9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#3477 Szerencséd volt, nekem nem a puskás mindig lő blokkol a 2 kurafi meg ugye mikor csapjon le rám. ha 1 meghalt utána már nem volt necces de amíg a 3. él addig nem oda kellett figyelni...nem annyira szar mint mondjuk a Des de ha ha nem figyelszelkaphatnak hamar, sokat is sebeznek, asszem 3 ütés...vagy lehet nektek könynebb változat jutott. -
#3476 Nekem a queenes van már csak hátra... meg az Isz, mivel az most lett csak meg, de az már opcionális csak. -
#3475 Voltam már náluk. Szerintem meg sem sebeztek. Tüsszentettem egyet és meghaltak. -
#3474 Megcsináltam én is minden questet. Viszont ezek a dungeonok nyomasztóak. Itt azért megjött a horrorvonal erősen. Totál rámtelepszik a játék. -
SlickAdam #3473 3 melakot en 1. vagy 2. dungeon-ban lattam es megegyezeses alapon kacsintasra hanyatt vagtak magukat. -
#3472 3 ilyen nagy melák a dungeon-ban. -
#3471 A 3 óriás tud szopatni....lehet makkod volt de tudnak meglepit okozni, majd meglátod. :D -
SlickAdam #3470 kimaradtam valamibol vagy nincs agyam? milyen 3 troll? -
#3469 A 3 csuklyás még csakcsak, de a 3 óriás? -
#3468 Most második végigjátszásra megcsináltam mindent, megöltem minden kihagyott huntert, megcsináltam alfred meg crow questjeit is, még a blood queent is feltámasztottam! :y
Nem akarom sose abbahagyni :( Holnap azért remélem patch megérkezik -
#3467 Hát immel ámmal, a 3 csuklyás meg a 3 troll meg tud szivatni azért rendesen, a boszorkányoknál nehéz meghalni. -
#3466 Ja. Az más kérdés, hogy hótegyszerű mind. -
#3465 Van:
3 óriás
3 csuklyás
2 boszi -
#3464 Sehol nem járt. Gépe sincs. -
#3463 Má hogyne lenne. Van dupla meg tripla boss is. -
SlickAdam #3462 tehat meg nem jartal az erdöben? -
#3461 A BB sokkal joBB mint bármi más. :D -
#3460 amúgy nagyon baba dolog hogy egyszerre csak 1 boss jön itt.nincs páros boss :o most jutott eszembe. -
#3459 Na közel a platina nekem is. BB <3 -
#3458 Akkor kicsit később coop? :) -
#3457 Mi a kérdés? azt mondtam hogy könnyű lesz de nem megy elsőre....volt olyan boss amit elsőre öltem ezt nem. :D -
SlickAdam #3456 a nemet exkluziv femtok meg bjutiful, de az tenyleg kurva draga majd' 80 ojroert. meg kis szar artbook sincs melle... -
#3455 Ja ezt néztem én is, de ebből nagy büdös "sold out" van (volt tegnap) -
#3454 egyiket se muszáj megölni :) -
#3453 Még rágódom... :D -
SlickAdam #3452 a kinai Hunter edition se rossz, bar az majdnem ugyanaz, mint az EU-s collector. femtok teljesen, guide tartalma is ugyanaz, csak nagyobb (nem vastagabb).
a japo first press a legnajszosabb.
-
#3451 Ne akarj hülye lenni. :D -
#3450 Igen, de irigyellek :D -
#3449 Játszható, de japó only sajnos (még a gui is - legalábbis nem találtam ezt megcáfoló bejegyzést netszerte), de mivel nekem digitálisan van meg, így annyira nem fáj. (pedig szívesen mennék egy kört japó hang + english sub-bal is, ha lehetne)
A kínai verzión bezzeg van angol felirat, de abból meg first press nincs.
Igen, lényegében egy dísztok + artbookért adok 20k-t. Hülyevagyok-e?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.22. 15:47:37 -
#3448 A bennelévő példány az ugyanúgy játszható? Mármint van azon is angol nyelv meg minden? -
#3447 Most még szerintem akcinnyós, de persze Te tudod. -
#3446 Félek, hogy akkor kap el az "azonnalkell" érzés, amikor már nem lesz/gecidrága lesz. Pedig az a 20 rugó nem pénz érte...tiszta hülye vagyok :( -
#3445 Van benne artbook is, azt forgathatod :D -
#3444 Persze, csak máig vívódok, hogy kell-e húszezernyire a polcnak. Mármint a könyvet olvasom-forgatom, de ez csak ott...van :) Jó lenne ránézni, néha kézbevenni, csak sokallom ezért az árat. -
#3443 Valahol olvastam azt is, hogy nem muszáj megölni gyula huntert sem (gépágyus). Lehet vele beszélni is. :o -
SlickAdam #3442 ...ted? meg megrendelhe...ted.:) -
#3441 Nem mertem megrendelni. És tudom, hogy végül nagy-nagyon fogom bánni -
#3440 -
#3439 Najó ehhez már talán kissé túl voltam szintezve -
#3438 Based miyazaki! :)
Na kívánjatok sok szerencsét NG+os Ebrietashoz :D