9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2670 xd nembaj.volt más dolgom is :p te bölény hehe
-
#2669 Mivel megvan a kutyimutyi ha még kell segítség akkor szólj. :) -
#2668 semmit már fekszem lassan alszom majd holnap
nem tudod miről maradtál le...:D -
#2667 jaj te.am miaz hogy nem megy a stream?mit nézzek?indítsad el xd -
#2666 Jah én nem tudom megjegyezni a nevüket mert szembefutnak azonnal döglenek, először ütök aztán kérdezek. :D
Egy dolgot tudok, hogy a Frezy ellen szalmakalap. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.15. 01:13:09 -
#2665 ahogy moby mondta darki fiú csak megy előre mint egy bölény és öl midnenkit sorra nem kérdez nem olvas szalad fut öl lootol xddd -
SlickAdam #2664 na ne... :D -
#2663 az a final boss.nem a true hanem az előtte :D -
#2662 Ti említettétek a Blade of Mercy-t nem?
Ez nekem simán megvehető a boltban a kaszával együtt. :D -
#2661 Melyik ez a Gehrman? -
#2660 -
#2659 chalice dungeonból is megszerezhető. Meg nem mondom, hogy hol, de meg lehet onnan is. -
#2658 Srácok Ha az első végjátékot elcsesztem, a kaszát máshonnan is be lehet majd szerezni menet közbe?Vagy csak ha leverem Gehrmant? -
#2657 Amelia nagyobb csata volt, mint a BSB, de azlrt lement ő is elsőre, ahogy eddig mindenki NG+-ban.
Lassan 80 óra körül járok, de még mindig a számat tátom minden pillanatban azon, amit ez a jéték prezentál:
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.15. 00:08:35 -
SlickAdam #2656 -
#2655 -
#2654 Még egy pici MKX strem ha valakit érdekel....... -
#2653 Ja és szalmakalap nélkül. :D és egy fogam kihúzhatjátok közben. :D -
SlickAdam #2652 csukot szemmel, kez es kontroller nelkul, mind fuck-al, ... :D -
#2651 3 óra de a kutyus már pitizik.
Bárhol , bármikor ezekután, majdnem no damage-al is akár simán.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.14. 23:26:12 -
#2650 :D -
SlickAdam #2649 dehogy szenvedtel tobbet... :) -
#2648 1 ütés hiányzot. :) -
#2647 Mondtam hogy lofasz főellenség az elsőnél többet szenvedtem...:D -
#2646 amúgy én most végeztem a dark souls 2 scholar of the firs sin-nel 2 boss kivételével mindegyik elsőre lement,nem volt nagy kaland így sokadjára már végigvinni a 0ról kicsit azért nehezebb lett az újítások miatt de sok helyen könyebb is,,már a felére op voltam a végére meg hát esélyük ne mvolt egy bossnak se,pajzs nélkül öltem mindenkit bloodborne-ból merítve az ötletet,200 level-el végeztem így már nincs esélyes senkinek.érdemes lenne nektek is kipróbálni,én még ennyi játék idő után is nagyon élveztem és élvezem sokaknak meg új lenne az élmény :) durván 22 óra volt -
#2645 nagyon bírom a tagot :D szegény jól a vesztébe rohan mondjuk ^^ -
#2644 "minyna meglesz a kutyimutyi"
-
#2643 -
#2642 szoljatok ha szar a stream
most jo elvileg
minyna meglesz a kutyimutyi
:D
-
#2641 :P -
SlickAdam #2640 gúdgáj phil
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.14. 20:16:43 -
riszpekt -
#2638 Ok. Egy olcsó, csumpit rendeltem, ha beválik, veszek egy faszát. Meg portbővítőként is működnek.
/ja meg tudom, hogy egy baromállat vagyok, de vettem ma egy order CE-t is :DD Mostmár annyira lent van az ára, hogy ennyiért már elfér a polcon, ésmivel mostmár tényleg hosszútávra tervezek, minden exnek ott a helye a polcon, ahogy a ps3-nál is volt. Nyugodtan várhattam volna még, biztos 1-2 ezret még esik az ára, de megláttma, megteszett, 9K-ért vállalhatónak ítéltem meg, élő kódokkal, patika állapotban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.14. 19:17:38 -
#2637 Abhorrent Beastet haverral vertük le coopban, mert igaz nem mentem neki "csak" 6-7 alkalommal, de semmilyen fogást nem találtam rajta. Egyik legnehezebb boss a játékban lol -
SlickAdam #2636 majd meselj! -
#2635 Valaki elárulhatná hány gépet kell még vegyek, mire sikerül kifognom egy olyan "csendes"(tm) és "nem melegedő"(tm) gépet, amiről a fanbojok áradoznak és álmodoznak netszerte :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.14. 18:54:53 -
#2634 Én fogom ezt tolni szerintem még hónapok múlva is főleg, ha DLC is jön hozzá. SOkat ülnek patchen, de remélem látványosan javul majd. Töltési idő 10-15 seccel csökkenne, javítanák frame pacinget meg coop fos fpst, boss ait meg kezdenének valamit a coop/matchmakingel akkor én lennék a legboldogabb :y
-
#2633 Jaj jut is eszembe, nem meséltem.
A hálóban is a szekrény tetején kell tárolnom a ps4-et, mert a fiam teletömi játékkal a nyílásait ha nem vagyok itthon :D Szóval csodás ez a tlour skin, örökké hálás leszek n000rbinak érte, de momentán kevéssé élvezem :)
Namost vmék nap nyomtam a BB-t, visított is a gép ahogy kell, a feleségem benyúlt a szekrénybe, és közölte, hogy a ruhászekrényben forróak a ruhák (megnéztem, tényleg az volt!).
Naszóval vettem alá ilyen notebook hűtőt, hátha az segít valamit, mer érzékelhetően pokoli forró a gép alja. Holnap megjön, kíváncsi vagyok segít-e valamit ezen a nyüvesen.
/oké ez inkább ps4 téma, de én nem fogok ide-oda posztolgatni :DD -
#2632 :D -
#2631 "...Defiance"
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.14. 18:43:39