintem coop-nak, hisz... nem az.
    ja letoltad easy fokozaton egyedül, ugy mi is atsuhantunk volna mindegyiken, egyik kezben teat iszogatva.:P
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.28. 20:33:37
  • darkSectorxxx #7691
    Nekem youtube szokott menni. :)
  • darkSectorxxx #7690
    Nem, abban igazuk van hogy ez nem gyengeség, meg csalás, a gyári npc az nem véletlen van ott, én úgy nézem inkább minha valaki normalon menne én meg önszántamból hard-on megyek ennyi, nincs ezzel baj mindenki úgy csiálja ahogy szeretné ez nem rivalizálás, én nem más miatt megyek így hanem magam miatt, mert más miatt már rég hozhattam volna npc-t senki egy szót nem szólna. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.28. 20:33:36
  • SlickAdam
    nem tudom feltunt-e, de a videoban nincs zene. teljesen kikapcsoltam, mert csak +stresszfokozo.
    volt egy proba, ahol keves kellett volna csak, de meghaltam. akartam löni egy screenshot-ot (ugye 1 klikk nalam), mint te is, de felrenyomtam baszod. nem tudtam eltalalni, ugy remegtem.:D
  • darkSectorxxx #7688
    Ez mind oké én is ezt szoktam mondani mert valami surmo tesz a youtube-ra egy felvételt még nem azt jelenti hogy egyből bármikor megcsinálja megint mert akkora ász, ez érthető, én csak látom a mozgásán, és mivel tudok mihez viszonyitani így még persze énis elbaszom néha, és nyugodtnak kell lenni, de ezeket könyebben kerülgetném mint ludwig néhány cuccát, pl az öklelése meg a szökkelés.