9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #8168
    Jó bazze nem egyedü ment. :D
  • SlickAdam
    dehiszenez lassu es kiszamithato!!!7!! 14 vial maradt, latod, ott a bizonyitek. Darky megmondta!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    grat! jol összehangolt, elegans & nyugodt (kivulrol) meccs volt
  • darkSectorxxx #8166
    Ezaz légy kemény......példaképed már van úgyis. :DDDDDD
  • TDC Geronimo
    Kost mára befejezem, de az is meglesz...soon :D

Oda nem hívok partnert, mert nem látom kilátástalannak bár phase 2be kell jó nagy adag szerencse is
  • darkSectorxxx #8164
    GRAT!
  • TDC Geronimo
    na felment

• TDC Geronimo
    2. fázisban úgy pörög a kamera majdnem elszédülök. 15% volt előbbi próba -.-
  • SlickAdam
    en 4 dologra figyeltem csak elsö fazisban:
    1. leggyakrabban felugrik a magasba es rad veti magat. ilyenkor nem kell ugralni, eleg egyenesen fele tolni a kart es ugy mögötted landol -> tolhatod a charged cuccot (lasd videom)
    2. amikor elkezd "söprögetni" körbe-körbe (elöször kiskör, utana nagyobb kör), akkor is elsö utan fele lehet szökkenni es mehet a charge mig ö a masodik kört csinalja
    3. fenyes bizbazt a földbe vagja, olyankor jön az areal robbanas
    4. amikor megdob a rothadt hussal, akkor felreugrani

elsö ket pontnal lehet szurni, amugy semmi kockaztatas, csak tancika.

2. fazishoz szerencse kell, de igazabol ugyanazt csinalja, mint korabban, csak erösebben, gyorsabban.
  • TDC Geronimo
    kos első fázis is kipipálva az már elég jól megy. Jó agresszívnek kell lenni itt, ugyanolyannak, mint ő
  • TDC Geronimo
    Majd berakom videót, ha felment és meglátod mekkora egy görény
  • TDC Geronimo
    Megnéztem tagot. Japán volt és 1 platinája van, BB :D

Írtam is neki köszönőlevelet PSnen :)
  • Ulthane
    Kurva kiváncsi vagyok erre a laurenszre. Még a living biszbaszokat kell lenyomnom, ma estére tervezem, utána van az a Juliska, vagy Mariska, azt is jól pofánbaszom, aztán felkutatom ezt a faszit.
  • ppista
    Hatalmas gratula!!!
  • TDC Geronimo
    NA VÉGRE. Nem talált senki így próbálgattam egyedül bosst. Rájöttem, hogy jobb karjánál ami kisebb ott kell próbálkozni. Első fázis már nem volt gond. Kb 4* jutottam el 20% környékére és beszoptam az 1 hitet. Csengettem egyet amíg felfutottam bosshoz mondom hátha. Végre berakott egy normális embert és én is nagyon vigyáztam már és 5 perc harc után lement a kurva. Töltöm fel videót, de kezem így is remeg.
  • TDC Geronimo
    Előbb 10 perc után talált valakit. 5 sec után meghalt. Meg is haltam, mert nem volt kedvem 1.5*-es HPval küzdeni. Így is van neki elég.

Itt coop randomokkal gáz, 10-15 perc mire jön valaki. Bezzel ludwig...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.03. 15:23:50
  • darkSectorxxx #8153
    :D
  • TDC Geronimo
    ah hát így hogy kivették npct laurence elől még annyi esélyem sincs, mint eddig :(
  • SlickAdam
    nem rossssz.

a moonlight penget vegul csak feltoltam +10-re (mar kozel voltam hozza). moveset-je nem a legtutibb (vagy csak szokatlan), de bitang erös tud lenni, ha arkane-ra is fejlesztesz. 800+ a tamadasa kovekkel es meg rengeteget nohet, mert meg csak 20 körül van az arkane-om + ugye meg strength is tolhat ra nehanyat.

holnap atlepek az uj + -ba, kovetkezö a beast cutter lesz.
  • TDC Geronimo
    Slick múltkor kérdeztél amygdala kezéről. Hát staggerben elég erős :D

• Yodamest12
    Egy ellenfélen nem jó tesztelni, mert lehet, hogy pont érzékeny mondjuk a BS-re, azért ez a nagy eltérés. Több bosson kellene megnézni, mondjuk akkor is a chikage fog többet sebezni ez alap blood móddal. Nagyon jó sebzése van annak a kardnak, igazi boss killer cucc.
  • LBandi77
    Hát én próbáltam a bowblade-t ugye az csak 1 kézbe lehet mert 2 kézbe íj,S a blood és a Dex is mégis a felét sebezte neki.És kb.15 ütés volt a fejre mire megrogyott és lehetett parryzni.
  • darkSectorxxx #8147
    Így más fegyer is hatékony, csak ennyit meg csak annyit. :D
  • LBandi77
    Nálam még mindíg a katana a nyerő ha lent volt a feje 2 kézbe 3 csapás rátol kb 2400- at ez kétszer utánna parry az még 2500, ezt megcsináltam 2x a végén meg 3 lövés az íjból.
  • darkSectorxxx #8145
    Úgyis szar, nem egyenként szar hanem mert sokan vannak, varázsolnak, egymás mellé mennek és akkor hiába szursz meg egyet a mellette lévő megcsap, vagy éppen egy hátbakerül és a semmiből tudnak úgy hátbakúrni hogy az már fizikailag is fáj. :D
  • Yodamest12
    Jaaa az amygdala lesz, fúúú az defiledben gecinehéz, elvoltam vele egy darabig :)

Na pl. ő ellene is fasza lenne a bow, Bone Marrow Ash rátolva szerintem kilehet hozni belőle a közel 1K/hit sebzést.
  • LBandi77
    Bementem 1 dungeonba lefelezte a hp-m és ott volt az a boss aminek a feje lézert lövöldöz.
  • Ulthane
    Én is azzal próbálom
  • darkSectorxxx #8141
    Ki lehet én a sebzést mondom hogy nem hinném hogy ezreket lehetne sebezni.
  • Yodamest12
    Miért nem? :) vannak videók arról is, hogy gyerek exegloves spellel kinyírja, közelébe sem megy. Akkor miért ne lehetne bowal kinyírni?
  • darkSectorxxx #8139
    Egy távolsági? Szerintem nem.
  • darkSectorxxx #8138
    A sok kék gecit ludwiggal de szoptam is vele.
  • Yodamest12
    Lézeres fél HP-s boss? az meg ki?
    Amúgy elég jó az az 500 így ala natúre, itemmel lehet van az 7-800 is! Pl. a dungeonos tüzes kutya meg hasonlók ellen elég jó lehet, közelébe sem kéne menni.
  • LBandi77
    Alapból 500 körül sebez itemek nélkül 49 blood és 35 dex szinten.Most a lézeres fél hp-S dungeon boss-nál használtam.
  • Yodamest12
    Most erről a ranged harcról az ugrott be, hogy vajon az új bow fegyó alkalmas lehet arra, hogy távolról a bossok akár fél HP-ját lesebezzük vele? Persze jó sok BS-el, akár itemet is használva a felerősítésére. Nem lenne rossz betartani távolsági harcokra egy ilyet, a buzi bossok ellen.
  • Ulthane
    Ezeket a living geciket hogy nyomtad le? Vajazoval?
  • darkSectorxxx #8133
    Én is ezért nem használom, szerintem az max úgy jópofa hogy 10-esen itemekkel, paper meg pellet és előtte kicsit megpróbáálod szokni....de amúgy nem torpannak meg tőle az ellenfelek.
  • Ulthane
    Megtaláltam a pizzaszeletelődet. Háááát, annyira azért nem buli fegyver. 8-as szintre tudtam húzni, megpakoltam kövekkel is, mégsem sebez annyit, mint a vajazóm. Ráadásul lassú.
  • darkSectorxxx #8131
    Már a vaskalap a menő. :)
  • SlickAdam
    aaaaa! szoval tenyleg a "szalmakalap" a titok!
  • TDC Geronimo
    MLG