9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2750 Ez a descendant egy elég nagy ribi
:D -
#2749 Hol jársz? NG+? -
#2748 Slick megy a stream most. -
#2747 Ebri? hol sima játék vagy dunge féléletes?
Javítva:
Ja Ebri....bocs
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.15. 21:08:14 -
#2746 Ebri bébi elsőre. Nekem úgy tűnik Logaritmust lőtte be szopatóra a "boss agressivity-randomizer" :D -
#2745 Ja akkor jó azt hittem nem megy még. :)
-
#2744 Levertem, minek taktika? Ütni köll ha tudod azt kész -
#2743 Ez ellen tudok majd taktikát ha kell. -
#2742 Legagresszívabb boss. Ott dögöljön meg remélem harmadjára már nem futok vele össze sehol...
-
#2741 na nekem nem volt még sose a klinikán ez a csaj és most új karakterrel sem -
#2740 Abygél 4-re lement ebből 2x ittam miközben elbasztam, 1x meg slick-re kellett várnom. :) -
#2739 mivel fejleszteni kell az adp-t így az agility-d nől.olyankor már át tudsz gurulni az ütéseken is ha jól időzítesz ^^ -
#2738 mivel fejleszteni kell az adp-t így az agility-d nől.olyankor már át tudsz gurulni az ütéseken is ha jól időzítesz ^^ -
#2737 old iron king az egyik legkönyebb boss xd ott lesz a smelted demon is, :D szerintem az a leg gecibb.persze mondjuk pajzsal mind könnyű .én nem használok :) a dlcben pedig sok kemény boss van majd meglátod ^^ ott szophatsz eleget -
SlickAdam #2736 aaa, az ritka. ilyesmire nincs panaszom. -
SlickAdam #2735 bazz a 6. vmi "old one" volt, de azt is csak a tuz mellett tudtam meg utolag, mikor megdicsert a neni.:D
johet barmilyen demon! egyedül varazslattal szopathatnak be, kicsi a magic vedelmem. -
#2734 láttam 2 videót is a "fasza" hitboxról. pursuernél is rég eldodgeolt, de a kardra még rászúrta meg egy másik mob is elkapta mikor már rég nem is volt ott :( -
#2733 smelter demon-ra kíváncsi leszek elsőre megy e :D -
SlickAdam #2732 vannak hangulatos reszek.
de BB utan eddig a 6-bol 2 boss volt, aki nem fekudt elsöre. es azokra is van magyarazatom. többet halok veletlenul, arokba csuszva, mint ellenfeltöl.:D -
#2731 Nézegettem DS2ről videókat későbbi helyekről. Egy fokkal jobban néz ki, mint az eleje, ellenfelek is. Lehet majd akciósan beszerzem. -
#2730 "simán". Van amikor 10 sec, volt amikor 4-5 percet várni kellett mire bejött haver. Chaliceben marha körülményes, hihetetlen láma módon van megoldva. -
#2729 1:30től :DDD
-
#2728 Megjött Slick a kutyasétából.
Jöhet Abygel. :D -
#2727 Neked hogy a rákba megy a coop
tanits mester nem értem...:D
én szivesen segítek majd
:D
csak elsőnek aby. :)
-
#2726 Okádmány abhorrent beast volt lower loranba is lol. Egyedül csak leszenvedtem, másik helyen haverral öltük meg. Továbbra is egy okádék :D Meleebe alig lehet hozzáérni. -
#2725 20.napon ma folytatódik a rémálom...:D -
SlickAdam #2724 protect da clothes!
thx -
#2723 Egy fillért ne költs rá. Nem segít szart sem. Maximum a bútornak... -
#2722 gAmelia? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.15. 17:21:57 -
#2721 kvanagy -
#2720 LOÁLSADSADHGHFJGHASDGJFSAGDHJGaSD -
#2719 -
#2718 Mondtam nektek hogy sporolós vagyok a játékokban ezért sok itemről nem tudom mifán terem. -
#2717 Igen sok új vár még rám. Első a dungeon. ;) -
#2716 Videóban láttam mikor a tomb of odeonból felmásznánk a létrán a chatedral ward lámpához ott szüli meg az Arianna vagy ki a szörny csemetét -
#2715 Nameg a bossok nevei! Atyaég!
Sose fog vele végezni! -
SlickAdam #2714 egy NPC nev helyes elolvasasa es megjegyzese / vegigjatszas? :D
huhu, es meg ott vannak az item-ek is! -
#2713 Igen 3. Végigjátszás, nem sietem el minden körre tartogatok új információkat :) -
#2712 Amik 2 meg 3 alkalommal mentem már magához tért a 3.14tsa. :D -
#2711 J angolul, de én lefordítottam magyarra ;)
Én labornak hívom mert egyszerűbb leírni és kimondani. :D