9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#3112 Na most egészen jól haladtam. Legyőztem az a csapatot, ahol vagy 10 -en voltak szépen szétválasztva.
Viszont utána még mentem egy darabog, majd elhaláloztam és ugrott a 30 perc játékom, mert a mentést onnan kezdte. :(
Hogy van ebben a mentés, mentési pont???
Ezt nem hiszem el, hogy átküzdöm magam , erre kezdhetem elölről. -
#3111 Én meg elbutulok már a végére. NG++ -ban ez a semmise One Reborn kb tizedikre ment csak le...Oké, abból vagy 6 remoteplay szopás volt, ami valamiért nagyon szar lett.
Apropó remoteplay, szépen megette a 7 gigás mobilnet korlátomat. Most felemeltettem 12-re, de azért vicc, hogy a legjobb minőség és latency mobilnettel van... -
TomStorm #3110 Ez a blade of mercy tényleg ilyen egy fos??
Ez a nagy dual blade?Semmit nem ér eddig a kezében.. -
#3109 Szépen lassan haladok én is a platina felé. (Eileen-es küldik ma lettek meg) Chalice dungeont szinte még nem is csináltam. Hát nem leszek meg 100 óra alatt, de nem bánom, mert mocskosul élvezem még mindig :) -
#3108 Igaz :D Minden esetre kellene már ide egy FAQ. Akkor elkerülhetnénk a kezdők kérdéseit.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.19. 14:35:52 -
#3107 Nekem? Nekem ne is tanuljon meg senki. Tanuljon meg magának. -
#3106 Jó, de nem mindenki fog neked megtanulni angolul. :D -
SlickAdam #3105 en kislany koromban letoltam a Resident Evil 3-at japanul. lerajzoltam azokat a krikszkrakszokat, hogy beazonositsam melyik item kell eppen. meg jo, hogy zölddel jelöltek az ilyesmit.:D -
#3104 Meg kell tanulni angolul legalább alapszinten. Az lényegesen hasznosabb. Videójátékot nyelvtudás nélkül játszani annyira szórakoztató, mint teniszmérkőzést rádióban leadni. -
#3103 Hmmm.. le kéne szinkronizálnom. nem kis meló lenne :D -
#3102 Ez az egyik legjobb guide kezdőknek csak hát ugye ez is angol...
-
#3101 Oké, megpróbálom, köszi. :)
Hogy hogy választok? Hát ha lenne demo, mondjuk kipróbálnám.
Itt annyi jót olvastam róla, hogy gondoltam ki kell próbálnom. Nem veszek meg amúgy bármit csak úgy. -
#3100 The patch for loading times reduction should be on its way soon. #Bloodborne
Továbbra is 23ra tippelek, amikor a karbantartás lesz. Remélem szerver patch is lesz, mert launch óta nem volt és hát ráfér a matchmakingre egy kis update -
#3099 Egen, csak én arra sem emlékszem, hogy valaha beléptem volna oda. Dusztom sincs mit csinál az a kapcsoló, szal azt sem értem miért állítottam volna el. Rejtélyes. -
#3098 Ezt írtam tegnap. Az okozz a bugot -
#3097 Én nem akartam a lelki világába gázolni, de hogy emberek milyen szempontok szerint választanak játékot meg szórakozást, az rejtély :) -
TomStorm #3096 Csalogasd őket pl.kettesével.Ahogy észrevesznek fuss vissza,húzd őket.Ha egyszerre rádtámadnak akkor véged,gondolj bele 5 mobcsapás egyszerre,kinyír.
Targeteld őket,jobb analog lenyomása így a kamera rajtuk lesz.
Akkor üsd őket mikor semmit nem csinálnak.
Mikor fogy a HP-d akkor háromszög és feltölti Vial-al amit tudsz venni bath messengernél álomban vagy mobokbol esik.
Amelyik mob világít azt kutasd át!
Lényeg,hogy húzd a mobokat mindig vissza és az R1-el támadj eleinte! -
#3095 Az, hogyaz auto adjust nem defaulton volt :D
-
SlickAdam #3094 az mit jelent, hogy elallitottad? :) -
#3093 Na visszaállítottam a kamerakezelést (fog sincs mikor állíthattam el), és megszűnt a szaggatás... -
SlickAdam #3092 nezhettel volt YT videot / twitch kozvetitest / teszteket / ...
vial ott van a kepernyön a hud-on basszus...
5-6 ellenfelre meg nyilvan nem egyszerre ront ra az ember. ez nem Devil May Cry. de ez nem lenne szabad, hogy meglepeteskent erjen...
hogy vasarolsz jatekot? hallod valahol, hogy iszonyat kircsi, vagy meglatsz egy jo pontszamot barmi egyeb info nelkul es hopp! 12K?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.19. 11:48:16 -
#3091 Ott pl. azt nem értem (vial), hogy felveszem, de utána nem látom sehol az inventoryban, hogy használhatnám.
Aztán van olyan rész még a legelején, hogy 5-6 ellenfél bóklászik az utcán és rám rontanak. Na ott esélyem nincs és elpatkolok. Aztán nézem a Bloodborne feliratot 30 mp-ig és újra kezdődik a dolog.
Na ez így kicsit frusztráló. Viszont ha már kiadtam 12k-t, akkor adnék neki esélyt, meg magamnak is, mielőtt eladom. -
#3090 Értem. Hát biztos vmi összefüggés okozza. De tele a youtube ilyen videókkal. -
SlickAdam #3089 mindenesetre ha mar a vial-al is gondok vannak / voltak, erösen ketlem, hogy sikerelmenyed lesz. valamennyi videojatekos ismeretet / nyelvtudast elvarnak ezek a programok. bar Dark is belejött rendesen... igaz vial-t ö tudta hasznalni ha jol emlekszem. de R3-at nem ismerte pl.:D LOL -
#3088 Azt megköszönném, ha leírnád.
Chat -en nem szoktam lenni, szóval inkább ide írd. :) -
#3087 Uncharted, God of War, Heavy Rain, Last of Us, Beyond stb.
Egyik se ilyen jellegű. -
#3086 Mondom, nem volt még ilyen! -
#3085 1.5 óra alatt nekem nem volt gond. Stabil volt. Na de ugye én nem szoktam észrevenni ha lassul. Csak akkor ha már 15 fps. :D
Kép se szaladozott. Kellemes játék. Van hangulata. Meg tetszik az dizájn. Ma folytatom. :) -
#3084 Most nézem, nagyon sokaknál ilyen. Szóval ez csak a megszokott japó minőség. -
SlickAdam #3083 hátööööö... nalad mindig minden fura, szoval nem kizart. de hogy lehetne kibas? akkor mindig szenvedne, vagy nem is menne egyaltalan. esetleg a hdd? vagy a TEH RAMZ-ban kiegett 1-2 giga... :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.19. 10:56:43 -
#3082 Na nekem TELE van ilyenekkel.
Hibás a gépem? -
SlickAdam #3081 fuh, ez mar extrem. nalam is lassul itt, de csak harc kozben, ha varazsol az a kocsog. de akkor nagyon...
meg ugye a lecture building-es gyuraskor van diavetites / porszivozas. -
#3080 És ez most még istenes, van amikor SOKKAL tovább tart (3x ennyi ideig) -
#3079 -
SlickAdam #3078 meg mindig sub 30 a frem es törik a kép folyamatosan, mint azt a DF elemzesben lattuk, vagy pöcsöltek vele valamit?
PC-n megvan, de ott hiaba a 60 kozeli kepfrissites, ha random crash-el... ha legalabb turheto lenne konzolon, lenyomnam egyszer. -
SlickAdam #3077 kizart. -
#3076 Soha, mindig jó framem volt...nem is értem! -
SlickAdam #3075 akkor milyen jatekokkal jatszottal eddig? -
#3074 Nincs valaki lvl130 körül?
Vagyis akit kiad a kalkulátor 131-re okésnak. -
#3073 Első bosst sérülés nélkül csináltam meg. A titka: egy szál gatyában LOL