9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    Pont úgy ismerlek aki feladná :P
  • darkSectorxxx #8207
    Hát pedig én megérteném ha hagyná.
  • darkSectorxxx #8206
    Hát nem alád a lovat de nis megunnám ilyen esetben ez gáz és teljesen jogos ha hagyod a picsába ezekután a játékot....
    Még egy snasz 10 órás játékban oké, vagy egy RPG-ben de itt ahol szopás minden, uh.....

Ezért rühellem a box1-et ott nem tudok mentést tenni usb-re.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.05. 13:59:17
  • TDC Geronimo
    Nem gáz. 50-60as szintig elrohansz pikk pakk. DLCbe úgyis új fegyverek vannak azokat elölről kell mindenképp fejleszteni. Nehogy emiatt kihagyd a DLCt, mert hosszú szopások ellenére nagyon jó. Játék legjobb bossharcai vannak benne
  • n000rbi
    Pedig megtörtént. Akkor lepődtem meg, amikor töltöttem volna le az állást, erre látom, hogy megegyezik a gépen lévővel és tegnapi dátumú. A backup meg gondolom nem létező fogalom a sonynál :( Kurvára elment így a kedvem a dlc-től. Szopjak nulláról megint, semmi cuccom..áhhh.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.05. 13:28:20
  • darkSectorxxx #8203
    Ha egyszer overwrite akkor kampec.
  • SlickAdam
    dehat nem ugyanaz a mentes, ilyennek nem lenne szabad megtörtennie...
    felhöbe nem lehet belenezni valahogy manualisan?
  • darkSectorxxx #8201
    O és M és G.........
    És ez még1x úgy egyben....ez kurvagáz.
    USB-re nem volt save?
    Mert én annélkül nem fekszem le.
  • darkSectorxxx #8200
    :DDDDD
  • n000rbi
    Kurraélet.
  • TDC Geronimo
    lol

Akkor te jobban jársz, mert könnyebb lesz dlc :D

60+ig mondjuk el kell vinned karit megint, mert az az ajánlott NGbe
  • n000rbi
    Baj van. Ugye van új gépem mától, ez jó. Elindítottam a BB-t, de csak a menüben jutott eszembe, hogy a mentést még nem töltöttem le. (From játék, már csinált is egy új mentést) Ezután valamilyen oknál fogva rest módba tettem a gépet. Az auto-upload viszont be volt kapcsolva. A többit gondolom sejtitek.

Hint:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    felülírtam a felhőben az NG++++-os, ~lvl180-as karakteremhez tartozó mentést és nem volt még letöltve a gépre
  • Myselor
    most nyomja ludwigot ng+7ben ököllel meg az egész dlct :)
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.12.05. 02:48:13
  • Myselor
    nemtudom.ez engem is érdekelne:) amúgy a nője is BBzett valamelyik nap pár percet xd
  • TDC Geronimo
    Ebből él? :)
  • Myselor
    amúgy ez a lobos figura kb 4 napja szinte folyamatosan twitchel xd nem tudom hogy csinálja.a nap bármely részén felnézek megy a BB vagy néha más is:) pedig ott a nője is.hát nem értem xd
  • Myselor
    dark nem semmi ahogy kezdte
  • TDC Geronimo
    Visszaemlékszem jó párszor haltam még első mapon is meg clericen is amikor kezdtem játékot :)

Na darkról ne is beszéljünk. Még mindig emlékszem, ahogy mondjuk neki streamen hol kell ruhát venni, fejlődni stb.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.05. 01:14:30
  • TDC Geronimo
    Hát én DLC szopás után elmentem alap játékba ugye chunkokat szedni. Kb fél kézzel meg becsukott szemmel letoltam volna. 2 bosst is levertem az se volt semmi.
  • SlickAdam
    durva, hogy mennyire beleepült ez a BB a DNS-embe.
    emlekeztek meg mennyit szoptunk marciusban Blood-Starved Beast-nel? nekem is szamos nekifutas utan sikerult csak, s mivel a NG+ -okban csak a kotelezö föellensegeket öltem, ezert azota nem is talalkoztam a ribanccal.
    most NG4+... mondom meglatogatom mar öreg barátnémat: elsöre, 0 eröfeszitessel pusztult el ugy, hogy leszaros stilusban csapkodtam össze-vissza.

ugy benyalnek meg egy DLC-t minimum...
  • Kandurex
    Ehh...
  • darkSectorxxx #8187
    [szalmakalap] :D
  • SlickAdam
    [arcpálma]
  • darkSectorxxx #8185
    Meg kell dobni vele?
  • TDC Geronimo
    Numbing mist
  • darkSectorxxx #8183
    Milyen item? :D
    Olyan nincs ami megöli őket? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.04. 16:18:35
  • TDC Geronimo
    Élet töltés ellen van külön item. Tudom te azokat se használod :p
  • darkSectorxxx #8181
    Nem a fegyver LV4 hanem csak ő lv4. :)
    Nem mindegy alapjátékban is ezt írtam én a fegyvert nem nyomtam, aki youtube-on lv4-ezett annak a fegyvere nem alap volt, ezért akadtam meg pl Amelia-nál....ha tölti az életét esélyem nincs lépést tartani.
  • darkSectorxxx #8180
    Jó ehhez no damage-ba kell menni, amihez elég közel vagyok, akkor meg ugye lehetsz LV1 is. :)
    Hát az én bajom az hogy ehhez nekem a LV4-ben egy erős vajazó kell hogy legalább Amelia-t le tudjam nyomni. :D

Ja ez szép tőle, nekem a rekord az volt hogy az első alakját vittem így, de a másodiknál már be szoktam kapni ezt azt, bár ez attól is függ ha megakasztom akkor az gyorsabb kicsit. :)

Ja itt jól kerülgeti a srác.
    Én is rájöttem 20+ óra után , de a másdik alakjánál elég kevés esélyem volt gyakorolni. :D
  • TDC Geronimo
    Végén megmutatja milyen gemek vannak fegyverbe, de eszméletlen, hogy 7 percen keresztül így dodgeolgat. Az egy dolog, hogy az ember kitanulja mozgását bossnak, de ezt így végignyomni...
  • SlickAdam
    ahhoz kepest jo nagyokat basz neki. nagyon durvis.
  • TDC Geronimo
    dark van még hova fejlődnöd :)

• Yodamest12
    Jah ezen én is meglepődtem, hogy jár segítésért item. Én még csak a lower szinteknél próbáltam, de ott is kaptam a 2 twin shardot majdnem minden boss kill után. Így elég jól lehet farmolgatni, mondjuk kell is ennyi fegyverhez, ha az ember próbálgatni akarja őket.
  • LBandi77
    Nem tudom új infó valakinek nekem az volt.Tegnap segédkeztem a dungeonokba az áramos kutyánál ,minden sikeres coop után kaptam 2 chunkot a harmadik sikernél pedig blood rockot.
  • darkSectorxxx #8174
    Mert buzi rész.....
  • Ulthane
    Megvan az egy lift.

Nem birom lenyomni. Ludwig plusz pllet plusz fire, az utolso negyedben mindig lenyomnak.

Mar vagy 40szer probaltam
  • SlickAdam
    1 lift eleg. en is csak azutan jottem ra, hogy legyöztem. haha :D
  • Ulthane
    Akkor nem tudom az utat :)
  • TDC Geronimo
    Igen, elég egy liftet menni :D
  • Ulthane
    A ket liftes utnal van rovidebb living gecihez? Mar azt unom, amig oda eljutok.