9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#8208 Pont úgy ismerlek aki feladná :P -
#8207 Hát pedig én megérteném ha hagyná. -
#8206 Hát nem alád a lovat de nis megunnám ilyen esetben ez gáz és teljesen jogos ha hagyod a picsába ezekután a játékot....
Még egy snasz 10 órás játékban oké, vagy egy RPG-ben de itt ahol szopás minden, uh.....
Ezért rühellem a box1-et ott nem tudok mentést tenni usb-re.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.05. 13:59:17 -
#8205 Nem gáz. 50-60as szintig elrohansz pikk pakk. DLCbe úgyis új fegyverek vannak azokat elölről kell mindenképp fejleszteni. Nehogy emiatt kihagyd a DLCt, mert hosszú szopások ellenére nagyon jó. Játék legjobb bossharcai vannak benne -
#8204 Pedig megtörtént. Akkor lepődtem meg, amikor töltöttem volna le az állást, erre látom, hogy megegyezik a gépen lévővel és tegnapi dátumú. A backup meg gondolom nem létező fogalom a sonynál :( Kurvára elment így a kedvem a dlc-től. Szopjak nulláról megint, semmi cuccom..áhhh.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.05. 13:28:20 -
#8203 Ha egyszer overwrite akkor kampec. -
SlickAdam #8202 dehat nem ugyanaz a mentes, ilyennek nem lenne szabad megtörtennie...
felhöbe nem lehet belenezni valahogy manualisan? -
#8201 O és M és G.........
És ez még1x úgy egyben....ez kurvagáz.
USB-re nem volt save?
Mert én annélkül nem fekszem le. -
#8200 :DDDDD -
#8199 Kurraélet. -
#8198 lol
Akkor te jobban jársz, mert könnyebb lesz dlc :D
60+ig mondjuk el kell vinned karit megint, mert az az ajánlott NGbe -
#8197 Baj van. Ugye van új gépem mától, ez jó. Elindítottam a BB-t, de csak a menüben jutott eszembe, hogy a mentést még nem töltöttem le. (From játék, már csinált is egy új mentést) Ezután valamilyen oknál fogva rest módba tettem a gépet. Az auto-upload viszont be volt kapcsolva. A többit gondolom sejtitek.
Hint:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felülírtam a felhőben az NG++++-os, ~lvl180-as karakteremhez tartozó mentést és nem volt még letöltve a gépre -
#8196 most nyomja ludwigot ng+7ben ököllel meg az egész dlct :)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.12.05. 02:48:13 -
#8195 nemtudom.ez engem is érdekelne:) amúgy a nője is BBzett valamelyik nap pár percet xd -
#8194 Ebből él? :) -
#8193 amúgy ez a lobos figura kb 4 napja szinte folyamatosan twitchel xd nem tudom hogy csinálja.a nap bármely részén felnézek megy a BB vagy néha más is:) pedig ott a nője is.hát nem értem xd -
#8192 dark nem semmi ahogy kezdte -
#8191 Visszaemlékszem jó párszor haltam még első mapon is meg clericen is amikor kezdtem játékot :)
Na darkról ne is beszéljünk. Még mindig emlékszem, ahogy mondjuk neki streamen hol kell ruhát venni, fejlődni stb.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.05. 01:14:30 -
#8190 Hát én DLC szopás után elmentem alap játékba ugye chunkokat szedni. Kb fél kézzel meg becsukott szemmel letoltam volna. 2 bosst is levertem az se volt semmi. -
SlickAdam #8189 durva, hogy mennyire beleepült ez a BB a DNS-embe.
emlekeztek meg mennyit szoptunk marciusban Blood-Starved Beast-nel? nekem is szamos nekifutas utan sikerult csak, s mivel a NG+ -okban csak a kotelezö föellensegeket öltem, ezert azota nem is talalkoztam a ribanccal.
most NG4+... mondom meglatogatom mar öreg barátnémat: elsöre, 0 eröfeszitessel pusztult el ugy, hogy leszaros stilusban csapkodtam össze-vissza.
ugy benyalnek meg egy DLC-t minimum... -
#8188 Ehh... -
#8187 [szalmakalap] :D -
SlickAdam #8186 [arcpálma] -
#8185 Meg kell dobni vele? -
#8184 Numbing mist -
#8183 Milyen item? :D
Olyan nincs ami megöli őket? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.04. 16:18:35 -
#8182 Élet töltés ellen van külön item. Tudom te azokat se használod :p -
#8181 Nem a fegyver LV4 hanem csak ő lv4. :)
Nem mindegy alapjátékban is ezt írtam én a fegyvert nem nyomtam, aki youtube-on lv4-ezett annak a fegyvere nem alap volt, ezért akadtam meg pl Amelia-nál....ha tölti az életét esélyem nincs lépést tartani. -
#8180 Jó ehhez no damage-ba kell menni, amihez elég közel vagyok, akkor meg ugye lehetsz LV1 is. :)
Hát az én bajom az hogy ehhez nekem a LV4-ben egy erős vajazó kell hogy legalább Amelia-t le tudjam nyomni. :D
Ja ez szép tőle, nekem a rekord az volt hogy az első alakját vittem így, de a másodiknál már be szoktam kapni ezt azt, bár ez attól is függ ha megakasztom akkor az gyorsabb kicsit. :)
Ja itt jól kerülgeti a srác.
Én is rájöttem 20+ óra után , de a másdik alakjánál elég kevés esélyem volt gyakorolni. :D -
#8179 Végén megmutatja milyen gemek vannak fegyverbe, de eszméletlen, hogy 7 percen keresztül így dodgeolgat. Az egy dolog, hogy az ember kitanulja mozgását bossnak, de ezt így végignyomni... -
SlickAdam #8178 ahhoz kepest jo nagyokat basz neki. nagyon durvis. -
#8177 dark van még hova fejlődnöd :)
-
Yodamest12 #8176 Jah ezen én is meglepődtem, hogy jár segítésért item. Én még csak a lower szinteknél próbáltam, de ott is kaptam a 2 twin shardot majdnem minden boss kill után. Így elég jól lehet farmolgatni, mondjuk kell is ennyi fegyverhez, ha az ember próbálgatni akarja őket. -
LBandi77 #8175 Nem tudom új infó valakinek nekem az volt.Tegnap segédkeztem a dungeonokba az áramos kutyánál ,minden sikeres coop után kaptam 2 chunkot a harmadik sikernél pedig blood rockot. -
#8174 Mert buzi rész..... -
Ulthane #8173 Megvan az egy lift.
Nem birom lenyomni. Ludwig plusz pllet plusz fire, az utolso negyedben mindig lenyomnak.
Mar vagy 40szer probaltam -
SlickAdam #8172 1 lift eleg. en is csak azutan jottem ra, hogy legyöztem. haha :D -
Ulthane #8171 Akkor nem tudom az utat :) -
#8170 Igen, elég egy liftet menni :D -
Ulthane #8169 A ket liftes utnal van rovidebb living gecihez? Mar azt unom, amig oda eljutok.