9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#7968 Ezt kétlem, mert a wiki szerint is csak az Eileen-os küldetéssel lehet megszerezni. -
Yodamest12 #7967 Azt a hunter rúnát már korábban megkaphatja, mert olyan rúnám már most is van nekem, de nem tudom pontosan honnan.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.01. 09:27:27 -
#7966 Na de várj, akkor a Hunter rúna sincs meg? (azt kapod az Eileen küldetés végén - vagy ezt is lehet máshonnan?) Az egyik legjobb rúna egyébként - Increases stamina recovery speed by 10%.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.01. 09:22:09 -
#7965 A fegyvere kellett ha jól tudom, de azt akkor is megkapta, ha megölte. -
#7964 Hacsak nem máshogy szerezted a meg Eileen cuccait.
Amúgy már elbizonytalanítottál :D Viszont az tuti, hogy a dualblade fegyvere, meg a crowfeather set is kellenek a felszereléses ill. fegyveres trófeákhoz.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.01. 09:17:11 -
SlickAdam #7963 biztos vagy benne? -
SlickAdam #7962 este öklözni megyünk Gero-vel, inkabb dobd fel YT-ra, ha kesz! -
Yodamest12 #7961 Na akkor a feladat adott, érdemes lesz újratolnod, mert ekkora gedvát még nem láttál :) Fú este tuti streamelem a harcomat vele, mert ez epik lesz..
Nooorbi: része a platinának? ezt nem is tudtam.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.01. 09:14:18 -
#7960 A platinához viszont kellett ez is, akkor hogy nem emlékszel rá? -
SlickAdam #7959 ertes. nem, ez meg se lehetett, mert elsö körben kinyirtam a hollot, utana meg mar nem foglalkoztam ilyesmivel.:) -
#7958 Nem, ott már kint fekszik a bejárat előtt és haldoklik -
Yodamest12 #7957 Kizárt, hogy 1.-re meglett volna, hacsak nem a játék legvégén valami lvl 120-on mentél oda. Lehet ez neked kimaradt? Végülis nem trophy dolog, szóval ettől még meglehetett a platina.
Ott nem segít senki, crow a halálán van és a katedrális előtt fekszik. Az az odeonnál van, hogy segít, de az sokkal könnyebb harc ennél.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.01. 09:09:37 -
SlickAdam #7956 de ott segit a crow is, nemde? valami ilyesmit olvastam. -
#7955 Az a hunter akkor jelenik meg bent amelia helyén, miután megölted. Crowos questline utolsó része az. -
SlickAdam #7954 en ott nem emlekszek hunter-re, csak a kocsog mobokra, akik akar hunter-ek is lehetnenek, de respawn-olnak, szal nem azok. lehet lement elsöre es azert?
szerk.: vagy ez nem a DLC-ben van? most olvasom a hollo kuldetessorozata. azt nem csinaltam vegig.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.01. 09:07:42 -
#7953 Az amelyik akkorát lő fegyverrel, hogy 60% hpd leveszi és használja az old hunter bonet meg chikage fegyvere van. Amelianal -
Yodamest12 #7952 Igen a paperre gondoltam én is, csak mivel ez NG nem akartam rá költeni, hátha megy anélkül is. Fegyver csak a vajazó van eddig, de felfogok húzni még valamit ami távolsági harcokra jó, pl. ludwiggal a szúrás elég hasznos lenne itt. Azért ilyenkor előjön az NG hátránya is, kevés nyersanyag, kevés fegyver, nincs annyi opció mint később.
Slick: ez az Eileen the crow küldisorozat lezáró bossa, aki a grand cathedralban vár rád.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.01. 09:02:11 -
Ulthane #7951 Nekem sem volt könnyű, de azért bosshoz köze nincs. Fire-t vagy boltot használj, anélkül kurva nehéz. S valami távoltartós fegyóval, pl. Hunter Axe pörgös verziója, vagy a vajazó. de akkor nagyon jól kell dashelned!
Nekem megvolt kb. olyan 15-20 próbából.
Jahh, én NG+++ban öltem le.
Gyűlöltem a szöveget, amit a nő mond mindig, miután megmurdalok.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.12.01. 08:52:39 -
SlickAdam #7950 melyik az a hunter pontosan? igy nem clear. -
Yodamest12 #7949 Mi az, hogy durva dlc? :) Amúgy lehet a vajazó nem a legjobb ellene, talán felkéne fúzni egy ludwigot erre a fightra, habár azt nem akartam használni ebben a végigjátszásban.... az a fos, hogy a viscreallal instant öl és bármikor beadhatja neki, egyszerűen nem lehet lereagálni azt a lövést a hunter bone-al.
+ ez ahogy most reggel gyakorlatilag 0 HP-n lőtt egy parryt rám és bevisrealozott tök olyan volt, mintha script lett volna (tudom, hogy nem az, de annyira úgy jött le áh elképesztő)
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.01. 08:44:13 -
#7948 Durva dlc. -
#7947 Sima ng+-ban :D -
Yodamest12 #7946 Ááááh én meg képtelen vagyok ezt a grand cathedral huntert legyőzni.... mondom nekimegyek most frissen gyorsba erre konkrétan annyi HP-ja maradt, hogy full üres volt a csík, kb ha egy légy ráfingott volna már belehal, de ekkor nem belém lő és rám tol egy viscrealt.... komolyan nem hiszem el. Ennyit még egy bossal nem szenvedtem a játékban, közel ennyit se, ez nagyon beteg.
A Eileen-nek ugye ez lenne a befejező missziója, de fúbazz.... ti ezt hogy győztétek le? YT-n is csak olyan videót találtam róla, hogy még egy korábbi verzióban lehetett cheeselni. Normálisan egy embert nem láttam aki legyőzte volna, csak így trükközve, hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.01. 07:26:45 -
#7945 Igen a ruhát néztem, ha meztelen vagy akkor az nagyon durva, ezt LV4-ben játszva tapasztaltam, az brutális ha nincs rajtad ruha....de nem mértem még mondjuk pontosan az eltlrlst a runák nélkül meg velük, de úgy nézve most is 90%-ban 2 csapás és meghalok, lehet védenek, csak valszeg annyit nem hogy leredukálják itt NG7-nél azt a 2 sebzést úgy hogy az életcsíkom fedezze őket. :)
mindegy a fontos hogy holnap megöljem ezt a faszt. :D
A fontos úgyis a szalmakalap, az véd a legtöbbet amúgyis. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 23:35:32 -
SlickAdam #7944 "de nem annnyira sokat védenek. "
hat nem mindegy azert, hogy a - hasraütök - 1600-as HP-dre radob-e meg 5-10%-ot es fizikai vedelmedre szinten...
meg a ruha is szamit (probaltam), pedig azok tenyleg nem nagyon novelik az ertekeket. -
#7943 Akár ki is vehetném, annyira nem ezen múlik. :D
Most sem bírok 2-nél több ütést, viszont kint a moboknál azért az a pár HP sporolás valóban jól jön, de ez itt a boss-nál úgy veszem észre kevés, és nem tudom nem-e járok jobban a 8 vial-al. :D
Amúgy meg milyen csalás, ezt úgy tudom ti nem számítjátok csalásnak, ennyi erővel a vajazóba sem tehetnék semmi követ. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 23:26:06 -
#7942 Tudtam hogy vannak ilyenek, de nem annnyira sokat védenek. :D
Úgy veszem észre nagyon, nagyon néha van jelentősége, ritkán amikor azon az 1 miliméteren múlik...az a baj hogy túl sok élete van NG7+ ban....
Pls nekemis majnem közel annyikat sebez mint a másik csávónak értékben csak éppen az a boss életsávja ugyanazon méretben több hp-t jelent...mintha több életpontja lenne. -
#7941 LOL -
SlickAdam #7940 betette, szal CSALIKOL! -
#7939 Áh úgy túl könnyű lenne! -
SlickAdam #7938 arra is ra kellett mutatnom, hogy 3 db vial-t növelö runa helyett talan dmg csökkentöt es hp-t növelöt kene betennie. hihi :D -
#7937 elmebeteg,nemrég néztem xd épp kost alázgatta be:) -
#7936 Ja...
Akkor megnyugodtam az pont olyan durva amivel utoljára szeretnék összefutni. :D
De annál télleg sok időt el kell majd töltenem úgy érzem mert hiába nézem nagyon rendszertelen a mozgása.
De minnél később érek oda annál jobb, mert annál tovább kitart a DLC...:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 22:59:51 -
#7935 Kos az utolsó boss -
#7934 Ez a Limbo mod télleg durva, én így nem játaszanék, ez télleg elmebeteg. :D
De neki ez az élete a dark souls játékok? :D
Mert ehhez nem kevés időt kell gyakorolni. :D -
#7933 Miért Kos nem Ludwig után van? :D -
#7932 Lobost nem ismered? Nemvagyfromjátékfan :D
Iszonyat beteg arc, DaS1-et a Limbo moddal (is) nyomta = nulla textúra + no hud:
Volt neki Upside-Down DaS runja is:
Elmeorvosi eset, nem kérdés :D -
#7931 El se jutsz odáig ha így folytatod -
#7930 Kos-nál kicsit félek, lehet ott már fel kell adnom az elveimet. :)
De most még nem. -
#7929 Ez oké.
Értem és jól csinálod, csak én vagyok makacs kicsit. :)
Nekem valamiért ez okoz örömöt, és jó, probálgattam a többi fegyvert, tény más taktika kell, tempo minden.
Valszeg pont ez a bajom....átszokni a boss-oknál. Nekem nehéz. :)