9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Myselor
    xd nembaj.volt más dolgom is :p te bölény hehe
  • darkSectorxxx #2669
    Mivel megvan a kutyimutyi ha még kell segítség akkor szólj. :)
  • darkSectorxxx #2668
    semmit már fekszem lassan alszom majd holnap
    nem tudod miről maradtál le...:D
  • Myselor
    jaj te.am miaz hogy nem megy a stream?mit nézzek?indítsad el xd
  • darkSectorxxx #2666
    Jah én nem tudom megjegyezni a nevüket mert szembefutnak azonnal döglenek, először ütök aztán kérdezek. :D

Egy dolgot tudok, hogy a Frezy ellen szalmakalap. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.15. 01:13:09
  • Myselor
    ahogy moby mondta darki fiú csak megy előre mint egy bölény és öl midnenkit sorra nem kérdez nem olvas szalad fut öl lootol xddd
  • SlickAdam
    na ne... :D
  • Myselor
    az a final boss.nem a true hanem az előtte :D
  • darkSectorxxx #2662
    Ti említettétek a Blade of Mercy-t nem?
    Ez nekem simán megvehető a boltban a kaszával együtt. :D
  • darkSectorxxx #2661
    Melyik ez a Gehrman?
  • darkSectorxxx #2660
  • TDC Geronimo
    chalice dungeonból is megszerezhető. Meg nem mondom, hogy hol, de meg lehet onnan is.
  • Bartn73
    Srácok Ha az első végjátékot elcsesztem, a kaszát máshonnan is be lehet majd szerezni menet közbe?Vagy csak ha leverem Gehrmant?
  • Moby
    Amelia nagyobb csata volt, mint a BSB, de azlrt lement ő is elsőre, ahogy eddig mindenki NG+-ban.
    Lassan 80 óra körül járok, de még mindig a számat tátom minden pillanatban azon, amit ez a jéték prezentál:

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.15. 00:08:35
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #2654
    Még egy pici MKX strem ha valakit érdekel.......
  • darkSectorxxx #2653
    Ja és szalmakalap nélkül. :D és egy fogam kihúzhatjátok közben. :D
  • SlickAdam
    csukot szemmel, kez es kontroller nelkul, mind fuck-al, ... :D
  • darkSectorxxx #2651
    3 óra de a kutyus már pitizik.
    Bárhol , bármikor ezekután, majdnem no damage-al is akár simán.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.14. 23:26:12
  • darkSectorxxx #2650
    :D
  • SlickAdam
    dehogy szenvedtel tobbet... :)
  • darkSectorxxx #2648
    1 ütés hiányzot. :)
  • darkSectorxxx #2647
    Mondtam hogy lofasz főellenség az elsőnél többet szenvedtem...:D
  • Myselor
    amúgy én most végeztem a dark souls 2 scholar of the firs sin-nel 2 boss kivételével mindegyik elsőre lement,nem volt nagy kaland így sokadjára már végigvinni a 0ról kicsit azért nehezebb lett az újítások miatt de sok helyen könyebb is,,már a felére op voltam a végére meg hát esélyük ne mvolt egy bossnak se,pajzs nélkül öltem mindenkit bloodborne-ból merítve az ötletet,200 level-el végeztem így már nincs esélyes senkinek.érdemes lenne nektek is kipróbálni,én még ennyi játék idő után is nagyon élveztem és élvezem sokaknak meg új lenne az élmény :) durván 22 óra volt
  • Myselor
    nagyon bírom a tagot :D szegény jól a vesztébe rohan mondjuk ^^
  • AntiHero
    "minyna meglesz a kutyimutyi"

• TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #2642
    szoljatok ha szar a stream
    most jo elvileg
    minyna meglesz a kutyimutyi
  • darkSectorxxx #2641
    :P
  • SlickAdam
    gúdgáj phil
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.14. 20:16:43
  • TDC Geronimo

riszpekt
  • Moby
    Ok. Egy olcsó, csumpit rendeltem, ha beválik, veszek egy faszát. Meg portbővítőként is működnek.

/ja meg tudom, hogy egy baromállat vagyok, de vettem ma egy order CE-t is :DD Mostmár annyira lent van az ára, hogy ennyiért már elfér a polcon, ésmivel mostmár tényleg hosszútávra tervezek, minden exnek ott a helye a polcon, ahogy a ps3-nál is volt. Nyugodtan várhattam volna még, biztos 1-2 ezret még esik az ára, de megláttma, megteszett, 9K-ért vállalhatónak ítéltem meg, élő kódokkal, patika állapotban.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.14. 19:17:38
  • TDC Geronimo
    Abhorrent Beastet haverral vertük le coopban, mert igaz nem mentem neki "csak" 6-7 alkalommal, de semmilyen fogást nem találtam rajta. Egyik legnehezebb boss a játékban lol
  • SlickAdam
    majd meselj!
  • Moby
    Valaki elárulhatná hány gépet kell még vegyek, mire sikerül kifognom egy olyan "csendes"(tm) és "nem melegedő"(tm) gépet, amiről a fanbojok áradoznak és álmodoznak netszerte :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.14. 18:54:53
  • TDC Geronimo
    Én fogom ezt tolni szerintem még hónapok múlva is főleg, ha DLC is jön hozzá. SOkat ülnek patchen, de remélem látványosan javul majd. Töltési idő 10-15 seccel csökkenne, javítanák frame pacinget meg coop fos fpst, boss ait meg kezdenének valamit a coop/matchmakingel akkor én lennék a legboldogabb :y
  • Moby
    Jaj jut is eszembe, nem meséltem.
    A hálóban is a szekrény tetején kell tárolnom a ps4-et, mert a fiam teletömi játékkal a nyílásait ha nem vagyok itthon :D Szóval csodás ez a tlour skin, örökké hálás leszek n000rbinak érte, de momentán kevéssé élvezem :)
    Namost vmék nap nyomtam a BB-t, visított is a gép ahogy kell, a feleségem benyúlt a szekrénybe, és közölte, hogy a ruhászekrényben forróak a ruhák (megnéztem, tényleg az volt!).
    Naszóval vettem alá ilyen notebook hűtőt, hátha az segít valamit, mer érzékelhetően pokoli forró a gép alja. Holnap megjön, kíváncsi vagyok segít-e valamit ezen a nyüvesen.

/oké ez inkább ps4 téma, de én nem fogok ide-oda posztolgatni :DD
  • darkSectorxxx #2632
  • Moby
    "...Defiance"

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.14. 18:43:39