9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#7767 Hihetetlen, hogy negyedjére szopom be laurencenel ugyanazt a 2 ütéses kombót -
SlickAdam #7766 bassza meg a telefonos net (nincs amugy). always online DLC-rol nem volt szo! -
#7765 Nincs telefonos neted addig?
-
SlickAdam #7764 ha nincs aktiv internetkapcsolat a PS4-en, nem lehet elinditani a jatekot. nem talalja a DLC-t es mivel a mentes mar DLC-s, nem enged tovabb. najsz. valamiert nem megy a net. -
#7763 Egyetértek!
Jöjjön BB 2, hiába mondják hogy olyan meg merít a DS3 ebből....mégsem elég, ezeket a lovagokat, pajzs-páncél még mindig más feeling mint ez a darkos elmebeteg téma, elég megnézni a fegyókat, mennyivel másabb a BB brutális fegyverei, mint egy sima kard, vagy dárda, BB-ben a fegyverek brutál ötletesek és egyediek, más játékban én még ilyen dolgot nem is láttam hogy egyazon fegyver valójában 2 külön fegyver.... -
SlickAdam #7762 2 videot neztem, csak 2-t lattam.
ejj amugy az egyik video nevetseges volt. sztem max NG+-ban lehet a srac es lofaszt nem vesz le az eleteböl a boss. IGN is toltott fel minden boss-rol, az mar inkabb egy szokasos osszecsapasnak tunik. -
#7761 van ott 3. is. Csak videón láttam eddig -
SlickAdam #7760 orphan of kos...
elsö fazis viszonylag könnyeden megy, de a masodik... hóli fikk -
#7759 marika visceral attack animja nagyon jó :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.29. 12:27:40 -
#7758 Nem. Addigra már találnod kellett volna 2 vagy 3 fegyvert -
#7757 De ez a souls nem souls. Ez bb, amit soulsnak hívnak. Hótugyanaz. Bétát nem toltad? -
ppista #7756 Inkább a PES-re hajaz, hiszen azt is japánok csinálták. :) -
ppista #7755 Picit azért hót más. Az én gyengém az a képi világ ami a BB-ben van, és attól a Souls-ok elég messze vannak. -
SlickAdam #7754 pedig mind harcrendszerben, mind art-ban erösen merit a BB-böl.:) -
#7753 BB2-nek ott adas3. Hótugyanaz a gótizé, és hótugyanúgy működik. -
ppista #7752 Néztem video-kat a DaS 3.-ból. Kb. annyira mozgatott meg, mint az "új" Fifa, pedig nem hittem volna hogy valaha ilyet fogok irni. -
ppista #7751 Akkor mit mondjanak az AC, BF, COD, GT, Forza, Halo, Fifa és még hosszan lehetne folytatni a sort, csapatok? A Souls játékokat már én sem csipem annyira, a negyedik ki is marad nálam. Viszont a BB, még ha az alapok szinte ugyanazok, azért sokkal frissebb, minden téren. A környezet meg dimenziókkal hangulatosabb, az ezerszer látott középkori fantasy stilusnál.
Ha a From nem is, de mint irtam, egy Sony-s japó csapatnak kötelezöen hozni kellene a folytatást. Persze Miyazaki oda-oda pillanthatna a project-re. -
SlickAdam #7750 felölem Dark Souls-t pihentethetik a 3 utan, de BB 2 az egyszeruen kotelezö. azt muszaj kihozniuk. -
#7749 Én még nem unom
Egye fene jöjjön a foslé BB-2, csak jöjjön, .. -
#7748 Ők is kurvára unják már, csinálni is. Nemcsodálom. -
#7747 Igen?
Akkor ott szedhettem fel?
Én azt hittem hogy Forbidden Woods-ban adják oda.
Mondjuk tény hogy Ludwig előtt full az összes itemet felszedtem minden sarokba benéztem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.29. 09:38:55 -
ppista #7746 Remélem akkor egy Sony-s belsös csapat csinál majd BB 2.-t, mert ha nem, akkor nagyon durcásak lesznek a BB fanatikusok. Több mint két milliót adtak el belöle. Mi a siker egy rétegjátéknál, ha nem ez? Az új Tomb Raider-böl eddig 300 ezer felett fogyott, ami brutális bukás, abból meg lesz még vagy tiz rész, az eddigi húsz mellé. Bekaphatják. -
#7745 Valami újba kezdenek,...de minek? Talán rossz játékok ezek? :( -
#7744 szerintem nem xd elhagytad őket :) a körfűrész is ludwig előtt volt -
Ulthane #7743 Az normalis h en meg egy fegyot sem talaltam? Ludwig utani palyan vagyok valami laboratoriumokban. -
#7742 Igaz hogy közben kb 6 embert átsegítettem a boss-on. :D -
#7741 Most néztem 385 órám van a BB-be.
És ebből ~20 óra (19 óra 45 perc kb) csak a DLC!!!!!!!!!!!! :D -
#7740 Grat te is éjjeli bagoly vagy? :)
Bazz már megint 2x ludwig 2. alakja ölt meg. :D
na majd talán holnap. :D -
SlickAdam #7739 meglett a blood rock
igy legjobb kovekkel 190+529 -es lett a pizzaszeletelö
[ludwig legjobb kovekkel 200+600valamennyi volt...]
kiprobalom -
SlickAdam #7738 az tuti, tul oreg mar. -
#7737 NG++++ ba tolta lehet ő is :y -
SlickAdam #7736 "epik" összecsapas off:
megerte beiktatni kis BB pihenot. klicsko kikapott vegre, mint a szar. oda mind a 4 öv. egyszer kap normalis ellenfelet, aki nem kisebb nala, egyböl elöjön, hogy kurvara nem tud boxolni. -
#7735 :D -
#7734 és meg is lehet nézni milyenek:) -
#7733 "Nekem lekapcsolt, de már kiírta asszem ma délután is 1x"
Akkor talán ezért :p -
#7732 Nálatok lehet. :D
Nekem lekapcsolt, de már kiírta asszem ma délután is 1x. :D -
#7731 Voltak már souls előtt is játékaik. -
#7730 Egyik metacritic user review
"I'll make it short: This DLC is hard as f*ck, more satisfying then sex and ultimately worth every penny you spend on it." -
#7729 hát igen azért mondom akkor mi a faszt fognak csinálni ha ezt a vonalat elhagyják:) -
#7728 Hát elvileg DS3 lesz az utolsó dark souls és souls játékot se terveznek már csinálni. BB2nek azért nagyon örültem volna :(