9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • LBandi77
    Jó páros én is azzal megyek,viszont ha 2 kézbe fogod folyamatosan csökkenti a hp-d.
  • darkSectorxxx #8047
    Ja hogy te helpizel másnak.
  • darkSectorxxx #8046
    Az fasza. :D
  • Yodamest12
    Jaa tényleg, akkor bloodstinge buildba egy evelynnel meg katanával párosítva, csak megtévesztő mert ez a bálna inkább arcane stílusú "varázslat", fura, hogy lőszerből van. Fúú egyébként is hajlok rá, hogy a vajazó mellé egy katanát húzok fel, már régóta kiakarom próbálni úgy rendesen. Vidikben úgy néztem vérbe mártva elég durvákat lehet vele sebezni.
  • AntiHero
    Bloodtinge kell hozzá. Mint a legtöbb dlc-s fegyóhoz is. :)
  • Yodamest12
    Úgy néztem 4 bulletba kerül, kérdés hogy mennyit sebez... mondjuk egy full arcane buildba valami statikus ellenfél ellen lehet nagyon adná
  • TDC Geronimo
    coopba segítek másoknak
  • AntiHero
    Előidézi azt a nagy "krokodilt" vagy mit egy harapás erejéig. :D
  • darkSectorxxx #8040
    Én leöltem a vödörfejűt, kimentem és azonnal megjelent, de ott ált a legelső lámpánál, a földből egy nagy bálna gyütt elő.

Mire jó az a síp vagy mí? Már nem emlékszem melyik tárgyat kaptam. De asszem valami ilyen vöröset.
  • LBandi77
    Nekem megvan de senkit nem tudtam még megetetni a kukaccal.
  • Yodamest12
    A sípot ti megszereztétek? Rom megölése után visszamentem forbidden woods első lámpásához, hogy elinduljak a klinika felé, de ott egy igencsak ellenséges hunter várt rám, aki egy szörnyeteget is idézett a mélyből! A vajazóval megkentem jobbról balról, és megkaptam a sípot amivel tudok idézni ilyen mélységi szörnyet. :) erről eddig nem is tudtam, hogy ilyen van.
  • darkSectorxxx #8037
    Mit keresel te megint Ludwig-nál.
  • TDC Geronimo
    tiszta bug lett játék. NPC summon is eltűnt laurencetől, ludwighoz most mentem be és animáció nélkül csúszkál össze vissza.
  • TDC Geronimo
    De jók is ezek a laurence runok. 10 perc várakozás coop partnerre, hogy 10 sec alatt agyonbasszon
  • darkSectorxxx #8034
    Segítsek valamibe meló után?
  • TDC Geronimo
    Bejöttek ketten mellém. 10%on megint megpusztultam. Kár volt így hagyni, hogy 2 boss van csak, mert semmi sikerélményem nincs egyiknél se :(
  • darkSectorxxx #8032
    Hát mert tök logikus. Nincs lúlbonyolítva mint egy xbox menü. :)
  • darkSectorxxx #8031
    Igen :)
  • darkSectorxxx #8030
    Hahaha :)
  • TDC Geronimo
    na fasza most már Valtr is eltűnt laurence elől. Egyszer már visszahoztam, hogy beszéltem vele az erdőben, de most megint nincs itt...
  • Ulthane
    Tegnap este nekem egy ideig, utána lebaszott.
  • TDC Geronimo
    Na látom jött valami patch. Mennek már szerverek?
  • Ulthane
    Valóban, de eddig nem figyeltem a körítésre. :)
  • n000rbi
    Pedig nem bonyolult, ahogy Dark sem :D:D
  • Ulthane
    Vazze, nekem csak most esik le, hogy az miért Hókirály! :-D :-D :-D
  • Ulthane
  • SlickAdam
    a ketrecfejü Mikolash, Host of the Nightmare-re gondolsz?...
  • Ulthane
    Én azokkal szopok szépen.

Gyűlölöm az ilyen megosztott bossokat, mint a három turha az alapjátékban.

De ha beledöglök se koopolom le veled ezeket, egyedül csinálom meg! :)
  • darkSectorxxx #8020
    Régen mikulásnak hívtam azóta. ;)

A ketrecfejű az más. :)
  • n000rbi
    >Mitulás nekem Logarius,t jelenti mielőtt tévedés esne. :)

Mióta?? Legutóbb Hókirályként emlegetted
  • SlickAdam
    "Mitulás nekem Logarius,t jelenti mielőtt tévedés esne. :)"

meksz no szensz
  • darkSectorxxx #8017
    Mitulás nekem Logarius,t jelenti mielőtt tévedés esne. :)

3 csuklya nekem ilyen sebzés mellett oda tud ám baszni.
  • SlickAdam
    "3 csuklya" meg Miklus pont a legkonnyebb boss-okhoz tartoznak. nalam...
    ebri-ebihal ö köcsög.
  • darkSectorxxx #8015
    Rom-hoz 3....lol. :)
  • darkSectorxxx #8014
    Ez nagyon 1-0 :D
  • darkSectorxxx #8013
    Azért ez nem igaz nem suhanok máig át pl Mitulás bácsin sem. Necces még a 3 csuklya meg Ebrietas.
    Sőtt a Rom is meg tud éppen lepni ha akar.

Vagy a temetőben a baltás.
  • Yodamest12
    Ezekből az npc summonokból jó lenne valami videó, hogy merre találni őket. pl. a játék elején nem találtam Gasko papát, mert kivették az eddigi spotot. Henryket sem találtam a shadow of yarnaamnál, habár direktbe nem is kerestem, de valahogy sose botlok bele ezekbe a summonokba. Most olvasgatom, hogy pl. romhoz 3 npc is elérhető szóval jó kis gangbangot lehet rendezni nála ezentúl :) Én is már levertem, de így npc-vel baromi könnyű volt, a pókokat elcsalta, az arcane ráment, én meg szabadon üthettem szinte.

Azt nem vágom, ha valaki tudja erősítsem már meg plz. hogy ezek a piros summon spotok szerintem csak akkor láthatóak, ha még nem csengettél a beckoning bellel. A yarnaam bossnál is szerintem azért nem jelent meg nekem a spot, mert előtte már harangoztam.
  • Kandurex
    1-0? Nem 1-875?
  • SlickAdam
    nem tudom elsöre milyen lehet NPC-kkel (eleve csak Amelia utan mukodik a dolog). valszeg olyan, mint a DLC-ben, csak forditva.
    sok "+"-al ugye gyenge vagy DLC-ben, ott kicsit segithet idöt sporolni a tapasztaltabb jatekosoknak. alacsonyabb szinten mindegy (ertsd: max NG++, minimum 70-80-as szint) mert ott a DLC is gyengebb.
    alap jatekban ugye eleinte vagy gyenge, mint a szar, ott segithetnek az NPC-k, de magasabb szinten feleslegesek, mert ugyis atsuhansz a boss-okon.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.02. 02:02:39
  • darkSectorxxx #8009
    Hehehe. :D
    1-0 az öregem de még mekkora 1-0
    :D

megtaláltam az utat a nagy teremben annyira egyformák a járatok hogy eltévedtem sokszor. :D
    De megyek tovább, aztán akkor fogok menni ehhez a tüzes szarhoz ha már nem marad más út, ez elég sok időt venne igénybe aztán most inkább haladni akarok kicsit. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 01:59:25