9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#8128 Cutter egy kibaszott vas bunkó ami kardként néz ki ez a dlc legelső hunterénél van ilyen láncos lofazs az erős nagyon. :D -
#8127 :D te piszok. :D -
#8126 De nem csoda kibeszéltük már adagolja a tápot, pellet meg bika 10-es fegyver elementállal. :D -
#8125 Csak meglestem, de nagyon lassú fegyver -
SlickAdam #8124 megnezem.
es Amygdalan Arm-rol mi a velemenyed. eleg beteg nyitott modban.:) -
#8123 Az amennyire jól néz ki olyan szar fegyver. Inkább a beastcuttert toljad fel. Az durva -
SlickAdam #8122 rajottem h nem szeretem a pizzaszeletelöt. idegesit a hangja.
pont most irtam dark-nak, hogy feltolom a masodik Ludwig penget is maxra (Holy Moonlight Sword), bar nem a legszimpatikusabb mozgassorozattal rendelkezik. -
#8121 ezek a trancsírozós fegyverek durvák nagyon beastek ellen + fiery paper + beast blood pellet
Nem mindenki használ egy fegyvert 1 féle módban mindenféle item/buff nélkül. Ugye dark? :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.02. 23:40:24 -
SlickAdam #8120 en ezt nem ertem. mekkorat basz ez?
17 mp volt a masodik szakasz, loal :D -
#8119 -
#8118 One Reborne-t nem csodálom, Miko-nál egy elterelés max jó lenne néha. -
SlickAdam #8117 egyebkent NPC-k nincsenek mindenhol.
ma lenyomtam az elektromos kutyust (na az ö nevet sose tudom), mellette lehetett csengetni.
One Reborn es Mikolash-nal nincs segitseg. -
#8116 nálam nem. :D nálam csak ilyen nagy dögök meg allul a fegyós....:D -
#8115 Volt mindig is csengetős kurva ott -
#8114 Nem azért írtam mert nem tudná megoldani, csak mondtam én hogy szoktam, nem azt hogy most konkrétan ott van és csinálja meg...nem neki megy csak általánosan. :) -
#8113 Köszönjük Mester, Adam már túl van rajta, de hátha valami zöldfülű BB-szűz betéved ide és szomjúzza atyai tanácsaid
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.02. 22:20:52 -
#8112 Ja az az 1.7-es update amikor sirtam nektek ez nyár végén volt vagy mikor.
De írtam is hogy kell kivédeni....3 modszer van.
1. azonnal fent célozd be, ugorj a fejére és utána ne hagyd messzire távolodni magadtól.
2. amikor ellővi előre kúszol a megfelelő pillanatban és pont a sugár alatt szökkensz át ilyenkor.
3. amikor elkezdi meglövöd pisztollyal még az elején. -
#8111 De mondok nektek cifrábbat is....
Rengeteg apró dologba nyúlhattak bele....most akarom kinyitni upper-t.
Namármost itt amikor mész az Upper Catedral kulcsért!!!!
Itt a kulcshoz mikor leugranál, egy csengettyűs csaj van! és itt kibaszott isten hogy csak ilyen nagy melákok voltak eddig!!!!!! -
SlickAdam #8110 videot is csinaltam anno.
amikor varja hogy leugorj hozza felulrol (meg NEM a kisterembe), hogy elszaladjon es becsapodjon mogott az ajto, olyankor lepcson megkozelitve elszaladt egyik szobaba, majd onnan vissza, pont beleszaladt mindig a charged attack-ba. igy a kistermes harc gyakorlatilag skippelhetö volt.
na de mindegy, most egyszer nem arkane-al kezdett, ugyhogy levertem. nem hagytam, hogy belekezdjen.:) -
#8109 Vlaszeg mikor énis sírtam, de ja egyszer kipeccselték amikor a második menetben mindig nyomja a lézert, de amúgy nem tudom slick mire érti hogy más a bekerítési módja. -
#8108 Ez a durva bazze.
A BB egy játék ami egyre NEHEZEBB lesz. LOL.
Már érthető ez a sok letelepített segítség....szerintem fél év múlva csak pár ember lesz képes egyedül végigjátszani. :D
Ilyet sem láttam még hogy ennyire számítsanak a peccselék, brutális, fasznak sírtak hogy miért ilyen könnyű a játék a DS-hez képest, most a fejlesztők rákontráznak.
Ezt mondtam az 1.7-es peccsnél vagy mikor még itt sokszor szóvá is tettem hogy a legtöbb boss nehezebb nem lehet megzavarni, és kilendíteni a ritmusából.....ennyi. megszopatnak.
Még jóhogy 7x már végigvittem ezelőtt. :D -
#8107 mikulást már nagyon rég kipatchelték. Én a platinás utolsó runomat már úgy toltam le -
Ulthane #8106 Mergezett tor felulrol. -
SlickAdam #8105 LOL
elkezdtem csinalgatni a klasszikus boss-okat.
ugy tunik mikulast (az igazit) megpöcsöltek, mert mar nem lehet összezavarni, söt egyik terembe tettek uj tukrot is, hogy el tudjon menekulni.
tehat a klasszikus szitu: beszalad a kis terembe, ahova be kell esnünk felülröl. INSTANT arkane bomba. kivedhetetlen (ruha, runa, ... szart se er) -> instant halal.
ööö ilyenkor mivan? -
SlickAdam #8104 nala nem. mondom majdnem osszejott a 100% parry kill. a sikeres run-ban is nagyreszt azzal nyomtam, csak vegere fogyott el a tolteny. -
#8103 ROM-nál kérdeztétek merre van a segítség, minnya a lámpa előtt a fánál. :)
2 meg a bejárat előtt. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 21:54:23 -
#8102 Én hogy tóltam? :D
Csak vajazó. :D
Nem feltétel az újabb fegyver, bár marhajó mindegyik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 21:27:39 -
#8101 Játék első zónájában. Ahol van egy lámpa és mellette le lehet menni lépcsőn. ott kell kimenni, leugrani és a sarokban van. Nem tudom te hogy tolod akkor BBt, ha ezek közül semmit se találsz meg :D -
#8100 Jó a gyogyóban szerintem sincsen, én sem emlékszem nagyon, max egy ilyen pajzsféle.
De az jól néz ki.
Marhára egyszerű, mindenkit ölj meg legalább 1x és nézz be mindenhová, a kis sárga itemekért, lángok vagy mi, ha azokat mind felszedted akkor máshol nem találsz.
Meg a liga
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 21:26:35 -
#8099 Mondtam én úgy emlékszem a League-nál Forbidden Woods, én mintha ott kaptam volna...első lámpa, és meg a lifthez, nyomd le a vödörfejűt, és ha kimész akkor a kis haverját, én utána láttam hogy a fegyvereim közt van már. :D -
Ulthane #8098 Gyogyot alaposan vegigjartam, ott nincs fegyo. -
#8097 Ha jól tudom az íj az később van.... -
Ulthane #8096 Huhhhh. Kell ez afegyver. Hol a tokomben van? -
#8095 Nemár....pedig van, sajna kapásból nem tudom a helyüket, de már ismerem a területeket a gyogyóig
elsőre kicsit keszekusza, de kb vágom már. :D -
#8094 hát pedig ahol vagy ott már majdnem mindennek meg kéne lenni :D -
Ulthane #8093 Bazeg, ebben a dlcben en meg semmit nem talaltam. 0 fegyver, nulla kulonos item. -
#8092 Jó én nem spoilereztem le a boss-okat, nem tudom ki kinek hol mondta. :D
Vagy azt hitted mindent elolvasok amit itt írtok? :)
Szeretnék magam kísérletezni ha nem megy sokáig megkérdezek max trükköket, de addig nem baj ha leírja valaki de nem olvasom el, nem akarom elrontani az élményt. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.02. 21:21:47 -
#8091 LOOOOL hát ige ez a fegyver Ameliára van kitalálva az sokat gubbaszt egyhelyben és ha benyomja a pellet-et naná. :D -
#8090 az egészet végig lehet parryzni már mondva lett:) -
#8089 Az első alakjában nem random. :D
Utána sem szerintem csak mivel kb 3-5x néztem meg még nem teszteltem, de első alakja megvan.
Az L2-őt ABBAN A PILLANATBAN kell lenyomni amikor ELKEZDI felhúzni a kezét/kardját, nem a suhintás előtt, hanem már amikor kezedt akar emelni, azért jött nekm végig össze amit láttál az nem véletlen volt.