9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#8008 Magyarul tettek a játékba botokat ha eddig nem tudtad végigvinni akár psn előfizetés hiánya miatt most megteheted...jópofa. :D -
SlickAdam #8007 biztos vagy benne Darkica, hogy a Dark vs Ludwig meccs allasa 1:0 ? :D
nem 1:10000? vagy 10perc:26ora50perc? :D -
SlickAdam #8006 gondoltam megyek mar egy kört az alap jatekban.
ugy latom mostmar minden boss-hoz lehet idezni NPC-t. kiprobaltam 2-t:
- erdöben a "Nazgul"-okhoz: tok jol lefoglalt kettöt, addig kinyirtam a harmadikat, majd elinteztuk a ket rohadekot. rokamoka volt :)
- Rom: nala a kis szaros pokokkal hadonaszott, szal nem sok vizet zavart. de igyis elpusztult a gippokica (micsoda wordplay! :D).
aztan elneztem a hires Eileen-hez is. elsöre tul lazan vettem a dolgot, megrohamoztam nyitott Ludwig-al, igy termeszetesen felhasitott. masodik proba:
-
#8005 a 2 hunter hamarabb megvolt, most elsőnek Alieneket ütöm le aztán a többit, ez a tüzes lófasz elég kemény csávó a sebzések végett.... -
#8004 Ahogy lehet jövök segítek, én ma elértem az idegen lényekhez, asszem ezt majd holnap. :D -
#8003 Stream mai visszanézhető, ellenben van utólagos moie, de mivel nem ment visszafelé automatán eleget az első pár csapás lemaradt....:S -
#8002 27. :D -
#8001 Ja nem para gyer NG7-be és mutasd meg ezt a csíra mecset. :) -
#8000 Ugyan abba a tetves dupla kombóba halok meg a 20* alkalommal is. Dögöljön meg ez a boss. -
SlickAdam #7999 elfoglalt, valaszolok helyette: 27 :D -
#7998 Hány óra volt? -
SlickAdam #7997 mindenki nyugodjon le a picsaba! a boss utani ket random ellenfelet se tudja legyozni. majd 1 het mulva felteszi azokkal egyutt a ludwig videot... -
Ulthane #7996 Told fel rola a videot! -
SlickAdam #7995 phase#2-t mi is egyedül toltuk FASZ! :P tudod, hogy elsö "csira" -
#7994 GLOOOORY!
EGYEDÜL! :D -
SlickAdam #7993 tenyleg jol nyomja a marhaja. ugy dodge-ol, hogy beszarsz. mondjuk 1000 ora utan illik is -
#7992 na végre. Dark húzzál laurencehez és gief halp :D -
SlickAdam #7991 GRAT DARK!
odabaszol
(Ludwig halott) -
Ulthane #7990 Szopjak ki ezek a living gecik a kurva anyjukat! -
SlickAdam #7989 pedig mar rendesen beleeltem magam. hazaerek, kapcsolom be a gepet es bevillant... mehhh. sorry -
#7988 eh :( -
#7987 A durva DLC az az hogy durva. :D -
SlickAdam #7986 bazze Gero, multkor is eszembe jutott, de azota megint elfelejtettem: nincs PS+ -om
kurva fizetös online. eljen Nintendo!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.01. 19:41:50 -
SlickAdam #7985 torony tetejen aktivalhatod a lepcsösort, hogy aztan ki tudd nyitni a baromi nagy ajtoszarnyakat lejjebb. de ott elöször meg at kell kuzdened magad egy masik boss-harcon. utana lampa es azonnal maria. -
Ulthane #7984 Nem talalom Mariat. Pedig mar fent vagyok a torony lgtetejn. :( -
Yodamest12 #7983 Na levertem ezt az okádék huntert, épp töltöm fel a videjót, ha kész küldök linket. Most így hazaérve elsőre sikerült is, volt időm melóba lehiggadni és rákészülni :)
Ja és vajazóval vittem véghez ezt a dicső tettet :)
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.01. 18:51:01 -
#7982 Az Eileen küldetés valóban nem, a Blade of Mercy-t meg lehetett úgy is szerezni, ha kinyírod Eileen-t. -
Yodamest12 #7981 Nézegettem a trophy guide-ot, elvileg nekem még a dungeonokból kell a beast claw-ot felszednem, meg a queent leölni és meg is van minden. Eddig csak úgy mentem, hogy ami megvan megvan, ami nincs nincs, de mos tmár beérett az a platina. :) -
#7980 A platinához ez nem kellett szerintem amúgy. -
#7979 Én a Crow-nak egyszer végigtoltam a küldetésláncát, nagyon tetszett, ami a Grand Chatedral-nál történt.
Elsőre sajnos én is levertem a Tomb Odeon-nél. -
#7978 Nem :) -
Yodamest12 #7977 Na találtam egy jó harcot vele:
https://www.youtube.com/watch?v=6UtQeham7vg
Szépen leöli a gyerek, de elég ha 5 perc alatt 1X beszpod a viscrealt és véged is van. Mint nekem reggel 0 HP-nál...
-
#7976 Én mindenkit leöltem első körbe. minden npc-t xD -
Yodamest12 #7975 Itt mindenki leölte szegény Elieent? :) Első 2 végigjátszásra én is, legutóbb ugyanott ahol most ezzel a katedrál hunterral szenvedek. De őt sokkal sokkal könnyebb volt leverni. Aztán most mondom végigtolom már a questchaint, de nem semmi a végső ellenfél. -
#7974 Én pont dlc előtt vertem le. :) Baszott nehéz volt, mivel gyors. Ja és pont én raktam fel egy videót róla még a BB megjelenése után pár nappal, hogy lehet leverni buggal. :D
De ha buggal ölöd meg, akkor nincs rúna. -
#7973 Oké :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sony bekaphatja, mert csúszik a legújabb ps4 bundle megjelenése, így lehet a héten se lesz gépem, pedig már jó lenne BB-zni -
Yodamest12 #7972 Még nem tartok a lecturénál, majd csak most fog jönni + nincs az annyi echo..... max ha megvan már mind a 3 rúnád hozzá. Inkább kb 10-15K / kör -
SlickAdam #7971 mondom, BIZTOS, hogy nem csinaltam meg a kuldeteseit. fegyvere lehet azert van meg, mert megöltem...
runat nem tudom, stamina-sat nem hasznalnek sose. -
Ulthane #7970 Nem akartál rá költeni? Ne viccelj már. Lecture room first floor egy kör nekem 100 ezer echo, oké, NG+++ban, lentebbi szinten akkor legyen mondjuk 30 ezer. Mész 5 kört, az egész 10 perc, és máris 150k echod van, ami 10 bolt paper. -
#7969 From the Bloodborne news feed:
We are currently conducting emergency maintenance on the game servers. The maintenance should be complete within a few days. We will update you again once the maintenance ends.
Baszki lehet ebből ma nem lesz coop...