9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #3072
    Majd rok pár dolgot ha kell, de én nem használtam nagyon semmit, vial, lőszer, méreg ellen, meg frenzy ellen.

Vagy elmondom chatbe ps-en ha kell. :)
  • kirol
    Van esetleg valami magyar nyelvű leírás, ami segítene a játékban, hogy mit hogyan kell csinálni?
    Úgy értem pl. a "Vial" életerő növelésre se jöttem rá stb, mert sosem játszottam még ilyen jellegű játékkal, ahol mindenféle cuccokat kell felszedegetni, meg az inventoryban pakolászni, csak a Bloodborne -ról annyi jót hallottam, mondom kipróbálom.

De állandóan meghalni, nem túl élvezetes... :(
  • darkSectorxxx #3070
    Dungeon teljesítve! :D

Amint elmentél Slick meglett 2. alkalommal a Queen!
    Ezennel teljesítettem amiről beszéltünk! :)

Videó holnap.....
  • darkSectorxxx #3069
    Sokan. :D
  • SlickAdam
    Dark... szerinted hanyan vagyunk itt hajnal fel 2-kor, hogy rakattintsunk a live stream-edre? :D
  • darkSectorxxx #3067
    Itt a királynő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • darkSectorxxx #3066
    Igen valami ilyesmi tudtam hogy parry kell neki, csak idő volt mire rájöttem hogy az életből kell lőszert csinálni nehogy kifogyjon és a 2. alakjában nehezebb kiszámolni a parry-t. De nekemis akkor sikerült legyőzni amikor összejött a végén 2 parry. :)

Köszönöm a videót.
  • SlickAdam
    fuh, ezt is megtalaltam elmentve (lattam Dark, hogy sikerult neked is, grat!). ezt erdemes megnezni. ez volt a "legepikebb" (~ legviccesebb) harcom. masodik nekifutas van a videon (elsö vagy 5 mp-ig tartott). fogalmam sincs mit csinalok, mindenfele terv nelkul szenvedek, aztan 7 perc 12 mp-nel elfogy az utolso vialom is. elet csikom kb 40%-on, az öve olyan 45-on. es indul a leszamolas.:D
  • darkSectorxxx #3064
    Azért megnézem THX!
  • darkSectorxxx #3063
    :D
    Ja kicsit vicces, mint amikor mondtam Moby-nak hogy nézem mit ront el a Boss-nál erre ahogy elinditotta a stream-et sikerült neki. :)

már a buznyák szörny is megvan nem viccelt a dög.

Most elvileg a Queen jön. :)
  • SlickAdam
    na hogy rohaggy meg. pont most toltottem fel a videot... mindegy, itt van azert:

vicces ujranezni. rohadt szarul nyomtam, csapkodtam kinomban ossze-vissza, aztan elkezdtem agyatlanul lovoldozni (sose ment a parry itt se es dark souls-okban se...) egy jo stun-ert, de csak beadta valahogy.
  • darkSectorxxx #3061
    Kis szájbakúrt gecilowfasz meghalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Irány a platina.
  • darkSectorxxx #3060
  • AntiHero
    Lehetsz 2 kezes rugó kari is. Akkor gyors vagy.

Én nagy baszom nehéz páncélzatú, pajzsos, kardos, ...2óra mire meglendítem a kardom, olyan baszott nehéz karival megyek. Nem tudom miért. :D De tetszik eddig.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.19. 00:19:20
  • darkSectorxxx #3058
    Lassabb? akkor nem az én műfajom lesz. :D

Jó lett volna ha szerencsét hozol de nem sikerült. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.19. 00:12:00
  • AntiHero
    Na én meg falleneztem. De azért néztelek közben.

Nem rossz ez a Lords of the fallen. Bááááár. itt súlya van mindennek. minden befolyásol mindent. Lassabb is a harc. Ennek ellenére az első boss elsőre lement 1 lötyivel.

Baromira tetszenek a páncélok meg a fegyverek. Változatosak már most.
  • darkSectorxxx #3056
    Hát mi az összes próbálkozásról? vagy ahogy legyőzted? mert a legyőzést vágom az első 5 kör óta, nem az a bajom, hanem az hogy kapkodnom kéne, mert nem hagy időt ha meg tétovázok annál több esélye van hogy beszorít.... :D
    de feltöltheted.
  • darkSectorxxx #3055
    Le lehet, csak nem kell bemenni mindenihez....
    Ebrietas is egy opcionális, de az ezekszerint nálad bugos vagy nem tudom...de azt sem értem ha egyszer ilyen oké de NG+-nál miért maradt olyan....:S
  • SlickAdam
    toltsek fel videot? sztem elmentettem.
  • darkSectorxxx #3053
    Az más bakker, de itt miezmár? :D
    ne mond hogy te nem szivtál itt az elején még a kamerakezelés meg az elakadás végett....ne mond! _DDE
  • TDC Geronimo
    Ezt se értem. Másnál meg miért nem jön ez elő? Én csak videón láttam ezt a bugot szerencsére
  • Moby
    Mindegy min van.
    Előjött:
    Romnál
    Shadow of yharnamnál
    Iletve előttük a mocsárban (itt vagy fél percig, azthittem kifagyott a gép)
    One rebornenál(itt nagyon durván)
    Enyhébb mértékben rengeteg helyen a pályán
  • SlickAdam
    70 ora es 45 perc :P

(amugy en se tudom... )
  • SlickAdam
    de ha a hiba a te kezedre jatszik...! az rendben van, mi? :D
  • TDC Geronimo
    auto camera ki van kapcsolva? Nekem defaulton van és 60 óra alatt egyszer se jött elő ez az 1 fpses bug.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.18. 23:52:45
  • Moby
    102 óránál vagyok, szóval max 105 alatt lepörög. Az 5 dungeonból az első két gecikönnyű van meg, tehát lenne vagy 120 mire meglenne a platina (feltételezve, hogy valamilyen módon képes lennék elpusztítani ebrietast).
    Fogalmam sincs hogyan tudta ezt Slickadam 80 óra alatt lepörgetni. Döbbenetes teljesítmény.
  • darkSectorxxx #3046
    Ja nekem sem az a kedvencem nyugi. :D
    Igen a 3.-nál easy mod lesz a végén....ja akkor most jut eszembe nekem is ez az egyik trófea. :D
    Nekem csak 2 befejezés van meg. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.18. 23:46:16
  • darkSectorxxx #3045
    Mester mindaddig amíg a játék játék, amikor idióta játékhibák vannak és csak az a gond hogy legyőzzem na akkor télleg énis telibeszarom....:D
    Azért ennyire nem fontos, hiába akarom ha a játék bután van megcsinálva ezen a részen, máshol kiegyensúlyozott a dolog itt nem.
    Sajna...még kicsit próbálom dde a kameraállást és a pályát egyszerűen képtelen vagyok megérteni.
  • Moby
    Nem kell sokszor. Egyszer is kibebkúrt útálatos. Az egész játék az onnantól, hogy belépsz unseen villagebe. Micolashnál jön fel a játék kicsit az addigi szintre, de előtte és utána egy hányás. Harmadszor is foslék sajnos a játék vége. Ezt az első két futásomban még feledtette a bossharcok a végén, de itt már az sem lesz.
  • darkSectorxxx #3043
    Jó azt hittem a boss a problem....:D
    Akkor nem tudom melyik helyre érted ezt, most nem ugrik be hogy füst meg ilyenek. :)

Itt felkur ez a köcsög öreg , bocs. :D
  • darkSectorxxx #3042
    Persze elkerüli a támadásokat, de most félreértettem, az odafutkosás meg nincs lámpa azt hittem a nagy buznyák a gond, mert ott valóban nincs lámpa...csengettyűs csajokat nem kell kinyirni én átfutok rajtuk, legalábbis nem emlékszem olyan helyre ahol le kell velük állni harcolni.
  • Moby
    Milyen egyszerűbb utat? Láttad egyszer is merre futok?
    ROFL

/megint standup van BB szakértés ügyben? :D
  • SlickAdam
    MÖSTER????!!!!
  • darkSectorxxx #3039
    Ja azt hittem azért írod hogy sokszor kell a boss-ig elfutni...hát akkor nincs para.
  • Myselor
    akkor is lehetne próbálkozni szerintem ezzel :)
  • darkSectorxxx #3037
    Lehet de nem kell ott alatta gurulni
    hátrafelé kell, és az oldalsó két lába közt ütni
  • Moby
    >ugye viccelsz hogy a Borne gondot okoz

Te teljesen hülye vagy, vagy csak félig olvasod el a posztjaimat?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.18. 23:38:19
  • Myselor
    mit nem értesz rajta?lehet elugrálgatni meg gurulni vetődni vagy mi a faszom.azzal azért jobban át tudsz gurulni utéseken,és alatta.szerintem
  • darkSectorxxx #3034
    Ja meg az egyszerűbb utat is majd megmutatom, ha futnod kell hozzá.
  • darkSectorxxx #3033
    ? :P