9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • SlickAdam
    miert nem gyogyitja magat?
  • TDC Geronimo
    lobos jr kosnál van épp
  • TDC Geronimo
    Sima ng, de bolt paper+beast blood pellet
  • SlickAdam
    ez wattafak???!?6! mi van ennek a kezeben? vagy lvl 300 sima NG-ben? :D
  • TDC Geronimo
    Tessék dark. Ez a boss is könnyű videó alapján :D

• TDC Geronimo
    Whirligig Saw
  • balee4
    Név szerint melyik fegyó a "pizzaszetelő"?
  • Tatyla
    Aham, na közben utolsó boss is down de valamelyik fegyver hiányzik mert nem adta meg a trophyt
  • Yodamest12
    Pfff na megtaláltam a játék legnehezebb " bossát" a grand cathedral huntert. Ez nem fogható semmi máshoz komolyan mondom...
  • TDC Geronimo
    ligába még nem kerülsz be ha egyszer beszélsz vele. 1 vermint össze kell taposni és megint beszélni vele. Ekkor kapod meg emotet meg a ligás canet. Az old hunter idézést ilyen piros messengereknél lehet
  • Tatyla
    Jaaaa az már megvolt akkor csak nem tudom hol és mikor lehet idézni
  • TDC Geronimo
    Már készülök lélekben a holnapi Laurence harcra :)
  • SlickAdam
    alap jatek -> erdö -> liftnel, ahol megnyitod a shortcut-ot, ott all egy bacsi.
  • Tatyla
    Még mindig nem tudom hol kell a kovenánthoz csatlakozni
  • darkSectorxxx #7873
    hát közel vagyok :P
  • darkSectorxxx #7872
    Ludwignál balra le a sirkő alatti lépcsőn, majd a bejáratnál amikor kimész balra a sarokban van 1.
  • darkSectorxxx #7871
    :P hazudsz. :P
  • Tatyla
    A egy lyukas sisakos embernél vagy hol?
  • Yodamest12
    ha csatlakoztál a dlc kovenanthoz onnantól adott helyeken láthatsz pirosan izzó summon spotokat, ott tudsz idézni
  • Tatyla
    Npc hunter segítőt hogy kell idézni?
  • Kandurex
    na mi újság? lecsaptad már a 8 lábú kutyát? vagy felvette Ő a szalmakalapot?
  • Yodamest12
    Van aki megy mint a tank, van aki meg 3X is benéz egy sarokba. Meg a bossfightok sem mind1, hogy hamar sikerülnek vagy fél napokat ott tököl vele az ember.

Más: magyarul nincsen valami történetelmesélés? vaatividya videóit ismerem és értek angolul, de azért a magyar lenne az igazi, esetleg aki full perfect feliratozhatná :)
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.30. 14:11:04
  • SlickAdam
    alap jatekot szinte vegig a pörgös baltaval toltam es termeszetesen glitch nelkul. ne terjeszd a dezinformaciot! :)
  • darkSectorxxx #7864
    Ha nem szórakozol a pörgős baltával sokkal hamarabb is végig lehet futni. :)
    Sőtt régen voltak glitch-ek is.
  • SlickAdam
    nem kell annyit tökölni.:) 70 oranal volt meg a platina, utana meg ment ra par ora csak ugy, meg most ~25 a DLC. DLC alatt leptem vagy 7-8 szintet.
  • Ulthane
    Azt hogy a viharban csináltad? Fele annyi játékidő neked, és egy szinttel fentebb vagy. Nekem a negyedik végigjátszásom. Neked az ötödik.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.11.30. 13:34:21
  • darkSectorxxx #7861
    Most ez nem én voltam ;)

Mit a mikulásnál.
  • SlickAdam
    NG++++
  • Tatyla
    Eddig a Ludwiggal mentem de majd ma felhúzom a pizza szeletelőt és leugrom a kútba, pont ott járok...
  • darkSectorxxx #7858
    Elhiszem :)
  • Ulthane
    Szerintem ő, mert a vajazó is tőle származik! :)
  • Yodamest12
    Ma ezt hallgatom:
    BLOODBORNE - FULL OST (Complete Soundtrack)

Szerintetek mennyire várom, hogy este csapathassam? :)
  • Yodamest12
    Jaja az a pizzavágó lesz, de ezt a nevet amúgy ki adta neki? Dark te voltál? :)

Fegyó témához: eddig ludwigoltam én is, de nem bánom, hogy újat kezdtem, mert most újra tudom értékelni a vajazó erejét. Tényleg egyedül a range, ami kevés, gyakorlatilag testhez kell vele simulni, de van valami kielégítő abban, ahogy a húst lehet vele cincálni jobbra-balra. Fú az a baj, hogy az összes DLC fegyó kurvajó, nem vagyok egy skill/dex párti, de ez a bow kard is gecijó.
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.30. 09:55:11
  • TDC Geronimo
    Ja, de mivel NG+4-5be tolom így mindegy, mert ígyis úgyis 1 vagy 2 hitelnek :)
  • Ulthane
    Szerintem én elleszek a vajazóval, de ha már itt van a lehetőség, legalább találjam meg. :) A körfűrész a pizzaszeletelő?
  • Yodamest12
    Az a fő hátránya, hogy ugyan többet sebez, de ugyanannyival többet is sebződik.
  • Ulthane
    99 óra? Lemaradtam, ez hányadik plusz?

Én most vagyok 180+ óránál, s a DLC-ből eddig szerintem van benne max 3.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.11.30. 09:31:12
  • Ulthane
    Akkor megyek bakker keresgélni. :) Kell az a körfűrész.
  • Ulthane
    Csak az a hátránya, hogy lelassulsz tőle
  • Yodamest12
    NG+ után én most kezdtem egy friss gémet, próbálom majd a fegyverekhez kapcsolódó statokat egyenlő arányban húzni, hogy minél több fegyót rendesen kitudjak próbálni. Egyelőre vajazóval megyek of course, most vagyok a forbidden woodsban, chalicokban a lower szinteknél járok. Baromi jól néz ki ez a forogrotten madman set. :) Itt a legkönnyebb még a játék NG-ben szóval most akarok majd mindent összeszedni és a platinát végre bezsebelni. A queen még tuti hiányzik hozzá, meg talán pár fegyver, dlc-s biztos.

Fú amúgy ezt nagyon jól kihozták a DLC-ben, hogy már tudsz beast is lenni és kin is, tetszik, hogy még ebben is választhatsz. Fegyverek terén, most ki hogy áll? Azt veszem észre NG-ben, hogy sokan egyből rámennek a DLC-s fegyókra, már viszonylag alacsony szinten. Látom a pizzaszeletelő itt is egyből kedvenc lett, lehet leáldozott a ludwig ideje? :)