9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2992 Az nem kevés...de végülis ez megérné, ez lenne az első platinám, mint neked.
130-as vagyok, sok értelmét nem látom a tápolásnak, STR+SKL-re tudok még pakolni, de hogy az 500-as fegyóm lesz-e 550-es ez má a tökmindegy kategória. Nincs már különösebb szükségem az echora, viallal teli a raktár folyamatosan, szóval itt a farmolásnak már semmi jelentősége. -
#2991 Vial-t vegyél. :) aztán háromszög. -
#2990 Most kezdtem el játszani a játékkal. Egyik elődjét sr próbáltam eddig szóval kezdő vagyok. Hogyan lehet az életerőt újratölteni?
Hiába veszek fel blood akármit, nincs az inventoryban. -
SlickAdam #2989 ha szisztematikusan nyomod a trofeara hajtva (nem esz nelkul, mint Dark eleinte), akkor sztem 10-15 ora. ez a boss-szopasokat is tartalmazza. eleinte nagyon konnyu lesz, de defiled es az uccso mar kemeny dio, szoval en elötte elmennek gyurni az elöadoba. 1-2 ora, bold hunter's mark + nehany echo-t novelo runa segitsegevel jo sok dollart lehet zsakolni. biztos van meg 1-2 stat-od ami nem hard cap-es (en 160 korul lettem az, szal...), de vehetsz fire ill. elektro papirt is sokat, azok nem olcsok.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.18. 14:52:26 -
#2988 Meglesz nekem is, nyugi :D
Dungeonok mennyi idő? Nemtudom mi legyen a platinával. Az NG++ -ból az utolsó 3 könnyű boss van, meg az a büdösribanc. Már csak a dungeonhoz kapcsolható trofik hiányoznak. -
SlickAdam #2987 nem birtam magammal, csak megvettem a BB T-Shirt-öt
kicsire volt összehajtva, ugyhogy hulyen nez ki hirtelen kilogatva, de felveve teljesen okes. anyaga is sokkal jobb, mint gondoltam (bar majd nehany mosas utan derul ki, hogy tenyleg az e)
termeszetesen nem Sony / From nyomta, de hivatalosan licenszelt
-
#2986 NG++
2 óra alatt ROMmelnél voltam. Aztán meghaltam 3x LOL -
#2985 Nah, NG+ befejezve. moon presence volt a játék legkiszámíthatóbb bossa.
/de annak örülök, hogy a ghermannal többet nem kell harcolnom
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.18. 00:00:30 -
#2984 Ó a kurva életbe...NG+-an azér a gherman nehéz -
#2983 Haverokkal jó. De amugy engem sem köt le nagyon. Na majd a witcher 3. Abba beleölök vagy 100 órát megint. Vagyis remélem. :) -
#2982 Mindegy arra jó hogy néha benézzek de unszimpi a legtöbb karakter...:S -
#2981 Hát...én még nézni se szeretem :D
A másik topikban láttam csak, hogy kijött az aktuális hullaverő epizód :) A végtelenségig hagynak hidegen. -
#2980 Lekvárok vagyunk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.17. 21:25:21 -
#2979 Jah én meg rájöttem hogy az öszes karaktert kivették ami számomra érdekes volt.... :)
Kivégzések jók....lennének ha több lenne mint 1 és ha nem lenne 3 mozdulattal vége, és nem ismétlődne 2-3 percenként, annyi idő 2 kört verni az ellenfélre....nekem tetszik az MK, csak ettől a 10.-től valami mást vártam őszintén....nembaj a 15. játék amiben csalódok. :D
Marad a BB. :D
Majd holnap, vagy vasárnap -
SlickAdam #2978 konkretan 1 percig birtam a stream-edet. probalkoztam mar verekedös jatekokkal, de csak jonehany felesleges proba utan jottem ra, hogy nem csak hogy nem vagyok jo bennuk, igazabol nem is erdekelnek. ez a fatality cumo meg erdekes... volt 7-8 eves koromban, mikor SNES-en toltam. -
#2977 :_) -
#2976 Ez az MKX nem volt akkora nagy választás ahogy nézem...:S -
SlickAdam #2975 majdnem.:D -
#2974 :D
Szalmakalapot???????????
:DD -
#2973 Grat. A kis aranyos. :D
Képzelem milyen lehet a hugomnak van gyereke....jöhet akkor Kozmik? :D
Szólj ha tolod megnézem hogy nyirod ki. :D -
SlickAdam #2972 fuu, grat! nem semmi lehetett. nekem nincs meg ilyen tapasztalatom, viszont edesanyam meselte, hogy egyszer vagta le a hajamat kis szaros koromban, de utana egesz nyaron sapkat hordtam.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.17. 21:08:37 -
#2971 A feleségemmel most vágtuk le a kettőéves fiam haját. Hidd el, ehhez képest az összes souls összes bossharca 15 percbe sűrítve LEPKEFING, és ezt a legkomolyabban mondom :DDDDDD
És majdnem tökéletes lett. És még itt verem a keyboardot épp ésszel. Szóval jöhet bármi innentől. Tényleg. -
#2970 Ezek egyszerűek ha egy item hiányzik, pl ez akkor youtubeRitual Blood 2 location, és kiad videókat honnan szedheted össze. :) -
#2969 Ritual blood (2)-t honnan lehet szerezni? Egy darab sincs nekem csak az (1) és kéne az újabb dungeonokhoz. -
#2968 Ez a Des mekkora egy tróger....
Lehet énis már télleg fáradt vagyok azt pihennem kéne rá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.17. 20:04:56 -
#2967 Ja. :) -
#2966 Nekem is csinálta. -
#2965 jah az lesz de érdekes bug. :) -
#2964 Töröld ki őket. -
#2963 -
#2962 egymás felett van 3. :D -
#2961 Na vajon sikerül ez a kurafi? -
SlickAdam #2960 a szélsöt -
#2959 3 Blood topikból azt sem tudom melyiket válasszam. :D -
SlickAdam #2956 meg se nezem, tudom:
felebredsz, aztan 3 lepes a kútig. -
#2955 Henrykes guestline végén kapod. A havas kastélyba. -
#2954 -
#2953 az nem banyakalap hanem mint valami csúcsos harang ráhúzva a fejére xd -
#2952 Csúcsos, banyakalap. :) -
#2951 Vagy a heryk szett része. Vagy ha ilyen csúcsos volt akkor exetenuer vagy mi. :d