Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Direkt csinálod vagy még mindig nem érted. 😊
Ja nem tudom utána csinálni mert ahoz el kéne lesni az ahogy a vajazót tunningolta, de nem ügyes csak csinált egy bika fegyvert és ennyi.

Ez ügyesség:

Amit ő csinál az tunningolás semmi több.

Vagy egy ilyen.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.26. 19:14:39

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem biztos, hogy bug, bár elképzelhető.... Kinyírtad azokat, akik a börtönben vannak? Van falnak forduló csóka, és a vadász, aki az ajtó mögött áll és eléggé kemény, valamint végig dumál valamit...utána ha visszamész a lifthez, az oltárnál át tudsz venni valamit, de már nem emlékszem mi és a lifttel csak lefele tudsz menni, ahol van egy láda, amiben szintén van valami cucc, na és én ezek után mentem a fej felé és ott volt a kard.....
A halembert egyedül letudtad verni? Milyen fegyverrel mentél? 😊
AntiHero
Ez sima játékban van. 😊 Semmit nem ér. 😄 Hunterek ellen jó csak. 😊

Mindenes build 😄

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 19:10:46

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez NG mennyiben van? Az exe gloves jól használható volt? Arcane build amúgy?

Dark: mégsem tudod utána csinálni.....
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.11.26. 19:08:56
darkSectorxxx
Mit is kell jól tólni?
Nekimegy és addig próbálja ütni amig össze nem jön neki, egyszer sem próbál kitérni, mert eleve nem is szükséges neki, ezt ilyen erővel egy utcáról behívott 5 éves kisgyerek is megcsinálja, azé tegyünk már különbséget gyerekek az ügyesség és az erő közt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Oks meghalt az összes dlc-s boss. A kardot buktam (ez az 1 fegyver hiányzik)... 1 trophy híján pedig 100% lenne.

Hát elvileg olyan kő van benne pl. ami azt csinálja hogyha max HP-n vagy akkor kapsz + 30% dmg-et. És ugye mivel ő no dmg runt csinál így ez neki pont kapóra is jön. + beasthood erősítő rúna + pellet, szóval lehetséges ez csak jól is kell tolni hozzá azért.
darkSectorxxx
Csak meg kéne tudni hogy mit csinált a vajazójával hogy ekkorát sebez, de sejtem mert vannak tűzes kövek, de nekem nem lángol a fegyver non-stop, hanem csak ha ütök vele akkor.

darkSectorxxx
pill és vagyok

darkSectorxxx
Kössz ezt a csávót már én is láttam csak simán erőseket tud ütni amugy semmit nem kell csinálnia, ő nem ügyes hanem valamiért brutálisakat sebez, és ezzel látod blokkolja is a boss-t.

Eltunt. Mondom. Nincs ott. Gyere twitchre, megmutatom

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Miaz hogy eltűnt meg nem férsz hozzá?
Belépsz a ládába rányomsz a papirra belövöd hogy dobjon át x darabot és leokézod. 😄

Lfogyott a bolt paperem, de a storageban van 64 darabom. Megsem ferek hozza. Az inventorybol is eltunt. Hugy tudom betenni az itemek koze?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

AntiHero
ez van :S
na full beteg set összeállításom 😄

Myselor
fasza,bugos akkor
AntiHero
Nagyon jó....igen olvastam valaki kettőt is kapott..na én 1-et sem..Trophy ugrott..vagy ng+ba eljövök megint ide hátha..
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 18:40:24

Myselor
érdekes, nemtudom olvass utána,itt amit néztem a gyerek se beszélt vele.hanem csak vissazment és ott volt😊
Myselor
akkor ezekszerint bugos
Elsőre nekem se volt ott, vagyis miután kinyírtam. Viszont miután kinyitottam a börik ajtajait az underground kulccsal és kinyírtam a csókát akinél asszem church pick nevű fegyver van, kénytelen voltam arra menni, mert a lift már csak lefele vitt, na akkor világított a fej és mindjárt kettőt is kaptam belőle....
AntiHero
Ez az...egyszer beszélt is hozzáma fej, csak nem ütöttem meg...eljöttem onnan. Most meg halott..így nem dobja.

Myselor
érdekes :| pedig ott kéne
AntiHero
a fejénél? na nekem nincs ott 😊

Myselor
ott van egy hullánál pedig ahol meghalt😊
AntiHero
Holy moonlight a neve. Ludvig után kapnám elvileg rögtön...hát én nem kaptam 😞 Így egyenlőre lehet ugrott a trophy...pedig minden más fegyver megvan!

Elvileg ha az opcionálist megölöm akkor megint van esélyem megkapni...hátha. Ha nem kapom meg akkor 1 trophy híján így marad 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 17:57:28

Myselor
pedig az nagyon fasza😊 és a moonlight megvan?különbne nagyon betegül néz ki a karaktered 😄
AntiHero
Mögvan. 😛 A Holy Blade viszont nem igen lesz meg. egyszer beszélt hozzám a fej, de nem öltem meg....most meg nem beszél így hiába ütöm, nem dobja ki a fegyvert... :S

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.26. 17:53:52

darkSectorxxx
Jó sok extrát tettek még a játékba.

darkSectorxxx
Ja faszomat úgy könnyű. 😄

Myselor
akkor majd legközelebb xd
TDC Geronimo
Na fasza én miután megkaptam kulcsot tőle kinyírtam 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Myselor
tessék😊
a halászfaluban van summon valahol? fasza lenne a végső bosshoz.
TDC Geronimo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
alienné meg beasté
változtató cucc merre van?

TDC Geronimo
De csak akkor, ha korábban csatlakozott forbidden woodsban a ligához. Anélkül nincs ott a summon

Mikor a lámpástól elindulsz be a barlangba, akkor ne egyból menj be balra Ludwig-hoz, hanem jfordulj jobbra, és ott lesz a jele egy beugróban.
TDC Geronimo
nem. Coop

darkSectorxxx
Akkor végigvitte legalább 60x

Hello! Hol találtad azt a körfűrészes segítőt ludwig előtt? Csak mert nekem egy csaj segített kirkhammerrel, de olvastam máshol is, hogy van még egy segítő.... Mondjuk ezzel a csajjal is megvolt ludwig elsőre, igaz én csak ng+-on játszok és lvl 200 vagyok, de ezt így pont ideálisnak érzem 😄 Viszont a lady mariás pályán nem találtam még ilyen "segítőt", pedig a bossnál már jártam, igaz csak beugrottam, azt repültem is 😄D
Illetve blood rockra van valami tippetek? Szokásos körutat ismerem 😊 Több fegyver is tetszik az újak közül, de még mindig a ludwigossal nyomom.
darkSectorxxx
Fordítva sem nincs másképp.

TDC Geronimo
ejj részvétem.Tuti törtem volna valamit 😄

AntiHero
Opcionálist, hogy beszoptam 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
Az a durva, hogy bementem 4* ludwighoz segíteni. 3an voltunk de sose sikerült leverni. Nem is értem, hogy tudtam AI segítővel. Random faktor.

jól mondod az utolsó halemberre el fog menni <#circling> az INSANE!!!
TDC Geronimo
Megnéztem liga táblázatát. Első helyen lévő csávó 865 bosst ölt meg patch óta <#wilting>

TDC Geronimo
jó üzlet ez a marika coop. Minden alkalommal 70k echo. Ezekből bevásárlok potit meg lőszert, mert utolsó bossra meg opcionálisra tuti elmegy 600+ <#idiota>

Kandurex
egyébként tiszta csoda nem? én védem ezt a szart, hogy végre egy pontba fejlődött! a nagy fan -ok itt meg szűkölnek...

szerk: azt mondjuk én se találom viccesnek, hogy túl nehezek a bossok, most csak is a sima mob -okról, mini boss -okról van szó...bár ez is egy olyan dolog, hogy mi a tökömnek NG++++++++ kell nekik kezdeni?! Még szép, hogy a fejedet is letépi.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 15:02:41

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
az összes olyan ismerősöm aki nyomta, a DeS, DaS 1 -t, az körberöhögte a BB -t

Nyilván másnak nehéz. Pláne, ha azt vesszük figyelembe, hogy mennyire kihívást nélkülöző játékok készülnek, mert hát erre van igény....fúj...hova tettem a hányós smiley -mat?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.26. 14:58:03

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát nem éppen. Azért forbidden woods meg később az agyleszívós pályák pokoli szívatósak voltak. Meg azért azt is nézni kell, hogy mi nem vagyunk átlag gémerek, be is baszna ha minden pálya agybaszívatna még minket is. Ismerek olyat, aki egyébként minden játékát platinára játssza, tök nagy hévvel ugrott bele a BB-be és a csatornapatkányok megölték majd feladta 😊