9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2910 Van egy hiba a játékban ott szedek össze pízt vialra amikor próbálgatom a bossfightokat dungeonba.
Régen sima játékban elég volt csapkodni fasza de 100 óra után unalmas 20 per alatt elmegy 100 élet meg sok töltény meguntam a dolgot türelmetlen voltam sima játékban ez nem kell mert szájbkenek mindenkit de itt kb 40 boss-t próbálgatni nekem sok. Mármin töltögetni vissza magam. -
#2909 Mondjuk a coop is legalább ilyen csalás, csak hivatalos :) -
#2908 Ha akarja leírja, duplaspoilerben. Én nem akarom tudni. -
#2907 Ne vergödj, hülyeséget beszélsz. Vmi glitchet használ ki. Sosem néztem, mert tudni se akarom, de vagy 3 perc baszkurálás mire aktiválja. -
#2906 akkor majd elmondja mit csinál.én ezekről tudtam eddig. -
#2905 Így már tiszta.
Csalóg*ci! -
SlickAdam #2904 na most van a jatekba epitett "csalas", amikor pl az elöado teremben farmolsz. ez vegulis nem csalas, mert nem glitch. ezt en is hasznaltam gyurasra, gyors es effektiv.
ö valami mast csinal (nem neztem oda, mert nem akartam tudni mit pontosan). vmi olyasmit irt, hogy aktival vmi glitch-t, aztan nehany masodpercenkent kap 10-15K-t, söt annal tobbet, minel tovabb szalad. majd leirja. nem tudok olyan helyrol, ahol ilyesmit hivatalosan el lehetne erni.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.17. 11:45:43 -
#2903 Nem farmolásról beszélünk. -
#2902 az csalás nekik hogy van egy útvonal ahol végigmegy pár farkason meg mittudomén min és felszedi belőlök a lootot.ez csalás .omg -
#2901 Én még mindig nem értem, hogy milyen vial csalásról beszéltek. -
#2900 de milyen játékhiba úristen xd a final fantasyban is farmolni a mobokat itemért csalás?vagy bárhol?:D úristen emberek miket beszéltek ti.az item duplikáció az hiba kihasználása és csalás de ez nem -
#2899 miért lenne csalás ha valaki farmol?ez az összes részben adott,szerinted miért jelennek meg újra az ellenfelek?nemcsak hogy szopassanak. -
SlickAdam #2898 csira. -
#2897 Jogos, elfogadom, ennyi most mindenki hallotta, a vialokat mivel dungeonba gyorsan fogy ezzel töltöm vissza.
Na most mindenki tudomásul vette. Vállalom.:) -
#2896 Nincs nagy baj, mert egy játékhiba kihasználása, csak kérdezze meg miért vagyok még 20-30 ora dungeonozással 2-3 szinttel több mint előtte? Felnyomhattam volna az életet 99-el és pikk pakk könnyebb lett volna a féléletes dungeon is. A bossokat szeretem magam ölni csakezt az itemgyűjtést untam meg, első körben nem is használtam meg NG+ ban hanem a dungeon óta. Trükközés, de a bossokat önerőböl nyírtam ki. Nekem ez számít már csak, nem mintha a coop baj lenne hiszen a játék része , nem szégyen. -
#2895 Azzal, hogy a rendes úton szerzett pontjaid másra váltod, mert vialt szerzel csalással, ott már olyan nincs, hogy csak erre, meg csak arra. -
#2894 Csak az hogy persze csalás értem én, de vial-t elég volt nekem az első 100 órában gyüjtögetni. Én már tulvagyok azon hogy nekem ez örömöt okozzon ellfeleket ölni órákig csak hogy dungeonba harcoljak a bossokkal. Nekem ez uncsi. Meg ti sem vártátok volna meg tegnap ha elfogy a vial, hogy fél órát csapkodok. Nekem ez a rész kimúlt az első tüzetes végigjátszásban. -
#2893 Az, hogy hamarabb szerez vialt úgy, hogy csak egy szakaszon megy mindig az miert lenne csalás? -
#2892 Egy dolog biztos abi megölhet kis szinten én is úgy mentem oda ne ezt nézd ng++ ban. :D -
SlickAdam #2891 mivan? -
#2890 Akkor 108 , vonjál le kettöt.
Kezdjem el elről a játékot. :) -
#2889 Akkor csalok , ez van :/
Dungeonra nem pazarlom az idmet. :# -
#2888 Rendben ahogy jónak látod. :) -
#2887 Nyugi, szakértő úr megmondja LOL
Ő nem azért volt 110-en, mert farmolt, csak ő olyan geciügyes volt, hogy nem halt meg(!).
Utoljára amit láttam tőle streamen az a gherman elleni küzdés volt, amikor lecture buildingbe rohangált vialt farmolni(gondolom mlg nem ismerte a csalást). De amikor 108-ról 110-re tolta fel magát, akkor nem vialt rakott 100-at a storage, hanem úgy gondolta, még az a 2 pont pont jó lesz az endurancre, de aztán jön észtosztani az sg-re, hogy a szint nem számít LOL
Egy darabig jópofa volt, amit csinált, mostanra kezd átmenni kabaréba. -
#2886 Na milyen logót gányoltam? :D -
SlickAdam #2885 vial farmod csalas, megmondtam tegnap. olyan nincs, hogy "nem para, CSAK vial-okra hasznalom". azok is echo-ba kerulnek. pont. idot es energiat sporolsz a csalassal, pedig a vial szerzes is resze a jateknak. -
#2884 Jabazmeg ezek a kamu fellengzős szövegek dark...hagyjukmárezt. -
#2883 Minden zeg zugot átnéztem elsőre igen létezhet, ha sokat meghal valaki elmegy sok echo....
Nem álltam le sehol. Ezt mind a feltérképezés alatt jött össze, most azóta 1.5 végigjátszás mégy 40 szint és mennyi echot buktam több mint 2millát már. De végig ment a stream pont az ilyen dolgok végett. Láttál leállni farmolni a vialok kivételével? ;) -
#2882 Hát nem állítottam hogy nem eszik. Ezért írrtam kevesebb ütés. ;)
Akkor ne fogadjak? :) -
#2881 Mondam én ilyet? :) -
#2880 >Én lv szintet nem álltam le farmolni mégis meglett mindenki a normál játékban. Ki előbb ki utóbb.
LOLÉSDSDHJASDJGSD
110-en fejezted be a normál játékot. Én 80-on LOL. Itt vagyok az NG+ végén, és most vagyok 113-as.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.17. 09:36:47 -
#2879 >Sokkal fontosabb, a kitérés használata, még a stamina sem gáz
Az megvan, hogy az evade staminát eszik? :)
>Lefogadom hogy napokon bellül nekimész
Úriember biztosra nem fogad. Be van szorulva a liftem... :DDD
-
SlickAdam #2878 kitereshez nem kell stamina?
Des-el hol talalkoztal meg? -
#2877 De a lényeg hogy ebihalat már megtudnád csinálni. Közelről van amikor csinál lézert, de csak ha nem kap ütést, meg néha egyszer kétszer elé kell menni hogy , nézd baromarcú ittvagyok.
Lefogadom hogy napokon bellül nekimész és szájbakened csakazértis, még ha utána a játékot szétvered egy fejszével. :) -
#2876 Na ok rendben, de a normál fejlődés elég úgy gondoltam, persze tudd hova összpontosítsd a lv pontokat, csak arra értettem hogy farmolni nem kell, adott helyen adott időben érsz oda elég lesz a szinted, most a dungeon más tészta. Én lv szintet nem álltam le farmolni mégis meglett mindenki a normál játékban. Ki előbb ki utóbb.
Az más kérdés hogy könnyebb, de nem szükséges.
Sokkal fontosabb, a kitérés használata, még a stamina sem gáz max nem annyit versz rá egyidőben hanem 2x annyi idő alatt.
Féléletes dungeont is sokkal kisebb szinten meg lehet csinálni így hogy láttam milyen ellenfelek vannak.
Csak ez a Des kicsit szivatós, igazából ennek a pálya az oka nagyrészt, mert ahol kör alakú teremben találkoztam vele max 3.ra sikerült itt 50-ből 51x elakadok valamibe és beszorít. -
#2875 Má hogy az istenbe ne lenne fontos???
Stamina nélkül nem tudsz mozogni meg fegyverthasználni. Strength/skill/bloodtinge nélkül meg nem sebez a fegyver (ehhez tudni kell hogyan skálázza a fegyvert). -
TomStorm #2874 Köszi! -
#2873 Mik micsodák 10 lv után?
Hát mondom én azt látom hogy a szintlépés nem igazán fontos ellenfelekhez, max a legalább 1400-1500 élet a felezős dungeonhoz.
Én lv-t jobbára coop miatt írtam, amióta megálltan dungeonozni léptem szerintem maz 3 szintet. De itt nem is izgat. Majd utána a rendes játékba.
Varázslást nem vágom. -
#2872 Ja nem is kell csak annyit mondtam hogy meg lehetne oldani, énis csak itemeket veszek mert azt időpocsékolásnak tartom a milliomodik végigjátszásnál.
De mint mutattam tegnap láthattad, hogy mi a megoldás ezekután simán te is legyúrnád. Az más kérdés hogy dungeonba egyelőre csak eddig a pontig tudok tanáccsal szolgálni, amit te is kiráznál a kisujjadból.
Innen picit nehezebb. -
#2871 A 150-es szintet sem értem, kurvára nem. Kb még 10lvl, és hardcapesek a baseattribok. Minek ölnék bele akár 1 echoval is többet???
Varázsolni? Minek, mit? Egyik szarabb, mint a másik.