9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TomStorm
    Na jól van én újrakezdem.Ennek így semmi értelme,hogy skill+endurance-ra mentem:(
  • darkSectorxxx #2189
    Csak javulna meg a neted. :(
  • ppista
    Az fasza. Más ötletem nincs. Mondjuk én két boss-nál hivtam segitséget, és másodpercek alatt jött a társ, de mint látszik, a B-ben ez sem müködik mindenkinek egyformán.
  • AntiHero
    Gratula. :) nekem is "hamarosan" kész :)
  • balee4
    A platina kapujában:

• TDC Geronimo
    Biztos a neteddel van a gond, ahogy írtad, mert én sima NGben 3* csengettem 2 percen belül jöttek. Most NG+ban 3* csengettem kis csengőt és 10 sec alatt beadta a beckonert.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.11. 16:31:50
  • Moby
    Az összes insightomat ellőttem. Senki nem jön.
  • Moby
    Még ez se lenne kritikus probléma, ha lenne vmi mentőöv. Gyakorlatilag végigjátszottam a játékot, ha már cigányul viselkedik az az egy, megengedném magamnak azt a luxust, hogy segítséget kérjek, de nincs. Van egy idióta szabályrendszerű coop , ami kvázi nem működik. A kód meg addig tolja fullba a gyökért, amíg szépen lassa felőröl.
  • ppista
    Egyedül ebben a fázisában nagyon nehéz lesz leverned. Hivj segitséget, mert besokalsz.
  • SlickAdam
    ezt is megtanulja a boot camp-ben, mert szukek a terek odalent.
  • ppista
    Márpedig ezek az idióta, örjöngö fönökök bug-ok, és ez a From hibája. Én is igy jártam, mint már irtam egyszer, a Starved Beast-tel. Egyedül huszonötször szopatott meg, és csak hárman tudtuk leverni iszonyú küzdelemben, negyedjére. A srác, aki becsatlakozott, irta hogy sokszor segitett másnak lecsapni ezt a dögöt, de igy viselkedni még sosem látta.
  • darkSectorxxx #2179
    Moby írta hogy nem megy annyira neki a kitérés én ebben tudnék segíteni neki ha látnám a bosst és a hsrcstílusát, van 1-2 ütés néha amikor nem szabad menekülni hanem utána azonnal ütni hogy visszatöltsön az életed.
  • SlickAdam
    probaltal mas taktikat is, vagy ugyanazt a helyesnek velt modszert probalod ujra es ujra alkalmazni? lehet nala nem az elgurulos, hatulrol csapkodos taktika a nyerö, annak ellenere, hogy en is ugy csinaltam meg egy jo adag szerencsevel.
    pl Amidala hercegnö is hasonloan verzett el, de Chalice-ban - 2. talalkakor -. IGGGGENCSAK nem jott be az a modszer, meg kellett tanulnom hogyan mukodik a ribanc es messzirol, face to face inteztem el. lehet kozmik bics is ilyen.
    de hogy konnyu soha nem lesz, az tuti. ilyenek a souls jatekok. nem a one reborn meg micolash es egyeb rohejesen konnyu boss-okbol kell kiindulni.
    csak magamat tudom ismetelni: nyomas chalice! mas elmeny, kis nyugi elöször. kozben fejlödsz (te is es karakter is), aztan kesöbb visszamesz a kozmoszba es feldugod a huvelykujjad a seggebe.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.11. 16:02:47
  • darkSectorxxx #2177
    Az a baj hogy név alapján nem ismerem őket :)
  • darkSectorxxx #2176
    Le fogsz nyugodni és megcsinálod most ideges vagy velem 3/ baszott így ki a játék .
    Bármi is legyen ha nem para megnézném azt amely részek nem mennek most neked. Stream-ben ha szabad ilyet kérnem :)
  • Moby
    Nem, az valóban nem.
  • AntiHero
    Nem tudom miről beszélsz. Nem a from hibája, hogy nem megy a játék neked.
  • darkSectorxxx #2173
    Nemár. :(
  • Moby
    Mindenesre döbbenten állok azelőtt, hogy lehetett egy majdnem tökéletes játékot a végére ilyen módon szétkúrni, lenullázni, análisan megrakni majd lehugyozni. 50 órányi élvezetes gémpléjt bedarálni, ledózerolni, megszégyeníteni, eltörölni, megsemmisíteni. Köszi from!
  • Moby
    Párszor. Kb 50x. Lehet, hogy a 60 is megvolt. Beálltam a seggébe, ütöttem kettőt, felugrott a levegőbe, majd rám. Szerintem nincs olyan taktika, amit többször ki ne próbáltam volna rajta.
    Remélem, hogy az a mikropéniszű japán retek, amelyik kitalálta, hogy a csápok között se lehessen beférni, a meghal végbélrákban még az idén. Vagy az egész stúdió, nekem mindegy.
  • SlickAdam
    ja tudom, emlekszek. te elöbb utsz, utana kerdezel. elönyös tulajdonsag.:D
  • AntiHero
    azért mert anno én megöltem minden npc-t és sima játékban, nem kaptam meg a "kereket".
  • SlickAdam
    ö miert kellett a fegyver acsihoz? koronat ad csak.
  • AntiHero
    *Trophy-hoz :D
  • AntiHero
    Nah vééégre...Ng+ba meglett ismét a havas kastély boss. (kellett az összes fegyver acsihoz. De meg is lett. ) :)

Meg közben összeszedtem a maradék 2 sisakom, ami kimaradt. :)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.11. 14:33:56
  • TomStorm
    Ez nem válasz volt,sry
  • TomStorm
    Eileen the Crow merre van pontosan?
    Állítólag van nála valamifinom kis dual dagger:)
  • ppista
    Na, azzal a bestiával én is szoptam egy párszor, de sikerült úgy lenyomni, hogy beálltam, szó szerint, a seggébe, és követtem ebben a pozicióban, miközben villámos karddal csapkodtam.
  • Tatyla
    A skill határozza meg később a fegyver sebzést meg a fizikális védelmed
  • Kongy
    LOL. Tegnap átjött haverom, és nyomtunk AC Unity-t, és bakker MEG SE SEBEZTEK az ottani őrök a Bloodborne után... :DDDD
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.11. 13:41:37
  • Myselor
    előrelépés és alapból más a harcrendszer egy kicsit ,de nagyon élvezetes mindkettő.ezzel tolom most én is.mivel nekem nincs ps4em :D pc-n játszom a DSII-vel
  • TomStorm
    Na mind1 HP biztos,hogy kell ahogy írzad most arra állok rá durván
  • TomStorm
    Szerintem az a dexterityügyesség ezért akartam endurance/staminával párosítani de HP is nagyon kell és strenght is ugyanaz a statisztikát húzza mint a Skill-.-
    Ezért nem értem.Aztán lehet a későbbiekben más lesz ha növelem vagy jól rácseszek:D
  • TomStorm
    Mire ne pazaroljam?
  • Moby
    Az ott egy másik játék volt. Ez itt számomra meghalt.
    Ebrietassal együtt.
  • darkSectorxxx #2155
    Élet kő.
    Endurance nekem a legfontosabb mert én kitérek-ütök. A stamine pedig ehhez kell. Főleg hogy így annyit tudok ütni hogy egy mezeinek az élete el is fogy 1 sorozatra. Nagyon fontos. Többi 4-et nem értem minek, max a str. De skillnek nem tudom mi a játékban az előnye. Arcane meg csak speckóhoz kell azt nem használom. :)
  • darkSectorxxx #2154
    Ja bocs. Komolyan tegnap mit kapott a temetőben a benga lófax nem? Mondtam hogy fel kellett volna venni :)
  • darkSectorxxx #2153
    Hát azért ne pazarold el.
  • SlickAdam
    tudom. probaltam mar korabban.
    at kell allni, de igy latszik igazan mekkora elörelepes a BB.
  • darkSectorxxx #2151
    Ez a beszéd. Irónikus az elején te segítettél többekközt hogy továbbjussak. :)