9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #2950
    Amugy az a baj hogy homloklebenyen kéne basznom azt aki ezért felelős. :D
  • darkSectorxxx #2949
    Hát én már nem tudom de inkább biztosra menni, kiváncsiságbl kár hogy nincs ingame chat.

Ja tegnap láttam egy srácon arany színű sapkát! Az melyik sett része
  • Moby
    Nem ez volt a baj.
  • darkSectorxxx #2947
    Hallom tőzsdegondok vannak remélem visszaáll a dollár. :)
  • darkSectorxxx #2946
    Már 2 ps4 topik van a kedvenceim közt és 3 Bloodborne.... degáz.

Ja amúgy nemtudom ki ismerte SQJ-t.
    De hallottam a szomorú hírt, én bírtam őt.
    Sanálom hogy így alakult.
  • darkSectorxxx #2945
    Gondolom negatív irányba nem lehet vinni a szintemet, mert innentől úgy vélem elég nekem mostmár csak funolok. Nem tudom hányszor viszem még végig de 200-as szintig tuti elkardozok...kíváncsi leszek meddig fejlődnek velem a szörnyek.
  • darkSectorxxx #2944
    Köszönöm , lehet ez volt a probléma.

Mobyval és Antival is azt hittuk 20-25 lehet max, ezekszerint nem.
  • darkSectorxxx #2943
    Ja akkor én azért voltam könnyen mert kidobáltam állandóan a cuccokat a ládába? :)
  • TDC Geronimo
    10 +- 10%

Itt a kalkulátor

Beírod szinted és kiadja kikkel tudsz játszani
  • darkSectorxxx #2941
    Ja az kész röhely.
    Slick azt mondta ott kéne osztódnia meg lemásolnia magát.
  • darkSectorxxx #2940
    Hát a 10 level eltérés lehet gond mert mindenkivel legalább 13 volt, az oké hogy egy helyen csengettünk, na ha hazaérek meglesem a nat-ot.

Jó lenne ha működne.
    Érte mire a szinthatár csak így szar hogy nincsen saját slot mentére...

Most mi a megoldás, max megvárok valakit míg 140-160 köté jön.

Lehet elkezdek egy új mentést inkább és úgy segítek valakinek.
    Elég szar hogy mindig ment a játék magától.
  • Moby
    Hihetetlen, hogy ezt a wet nurset is csak kapargatom ng+ban. Köv körben mi lesz? Meg sem sebzem?
    Kell valami papír erre a fosra...
  • AntiHero
    Neztem a videot es tényleg igaz. :o dikk

Mindig nálam volt az ágyu . XD
  • n000rbi
    Ez a komment mekkora (persze ha ismeri az ember az eredeti dalszöveget a meséből)

"NOOOO OOONNNNEEE DIES LIKE GASTON NO ONE CRIES LIKE GASTON NO ONE RAGE QUITS AND THROWS CONTROLLERS LIKE GASTON"
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.17. 14:08:31
  • TDC Geronimo
    10+ - 10% szint megvan akkor megy. Legalábbis nekünk. Toltuk chalicet, kurva körülményes, mert meg kell osztani dungeon glyphet, ugyanabba kell mindkettőnknek bemenni és ott csengetni. Volt, hogy 10 sec alatt összedobott, volt hogy kellett várni 4-5 percet. Nagyon fos, remélem ezen tényleg javítanak, mert passzal nem értem minek kell várni 5 perceket. 7-8 alkalommal próbáltuk, mert ugye bossok után is eltűnik a társ meg halál után is, mindig ment. Nem értem chaliceben legalább bent maradhatna végig. Japók...

Nézzétek meg NAT milyen PSen. 2nek kellene lennie.
  • Tatyla
    Jó azon kívül hogy világít?
  • SlickAdam
    The Most Famous Bloodborne Hunters Ever Created
  • SlickAdam
    "és lön vilagossag!"
  • Tatyla
    A lantern mit befolyásol?
  • n000rbi
    +1 , szívás :)
  • SlickAdam
    bazze azota, hogy elsö vegigjatszas kb felenel megszereztem, mindig nalam volt / van, + a lantern is. LOL :D
  • Moby
    Jesus...ha csak nálam van az ágyú (de nincs is a kezemben) kb 50%-al lassabb a regain

Ez most felborít mindent...
  • n000rbi
    Épp próbálgatom, Lanternnel valóban lassabb, de pl. a páncéltól nem látom, hogy függne.
  • n000rbi
    A kis sunyi snecik.
  • darkSectorxxx #2926
    Én idegenekhez, se hozzád se Antihoz.
    Gero meg válti állította hogy neki megy nem értem. Látezik hogy mincsatlakozni ne tudnánk csak host ként szerepelni?
  • darkSectorxxx #2925
    :)
  • Moby
  • Moby
    Ó bazmeg dejó... Lehet elkezdeni vizsgálgatni...
    Valamék nap még montam is, hogy valamitől gecilassú lett a staminaregain
  • SlickAdam

"Érdekes felfedezést tettek nemrégiben a mindig szemfüles Bloodborne-játékosok: kiderült, hogy a karakterünk által viselt felszerelések súlya igenis befolyásolja a stamina visszatöltődésének gyorsaságát.

A dolog azért számít felfedezésnek, mert amíg a korábbi Souls játékokban az egyes felszereléseknek volt megadott súlya (ami aztán a staminán túl a karakter gurulási sebességét is befolyásolta), addig a Bloodborne-ban nem, így joggal feltételezte a többség, hogy itt maga a szisztéma is kukázva lett.

Nos, az örök kételkedés most is győzedelmeskedett: a fenti videóban is látható, hogy cseppet sem mindegy, mit hordasz magadnál. Meglepő? Közel sem: a From Software korábban is előszeretettel használt ehhez hasonló "eltitkolt", vagy éppen minimalista módon magyarázott játékrendszereket, ezáltal is buzdítva a játékost a felfedezésre és a kísérletezgetésre."

nalam szinte minden dungeon-ben aktivalva volt a lantern. lol.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.17. 12:25:31
  • Moby
    Oké.
    Nem tudok bemenni hozzá...
  • darkSectorxxx #2920
    Lol. Fejbekúrom a fejlesztőket. A legjobb része a játéknak nem megy.

Ez idegesít a legjobban.
  • Moby
    De amúgy vicc, hogy akihez tegnap bementem, azt milyen könnyen vágtam le. 3x futottunk neki (simán berakott hozzá 3x egymás után). Első kettőben meghalt az arkanjától, harmadszorra eljeltolmácsoltam neki, hogy maradjon hátul a gecibe (gestures roxx).
    Így is tett, a végjátékban jött be, amikor sorra kapta a parryket. Az egész tartott vagy fél percig sem.
    Jó lett volna azt mondani neki, hogy akkor most jöjjön be hozzám, és nézze meg azt LOL
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.17. 12:21:31
  • SlickAdam
    akkor bizony szedd össze magad! ezt nem engedheted meg.
  • Moby
    Hát kb ugyanaz van neki is, mint nekem. Talán nekem többet variál nekifutásonként, de agresszióban kb az, ami tegnap darknak is volt.
  • Moby
    Persze, hogy meg lehet. Ez sosem volt kérdés. A mai tudásommal az alapkörben le is vágnám, mert ott sokkal nagyobbat sebeztem neki. Egyszer valahol utol kell érnie a tanulás a növekvő szopásáradatot.
  • SlickAdam
    nem birod felfogni, hogy Moby ebihala egy szteroidos idegbeteg szörnyeteg?

te is szivtal legutobb meg a jolnevelt ebihallal is.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.17. 12:15:16
  • darkSectorxxx #2914
    Farkasosat első ng alatt használtam van mikor visszamegyek az első lámpához a városba, vagy később a vaddisznók de sima játékban nagyon ritkán kell ennyi vial.

Itt egy rakat elfogy percek alatt. Persze nézegethetnék youtube-ot kifigyelni a boss-okat és úgy de hát így látom érzem milyen ritmussal támad, van aki megállás nélkül van aki lassan.

Ellenben glitch ide, vial oda, még ha felidegesitem Moby-t ezzel akkor is A kozmikot az ő statjával MEG lehet ölni.

És meg is fogja tuti.
    Elmegy NG++ ba és megöli a gecit. :)
  • SlickAdam
    tenyleges jatekhibat (glitch) ujra es ujra kihasznalni ---> csalas.

boss olyan pozicioba kerul, hogy csak nehany mozdulatot tud kivitelezni, ezzel megkönnyitve a harcot ---> szerencse. es csak 1-szer jon be valszeg.
  • Moby
    Tegnap bementem valakinek megkönnyíteni az életét, és levágtam az ebihalát. Ami döbbenet, hogy fele olyan szintű sem volt mint én (csak pislogtam mikor berakott, hogy hova lett a hp meg staminacsíkom), sőt, szerintem elsőkörös volt. Az összes coop szabályrendszerről szóló hipozézissel feltörölte a padlót a dolog.
  • darkSectorxxx #2911
    Az nem csalás, ez egy játékhiba, ahogy Slick-et feidegesítettem a kalapos boss-al.

Beszorítottam ahogy ők szoktak engem :). Persze a kutyit meg ebi-t fer küzdelembe kentem meg, hagytam esélyt támadni.