9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    Gehrmannál is van egy bug, amivel torchal simán megölhető. Megütöd torchal hátradodgeolsz és egy kombot tol ami simán kikerülhető, aztán megint megütöd és megint hátra. Amíg meg nem hal...
  • darkSectorxxx #3152
    Én sem tudtam hogy a fentieket ki lehet.
    csak most 3. kinyirás után láttam. :D
  • TDC Geronimo
    Nekem is ezt csinálta. Én axe R2es charge attackal szarrászedtem első találkozás alatt úgy hogy fentről folyamatosan lőttek, mert azt se tudtam, hogy azt ki lehet takarítani..
  • Moby
    LOL
    Jóreggeltkívánok. Meg a farkasok...meg kb mindenki :D
  • darkSectorxxx #3149
    LOL az így akkor LOL. :D
    Hát én nem értem hogy van ez a játék megírva. :D
    Nálam mindent egyszerre, de látod hiába, nagy balfasznak kell lennem hogy megöljön. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.19. 19:06:11
  • Moby
    Nem bazmeg. De kár, hogy egyiket sem vettem fel :(
    Az enyém csak áll mint szobor, és néha okád egy kis vértescsontos köpetet. Ha nincs szerencsém akkor magaalápisál. Kb ennyit tud.
  • darkSectorxxx #3147
    BSB egy ultralow, elé kell álnom hogy megérintsen egyeltalán.
    Pearl nem egyszerű, de most 3. találkozás után már az is hamar megborul, mert kitaláltam ellene egy jó kis dolgot. :)
  • Moby
    Jó ez a random boss behavior
  • darkSectorxxx #3145
    Ugye most csak ironizálsz.
  • n000rbi
    NG+-ban jöttem rá, hogy Old Yharnam egy fáklyával a bal kézben sokkal egyszerűbb, mert a beastek félnek a tűztől. LOL
    Most zsinórban lement BSB és Paarl, valamint sikerült olyan sorrendben csinálnom a bossokat, hogy a zsákosokkal már csak hulla formájukban találkoztam.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.19. 19:03:39
  • Moby
    Fű banyek, az enyém tüzet még sose köpött
    Sőt az enyém egy benyugtatózott barom ehhez képest...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.19. 19:02:40
  • TDC Geronimo
    Most úgyis meló 2 napig és inkább megvárom már patchet akkor. Aztán megyek tovább storyval, megszerzem az itemet és nekiesek az utolsó chalicenek
  • darkSectorxxx #3141
    Nedktek sok szeretettel:

• darkSectorxxx #3140
    Dungeonba bent kell lenned tudtommal hogy be tudjon hívni, mármint egyazon területen.
  • darkSectorxxx #3139
    Jah Abi egy low ellenfél, de majd ha elérsz a következő boss-hoz na oda kell majd embert keresned....:s
  • Moby
    Gyere vazzeg, szétütjük a száját :D

(ugyanúgy nem rak majd össze, mint az elején anno :D)
  • TomStorm
    Értem,köszi
  • Moby
    Amúgy a beast roar nem haszontalan, de már nincs rá szükségem, így nem is tanultam meg, nem vált a részemmé a használata. Így utólag kidobott pont lett minden, ami az arcane-re ment. Mondjuk eleve a vitality+endurance hardcapesek, strength is minnyá az, szóval már csak a fegyversebzést tudom tornázni ilyen gyökkettőkkel(skill is softcapes).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.19. 18:53:29
  • Moby
    _ÉN_ nem dobtam arra sem. 15-ig elvittem, hogy a beast roart, meg a empty phantasm shellt tudjam használni, de a gyakorlatban egyiket sem vetettem be. Lehet, hogy a summonok tényleg érnének valamit, de a tököm sem fog 40 pontot elbaszni ilyenekre. Majd egyszer, ha már csak funból nyomom, és nem lényeg az eredmény.
  • TDC Geronimo
    Okádmány defiled amygdalahoz behívtam havert coopba. 70% körül meghalt, de szerencsére lement így is a mögéfutkosós technikával, de soha többet nem akarom ezt se látni. Utolsó chalicehez kell a mother brainből az item, az elmaradt első végigjátszásra, majd most NG+ban megszerzem.
  • TomStorm
    Arcane-t használsz?Vagy az is felejtős mint Bloodtinge?
  • darkSectorxxx #3132
    Lőfegyverek fejlesztését én sem fejtettem még meg.
  • Moby
    Sokat elmond, hogy lvl131-en 8-as bloodtinge-el futok...LOL
    Én semmiféle rációt nem látok a lőfegyver fejlesztésben. Az egy rendkívül korlátozott spéci célszerszám. Amire van, azt meg ugyanúgy tudja alapon is. Az én kéziszerszámaim meg nem is skálázzák a bloodtinge-t.
    L'sHB: a penge ritmusa tökéletes, miközben alig eszik staminát. A hüvelyben meg a mostani setupomban 550-et üt...puszi innen is annak, aki beletervezte!:)
  • darkSectorxxx #3129
    Elegem van a baszakodásból. :D

Figy tesvírem, várj egy csöppet, jövök! :D
    Csak neked csak most. :)

Elviszem a 2. mentésemet addig ahol te vagy, ha ráér egy pár órát. :)
  • TomStorm
    Nem nagy szám sebzésben DE ami most mégjobban felbosszantott,hogy ugye mentem Bloodtinge-re is,pisztolyom már üt szép nagyot viszont dual blade mellett kiba.felejtős:D
    De ez my fault..

Ezt a holy blade-t még ma kipróbálom
  • Moby
    Mert nagyobbat is sebez (gondolom). Skálázástól függetlenül az az ökölszabály, hogy minél többet sebez(default), annál több staminát eszik, de nem feltétlenül van hatással a sebességére, bár az is valamennyire "IRLlogikus". Aztán ezt lehet összeborogatni a bloodgemekkel. Én nem próbáltam ki túl sokat: első kör csíterfegyverrel ment le (axe), illetve végig kísért a játék alatt. Mentem még kirkhammerrel is, az is tetszett, illetve az spécifegyó volt nekem a zsákosok ellen az első körben.
    próbáltam még:
    Saw Cleaver, nem jött be, Dark azzal hentelte végig az egészet
    Logarius wheel, fos, de vicces :)
    Rifle Spear, nem jött be, n000rbi meg ezzel arat
    Tonitrus, nem rossz, de nem nekem való
    A többit ki sem próbáltam, pedig a Chikage érdekelt volna, de valahogy nem jutott el oda, hogy kirpóbáljam.
    És az ultimate fegyver, a csodaszerszám amivel szinte kizárólagosként aprítok NG+ óta:
    Ludwig's Holy Blade.
  • Tatyla
    Minden fegyver mutatja mit rak pluszba (az kék) és mit mínuszba (az piros) ez alapján és a stílusod alapján válassz fegyvert
  • TomStorm
    De mi a francért húzza le staminát dual blade pár csapásra azt nem értem.A kezdő bottal többet támadtam mint ezzel.

Használja valaki közületek egyáltalán a könnyebb fegyvereket A-B-C Skill besorolással vagy mindenki a hagyományos Stenght+kalapáccsal megy?
  • Myselor
    az biztos.a dark soulsokat is ezért imádjuk :D sokadik végigvitel után is most vagyok túl egy olyan bosszon ami közben majd kiugrott a szívem és mikor sikerült olyan mosoly ült ki az arcomra és olyan jó érzés volt hogy hihetetlen :D
  • TDC Geronimo
    Viszont, 1-1 rövidítés megtalálása és vért izzasztó bosskil után meg olyat ad, amit más játék nem.
  • Moby
    Most van/lett defaulton. Eddig át volt állítva nem-defaultra(mittudomén melyik-melyik)/
  • Tatyla
    Őőőőő ezt nem értem, hogy van most neked a kamera?
  • Moby
    Jaj azt nem is mondtam, hogy nemcsak a szaggatás múlt el a kamerakezelés visszaállításával, hanem hihetetlen mennvel jobban működik így a kamerakezelés. Őrület, hogy én ezt így szoptam végig 3 végigjátszást...azt sem nagyon értem mi a gecinek van benne ez az opció, meg hogy mikor állíthattam el. Hogy nem szándékos volt, az egészen biztos.
  • Moby
    Nekem is kb ennyi van, csak most volt több, hogy szabin voltam. Így is lehet tolni, lassabban fogsz haladni, de ennyi.
    És igen, lesz egy csomó negatív élményed az elején. Csakhogy a from játékoknak van egy zseniális tulajdonságuk. Ha az élményt mondjuk valamailyen ÉlményIndexben fejezzük ki, akkor mondjuk 3 óra játékkal szépen felszippantasz mínusz 500ÉI-t, lassan adagolva, hogy nagyon fájjon aztán a sikeres bossfight végén belédinjektál plusz 15000-et. Olyan adrenalinlöket, amit csak nagyon-nagyon kevés videójáték tud kifejteni. EZ AZ, ami miatt mindenki játssza ezeket a játékokat.

A legtöbb játék azt akarja elhitetni veled, hogy TE vagy a legjobb a világon. A szuperhíró, akire mindenki várt, hogy megmentsd a vliágot a gonoszoktól. Nos, a from játékok nem. Azok az elején percenként dörgölik az orrod alá, hogy mekkora rakás szar vagy. Nem geciznek, nem finomkodnak, nem udvariaskodnak, és meg merik mondani. És tényleg az vagy. Ezt láttad most meg. Aztán valahol a huszadik óra után elkezded meglátni mennyire jó is lehetnél, ha visszavennél az arcból, és elkezdenél tanulni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.19. 16:32:31
  • Moby
    Sem különösebb ügyességet, sem jártasságot nem igényel, semmi olyan kompetencia nem szükséges a végigjátszáshoz, amivel a random átlag gamer ne rendelkezne.
  • kirol
    Ezt értem, viszont az a baj, hogy én nem úgy játszok, hogy napi 3-4 órát, hanem mondjuk hétvégenként 2-3 órát.
    Na így ha van időm, csak negatív élményt tudok szerezni magamnak, ahelyett, hogy szórakoznék.
  • Moby
    Ez csak az elején tűnik ennyire borzalmasnak. Szépen lassan megtanít a játék túlélni. Nem a játékkal van baj, hanem avval, hogy úgy akarod játszani ahogy a többi játékot, pedig ennek nagyon más a szabályrendszere. Abban kell döntened, hogy elfogadod-e tőle, hogy egy nagyon más szabályrendszer alapján működjél. Ha erre a kérdésre igen a válasz folytasd! Ha képes vagy elfogadni a játék szabályait, képes leszel legyőzni is. Semmi más nem kello hozzá, csak nagyon-nagyon, NAGYON sok tolerancia.
  • AntiHero
    zért ne add fel ilyen könnyen. :9 Nyisd meg a rövidítéseket és akkor nem kell mindig ugyan ott menned.
  • kirol
    Szerintem sem. Eladom. Ha érdekel valakit szóljon.
  • Myselor
    ez nem a te játékod lesz. a lámpáknál ment a játék ezek amolyan checkpointok.egyébként mindig ment ha felveszel valami itemet vagy ölsz valamit viszont ha meghalsz a legutolsó begyújtott lámpához rak vissza és amit megöltél minden újra éled kivéve a bossokat :) ezzel barátkozz meg vagy hagyd a francba D: