9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #3032
    ugye viccelsz hogy a Borne gondot okoz, mutattam nektek tegnap, pill feltöltöm a videót, mit és hogy csinálj, az elsőre fog menni, a többit elhiszem hogy utadat álja, mondjuk a kozmik de ez?

na majd küldök youtube-ot felvettem mikor tegnap vagy mikor legyaktam, az elsőre szokott menni.
  • Myselor
    amúgy ha nem mindig csak ugrálnál hanem gurulnál nem lenne könyebb kitérni az ütések elől?ds 2ben pl át tudsz gurulni rajtuk
  • Moby
    Nemtom, most egy kicsit elég volt belőle. Má a gyomrom forog ettől a tizenkét kilóméteres futkorászástól one rebornehoz is harmadszorra. A feját baszkodnám bele a japó gecinek amelyik kitalálta, hogy nincs előtte lámpa, fussál mint egy barom, ha leesik a hatból az egyik csengettyűskurva, akkor szopóroller, de ha minden épp jól futott, akkor neki tudok majd talán menni a bossnak, aki mellesleg egy barom, gyakorlatilag akkor is meghalna, ha nem nyomnék gombot.
    Blöe.
    Az egészet megkoronázza, hogy amíg átmegyek a füstön, 0.1Fps-em úgy 15 másodpercig. És az egész játék alatt kb most látom huszadszor. Fűdejó.
    Naszóval egy kicsit most így elég. Majd egy hét múlva befejezem az NG++ -t, és ott szépen meg is állok.
  • darkSectorxxx #3029
    Döbbenet hogy nálad miért csinál full mást mint nálunk...egyszerűen nem értem, és ez télleg elbassza így az ember kedvét.
    Én meg asszem a Dungeon-t hagyom itt örökre, ez egy rakat szar.

Na pl a DS ezek végett irritáló volt számomra, mikor a játék maga akadályoz az irányításban, ilyenkor egy széket szétvernék valakinek a feján aki ezt kitalálta.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.18. 23:18:11
  • Moby
    Ugyanaz történt mint eddig N alkalommal: semmilyen hatással nem tudok lenni a cselekdeteire, viszont nem áll le. Alig tudom sebezni, míg ő engem folyamatosan az ökleléssel, amit képtelen vagyok evadelni.
    Nem férek hozzá. Ez megy ezredik alkalommal. Elég volt, mindörökre.
  • darkSectorxxx #3027
    Platinád szerintem ugysem lenne ez a Des miatt, én is mérgelődök, nekem valszeg ezen bukik majd meg a dolog.

Nekem 3 trófea kell, az összes fegyver. És még 2 titkosított trófea, valszeg a királynő az egyik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.18. 23:07:53
  • darkSectorxxx #3026
    Mivan megint közelről is lézerezett?
  • Moby
    Na ennyi. Fél óra alatt leöltem a BSB-t, felmentem a házba, átmentem a farkasonkon, levágtam a gombát, 5x nekimentem ennek a ribancnak, elég is volt, ugyanaz a cigánykodás mint eddig. Itt elment a platina.
    Gyorsban levágom az utolsó 3 bosst, és finító.
  • darkSectorxxx #3024
    153-as vagyok bocs, már ezt sem tudom...:D
  • darkSectorxxx #3023
    még 1-et fejlődtem csak mikor most Anti-nak mutattam ebi-t.

151...:S ez a dungeon nem fejleszt, de ne is gond, a buzernyák öregnél nem ez a baj, lehetne dupla ekkora csik életem is, még életet sem tudsz sokszor tölten, meg minden lofazs oszlopban elakadok, már töröm lassan a kontrollert, parry-zni kell a csávót csak éppen közben ő is kaszabol
    és MINDEN átmegy neki az oszlopon is, hiába bujok mögo, amikor eldobja a kaszát tökmindegy mi van köztetek rádmegy és leszed kb 600hp-t.

A kombója meg az egész életedet, hacsak nincs szerencséd.

Nekem most 2-vel ezelőtt 1 kibaszott ütést kellett volna bevinni, és volt is 10 vial, csak éppen nem tudok tölteni mert elér, vagy megdob vagy odafut, és 1 vial-t betölt odafut akkor a komboja ugyis megöl...szóval szopás....
    Láttad már a csávót, ha nem akkor nézd meg egy ideig még csinálom, de lehet megunom...:D

Kibaszott idegesít és rég meghalt volna ha a páylán nem akadok be.
  • Moby
    Hanyas szintű vagy?
  • darkSectorxxx #3021
    Nem tudom nekem mire a kulcs meglett mindig nyitva volt a lifthez az ajtó.
    Lehet én vettem fel mindig később.

Figy akkor azt pihetesd.
    A Des-ig ahol vagyok te röhögve elmész szerintem...van módszer a boss-ok ellen ....
    Meglenne a platina, ha ez a gyikfejű ellen kitalálnék valamit ahol most vagyok. :)

Én is azon gondolkodom a többi végigjátszásban csak célirányosan megyek, mert úgyis a fegyvereknél van lényege hogy elhozzam a Blood stone-t, azt farmolással sem lehet megoldani, ahoz kőkeményen végig kell játszani a játékot.
  • darkSectorxxx #3020
    Siettem. :D
  • Moby
    Arra várhatsz egy darabig. 1 hétre félre fog kellenem tenni a játékot, és most jöttem rá, hogy hiába van meg az upper cathedral keyem, az a kibaszott ajtó csak akkor nyílik meg, ha kifektetem a BSB-t harmadszor is. Ez azt jelenti, hogy még 2 boss ebrietasig, és utána még 3...
    Egyre kevesebb az affinitásom a platinához. A faszom sem akart NG++ -ban minden gyíkhoz benézni.
  • AntiHero
    nézem. siess mert próbálnám a Fallent.
  • darkSectorxxx #3017
    23.napon.

Anti akkor mutatom. :)
  • darkSectorxxx #3016
    Hali amúgy készülj szabadidővel ha a dungeonoknl az itemeket úgy akarod megoldani hogy ellenfeleket versz le és úgy farmolsz.
    Ezt még elfelejtettem mondani. :D
  • darkSectorxxx #3015
    Oks Des-nél várlak.
  • Moby
    Kabaré...standupol a srác egyfolytában.
  • darkSectorxxx #3013
    Amúgy ha éppen úgy ugrik hátra Des őt is be lehet a falhoz vinni, csak néha gondol egyet és elszabadul, többnyire mikor elfogy a staminám, és akkor kijön....:D
    A köcsög.
  • darkSectorxxx #3012
    Én nem utasítom, csak tanácsot adtam...:) persze hogy belemegy ha akar, csak itt egy jó ideig ellesz majd. bár akkorra lehet felhuzza magát 150-re és együtt lecsapjuk. :)

Asszem minyna megveszek valamit a store-ból van akció azt megyek szopókázni én is. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.18. 19:25:05
  • SlickAdam
    majd ö eldönti.
  • darkSectorxxx #3010
    Csakhogy nem az ezelőtti részről beszélek hanem erről ahol most vagyok...Moby-nak is le kell vágni Des-t és ez a szar, ez nehéz ....

Írtam hogy eddg amig én vagyok és megakadtam el lehet jönni könnyen, de ez a Des , Aby-től vagy 4x nehezebb. Szóval nem az ezelőtti 4 csomag gáz hanem ez az uccsó neces, és tudom mit kéne, odáig pikk-pakk amig át nem váltja a fegyverét, de utána hejj.
    Szóval jól írtam...ezért akarom megkímélni a mérgelődéstől...:)

Kozmiknál most tanultam be mert legelőször nem gyakoroltam mivel tök véletlen elsőre sikerült, nem tudtam miért, mert nem taktikáztam...most meg nem tudtam hogy messziről van gebasz, ezért szívtam, vagyis már messziről is csak ha elhibázom. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.18. 19:22:59
  • SlickAdam
    jajjj ne okoskodj mar! te is levagtad a fel dungeon-t, aztan szoptal vagy 1 orat a kozmiknal.
  • darkSectorxxx #3008
    Vagy szemben maradsz vele és cukkolod, akkor sem tud hozzádérni. :D
  • SlickAdam
    majd irok rola, ha odaerek. most valami mergezett kornyeken vagyok. vegre valami kihivas (~ szopatas)!
  • darkSectorxxx #3006
    Most viccelsz? ha nem megy szólj és megmutatom hogy kell, semmi trükközés, csak hogy kerüld ki a támadásokat, ebi gyengusz nagyon, a tüzes kutya erősebb tőle, meg az első az a kalapos is.
  • darkSectorxxx #3005
    Mondta hogy nem sokat számít egy idő utána, az életed legyen kb 1500 környékén ha Dundeonba lépsz.
  • darkSectorxxx #3004
    What....te nyugi, a dungeon a büdöséletbe nem fog menni amig nem tudod lenyomni a kozmikot....kozmik tajparaszt az ucsó 3 layer-hez képes, de odáig tudok segíteni. :D
  • Myselor
    értem.hát azok tényleg másfél percesek voltak a csontik :D nagy kardja van ilyen nagy állat begyújtja a kardját.kör alakú harctér ,a szarmuráj fickók örzik iron keepben,az a lávás vas pálya.
  • SlickAdam
    8 halt meg eddig. vmi Skeleton Lords vagy mi volt utoljara. nem maradtak meg bennem, mert masfel percet eltek.:(
  • Myselor
    na hogy haladsz a ds2vel?smelted demon megfeküdt már?:D
  • AntiHero
    Jaja, nem gáz annyira. csak ő is olyan, hogy koncentrálni kell. Az ma már megint nem megy. Watchdogs is úgy sikerült, hogy felkeltem, leültem, tiszta nyugodt voltam. Le is ment elsőre. :D
  • yesname #2999
    Amygdala nagyon egyszerű. Mindig áll a farka mögé lock nélkül és igyekezz neki háttal állni. Amikor ugrik legkésőbb akkor gyorsan megfordulsz és azonnal strike. Ez a fejét találja el. Utána azonnal a farka mögé ugrabugra és ismétlés. Lock nélkül mindig!
  • AntiHero
    Én most amygdalánál szopok. :D Majd meglesz...
  • SlickAdam
    a queen-hez vezetö uton nincs.:)
  • Moby
    Ok.
    Van köztük ebrietas??? :DD
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    vegulis kesöbb is gyurhatsz, ha gyengenek erezned magad. dungeon layout-ok hamar onismetlöve valnak, de a boss-ok ujak vagy frissitett verziok, mar csak miattuk is erdemes megcsinalni.
  • TDC Geronimo
    Rohadmány watchdog lement, de úgy remegek írni se bírok :D

0 vialom volt végén mikor lábát eltaláltam és lefeküdt, onnan meg már nem kelt fel