Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Az összes insightomat ellőttem. Senki nem jön.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Még ez se lenne kritikus probléma, ha lenne vmi mentőöv. Gyakorlatilag végigjátszottam a játékot, ha már cigányul viselkedik az az egy, megengedném magamnak azt a luxust, hogy segítséget kérjek, de nincs. Van egy idióta szabályrendszerű coop , ami kvázi nem működik. A kód meg addig tolja fullba a gyökért, amíg szépen lassa felőröl.

Egyedül ebben a fázisában nagyon nehéz lesz leverned. Hivj segitséget, mert besokalsz.
ezt is megtanulja a boot camp-ben, mert szukek a terek odalent.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Márpedig ezek az idióta, örjöngö fönökök bug-ok, és ez a From hibája. Én is igy jártam, mint már irtam egyszer, a Starved Beast-tel. Egyedül huszonötször szopatott meg, és csak hárman tudtuk leverni iszonyú küzdelemben, negyedjére. A srác, aki becsatlakozott, irta hogy sokszor segitett másnak lecsapni ezt a dögöt, de igy viselkedni még sosem látta.
darkSectorxxx
Moby írta hogy nem megy annyira neki a kitérés én ebben tudnék segíteni neki ha látnám a bosst és a hsrcstílusát, van 1-2 ütés néha amikor nem szabad menekülni hanem utána azonnal ütni hogy visszatöltsön az életed.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

probaltal mas taktikat is, vagy ugyanazt a helyesnek velt modszert probalod ujra es ujra alkalmazni? lehet nala nem az elgurulos, hatulrol csapkodos taktika a nyerö, annak ellenere, hogy en is ugy csinaltam meg egy jo adag szerencsevel.
pl Amidala hercegnö is hasonloan verzett el, de Chalice-ban - 2. talalkakor -. IGGGGENCSAK nem jott be az a modszer, meg kellett tanulnom hogyan mukodik a ribanc es messzirol, face to face inteztem el. lehet kozmik bics is ilyen.
de hogy konnyu soha nem lesz, az tuti. ilyenek a souls jatekok. nem a one reborn meg micolash es egyeb rohejesen konnyu boss-okbol kell kiindulni.
csak magamat tudom ismetelni: nyomas chalice! mas elmeny, kis nyugi elöször. kozben fejlödsz (te is es karakter is), aztan kesöbb visszamesz a kozmoszba es feldugod a huvelykujjad a seggebe.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.11. 16:02:47

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Az a baj hogy név alapján nem ismerem őket 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Le fogsz nyugodni és megcsinálod most ideges vagy velem 3/ baszott így ki a játék .
Bármi is legyen ha nem para megnézném azt amely részek nem mennek most neked. Stream-ben ha szabad ilyet kérnem 😊

Moby
Nem, az valóban nem.

AntiHero
Nem tudom miről beszélsz. Nem a from hibája, hogy nem megy a játék neked.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Nemár. 😞

Moby
Mindenesre döbbenten állok azelőtt, hogy lehetett egy majdnem tökéletes játékot a végére ilyen módon szétkúrni, lenullázni, análisan megrakni majd lehugyozni. 50 órányi élvezetes gémpléjt bedarálni, ledózerolni, megszégyeníteni, eltörölni, megsemmisíteni. Köszi from!

Moby
Párszor. Kb 50x. Lehet, hogy a 60 is megvolt. Beálltam a seggébe, ütöttem kettőt, felugrott a levegőbe, majd rám. Szerintem nincs olyan taktika, amit többször ki ne próbáltam volna rajta.
Remélem, hogy az a mikropéniszű japán retek, amelyik kitalálta, hogy a csápok között se lehessen beférni, a meghal végbélrákban még az idén. Vagy az egész stúdió, nekem mindegy.

ja tudom, emlekszek. te elöbb utsz, utana kerdezel. elönyös tulajdonsag.😄

AntiHero
azért mert anno én megöltem minden npc-t és sima játékban, nem kaptam meg a "kereket".

ö miert kellett a fegyver acsihoz? koronat ad csak.

AntiHero
*Trophy-hoz 😄

AntiHero
Nah vééégre...Ng+ba meglett ismét a havas kastély boss. (kellett az összes fegyver acsihoz. De meg is lett. ) 😊

Meg közben összeszedtem a maradék 2 sisakom, ami kimaradt. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.11. 14:33:56

Ez nem válasz volt,sry
Eileen the Crow merre van pontosan?
Állítólag van nála valamifinom kis dual dagger😊
Na, azzal a bestiával én is szoptam egy párszor, de sikerült úgy lenyomni, hogy beálltam, szó szerint, a seggébe, és követtem ebben a pozicióban, miközben villámos karddal csapkodtam.
Tatyla
A skill határozza meg később a fegyver sebzést meg a fizikális védelmed

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
LOL. Tegnap átjött haverom, és nyomtunk AC Unity-t, és bakker MEG SE SEBEZTEK az ottani őrök a Bloodborne után... 😄DDD
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.11. 13:41:37

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
előrelépés és alapból más a harcrendszer egy kicsit ,de nagyon élvezetes mindkettő.ezzel tolom most én is.mivel nekem nincs ps4em 😄 pc-n játszom a DSII-vel
Na mind1 HP biztos,hogy kell ahogy írzad most arra állok rá durván
Szerintem az a dexterityügyesség ezért akartam endurance/staminával párosítani de HP is nagyon kell és strenght is ugyanaz a statisztikát húzza mint a Skill-.-
Ezért nem értem.Aztán lehet a későbbiekben más lesz ha növelem vagy jól rácseszek😄
Mire ne pazaroljam?
Moby
Az ott egy másik játék volt. Ez itt számomra meghalt.
Ebrietassal együtt.

darkSectorxxx
Élet kő.
Endurance nekem a legfontosabb mert én kitérek-ütök. A stamine pedig ehhez kell. Főleg hogy így annyit tudok ütni hogy egy mezeinek az élete el is fogy 1 sorozatra. Nagyon fontos. Többi 4-et nem értem minek, max a str. De skillnek nem tudom mi a játékban az előnye. Arcane meg csak speckóhoz kell azt nem használom. 😊

darkSectorxxx
Ja bocs. Komolyan tegnap mit kapott a temetőben a benga lófax nem? Mondtam hogy fel kellett volna venni 😊

darkSectorxxx
Hát azért ne pazarold el.

tudom. probaltam mar korabban.
at kell allni, de igy latszik igazan mekkora elörelepes a BB.

darkSectorxxx
Ez a beszéd. Irónikus az elején te segítettél többekközt hogy továbbjussak. 😊

darkSectorxxx
Mondtam én.

TDC Geronimo
Én megdemoztam pcre de nem tudom... durability rendszer okádék, hitboxok szintén. Combat nekem nagyon lassú BB után.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ez lett a küldetésem. Addig megyek neki, amíg el nem fekszik. Ha megtörénik, prorig égetem a lemezt.

Myselor
amúgy Blood-Starved Beast nem havert 😄

Myselor
hajrá.ez egy kicsit más lesz 😄 hehe
Moby
Nekimentem ebrietasnak. 5% HP-ja maradt, és meghaltam a csícskageci fasznyálazó teves kamerakezeléstől.
Tiszta szívből meggyűlöltem ezt a játékot.

AntiHero
Ooooooh...kell nekem is 😞 De senki nem akarja digitálisan felesbe venni. <#rinya>

Amúgy 1 hónap és Witcher 3. Addig csak ki platinázom a BB-t. 😊

Nyaamiiiiiiiiiiiiii

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.11. 12:54:47

Életképes lesz későbbiekben ha csak Skill+Endurance+Bloodtinge teszek?
Pisztolyt valahogy gyengének érzem a Skillre meg pakolok mint állat B-s fegyverem van Skillhez de kurvára nem változik semmi,kicsit gyorsabban csapkod de ennyi.

Parryt is szetetném gyorsítani balahogy azt mivel lehet?
csak nem birok magammal... <#szomoru1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nyilvanvaloan meg se kozeliti a BB grafikajat, de nehany teren sokkal jobb. eleve a 60 kozeli frem (barmikor bealdoznek erte nehany %-ot BB-vol) + abberralt okadek filter hianya ---> éles!

darkSectorxxx
De nem érzem hogy erős lennék, mert a boss ok és minden arányossan erősebb lett. Szóval csak annyi hogy szántam időt elsőre hogy segítségek nélkül jussak tovább sem item sem semmi első végigjátszásnál talán 1 boss-nál parryztem max.

Itt viszont már próbálom kihasználni amit eddig csak gyakoroltam, asszem volt vagy 80 óra az első végigjátszásom.

darkSectorxxx
Kb 2x legalább átnéztem minden kis sarkot az sok leölt ellenfél. Meg 5 dungeon bár az nem sokat segített. Végén a 2 boss adott 230000-et, 110 voltam most 119 asszem NG+ végett. Szóval 9 szint jött össze 0G+ ba.

És így is elbuktam 350k echot egyszer 😄 az 4 lvl. 😄 de leszarom vagyis legalább 114 lehetnék, ha meghaltam volna boss-oknál 119 se lennék hisze 2. Halálnál elvész az echovér ugye de én csak akkor haltam 2 x harvest-nél mikor bementem anti nélkül, utána a farkas meglepett hátba és durr 350k viszlát.

Moby
Amúgy te hogy értél ide lvl110-en??? Az nekem plusz 1-2millió pont, vagy több (nemtudom a végén már hogy skáláz). Annyit nem dobtam el az egész játék alatt.

Moby
Mondom másképp, és akkor az egy elérhető cél: egyszer meghalni nála azért, mert elfogy a vial. Nem 16-17-el a zsákomban...

rendben. nyomas a Defiled es az utolso Pthumerian dungeon! szolj ha kesz! <#vigyor1>

darkSectorxxx
Csontitól félek csak. Csahogy azóta leverzem olyat elsőre akit kezdőkénz 30.ra.