9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #3477
    Szerencséd volt, nekem nem a puskás mindig lő blokkol a 2 kurafi meg ugye mikor csapjon le rám. ha 1 meghalt utána már nem volt necces de amíg a 3. él addig nem oda kellett figyelni...nem annyira szar mint mondjuk a Des de ha ha nem figyelszelkaphatnak hamar, sokat is sebeznek, asszem 3 ütés...vagy lehet nektek könynebb változat jutott.
  • TDC Geronimo
    Nekem a queenes van már csak hátra... meg az Isz, mivel az most lett csak meg, de az már opcionális csak.
  • Moby
    Voltam már náluk. Szerintem meg sem sebeztek. Tüsszentettem egyet és meghaltak.
  • Moby
    Megcsináltam én is minden questet. Viszont ezek a dungeonok nyomasztóak. Itt azért megjött a horrorvonal erősen. Totál rámtelepszik a játék.
  • SlickAdam
    3 melakot en 1. vagy 2. dungeon-ban lattam es megegyezeses alapon kacsintasra hanyatt vagtak magukat.
  • darkSectorxxx #3472
    3 ilyen nagy melák a dungeon-ban.
  • darkSectorxxx #3471
    A 3 óriás tud szopatni....lehet makkod volt de tudnak meglepit okozni, majd meglátod. :D
  • SlickAdam
    kimaradtam valamibol vagy nincs agyam? milyen 3 troll?
  • Moby
    A 3 csuklyás még csakcsak, de a 3 óriás?
  • TDC Geronimo
    Most második végigjátszásra megcsináltam mindent, megöltem minden kihagyott huntert, megcsináltam alfred meg crow questjeit is, még a blood queent is feltámasztottam! :y

Nem akarom sose abbahagyni :( Holnap azért remélem patch megérkezik
  • darkSectorxxx #3467
    Hát immel ámmal, a 3 csuklyás meg a 3 troll meg tud szivatni azért rendesen, a boszorkányoknál nehéz meghalni.
  • Moby
    Ja. Az más kérdés, hogy hótegyszerű mind.
  • darkSectorxxx #3465
    Van:

3 óriás
    3 csuklyás
    2 boszi
  • Moby
    Sehol nem járt. Gépe sincs.
  • Moby
    Má hogyne lenne. Van dupla meg tripla boss is.
  • SlickAdam
    tehat meg nem jartal az erdöben?
  • darkSectorxxx #3461
    A BB sokkal joBB mint bármi más. :D
  • Myselor
    amúgy nagyon baba dolog hogy egyszerre csak 1 boss jön itt.nincs páros boss :o most jutott eszembe.
  • TDC Geronimo
    Na közel a platina nekem is. BB <3
  • darkSectorxxx #3458
    Akkor kicsit később coop? :)
  • darkSectorxxx #3457
    Mi a kérdés? azt mondtam hogy könnyű lesz de nem megy elsőre....volt olyan boss amit elsőre öltem ezt nem. :D
  • SlickAdam
    a nemet exkluziv femtok meg bjutiful, de az tenyleg kurva draga majd' 80 ojroert. meg kis szar artbook sincs melle...
  • n000rbi
    Ja ezt néztem én is, de ebből nagy büdös "sold out" van (volt tegnap)
  • Myselor
    egyiket se muszáj megölni :)
  • Moby
    Még rágódom... :D
  • SlickAdam
    a kinai Hunter edition se rossz, bar az majdnem ugyanaz, mint az EU-s collector. femtok teljesen, guide tartalma is ugyanaz, csak nagyobb (nem vastagabb).

a japo first press a legnajszosabb.
  • n000rbi
    Ne akarj hülye lenni. :D
  • Moby
    Igen, de irigyellek :D
  • n000rbi
    Játszható, de japó only sajnos (még a gui is - legalábbis nem találtam ezt megcáfoló bejegyzést netszerte), de mivel nekem digitálisan van meg, így annyira nem fáj. (pedig szívesen mennék egy kört japó hang + english sub-bal is, ha lehetne)
    A kínai verzión bezzeg van angol felirat, de abból meg first press nincs.

Igen, lényegében egy dísztok + artbookért adok 20k-t. Hülyevagyok-e?
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.22. 15:47:37
  • Moby
    A bennelévő példány az ugyanúgy játszható? Mármint van azon is angol nyelv meg minden?
  • n000rbi
    Most még szerintem akcinnyós, de persze Te tudod.
  • Moby
    Félek, hogy akkor kap el az "azonnalkell" érzés, amikor már nem lesz/gecidrága lesz. Pedig az a 20 rugó nem pénz érte...tiszta hülye vagyok :(
  • n000rbi
    Van benne artbook is, azt forgathatod :D
  • Moby
    Persze, csak máig vívódok, hogy kell-e húszezernyire a polcnak. Mármint a könyvet olvasom-forgatom, de ez csak ott...van :) Jó lenne ránézni, néha kézbevenni, csak sokallom ezért az árat.
  • AntiHero
    Valahol olvastam azt is, hogy nem muszáj megölni gyula huntert sem (gépágyus). Lehet vele beszélni is. :o
  • SlickAdam
    ...ted? meg megrendelhe...ted.:)
  • Moby
    Nem mertem megrendelni. És tudom, hogy végül nagy-nagyon fogom bánni
  • Moby
  • TDC Geronimo
    Najó ehhez már talán kissé túl voltam szintezve
  • TDC Geronimo
    Based miyazaki! :)

Na kívánjatok sok szerencsét NG+os Ebrietashoz :D