9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    damn son...

• darkSectorxxx #8087
    Sajna nem, ez olyan mint Descendant, lehet parry nélkül de kiba gyors, parry nélkül 1x tudtam összeszedni az erőmet és úgy kerülgetni hogy a fél életét majdnem leszedtem, de ott fejben ott kell lennei, és a próbálkozások számát rontja, mert nagyobb a hibalehetőség. :)
  • darkSectorxxx #8086
    Mi a másik felében is parry?
    mert az első még oké. :)
    Én a másodikba nem látom az esélyt ez az 5 proba alapján hogy közel tudok időben jutni hozzá, mert az x támadást beadja és megtorpanok tőle. :D
    Az első alakjjával nincsen gond, megvan mikor kell lőni. :)
  • TDC Geronimo
    Ha nem lenne random a parry ez papíron tényleg jól működni :p
  • SlickAdam
    igaz ;D
  • Myselor
    nems parryizik szerintem nehezít szerintem direkt :D
  • SlickAdam
    mit kell Maria-n tanulni? parry-parry-parry-meghalt. esetleg ha elfogy a tolteny, csapsz ra meg 1-2-t.
  • darkSectorxxx #8081
    Namármost ez a Vermin item ezt honna lehet venni és mire jó?
    mert 700-at lehet belőle raktározni. :D

Meg nézegetem az új itemeket érdekesek.
    Csak mire jók ugye az kérdéses.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 20:58:05
  • darkSectorxxx #8080
    Nekem ~ 365/30 h most.

most oké hogy makacs mód szenvedek a dlc-vel de ettől még játszom vele, és vicces hogy ezzel akár ennyi időt is el lehet tölteni, míg más single játékokban meg max 10 óráról beszélünk összvissz.

Egyedül a cod multiban volt ettől több időm beleölve de az ugye multiplayer.
    Kemény, és még mi visszavan.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 20:46:57
  • darkSectorxxx #8079
    Csak ludwig van meg, akkor kb ott vagy mint én.
    Akkor most te is a gyogyóba lehetsz nem? :)

ha már mindent megpróbálsz és nem megy szólj, nem csak bossnál tudok segíteni, hanem a pályákon is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 20:43:21
  • Ulthane
    Nekem ludwig volt csak, a research lab meg most ezek a living gecik. De ez utobbi nem megy.
  • TDC Geronimo
    Akkor biztos nem voltál ott, mert arra bizony emlékeznél
  • darkSectorxxx #8076
    A tűzes geci.
  • Ulthane
    Nem tudom ki az.
  • darkSectorxxx #8074
    Na ez a sok Alien végre meghalt, most Maria-nál meg az életének a második felét kéne megtanulnom.... :S

De mára elég mert tegnap sokat voltam ma meg melóhelyen alig tudtam nyitvatartani a szemem.....:D
    Ma pihenek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 20:15:25
  • TDC Geronimo
    :D

Laurencehez benéztél már?
  • Ulthane
    A jo eg baszna meg ezeket a living geciket!
  • darkSectorxxx #8071
    Oks. :)
  • Yodamest12
    hamár így mondod, dungeonokba lehet hívlak majd valamikor :) Most rámegyek, hogy meglegyen minden szóval ott layer 4-5 környékén lehet kell majd help, már csak a móka miatt is. :)

Majd Ailing Loran-ból fog kelleni a beast claw, az eddig kimaradt, meg egyébként is elég erősnek látszik, főleg most a farkasember formmal, lehet ez lesz a main fegyóm NG végére.
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.02. 17:22:38
  • darkSectorxxx #8069
    Nem kell csevegni, én azért inditok stream-et mert megtehetem és nem szól bele a játékomba
    :D
    irni azért irok mert van lehetőségem időm, közel van a pc-m. :)
  • Yodamest12
    Jó mert te mindig tolod a streamet :) persze megoldható, csak ha az ember egy hosszú nap után nekiül és nem akar felvenni meg különösebben cseverészni, csak csapatni akkor jól jönne.
  • darkSectorxxx #8067
    De jo tegyükfel megmaradt a különbség...nem lehet panasz, kell egy haver kod és mehet, még ha nem is ismersz senkit, mi a megoldás?
    nézd meg nálam, a stream-be szólnak , felkérnek...belöjjük a pass-t és ennyi.. :)

Néztem régen a kalkulátort, csak más bajunk is volt régen, amire nagy nehezen találtam meg a megoldást. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 17:05:24
  • Yodamest12
    Nem kell help :) nem arról van szó, csak bosszant, hogy miért tettek bele ilyen szigorú megkötést, amikor tök felesleges. Remélem ezt is teljesen elfogják törölni mint a passwordos rendszernél is tették.

Vannak is ilyen summon kalkulátorok, ezzel kilehet számolni mi a ranged:
    https://mpql.net/tools/bloodborne/?level=32
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.02. 17:03:35
  • darkSectorxxx #8065
    Ez biztos mert én úgy tudom seholsincs, hát ha van akkor esélytelen.
    De ha kell help miért nem itt szólsz valakinek? :)
  • Yodamest12
    nem jól tudod, VAN LIMIT! amiről te beszélsz az a passwordos friendly coop, ott nincs limit! De minden más esetben van.

És nem pass meg net meg kihúzódott az utp meg hasonló probléma, mert találok társakat csak nem olyan intenzitással, amit a játék simán engedhetne. Több tízezren játszanak folyamatosan, ha nem lenne ez a nagyon szoros echo limit, kb 3-4mp lenne egy csengetéstől a társ-találásig az idő.

ÉS mondom, nem a passwordos friendly coopról beszélek, amit itt a fórumon használtok, ott eltörölték a korlátozást, de ha idegenekkel akarsz játszani, mert gyors help kell akkor VAN korlátozás, elég szigorú.
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.02. 16:59:19
  • darkSectorxxx #8063
    Oks.
    Még1x....NINCSN limit....volt limit, már nincs, 4-es szintű is összekerülhet 544-es szintűvel. :)
    És ez nem befolyásolja a NG++++-okat.....tökmindegy hoogy hányadszor vagy újrajátékban nem számít.

Vagy ha az adott szintet a pályaszakaszra gondolsz:

Na ha te nem találsz partnert, 2 oka van.
    1. Be van téve jelszó, azt törölni kell.
    2. mivel van 21-22 Boss kb amit ossz szét, úgy hogy sokan éppen akkor amikor te keresel éppen nem játszik vagy ha játszik nem bb-vel, vagy ha bb-vel nem BOSS előtt csönget, vagy Boss előtt csönget csak nem segíteni akar menni hanem keres....vagy keres és menne hozzád de nem a 21-22 boss-ból éppen annál a boss-nál ahol te vagy.

Ha ezt kiszámolod, kb 1:1000-hez legalább kb az esélyed hogy snasszba találsz.
    Nemtudom érthető-e amire célzok. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 16:56:37
  • Yodamest12
    Te most a visszaskálázásról beszélsz, de nem ez volt a lényeg. Én arra céloztam, hogy baromi nehéz sokszor társakat találni, mert adott szinten nincs a közelben senki és a szopacs van. Erre írtam, hogy simán megoldhatnák, hogy bárkit behívhassak a játékomba, viszont persze nem úgy , hogy ő egy ütéssel kinyírja a bosst, hanem megfelelő leskálázással, amit írsz is. Ezt nem értem miért nem megoldható.

Nagyon kicsik a határok, úgy olvastam ilyen 10%-echo különbségen belül kell lennie a másik playernek, hogy a csengőddel megtaláld. (most nem a passwordos direkt coopról beszélek amit toltunk is) Szóval ez a 10% nagyon kevés, ha ezt megszüntetnék egyből felpezsdülne az egész. Amikor máshoz mész be eleve baromi kevésre visszaveszi a HP-dat a rendszer szóval egész biztos nem lenne több mint a bossnak...
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.02. 16:53:58
  • darkSectorxxx #8061
    Én elárulom neked hogy mire jó, arra hogy ad1 ne kelljen szopnod a társkereséssel vagy haverral ha limit lenne.

most én 227-es szinttel tudod hány itteni emberrel mutizhatnék a régi limit alapján?
    Senkivel.....ezé csináljak 50 profilt minden szinthez?

De ha törlik a limitet, akkor meg bemész egy 50-es szintűhöz annyi HP-vel amennyi a Bos-nak sincsen az 50-es szintű haverod játékában.

Ha ezt a 2 dolgot összekapcsolod akkor TELJES mértékben meg fogod érteni, és nagyon is logikus, én jobban nem tudtam volna ezt kitalálni mint ők, és nincs is jobb gyakorlati megoldás.

Remélem érthetően írtam le a 2 dolgot, vagyis röviden:

Ha van egy haverom mondjuk te 150-es szinten én meg 227, de veled akarok játszani mert azon a bosson nem találok éppen coop partnert, akkor had tudjunk már játszani együtt, de ha már együtt játszunk ne legyen azt hogy te az 5000-es boss-ra 500-akat ütsz, én meg 3000-et.

Értem? :)
  • Yodamest12
    Nem értem ezt a coop szintkorlátozást, szerintem tök hülyeség, hisz a játék így is leskáláz, ha nálad alacsonyabb szintűhöz mész be + a HP-t is lefelezi. Simán lehetne az, hogy bárkit bedobhat melléd a játék a leskálázás ellenében és akkor könnyebb lenne társakat is találni.

Csak arra tudok gondolni, hogy a buzi pvp miatt nem csinálják meg rendesen. Mondjuk engem a pvp része olyan szinten nem foglalkoztat, hogy szavak nincsenek. Egyszerűen miért élvezzem azt (és nem értem másnak ez miért okoz örömöt), hogy bemegyek egy szerencsétlen játékába, aki épp azzal küzd, hogy átvergődje magát az ellenségen. Bemegyek és jól leölöm gratula, nem tudom ez miért jó, engem nem töltene el örömmel az 100.
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.02. 16:23:17
  • darkSectorxxx #8059
    " Ludwignál csengetek és 20 sec alatt talál embert kb."

Vajon miért? :D

Amúgy ha kell tudok segíteni csak szólj.
  • TDC Geronimo
    Hát ha már én nem jutok egyről a kettőre legalább másnak menjen. Ludwignál csengetek és 20 sec alatt talál embert kb.
  • LBandi77
    Nagyon hektikus valakit másodpercek alatt ledarálok 2 kézben,valaki sokkal jobban állja ezért fölhúztam mellé még 10-re ezt a bowbladet.
  • darkSectorxxx #8056
    Itt még a másodpercek is fontosak :)
  • darkSectorxxx #8055
    Pontosan ezt mondtam régebben hová siessek coopolni? Amíg nem muszáj. Kiélvezem amennyire lehet. :)
  • SlickAdam
    de mindegy.:D
  • Yodamest12
    Gyakorlatilag DLC első bossa, és már 27 óra van benne az szép :) Hallod, neked ez a DLC ki fog tartani 100 órát minimum :)
    Ár/értékben/időben szerintem te jártál a legjobban :)

Habár nem tudom elképzelni, hogy a többi bossnál is 20-30 órákat "tökölj" annyira egyik sem nehéz. A végső halember is nekem 3. próbálkozásra megvolt, igaz NG +-ban.
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.12.02. 15:13:26
  • darkSectorxxx #8052
    Ja csak mondom..... azért nem mindegy 26 vagy 27 óra :D
  • SlickAdam
    most az az 1-2 ora minusz (amig eljutottal hozza)...
  • darkSectorxxx #8050
    Tartozom egy kis magyarázattal.
    Nem mintha fontos lenne, de rosszul mondtam, a 27 óra az nem csak Ludwig hanem összesen a dlc-vel nyomtam 27 órát. :)
  • Yodamest12
    jaja azt tudom, de inkább csak a charge attack vesz le sokat, amúgy elég elhanyagolható. Persze ezt nem átlag enemyk ellen kell használni bolyongás közben, hanem direkt bossokhoz való. Nálad hogyan sebez a cucc? jobb mint a ludwig?