9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #2150
    Mondtam én.
  • TDC Geronimo
    Én megdemoztam pcre de nem tudom... durability rendszer okádék, hitboxok szintén. Combat nekem nagyon lassú BB után.
  • Moby
    Ez lett a küldetésem. Addig megyek neki, amíg el nem fekszik. Ha megtörénik, prorig égetem a lemezt.
  • Myselor
    amúgy Blood-Starved Beast nem havert :D
  • SlickAdam
  • Myselor
    hajrá.ez egy kicsit más lesz :D hehe
  • Moby
    Nekimentem ebrietasnak. 5% HP-ja maradt, és meghaltam a csícskageci fasznyálazó teves kamerakezeléstől.
    Tiszta szívből meggyűlöltem ezt a játékot.
  • AntiHero
    Ooooooh...kell nekem is :( De senki nem akarja digitálisan felesbe venni.

Amúgy 1 hónap és Witcher 3. Addig csak ki platinázom a BB-t. :)

Nyaamiiiiiiiiiiiiii

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.11. 12:54:47
  • TomStorm
    Életképes lesz későbbiekben ha csak Skill+Endurance+Bloodtinge teszek?
    Pisztolyt valahogy gyengének érzem a Skillre meg pakolok mint állat B-s fegyverem van Skillhez de kurvára nem változik semmi,kicsit gyorsabban csapkod de ennyi.

Parryt is szetetném gyorsítani balahogy azt mivel lehet?
  • SlickAdam
    csak nem birok magammal...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nyilvanvaloan meg se kozeliti a BB grafikajat, de nehany teren sokkal jobb. eleve a 60 kozeli frem (barmikor bealdoznek erte nehany %-ot BB-vol) + abberralt okadek filter hianya ---> éles!

• darkSectorxxx #2140
    De nem érzem hogy erős lennék, mert a boss ok és minden arányossan erősebb lett. Szóval csak annyi hogy szántam időt elsőre hogy segítségek nélkül jussak tovább sem item sem semmi első végigjátszásnál talán 1 boss-nál parryztem max.

Itt viszont már próbálom kihasználni amit eddig csak gyakoroltam, asszem volt vagy 80 óra az első végigjátszásom.
  • darkSectorxxx #2139
    Kb 2x legalább átnéztem minden kis sarkot az sok leölt ellenfél. Meg 5 dungeon bár az nem sokat segített. Végén a 2 boss adott 230000-et, 110 voltam most 119 asszem NG+ végett. Szóval 9 szint jött össze 0G+ ba.

És így is elbuktam 350k echot egyszer :D az 4 lvl. :D de leszarom vagyis legalább 114 lehetnék, ha meghaltam volna boss-oknál 119 se lennék hisze 2. Halálnál elvész az echovér ugye de én csak akkor haltam 2 x harvest-nél mikor bementem anti nélkül, utána a farkas meglepett hátba és durr 350k viszlát.
  • Moby
    Amúgy te hogy értél ide lvl110-en??? Az nekem plusz 1-2millió pont, vagy több (nemtudom a végén már hogy skáláz). Annyit nem dobtam el az egész játék alatt.
  • Moby
    Mondom másképp, és akkor az egy elérhető cél: egyszer meghalni nála azért, mert elfogy a vial. Nem 16-17-el a zsákomban...
  • SlickAdam
    rendben. nyomas a Defiled es az utolso Pthumerian dungeon! szolj ha kesz!
  • darkSectorxxx #2135
    Csontitól félek csak. Csahogy azóta leverzem olyat elsőre akit kezdőkénz 30.ra.
  • darkSectorxxx #2134
    Hunterek meg a tenyeremből esznek, igaz itt ott trükköztem de az os logika. ;)
  • darkSectorxxx #2133
    Eddig max a csonti aki nem azt teszi amit mondok neki meg a 3 őr esetleg a többi eddig be van gyakorolva de este folytatom majd meglátjuk, egyelőre ez az első 4 letérdelt könnyedén.
  • darkSectorxxx #2132
    Szerintem menj dungeon, bár nagyon unalüas legalább fejlődsz. 100 lábuakat kerüld el messziről.

Ahogy hazaértem folytTom kíváncsi leszek melyik az első bossz akinél majd elakadok.

Tegnap paráztam a temetőőrtől, de olyst kapott elsőre hogy én is csodálkoztam végig parry, majd átalakult és nem menwkültem hanem odamentem és kijátszva a támadásait agyonvertem, max fél perc volt.

Asszem 2x vagy 3x szor ért hozzám az első alakjával. Leves. :) Amelia párszor megütött de tudtam hogy én hibázta kapkodtam, de így is hanyatdőlt, és érdekes eddig minden boss-t és ellent vajazóval öltem meg, hiába mondták hogy váltsak fegyvert ;)

Majd hidd el sikerül az neked én is így voltam az elő menetben, aztán elmentem másmerre lenyugodni. Szerintem használd a vajazót és azt fejleszd a többivel szar ölni ha nem vajzóval mész nem csodálom hogy elev e nehezebb. Független a többi dologtól. Csak egy tanács. Este elmegyek azt max nézd meg kb mit csinálok és hogyan segítek , nehogy feadd, sokerül neked is.
  • SlickAdam
    persze-persze. totalis kontrollal. a boss beleszolasa nelkul. LOL
  • darkSectorxxx #2130
    Vagy melyik az a poison-os nagyfülü? :)

Amelia előtt 3 boss mert most ott vagyok hogy megyek Amelia után az erdőbe, tegnap nem tudom hánykor sikerült levernem a főboss-t de szerintem kb 2 órát megettem NG+ ban.

Leverzem mindenkit és felszedtem mindent Ameliaig, most meg jöhet balra tőle az erdő. :)
  • darkSectorxxx #2129
    Én mindet így nyomom ész nélkül elég nehéz lenne :)
  • SlickAdam
    "tudatosan, tervezetten, ügyességgel le tudom nyomni ebrietast"

oke akkor tegye fel a kezet, aki igy nyomta le!

...

...

...

senki? :D
  • Moby
    Lemegyek a dungeonokba, megpróbálok megtanulni mozogni. Abban van motiváció. Hátha ki tudok még hozni valamit a moslékká taknyolt játékomból.
    Ha tudatosan, tervezetten, ügyességgel le tudom nyomni ebrietast, akkor van értelme folytatni. A Gherman nem érdekel, őt le tudnám/tudom.
  • SlickAdam
    "van egy elég nagy előnyöm darkkal szemben: egy +10-es, weaponmastered axe van a kezemben, amivel ki lehet stunnolni. Ennyi. De ha valahol mozogni kell, ott kész vagyok."

nem csak egy megoldas letezik a gehrman problemara. en pl sose tudtam stunnolni. ujra: SOSE. egyik dungeon boss-hoz kotelezö volt, ott probalkoztam, 20. nekifutasra ketszer beadtam es annyi. aztan vissza az agyu. szoval stilus kerdese.

ja es nalam is +10-es fegyver volt a vegen.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.11. 10:56:38
  • Moby
    Naszóval jelen állapotomban biztos nem megyek neki az NG+ -nak. Így nem.
  • Moby
    >de mozgassal az se imposzibül

Na nálam ezzel van kurvanagy gáz. A mozgással. Ezért nem megy az ebrietas sem. Nullaszor sikerül elkapnom nála az i-framet pl, de az evade sem megy nekem, kurvára nem. Persze, meg tudnám csinálni a ghermant, csak nekem van egy elég nagy előnyöm darkkal szemben: egy +10-es, weaponmastered axe van a kezemben, amivel ki lehet stunnolni. Ennyi. De ha valahol mozogni kell, ott kész vagyok. A sprintről annyit, hogy ha jó lemlékszem onnantól, hogy beléptem Mergo's Loftba, 0, azaz nulla mobot öltem meg. Elfutottam mikulásig, onnan wet nursig és ennyi. Ennyit tdutam tenni. Egyszer belefutottam a hunterbe, amikor a bloodrockért mentem, levágott a gecibe(bár az meg lenne).
    Ja és otthagytam a 3 huntert is Yahar'gul chapelben ugyanilyen okokból.
  • SlickAdam
    a vege nehez. menj vissza szepen Nightmare Menszesz-be es kezdj el ugy jatszani, mintha akkor kezdened a jatekot! szerintem ez lehet a titok, azt gondolod, hogy a vegen vagy es konnyunek kell lennie. igen, biztos van akinek könnyEBB, de sose walk in the park, nekem se volt. elsö lampa es var közötti szakaszt gyakorlatilag sprinteltem, mint egy nyul. bent mar lehet taktikazva, lassan haladni. a Hunter lehet kihivas, de mozgassal az se imposzibül. rom elötti hunter sokkal gazabb volt.

a boss-hoz meg ideznek töled: "Na másodikra majdnem meg is lett, csak voltam olyan állat, hogy kettővel kevesebb viallal mentem neki."

masodikra? sziriuszli? szerinted Dark tegnap meddig tökölt ott? hat nem fel orat, az is biztos! elsö nehany nekifutas alatt - kis tulzassal - meg se tudott mozdulni... aztan kesöbb levagta a picsaba. ennyi.
  • Moby
    Borzalmas élmény lett az egész végjáték. Az volt a célja a játéknak a végére, hogy megmutassa mennyire vagyok szar, és sikerült neki. Mondhatni feltörölte velem a padlót. Nincs különösebb motivációm befejezni, mert nem akarom újra átélni ezt a részt. Így most olyan. mintha elfogadtam volna az ajánlatot. A végjáték minden pillanatát gyűlöltem. Nem okozott sikerélményt a wet nurse sem, meg a mikulás sem. Véletlenül összejöttek/könnyűek voltak, de még a varjakkal sem mertem leállni gecizni, elkerültem mindnekit, egy utolsó menekülő senkiházi lettem a játékban.
    A dungeonokat majd megnézem.
  • SlickAdam
    bullshit, mákkal nem lehet addig eljutni. nem engedem, hogy berinyalj a vegere! :)

kezdd el csinalni a fix dungeon-oket! lassan nehezednek. az elsö kettöben (vagy tovabb) verhetetlen lennel, de tanulhatsz belöle, es van egy egyedi hangulata az egesznek. mas, mint a fenti vilag.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.11. 09:57:33
  • Moby
    Mi az a harvest?
  • darkSectorxxx #2119
    Ja Abygél szívós.
  • Tatyla
    Ng+-ban ez az Emiretra elsőre elborult, Amygdala viszont csöcs
  • darkSectorxxx #2117
    Na így vagyok én is a DS-el meg ezzel mint amit a srác mondott magáról....
  • darkSectorxxx #2116
    Mai eredményem:

2 főboss (Normal, elég nehz volt....:D ) 4 Boss és 5 Hunter (NG+, 1 Boss-nál 2x meghaltam , többi elsőre. :) ) látta kárát a mai játékomnak.

Igazából vicces mert pont a kedvencemet basztam el 2x a Harvest-et, egyszer nem volt nálam antidote utána meg a kamera cseseztt ki velem, és egyszer leestem egy létránál véletlen. :D
    Illetev Grand-nál van az a 2 fakeresztes buzi akikbe belementem és rájöttem hogy frenzy-sek a kereszt vége...na az is megölt.

Amúgy minden elsőre ment.... :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.11. 02:19:17
  • darkSectorxxx #2115
    Az szép. :)
  • darkSectorxxx #2114
    :DDDDDDDDD
  • Moby
    Na másodikra majdnem meg is lett, csak voltam olyan állat, hogy kettővel kevesebb viallal mentem neki. De a helyzet az, hogy nincs túl sok mitvációm nekiállni farmolni, és újra nekimenni, ésatöbbi, mert az ebrietas kapcsán arra jöttem rá, hogy kevés szándékosság volt abban, hogy eljutottam a végéig, inkább csak a kibaszott nagy máksorozat, meg a beleölt végtelen trial&error-ra kidobott véletlen sikerek. Szóval én egyszerűen kevés vagyok már ehhez a játékhoz. Itt a végefelé már semmi sikerélményem nem volt, csak futottam mint a barom, mert az utolsó senkiházi is levágott, ha leáltam vele kötözködni.
    Pihentetem kicsit, hátha erőre kapok, most így a rossz élményekből, meg a saját balfaszságommal való szembesülésből kis időre elég volt.
  • Moby
    Nem fogadtam el, pedig el kellett volna. Olyan rohad kurva messze vagyok attól, hogy lenyomjam, hogy nagyon. Nem olyan kilátástalan mint az ebiretas, csak ez sok nekifutás, sok farmolás lesz. Kérdés, hogy lesz-e hozzá türelmem.
  • TDC Geronimo
    Én nem fogadtam el úgy toltam le elsőre, de megnéztem azt amikor elfogadod és szerintem az a legjobb befejezés. Viszont úgy elmarad a végső harc.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.11. 00:52:53