Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, eltoltottem kis,idot ludwiggal. Vagy 10szer nekimentem, a legjobb amit elertem, hogy egyharmadat lekaptam a hpjanak. Sajnos ketszer telibe talal a,pofonja, akkor vegem, de van, hogy egy is eleg hozza. 😞

A mozgasa eleg random, arra kezdek mar rajonni valahogy, hogy a segge fele kell orientalodni.

Ha szembol ramugrik instant halal, nem tduom, hogy jo-e hasznalni a lock ont. Egyszer mar lovoldozni kezdett valami jeges cuccal, de azt csak egyszer csinalta, es nem tudom miert.

Kicsit hasonlit Ameliara abban, hogy annak is a jobb keze volt ep, a bal kacska, ez meg a bal kezen tamaszkodik, s azt nem hasznalja.

Szoval nem tudom, mi a jo megoldas, ezt szerintem minimum meg vagy 50szer meg kell,probalni.

Moby kene ide. <#banplz>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Nincs ezzel sem gond.... 😊 Mindenki maga játsza és magának.

Én csak annyit írtam neki twitchen, nekem ez kb olyan mintha a Shadow of the Colossus-ban bejöne még 1-2 karakter és én a háttérbe megbújva másznél fel rájuk és nyugiba szúrkálnám a bossokat le.
Nekem kb hasonló érzés ez hogy elvették a lehetőséget, vagyis nem a lehetőséget, hanem a reális lehetőséget, mert papíron lehetséges minden. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Nem hát. 😄 sietve megakartam nézni a bossokat. Majd 100%nal kinlodok. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
És amiket az usb-s mentés után szerzel meg? 😊
Most is van a BB-ben mentésnek hely több. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
DS3nál már csinálok én is USBre mentést 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Myselor
azért nincs bajod vele nem egyedül ölöd a bossokat így se xd
darkSectorxxx
oks de ha visszatöltesz egy mentést akkor az nem egy más lehetőség nem az idő a gond, elvinném énis meg más is addig, a gond a farmolás az itemek miatt nem alternatíva, és ezt szarták le a készítők...persze ott a cooop. Jogos, mondhatják vigyem azzal. 😊

Sőtt jobbat mondok nekem VN már ilyen mentése amiből mehetnék is, van 5 mentésem ebből kb 2-3 amiből mehetnék minjárt a dlc-hez, de nem látom értelmét. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:42:31

darkSectorxxx
Nem szar, hanem semmi, nincsen semmi, a nagy üresség van. 😊

AntiHero
A ds2ből tanulva nekem direkt volt 1 mentésem a felhőbe. Nem ng-s. Gerhman elott allt meg a kari.

Na ezt anno 1 honapja visszatöltöttem majd kiplatináztam a játékot. + lèptem 50 szintet.

Most meg szerencsèmre semmi bajom a dlcvel.

Ha ng +++++ lenne nekem is amugy én is szitkozódnék.

Myselor
persze én értem 😄 én se kezdenék újat emiatt.megértek mindent.igazad van.szar az egész 😊
darkSectorxxx
De nem a felhúzás a probléma. 😄
Ha csak a helyszín lenen a lnyeg, mert ha előről mész annyival is könnyebb akkor 22-es csapda nincs kihívás, egy veteránnak aki már 5-7x végigment annak ez nem kihívás, és a probléma hogy a mentésedet , megszerzett tárgyakat elveszted, meg úgy mindent, akkor legyen 2 külön mntésbe a dlc tárgyak meg a sima játéknak a cuccai? 😄
Vagy mondj 1 okot amiért van értelme az NG-seknek új karakterrel menni. 😄

darkSectorxxx
Bennem is kesergés van, pedig kibaszottul vártam hogy megjelenjen, csak segítségekkel meg nem kell.

darkSectorxxx
Engem ez nem vígasztal már. 😄
Ez akkor is geciség, a rendes story-ban is nehezebb de mégis megcsinálható, itt nem...esélyem sincs...hisz láttad.

darkSectorxxx
Ennyi. 😄
És ez nem gond, vagyis nem lenne baj, a sima játékban is amúgy így megy, a sima ellenfelekbe a szart belehugyozom, mert ez nem csak a dlc-be sebez nekem ekkorát, de azokat még így is leverem, mert van némi pause vagy olyan dolog amivel kapok időt életet tölteni vagy nem 1-et üthet rám hanem akár 2-őt és a harmadikaa halok, meg nem is ennyire gyorsak az ellenfelek, ez amolyan Amelia féle, kb ő harcol félkézzel ahyog ez is, csak ez egy döglött ló vagy mi a faszom, amúgy forbidden woods-ban van egy ilyen ló. 😊

Myselor
sima ng-be fel kell akkor húzni egy karaktert aztán úgy nekiesni úgy néz ki 😄 de ez azért jól elbaszott dolog hogy ng+++++-ban lévők elakadnak a faszba.én is láttam mit művel ludwig,embertelen
tehat uj karakter se megoldas, ha lehetö leggyorsabban akarom.

ebböl parkolo lesz patch-ig. addig le is arazzak parszor tuti. jo, hogy rohantam, lobalva a 20 ojrot...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Az a baj, hogy sima első végigjátszásba amelia után bemész dlcbe agyonbasznak, mert 65-70es szintre van. Bementem kíváncsiságból és az első hunter ellenfélre akkorákat csaptam, hogy kb 3% hpja ment le 😄

Myselor
na igen,ez a soulsokban is így volt a dlc-kel😊 nem is mentem rajtuk végig több ng+++++ba xd
darkSectorxxx
Ámen.

max annyit imádkoznék hogy a FS fórumán utólérjék mások akiknek ez ugyanígy feltűnt a DLC-ben és elmagyarázzák nekik hogy az anyjuk micsodáját, mint nekem is majdnem minden item megvan a játékban 7db +10-es fegyver és akkor kezdjek újat a kurva dlc miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:25:09

TDC Geronimo
Szerintem ott senki se gyalogol át, de igen. Mi NG++++ akármennyibe toljuk és kibaszott nehéz így. Beléptem sima 30as karimmal és mint kés a vajon úgy rohantam el ameliáig és elsőre úgy levertem alig ért hozzám.

darkSectorxxx
Segítőkkel átsétálnak de egyedül csak a kezdő karakterek.

darkSectorxxx
KB 2 napja erről fecsegtem, van akinek makkja van aki most kezdő karakterrel megy kevés újrajátszhatósággal mi meg szoptunk....csak ilyenkor orrbabasznék a FS-nél pár embert hogy az egyik játék amiért szívesen kapcsolom be a konzolt így el lett kúrva.

Csak már annyit sírtam a szobám sötét sarkában hogy a legjobban várt 10 dolláros dlc-mben ezt tapazstalom , hogy már csak nevetek ezeken.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:22:56

Myselor
senki nem sétál át rajtuk senki😊 egyszerűen elvan baszva a balansz.
darkSectorxxx
Jó a 100-a hiteket ha beszopja valaki az más, de normál támadásoknál össze lehet játszani, most azért azok a 100-as hiteket könyebben elkerülhetitek ha figyeltek mint a sima ütéseket.
De mindegy hiába beszéljük a végeredményen nem fog változtatni.

darkSectorxxx
Nem veled van a baj, leírtam sokszor és beszéltük hogy ez a boss egyedül akkor győzhető le ha nem vagy sok NG-ben illetve valszeg lv szint függvénye is.
Egész egyszerűen ilyenkor annyira random üt vág, hogy mivel a legjobb gémerek sme gépek hibáznak de nem hagy lehetőséget hibára, tök felesleges szinte vinnem vial-t.

ludwig tovabbi 2 ora utan: neha sikerul elvinni masodik fazisig. rekord: atalakulva ra tudtam csapni kettöt.

NAGYON közel allok hozza, hogy leverjek egy Moby-durcit.
valami nem stimmel, olyan nincs hogy egyesek atsetalnak ezeken, en meg itt szopok. 2. probara öltem Amelia-t a kibaszott DLC kedveert mittomen mennyi kihagyas utan. legrovidebb idö alatt platinaztam anno elsökent (nem villogas, just sayin')
el van kurva.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Hagyjuk ezt a mi könnyű mi nem dolgot. Ha nagyon könnyű lenne leverném elsőre. 3* nekimentem, ma már nem játszok.

A clocktoweres maria naggyon könnyű volt, nehogy már ott elakadj 😊 Ha kell bejövök segítek, pont ott vagyok helyileg.
TDC Geronimo
Itt nézek videót mariaról és csávó fele annyit sebződik kb, mint én. "simán" betankolja sokszor és visszatölti hpját -.-

TDC Geronimo
Coop se olyan egyszerű ám, főleg ezeknél az 1 hites bossoknál. Marianak nekimentünk 3an. Egyik kihalt 70% körül, engem meg 90% hpról egyhitelt a szoba másik végéből.

darkSectorxxx
OK 😛
Csak mert az a lényeg....😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 19:06:29

AntiHero
Franc tudja hirtelen. Majd meglesem ha nem dolgozom. 😄

darkSectorxxx
Még coopban se?

TDC Geronimo
El se jutok oda 😄

darkSectorxxx
Miért kb mekkora sebzés eltérést kapsz vele? 😊

AntiHero
Hogy fogod te szeretni a 4. Boss-t. 😄
Főleg 2. Formban. :p

AntiHero
Defiled amygdala megis erősen utálta. 😊 3-5 között sebzett meg kb. 😊

Pedig tudod mennyit szoptam én azzal.

Na miatta toltam fel 50re az arcanet. Be is szopta. Most meg a kézen járva ölöm a dlcbe vele a teremtményeket. 😄

TDC Geronimo
Undorítóan nehezek bossok. Tele ilyen 1 hites abilitykkel.

Myselor
ludwig egy igazi szopatós láttam 😄
3 orat ludwigoztam. legjobb run az volt, hogy triggereltem a videot a masodik alakjahoz...

darkSectorxxx
Az megvan hogy az eldobható gránátot lehet venni a boltban? 😄

TDC Geronimo
najó mariska elmész a picsába a 3. formoddal együtt 😄D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.25. 18:14:31

TDC Geronimo
Na csak bepróbáltam clocktoweres bosst és lement végre -.-

darkSectorxxx
HOPPÁ Forbidden Woods-ban nem 1 Hunter van csak?????????? Az a ligás csávó...ez komoly.

darkSectorxxx
Mivel a vaskalapos Hunter-t megölni nem tudom , esélytelen 2 ütéses halálnál.
Kibasztam vele és a lift-nél hagytam lezuhanni. 😄DDDDD

darkSectorxxx
Mert szart sem ér, kb annyi a segitség mint egy cs go-snak egy tesco-s meg egy gamer egér.
Ha tudsz akkor szinte olymindegy.

Myselor
<#gonosz1>
AntiHero
Nekem 50es az arcane. De dlcbe nem nagyon hatja meg a bossokat. Talan 1nél volt hasznos.
Hunterekre viszont nagyon hatásos.

darkSectorxxx
Minek az ehhez van egy item is, lofaszt nem ér. 😄

99? az beteg <#beka3> hard capeled szerintem az bőven elég, annál több nem kell. Nekem 15-ön van csak jelenleg, de ez is volt a cél. Lényeg, hogy a fegyóra rátudom tenni az arcane sebzéserősítést, a többi toolt úgysem használnám.