Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hogy ne mentene ne legyetek már nubok. 2 éve van gép és még mindig nem tudod hogy működik felvétel?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Ha nem indítod a record-ot nem ment, Xboxon van utólag 5 percnyi visszamenőleges felvétel. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
na meglett ludwig? GRAT! Mi az hogy nem indítottad el felvételt. Mindig ment gép ezt nem értem

darkSectorxxx
Grat.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Szerintem nem értik sokan, te hiába mentesz, mentésem van nekem is, lenne régebbről, a probléma az hogy hiába van egy mentés meghagyva ha utána mondjuk 30-40 itemet megtalálok, megszerzek nagy nehezen és utána visszatöltöm a régi mentést, ennyi erővel újat is kezdhetnék. 😄

Szerintem nem gondoltad át. 😊
Amit írsz max akkor értelmes megoldás, ha a mentés után már nem gyüjtesz semmit mert feleslegessé válnak uátna a beleölt órák....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 23:50:30

TDC Geronimo
Amúgy szoptam marikánál, de eddig az a harc az egyik kedvencem. Nagyon jó területen harcolsz, jó a zene és a movesetje is a bossnak. wet nurse után a második kedvenc

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
atallitottam meg korabban a rögzitest "semi-manual"-ra, es pont most elfelejtettem elinditani a felvetelt. erdemes lett volna megneznetek. olyan durvan szetbasztam a köcsögöt, hogy rendesen felizgultam magamra.<#idiota>

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.26. 23:49:36

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Tanulólecke volt mindenesetre. DS3ból lesz egy mentésem elraktározva a vége előtt

darkSectorxxx
Ezt dumáltuk már, el van baszva a ballance és mivel a mentésemben ITEMEK vannak amik hosszu idő alatt gyültek össze nincsen olyan hogy kezd újra...ez nem alternatíva egy NGsok+ -nak. 😊

Mondom egy olyan játékosnak aki már összeszedte az összes vagy lehető legtöbb cuccot direkt a sok vagy éppenhogy csak pár végigjátszásban, 3 végigjáték ugye a befejezések miatt.
Azoknak ilyet még poénból sem lehet tanácsolni hogy kezdjenek újat, a fegyókat meg mindent nekem egybe kérem, erre létezik a NG+ hogy lehetséges legyen minden megszerzése.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 23:47:01

darkSectorxxx
Tudom ez a nagy baj. 😄

AntiHero
Én most elmentem hozzá ng+1be hogy meglegyen az getvás kard....de segitővel meg +1 co-op partnerre 2. fázisig tudunk eljutni....3 hitből megöl sajna túl gyorsan :S amúgy ng+1en nem lehetetlen csak már idegből játszok 😄

Vicc az, hogy ng+ban 30 perc alatt ott voltam előtte. 😄

Na de 15 perceket várok ott, hogy valaki be joinoljon...
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 23:40:58

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
igazából azt is bekell látni hogy nem ng7re van kitalálva az egész 😄 hanem mikor kijön a dlc új karakter és úgy eljutni addig,az megint más lenne 😄 mint újan ismerkedni a dlcvel ilyen nehézségi szinten
Neked, ng7-esen, abszolút nem lesz fáklyás menet a többi sem, föleg az utolsó boss, mert az is egy idegbeteg állat. És még akkor finoman is fogalmaztam. 😊
darkSectorxxx
"Ludwignál még csak az elsö fázisánál kinlódtam. Aki azon túljut, annak már nem okoz gondot a többi." ez így van...utána vicc kategória.

Szerintem messze a Ludwig gyerek a legerösebb. Most törtem le az utolsó boss "szarvát" és kb. tizedjére sikerült is, mig Ludwignál még csak az elsö fázisánál kinlódtam. Aki azon túljut, annak már nem okoz gondot a többi.
Elkezdtem bóklászni a korábbi helyszineken, és orrba-szájba adják az npc-k, meg a vadászok a különbözö fegyvereket. Eddig mi a retekért nem adták. Mondjuk a holy blade-hez képest nem annyira használhatóak. Plusz vannak még ajtók, amik még mindig zárva vannak.
darkSectorxxx
Na erről beszéltem itt From Software-nél az idő relatív. 😄
Ha oda bhívhatnál segíthetnék, Blee-t már áttóltam,holnap meg Ulthane-t.

TDC Geronimo
Nyugtasson a gondolat, hogy később se lesz jobb 😄

Bossokra gondolok. Utolsó még gecibb azt írják, de opcionális se piskóta.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.26. 22:33:47

mai session:
3 ora, 40 insight minusz (azaz 40 proba Henriatta-val) -> eselyem sincs.

hogy is irtak? 10 oras DLC? tuti deal, en mar az elsö kanyarban eltöltöttem ennyit.<#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Kit érdekel a DaS 2? És főleg ki beszélt a bossok-ról?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 22:02:01

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Na aránylag elég jól tudom kerülgetni már csak az 1 hites ökleléssel van baj.

darkSectorxxx
Tudod ki volt ügyes aki végigvitte a játékot lv4-en vagy csak fáklyával, ez semmi amit a videóban a gyerek csinál.

darkSectorxxx
Persze te már csak tudod, mit találnak ki felhúzták a fegyvert?
Ejha.

AntiHero
Miért nem tudok sehol Beckoning Bell-t használni? Mióta legyőztem az utolsó dlc-s bosst nem engedi sehol...
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 21:10:05

AntiHero
nem nem. Ez dlc-s cucc. Mindenki megkapja a játék végén. 😉
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 21:05:02

Ezzel nem vagy egyedul. 😊)))

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Az ebrietasnak a cucca. Az inventoryban. 😊 kiprobaltam, bossok ellen lofaszt er, hunterekhez jo.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Hat en meg kirohogtem a DaS2-t. Egy jatekban, ahol a final boss elsore fekszik, hat ne is haragudj. Plane ugy, hogy az dupla boss.

A DaS 2 barmelyik bossanal nehezebb Rom, pedig az csak egy vacuous spider! S romnal szinte csak nehezebb bossok vannak BBben.

AntiHero
De, de már nem tudom :\

Amugy jó kis dlc volt ez. Leszámítva ugye ezt a kardos bugot. Elvileg egy hunter is oda adja azt a kardot...de hát befejeztem azt a side questet is..így nem adja oda...

Újra meg egyenlőre nem viszem el odáig. Egy az utolsó fegyver ott marad (1 trophy) . 😞

Benéztem az utolsó boss-hoz. A harmadik alakja péppé alázott. Ez nem lesz egyszerü eset.
Kandurex
Azért ügyesek és sokkal jobb játékosok, mint Te, mert kitaláltak technikát és kiválóan alkalmazzák. Te csak rinyálsz rajta, és csak fikázod őket, hogy nem jók, ez nem profi, hanem amatőr.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 20:22:38

Tatyla
Csápkéz fegyver merre leledzik?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Ugyanez.

darkSectorxxx
Ez oké nem ez a baj, ezt írtam.
A probléma hogy ezt nevezitek ügyes játékosnak meg nemtudom mi, csak erre írtam hogy oks legyőzte de nem csinált semmit érte a harcban. 😊

Hogy lehet bejutni a faszihoz, akihez a nyitott rácsnál kell lemenni és utána még van egy ajtó?
az ilyen transformers-es kepeket nem kene szpojler tag-be?...

" az összes olyan ismerősöm aki nyomta, a DeS, DaS 1 -t, az körberöhögte a BB -t"

es mi a TE tapasztalaton alapulo velemenyed? köszi

Hát kicsit már lehet az agyadra ment ez a játék. De nem offense, csak eltúlzod már ezt az " ultimate módon megölöm a bossokat" dolgot. Ez nem egy matek képlet, nem egy egyenlet ezt nem lehet levezetni érted? Jó vannak taktikák, de szerintem ez nem célja a játéknak, hogy matekfüzetbe egyenletként leírjuk a képletet ami alapján egy 5 éves is letudja ölni a bosst. Én valamilyen szinten pont a másik vége vagyok, nekem tök8, hogyan ölöm meg a bosst csak feküdjön és maradjon ott. 😊 Ha kell behívok 2 embert is, legalább jót mulatunk és engem tök nem tud zavarni, hogy jaj nem egyedül öltem meg, mert a progress halad előre, szóval mit érdekeljen engem hogyan halt meg az már a múlt onnantól kezdve. Szóval én így látom és nem mondom, hogy ez a jó szemlélet mód, de ha megnézed: én élvezem a játékot így, viszont te nem élvezed úgy ahogy te csinálod. Ezen érdemes elgondolkodni talán 😊 Csak tipp.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.26. 19:48:29
darkSectorxxx
Ha kell én segítek másoknak....csak szólj.
Gyors átlököm Ulthane-t és vagyok

twitch-en írhastz és látod ha végeztünk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 19:47:20

balee4
Valaki tudna segíteni Ludwig legyőzésében? Egyszerűen nem megy... 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkSectorxxx
Irónikus hogy a kihívás miatt nem játszom végig, mert ha végigjátszanám pont az hiányozna. 😊

darkSectorxxx
Nem mivel nem tudom egyedül legyőzni.
Holnap úgyis megveszem a Gears-t. Nem fog hiányozni.

Mondom max ha rájönnék a vajazóval hogy tudnék ekkorákat sebezni akkor max, de akkor is lenne egy kis rossz érzés bennem mert nem tudással ölöm meg semmi harc semmi ügyeskedés, kb mint amikor Micolash-t bemész és egyhelyben ütöd a sarkoban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 19:40:45

végig se tolod? miez már?
darkSectorxxx
😊
Húha...hazudjak? 😊
Sehun, nem játszom már vele. 😊

Most amúgy a dlc-ben merre jársz?
Myselor
ez is nagyon beteg 😄 kár hogy buggol a game :s
darkSectorxxx
Másképpen mondom, én olyan dolgokat akarok csinálni amivel "szinte" bárkit bármikor bármivel bárhogy.
A LV4-es videóim is pl ilyenek, szart sem számít a fegyvered sebzése, nem számít az itemek, sem a ruhád, vagy varázslataid. Csak te és a játékod.
Namármost amit ő tesz nem játék, hanem felhúzott egy karaktert egy olyan feggyverrel hogy szemből mint a tulok nekimegy és semmit nem kell gondolkodnia, mert eleve tennie nem kell semmit.
Biztos ő is amugy előtte jol játszott stb de amit a videóban csinál az nem tudás, képesség, hanem erő.

Myselor
jól néz ki 😄
Latom....

AntiHero
Igen meg: Executoner's glov meg cannon. + 10es axe.

Belehet jutni mindenkihez a börtönbe. Mindenkit meg is öltem ott. mindent fel is szedtem oltárnál is..alatta is..még az alatt is.

Kard sehol. :\

Asszem ez találtam meg én is.....Azóta viszont nem találtam sehol ilyen lehetőséget.
Ludwig után a börtönöknél van egy fickó, aki dumál hozzánk, ahhoz be lehet jutni valahogy? Csak mert az underground key minden zárt ajtót nyit, kivéve az övét.....?