9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#3072 Majd rok pár dolgot ha kell, de én nem használtam nagyon semmit, vial, lőszer, méreg ellen, meg frenzy ellen.
Vagy elmondom chatbe ps-en ha kell. :) -
#3071 Van esetleg valami magyar nyelvű leírás, ami segítene a játékban, hogy mit hogyan kell csinálni?
Úgy értem pl. a "Vial" életerő növelésre se jöttem rá stb, mert sosem játszottam még ilyen jellegű játékkal, ahol mindenféle cuccokat kell felszedegetni, meg az inventoryban pakolászni, csak a Bloodborne -ról annyi jót hallottam, mondom kipróbálom.
De állandóan meghalni, nem túl élvezetes... :( -
#3070 Dungeon teljesítve! :D
Amint elmentél Slick meglett 2. alkalommal a Queen!
Ezennel teljesítettem amiről beszéltünk! :)
Videó holnap..... -
#3069 Sokan. :D -
SlickAdam #3068 Dark... szerinted hanyan vagyunk itt hajnal fel 2-kor, hogy rakattintsunk a live stream-edre? :D -
#3067 Itt a királynő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3066 Igen valami ilyesmi tudtam hogy parry kell neki, csak idő volt mire rájöttem hogy az életből kell lőszert csinálni nehogy kifogyjon és a 2. alakjában nehezebb kiszámolni a parry-t. De nekemis akkor sikerült legyőzni amikor összejött a végén 2 parry. :)
Köszönöm a videót. -
SlickAdam #3065 fuh, ezt is megtalaltam elmentve (lattam Dark, hogy sikerult neked is, grat!). ezt erdemes megnezni. ez volt a "legepikebb" (~ legviccesebb) harcom. masodik nekifutas van a videon (elsö vagy 5 mp-ig tartott). fogalmam sincs mit csinalok, mindenfele terv nelkul szenvedek, aztan 7 perc 12 mp-nel elfogy az utolso vialom is. elet csikom kb 40%-on, az öve olyan 45-on. es indul a leszamolas.:D
-
#3064 Azért megnézem THX! -
#3063 :D
Ja kicsit vicces, mint amikor mondtam Moby-nak hogy nézem mit ront el a Boss-nál erre ahogy elinditotta a stream-et sikerült neki. :)
már a buznyák szörny is megvan nem viccelt a dög.
Most elvileg a Queen jön. :) -
SlickAdam #3062 na hogy rohaggy meg. pont most toltottem fel a videot... mindegy, itt van azert:
vicces ujranezni. rohadt szarul nyomtam, csapkodtam kinomban ossze-vissza, aztan elkezdtem agyatlanul lovoldozni (sose ment a parry itt se es dark souls-okban se...) egy jo stun-ert, de csak beadta valahogy. -
#3061 Kis szájbakúrt gecilowfasz meghalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irány a platina. -
#3060 -
#3059 Lehetsz 2 kezes rugó kari is. Akkor gyors vagy.
Én nagy baszom nehéz páncélzatú, pajzsos, kardos, ...2óra mire meglendítem a kardom, olyan baszott nehéz karival megyek. Nem tudom miért. :D De tetszik eddig.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.19. 00:19:20 -
#3058 Lassabb? akkor nem az én műfajom lesz. :D
Jó lett volna ha szerencsét hozol de nem sikerült. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.19. 00:12:00 -
#3057 Na én meg falleneztem. De azért néztelek közben.
Nem rossz ez a Lords of the fallen. Bááááár. itt súlya van mindennek. minden befolyásol mindent. Lassabb is a harc. Ennek ellenére az első boss elsőre lement 1 lötyivel.
Baromira tetszenek a páncélok meg a fegyverek. Változatosak már most. -
#3056 Hát mi az összes próbálkozásról? vagy ahogy legyőzted? mert a legyőzést vágom az első 5 kör óta, nem az a bajom, hanem az hogy kapkodnom kéne, mert nem hagy időt ha meg tétovázok annál több esélye van hogy beszorít.... :D
de feltöltheted. -
#3055 Le lehet, csak nem kell bemenni mindenihez....
Ebrietas is egy opcionális, de az ezekszerint nálad bugos vagy nem tudom...de azt sem értem ha egyszer ilyen oké de NG+-nál miért maradt olyan....:S -
SlickAdam #3054 toltsek fel videot? sztem elmentettem. -
#3053 Az más bakker, de itt miezmár? :D
ne mond hogy te nem szivtál itt az elején még a kamerakezelés meg az elakadás végett....ne mond! _DDE -
#3052 Ezt se értem. Másnál meg miért nem jön ez elő? Én csak videón láttam ezt a bugot szerencsére -
#3051 Mindegy min van.
Előjött:
Romnál
Shadow of yharnamnál
Iletve előttük a mocsárban (itt vagy fél percig, azthittem kifagyott a gép)
One rebornenál(itt nagyon durván)
Enyhébb mértékben rengeteg helyen a pályán -
SlickAdam #3050 70 ora es 45 perc :P
(amugy en se tudom... ) -
SlickAdam #3049 de ha a hiba a te kezedre jatszik...! az rendben van, mi? :D -
#3048 auto camera ki van kapcsolva? Nekem defaulton van és 60 óra alatt egyszer se jött elő ez az 1 fpses bug.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.18. 23:52:45 -
#3047 102 óránál vagyok, szóval max 105 alatt lepörög. Az 5 dungeonból az első két gecikönnyű van meg, tehát lenne vagy 120 mire meglenne a platina (feltételezve, hogy valamilyen módon képes lennék elpusztítani ebrietast).
Fogalmam sincs hogyan tudta ezt Slickadam 80 óra alatt lepörgetni. Döbbenetes teljesítmény. -
#3046 Ja nekem sem az a kedvencem nyugi. :D
Igen a 3.-nál easy mod lesz a végén....ja akkor most jut eszembe nekem is ez az egyik trófea. :D
Nekem csak 2 befejezés van meg. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.18. 23:46:16 -
#3045 Mester mindaddig amíg a játék játék, amikor idióta játékhibák vannak és csak az a gond hogy legyőzzem na akkor télleg énis telibeszarom....:D
Azért ennyire nem fontos, hiába akarom ha a játék bután van megcsinálva ezen a részen, máshol kiegyensúlyozott a dolog itt nem.
Sajna...még kicsit próbálom dde a kameraállást és a pályát egyszerűen képtelen vagyok megérteni. -
#3044 Nem kell sokszor. Egyszer is kibebkúrt útálatos. Az egész játék az onnantól, hogy belépsz unseen villagebe. Micolashnál jön fel a játék kicsit az addigi szintre, de előtte és utána egy hányás. Harmadszor is foslék sajnos a játék vége. Ezt az első két futásomban még feledtette a bossharcok a végén, de itt már az sem lesz. -
#3043 Jó azt hittem a boss a problem....:D
Akkor nem tudom melyik helyre érted ezt, most nem ugrik be hogy füst meg ilyenek. :)
Itt felkur ez a köcsög öreg , bocs. :D -
#3042 Persze elkerüli a támadásokat, de most félreértettem, az odafutkosás meg nincs lámpa azt hittem a nagy buznyák a gond, mert ott valóban nincs lámpa...csengettyűs csajokat nem kell kinyirni én átfutok rajtuk, legalábbis nem emlékszem olyan helyre ahol le kell velük állni harcolni. -
#3041 Milyen egyszerűbb utat? Láttad egyszer is merre futok?
ROFL
/megint standup van BB szakértés ügyben? :D -
SlickAdam #3040 MÖSTER????!!!! -
#3039 Ja azt hittem azért írod hogy sokszor kell a boss-ig elfutni...hát akkor nincs para. -
#3038 akkor is lehetne próbálkozni szerintem ezzel :) -
#3037 Lehet de nem kell ott alatta gurulni
hátrafelé kell, és az oldalsó két lába közt ütni
-
#3036 >ugye viccelsz hogy a Borne gondot okoz
Te teljesen hülye vagy, vagy csak félig olvasod el a posztjaimat?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.18. 23:38:19 -
#3035 mit nem értesz rajta?lehet elugrálgatni meg gurulni vetődni vagy mi a faszom.azzal azért jobban át tudsz gurulni utéseken,és alatta.szerintem -
#3034 Ja meg az egyszerűbb utat is majd megmutatom, ha futnod kell hozzá. -
#3033 ? :P