9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    Nekem pizzaszeletelő kevesebbet sebez, mint a +10es ludwig, mégis arra váltottam. Hogy miért? Mert tetszik nagyon a moveset és legalább valami változatosság.
  • darkSectorxxx #7927
    Miért miről szól ez a játék?
    Nem szenvedésről? :D

Mondom egyelőre hallani sem akarok más fegyverről...

Tudom hogy jók, jót akartok, de amig látom az alagút végét, addig maradok 1 fegyvernél, amivel elkezdtem azzal fogom befejezni. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 22:42:42
  • darkSectorxxx #7926
    Mert 2 dolgot nem akarok....
    Másik fegyvert és segítőket....

És hogy miért nem nehezítem még jobban?
    Mert itt is vért hugyzok. :D
    Majd azt amit mondasz akkor ha már egyszer így meg tudom csinálni, de azért hagyjuk már ezt a kézzel ütést, akkor elmondanám hogy kb 100.000 ütést kéne beadnom....:D és ruha nélkül 1 ütés=halál...azért az már emberfeletti, de ebben még látom azt amit az én korláataim mellett még meg tudok oldani. :)
    Így is sokat feladtam már, pl használok itemet a második alakjában hogy tudjak viseral-t, de még ezt sem szeretném igazából....
  • TDC Geronimo
    lol hát akkor szenvedjél tovább erre nem tudok mást mondani. Nem csak sebzésről van szó, hanem movesetekről, de ezt neked magyarázzam 300+ órával...?
  • darkSectorxxx #7924
    Jó értem...és anno írtam hogy ügyes, de ez azért nem akkora rizikó és nem említhető egy lapon a másik alatta lévő videóval pl....
  • Yodamest12
    Csak pl. hol húzod meg a határt? én értem, hogy mit akarsz ezzel a sanyargatással, de ennyi erővel miért nem tolod simán ököllel? a vajazó ahhoz képest hatalmas könnyítés szóval igazán tolhatnád úgy, vagy only rifle mint Lobos.
  • darkSectorxxx #7922
    De faszomat a játék nem ilyen, nem te válogatsz, automata a játék, van hogy gurul van hogy ugrik.....sőt ha nagyon precíz az időzítés, ezt nálam láthatod 70%-ban akkor NEM is mozdul meg, csak azt látod hogy átmegyek az ütéseken, nem gurul, nem hajol meg csak átmegyek a kardon, a kezén, lábán....:D
  • Myselor
    jójó rendben hajrá :D várjuk^^
  • darkSectorxxx #7920
    Ezaz neked meg a többieknek Kandurex stb lesz nem igazatok a végén...IGENIS elég lesz. :D
    Mert elég vagyok és elég a fegyver, meg akarom csinálni, tehát meg FOGOM csinálni. :D
  • darkSectorxxx #7919
    Kitárgyaltuk....más fegyverrel ha nagyobbat sebzek, nem érdekel, hiszen az nem kihívás nekem.
    Engem nem érdekel a könnyítés, ragaszkodom a vajazóhoz és ezzel meg akarom magamnak mutatni hogy igenis az elejétől fogva ha eddig nem hagyott cserben képes vagyok egymagam ezt megcsinálni a jó örg vajazóval...ez a lényege, hogyne lehetne könnyebb én is tudom.

csak ez azért nem alternatíva, amiért nem hívtam pl segítőket sem. :)
    Saját magamnak kell a nehezítés, szitozódom, de annál nagyobb lesz a végén az öröm. :)
  • Yodamest12
    Hát ő erre épít, hogy minél előbb kinyírja őket. DS1-ben van az, hogy 1 lövéssel öli le a bossokat, ilyen 1-2mp-es fightokat tol, nagyon beteg.
  • Myselor
    de gurulj ne ugrálj xd
  • Myselor
    én értem.de azért egy kicsit tuningolhatnál mert ez így lófasz sajnos:) hiába vagy jó
  • darkSectorxxx #7915
    Oks jó srác tud, gyakorolt oké de ha nem egy ultimate karakterrel csinálna no damage-t akkor még azt mondanám hogy oks.
    Így csak simán begyakorolta hogy az a 1 perc vagy még annyi idő alatt elkerüljön 2 támadást.

Elmondanéám ha ezt nem így csinálja, hanem normál módban, ng sokba akkor nem így menne neki ez 100% mert akkor kerülgetni is kéne a támadásokat, ami miatt több nagyobb a hiba% és mire összejön meg megvágja a videót lehet 1 év proba még pluszban. :D
  • TDC Geronimo
    pizzaszeletelő kifejezetten ludwig killer. Sokkal egyszerűbb vele.
  • TDC Geronimo
    mondjuk dark te is használhatnál más fegyvert nem csak 300+ órán keresztel egy fegyverrel tolni... Van annál sokkal jobb fegyver, főleg most DLCvel.
  • darkSectorxxx #7912
    Azt csinálom alatta ugrok át....:D De nem vagyok gép mikor 10 fps-re dropol a játék akkor nem egyszerű tartani a ritmust. :D
  • darkSectorxxx #7911
    Oks ez olyan mint hogy számomra is adott egy segítőt a játék, Henriett.

Most akkor én nyomom le jobban, vagy az aki hív botokat és feleolyan könnyn átsuhan?
    Vagy ezt nem tárgyaltuk ki?

Nemtudom vágod-e, aki csak fáklyával viszi végig az jobb vagy aki mondjuk ludwig blade-jével a játékot?
    Mert a csak fáklyával végigjátszó játékosnak is van más fegyvere amivel könnyebb lenne, mégis többet tud mert saját magának csinál kihívást, ez idáig oké? :D

Mondtam 50x nem azért nem nyomom annyi tunningolt faszsággal mert azokkal nem lenne könnyebb, hanem azért mert az könnyű úgy sokan meg tudnák csinálni...de így vajazóval amikor a meccs nem azon múlik hogy mikor adod be azt az 5 kemény ütést hanem hogy a kis sebzéseddel hogy tudsz annyi ideig túlélni....

Ez a lényege... :D
  • Myselor
    hát mákja van de azért mégis sikerül neki na:) hajrá
  • Yodamest12
    Azért itt a videóhoz hozzáfűzném, hogy ez a Ray Dhimitri gyerek tuti nem napi 8-10 órás munkát végez. Valószínű abból él, hogy játszik szóval tegyük fel, hogy itt bármelyikünknek az lenne a munkája, hogy egész nap Bloodozni kell, akkor utána tudnánk csinálni rövid időn belül.
  • Myselor
    hát mindig csak elugrálsz a faszba és ugyanúgy beléd sebez de ha átgurulnál az ütés alatt akkor talán nem.
  • Myselor
    és? adott számodra is a fegyver,nehogy már ezt is kimagyarázd:) neked se azért tart 20percig mert úgy akarod.ha tudnál te is nagyobbat sebezni miért nem csinálod meg olyanra?rendesen megalázza a bossokat nevetésessé teszi.azért nem igazán láttam még mást így harcolni.nem mondom hogy csináld utána de azt se értem ezzel mibajod:) mibe tudsz belekötni nem csal meg semmi.
  • darkSectorxxx #7906
    Hogy mi?
  • darkSectorxxx #7905
    Jajj ezt hagyjuk már ekkora sebzéssel? :D

Régen láttam már :D
    Ez más itt a fegyó kibaszottnagyot sebez, ezt kitárgyaltuk nem mindegy hogy egy harc 2 percig tart vagy 20 percig :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 22:17:38
  • darkSectorxxx #7904
    Lol ez a srácnak egyszerűen makkja van nézd meg hányszor rácsap és nem vesz le életet, nem kerüli el csak szerencséje van, de igen ez már jobb videó, csakhogy nálam nem kegyelmez a földön fekve is leszedi az életem én ha így tennék mint ő a videóban már rég nem élnék....mondjuk nem tudtam hogy meg lehet akasztani fegyverrel de asszem nem próbálkozom. :)
  • Myselor
    amúgy ti miért csak dasholtok és nem rolloltok?nem tudom megérteni annyiszor kilehetne kerülni ütéseket ahogyn nézem ennek a no damage gyereknek is a videóját sokat használja :)
  • darkSectorxxx #7902
    Tárgytalan....tudod ki lesz az új király? :D

Én....99% hogy holnap. :D

Most mára elég, nézd meg az uccsó küzdelmem, végre rájöttem az utolsó akadály kivételére, pont a végén, az amikor felemeli a kardját, "csak mögé kell mennem".
    Mivel eddig ez okozott gondot így már nincs támadás amit ne ismernék és ne tudnám mit kell csinálni,,,, ehhez kellett néhány próba kör ez igaz, de holnap jajj neki....kb 10x vittem már le ennyire az életét, csak eddig ez a támadása kivédhetetlennek tünt, most már elméletben nincs akadály....a sima támadásit, amikor hadonászik azt meg látjátok mennyire vágom már. :D

Holnap le kell győznöm!
    Muszáj lesz!
    És akkor logo-t cserélek! :D

4:02:15
    EZT NÉZZÉTEK. :D

Ha bárki megmondja a végén mi a fasznak totojáztam előtte állva az kap egy kókuszt.
    Utólag rájöttem hogy meglepett hogy még élek. :D
  • Myselor
    ez mondjuk durvább :) ez nemtudom hogy csinálja xd

Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.30. 22:13:13
  • Myselor
    tessék:)
  • darkSectorxxx #7899
    DEEEEE ne beginner videókkal gyertek, hanem NG7+ -al!
    Majd akkor beszélgetünk. :D
  • Tatyla
    Köszi a piercing riflet nem vettem meg így meg lett a trophy
  • TDC Geronimo
    Letolta úgy is BBt, hogy nem rollolt/dodgeolt. Beteg ez az ember
  • TDC Geronimo
    Ja elég ismert souls youtuber. Itt a youtube oldala

Van egy két beteg souls runja
  • SlickAdam
    szal föallasu souls-szopo :D
  • SlickAdam
    bazz...
    old hunter's essence
  • Tatyla
    Jó köszi nem az hiányzik igazából nem tudom még hogy melyik de rajta vagyok
  • TDC Geronimo
    fishing hamlet utolsó lámpa a házban. Ott a simon NPC haldoklik. Beszélsz vele és ő adja.
  • TDC Geronimo
    Hát ez már csinált egy pár beteg dolgot. Torch only runja is volt már
  • SlickAdam
    ja hogy azt komolyan gondolja ... :D
    puska se? ugy nehez lesz
  • TDC Geronimo
    gyakorol a fist only runra