Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Na jelenlegi karakterem. Az új kézi fegyveremmel. (alapjáraton van nincs tuning) 😛
Skill ágon van hiba sajnos.. Van ahova nem kellet volna pontot raknom (hp-ra kellet volna azokat 😞 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja és insight-ból ne vegyétek meg a ruhákat..szart se érnek és még nem is néznek ki jól 😞 -12 insight pont. 😞

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.30. 02:02:52

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Dikk mit találtam 😮 Kézi fegyver:
Egy ágyú a kézre 200as sebzés alapból 😮
+ olyan mini boss jött elő a forbidden woodba hogy csak nézek . 😮
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.30. 00:48:12

TDC Geronimo
Találhatsz bossoknál vagy hulláknál itemeket, ami után vásárolhatsz hunters dreambe fegyvert. Érdemes bossok után elnézni, mert lehetnek új itemek, fegyvere és armor is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Akkor rossz kutat nézel. Nem a lenti, felette van szinte közvetlen

TDC Geronimo
Beute Erlegt...atyaég 😛

Hát igen, witch előtti részt én fülessel toltam tegnap este. Szar csak úgy kavargott bennem 😄

megvolt az uccso randezvous a kicsi AmeliA-val.😄 "tul erös" lettem a Blair-i kiterö miatt.

aztan kileptem a templombol es... mondom valami nem stimmel! bizony nem, leszallt az ej. el se merek indulni, rohadt para az egesz, pedig nem ez a horror, hanem a RE Revelations. LOL 😄

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.30. 00:13:31

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Amúgy még az érdekelne hogy vannak olyan fegyverek amik később megvehetőek? vagy ruhák?
És vannak olyan cuccok amiket kizárólag más fajtájú karakterrel érhetünk el?
Mert az elején ugye kellett választani 3-4 fegyverből.

US store meg basszameg....most osztogatnak extra dlc-t (első heti akció) (meg egy mini soundtrack albumot) pre-order után bazze.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Úristen...nálam most a farkasnál 3 ütés hiányzott....Grrr. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Nézegettem ezeket a fürdőző kis rohadékokat, de nem tudok tőlük insight-ért vásárolni, blood-ért persze bármit <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Szereztem valami summon tárgyat, valami csigaszerű akármi van rajta...az hol vagy mire kell használni?

Egyébként én is az erdőnél járnék...deeee, megakarom csinálni a first dungeon -t, csábít a cucc ami benne lehet...<#dumcsi>

Ja, és én azért szopok, egy pillanatra nem figyelek és jön csúszás...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.29. 23:49:52

AntiHero
öhhm..nem tudom xD vagy 5 boss-t öltem le eddig. belekavarodtam mert pl én a 3.-at kihagytam..elsőnek a 4. és 5.et öltem meg. Majd utána jöttem rá, hogy hol is van egyáltalán az a boss.

Amúgy az erdő legvégén. Ki tisztítottam ott mindent. így már csak a boss maradt.

Viszont így, hogy megöltem utólag a 3. boss-t. megnyíltak olyan helyek amik eddig nem..ja és bekerültem a börtönbe addig ugráltam le egy helyen. xD
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.29. 23:46:37

darkSectorxxx
Most nézem ezt ki lehet kapcsolni valahol:

Mikor meghalok, automatán fullra tölti az életek számát a nagy ládából az én táskámba...:S

darkSectorxxx
Én is erre gyanakodtam...te hol jársz benne? 😊

darkSectorxxx
Kösz akkor ez valami elit cucc lehet, a harangból egyet találtam de a jelentőségére nem jötte rá, lehet most kéne odamennem.

AntiHero
Az az, hogy hány hobbit van a közeledbe. <#eplus2>

Holnap délután meg megint neki kezdek végre a játéknak.

Kitisztítom a börtön meg szerintem chaliceba is elnézek lassan. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.29. 23:33:41

Moby
Na a mai etapot nagyon élveztem. Elkalandoztam old yharnamig, és ez a kalandozás nagyon kedvemre való <#finom>
Útközben találkoztam egy hegyomlással, aki fel-s-le sétafikált egy kisebb piszkavassala kezében, na öneki még nem mertem beköszönni, de majd visszalátogatok, mert furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy mit tudhat az öreg hajlotthátú 😄

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo

Moby
japók...<#banplz>

darkSectorxxx
Ja és mi ez a jobb felső sarokban egy a Szauron szeme? 😄

TDC Geronimo
R3at megnyomod stat képernyőn és írja róla infókat, de amikor rakod rá a pontot látod jobb oldalt, hogy milyen statot növel. vitality hp mellett ad defenset is, endurance is ad + stamina. str meg a skill növel sebzést/védelmet. Stres fegyvernél str számít jobban, skillesnél meg értelemszerűen a skill. Amit használsz most fegyvert az pl strből kapja több sebzést. Bloodtinge meg arcane stat szerintem hanyagolható, azt mindenki leszarja kb 😄 Bloodtinge növeli lőszer sebzést, arcane meg magic sebzést, tűz, villam stb

TDC Geronimo
hint+lore+valami artwork vagy valami. Nem is értem ezt a feliratot 😄

darkSectorxxx
Ezt honnan szedik? Titkos vagy a játék folyamán adja? Vagy lesz DLC? 😊

darkSectorxxx
azt nem tudom, egészen pontosan melyik ability-nek mi a gyakorlati hatása.
OKS:
Vitality - élet
Endurance - erőnlét

ezeket csak tippelem:

Strenght - gondolom a sebzés
Skill - gondolom a komból
Bloodtinge - ?
Arcane - ?

a többi felesleges? 😊

Moby
Nojsz! Köll!
Melyik teszkó? 😄

Moby
Azé old yharnam-ban be tud szakadni a frém <#ticking>

de ha mán peccselik, peccseljenek már be hinteket a töltőképernyőre, léccilécci

AntiHero
😮 jézus. na ez nekem is 😮 <#csodalk>

TDC Geronimo
ez az armor is mi már 😄

TDC Geronimo
is-is. Vannak exklusive bossok és itemek is, armor, fegyver stb.

hogy van ez a chalice dolog? exkluziv boss-ok vannak bennuk, vagy kintiek ujrahasznositva random layout-al?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
OMG hát ez az armor set need. meg kell tudnom honnan lehet megszerezni

szerk: ah chalice dungeon exclusive :o

"Can only be obtained after beating an enemy that wears it in a chalice dungeon"
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.29. 22:46:09

Moby
😞 na hát ezt én gyakorlati úton tudtam meg...<#zavart1>

TDC Geronimo
Ja igen ezt mondták hogy suspend után az bugos.

Moby
kút-fürdő...ugyanaz 😄

TDC Geronimo
Arról beszélek. ahol vásárolni tudsz, ott bal oldalt felmész és mielőtt bemennél az épületbe ott jobbra.

Moby
úgy van, de mintha az egész online rész beszarna ez az új rest mód miatt: a játék visszajön, de valahogy sose többet nem lesz online

Kandurex
Kút? Huntersbe? Azt hol? <#idiota> én csak ezeket a fürdőző genyákat látom<#fejvakaras>

TDC Geronimo
2* használtam csengőt, 2* jöttek 4-5 percen belül. Worldwidere állítsd keresést. Viszont gépet ne hagyd ott, mert ha csengetsz akkor jön a bell maiden, aki megcsengeti a sinister bellt és akkor jöhetnek az invaderek is 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.29. 22:35:20

Moby
Deeee...csak a kérdést rosszul tettem fel 😄 (út szempontjából mi az értelme, de már tudom: már működik a lift)

Moby
Ja igen: fater előtt csengettem (fostam). Nem gyött senki. Sose jön senki...<#idiota>

mert ad speci item-et. mint a verszomjas fenevad is. ezek opcionalis boss-ok, rengeteg van azt mondjak. ez ujitas souls-ok utan.
no de sziriuszli... van aki nem akarja leölni MINDET? <#vigyor1>

TDC Geronimo
Hát load time és performance fix lesz. Elvileg frame pacing "könnyű" fix és szerintem shu figyelmét is felhívták rá twitteren. Remélem én is, hogy javítva lesz.

TDC Geronimo
na megy ez :p

Ez amúgy észrevettem ilyen. van hogy lemegy elsőre, van hogy szopsz rengeteget. Lehet most nekimennél újra nem menne le.

en demon-t es elsö dark souls-t toltam le. dark souls 2 megvan pöcöre (is), bele is kezdtem egyszer, de nem kapott el. valszeg rossz pillanatomban probaltam.

ez a BB elsöre nagyon furi volt, haltam is folyamatosan mig el nem ertem az elsö röviditest. na azota el vagyok kapva.
9.5/10 a pacing problema miatt. remelem felpeccselik 10/10-re.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.29. 22:27:09

TDC Geronimo
Igen, fegyvernél megnyomod négyzetet akkor mutatja, de asszem anélkül is látod jobb oldalt.

<#eljen>

Kandurex
Óóó, thx!

Moby
Nem sikerélmény kell, hanem játékdiő. Kevés attól szarabb érzés van, mint a lelátóról figyelni az eseményeket. Érted, de nem csinálhatod. Tolnád, de nem teheted.

n000rbi
Reméljük ezúttal kitart a játék végéig 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Őszintén szólva az lepett meg, hogy az egész nemtartott kettő percig sem. Emlékeztem, hogy valamit mondtatok az átváltozással, hát nekem átváltozott, csapott volna egyet, kapott egy riposztot, megfeküdt, dobtam rá egy moltovot, és ennyi volt. Összesen nem töltött átváltozva 15 másodperce

/ebből adódan a "merre" kérdésem semmis, természetesen megtaláltam, hogy mostmár működik a lift is.

AntiHero
Én meg végre 3 nap utan holnap jatszhatok újra 😊) hülye munka 😞 😄