9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Nézted a szomszédos sírokat is? :)
  • vixo
    Sziasztok! Az miért van,hogy van két olyan hely,ahol gyújtottam lámpást, de hunters dreamből nem tudok odajutni? Ez bug vagy nem minden lámpáshoz tudom teleportálni magam?
  • n000rbi
    Ja és persze köszi! (sry, még nem tértem magamhoz)
  • n000rbi
    Az igazi akkor lett volna, ha a gyorsmenü nélkül nyomom a gesture-öket, de hajnali 1-kor már nem vállalkoztam rá. (coin-om se sok maradt, ez a harmadik próbálkozás volt :D)
  • Moby
    Láttam hogy elkezd hányni, és hogy messze vagyok. Nem volt már lehetőség mérlegelésre... :D
  • Moby
    Ez jó! Nagyon jó! :)
  • SlickAdam
    Isten eltessen!
  • SlickAdam
    vegen bator voltal :D grat!
  • n000rbi
    Csatlakozom, boldogat! (remélem látszik vmi:D)

• TDC Geronimo
    ty :)
  • Moby
    Egyébként Ebrietas nehezebb volt. Sok nagyságrenddel. Így szerettem volna őt is legyőzni, de semmiféle működő stratégiám nem volt ellene. Egyszerűen csak összejött...véletlenül.
    Egyébként hogy mennyit változtam én is:
    Nos, 20 nap telt ez azóta. Ez a mostani csata 13 percig tartott. 13 percig voltam magas szinten fókuszált. Asszem kimaxoltam a skill idegi részét, ha már a reflexekben soha nem leszek olyan jó, mint tik, már csak a koromnál fogva sem.

Ja és ISTEN ÉLTESSEN GERO! :)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.24. 00:24:48
  • Moby
    Az ágyú a staminaregainlassítás miatt no-no lett. Levágtam a gecibe. A végén majdnem beszopatott a kamera. Jó sokáig vártam minden megfelelő alkalomra, hosszú meccs lett, de megvan.
    Minnyá felbaszom.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.23. 23:58:18
  • Moby
    Elfeküdt a kis sneci.
    Hellyeah
  • SlickAdam
    vigyél ágyútot es a vegen bum-bumm! vagy mar hasznalod (csak beletekertem) ?
  • Moby
    Hótugyanaz mégegyszer. Mostmá kezdem felbaszni az agyam.
  • Moby
    Nemtom, már én is gondoltam felvetni.
  • Moby
    Ja, az eleje godmode. De már az Ailling is lepofoz. Nem is töltöttem el a szükségesnél egy másodpercel sem többet benne. Undorító hely az. Meglett a két basz, meg a beastclaw, és hopp, már ugrottam is kifele.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.23. 22:50:22
  • TDC Geronimo
    Darkal mi történt? Ma nem szpemmelte topikot :D
  • Moby
    ROFL
  • n000rbi
    Akkor legalább az elején lesz sikerélményem, amiből a defiled-ra erőt gyűjtök :D
  • Moby
    Egyébként nem aggódom, látod a videón, megvan a koreográfia. Egyszer kell csak előadnom tökéletesen...ilyenkor én már a zsebemben érzem a meccset.
  • TDC Geronimo
    Hát lehet ez is csak nálad van... :D

Más. Találtam gifet martyr logariusról

• Moby
    DE!
    Pörgesd vissza a fórumot, hetekkel ezelőtt belinkeltem a képet, amin ez van rajtam. Akkor még azt sem tudtam hogy lehet bemenni dungeonba.
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Persze. Az idegeim már kötélből vannak. Mármint tényleg. Azóta elkalapált már vagy 5x, meg sem érzem. De IRL is sokat keményített rajtam a játék mostanában. A héten tartottam egy sajtótájékoztató-prezentációt, élő adásban. Annyira nem üt meg a szereplés, régebben elég sok előadást tartottam, de ilyenből ez volt az első. 1 hónappal ezelőtt még tuti lett volna bennem drukk, most olyan nyugodt voltam, mintha a reggeli kávémat kellett volna meginnom :D
    A felkészüléskor, ha éreztem hogy megy fel bennem az adrenalin, alég volt arra gondolnom, hogy lenyomtam ebrietast is. Rögtön visszaállt a pulzusom 40-re :DDD
  • TDC Geronimo
    Hát akkor már rég kellett volna, mert első pár szint az alacsony szintre van :)

20-40-60-80-100+ asszem így változnak a depthek ajánlott szintjei
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.23. 22:44:00
  • n000rbi
    Nem, NG+ felénél vagyok kb.
  • TDC Geronimo
    wat. Pedig ez sima storymódban nem szerezhető meg
  • TDC Geronimo
    Ja hogy te még el se kezdted chaliceket? :o
  • Moby
    Neeeeem, nekem ez már ezer éve megvan. Nem is voltam még dungeonban, amikor meglett. De má nem emlékszem hunnan.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.23. 22:40:19
  • n000rbi
    Ideje lenéznem a dungeon-ökbe.
  • Moby
    Lőttem :)
    Ez a tűzoltó ruhám :)
  • TDC Geronimo
    keeper of the old lords boss leverése után vehető insight vendortól. Legjobb fire reses cucc.
  • TDC Geronimo
    ejj érzem a fájdalmad. Amikor letérdelt akkor kellett volna befejezni. Én ugyanígy öltem meg. Kontroller egyben van még? :D
  • n000rbi
    Ez a méreg, nem a cián :)

/ez a boszorkánycucc honnan van?
  • SlickAdam
    ilyenem volt nala vagy 3-4-szer.:)
  • SlickAdam
  • Moby
    Bazdmeg...
  • TDC Geronimo

Azért van még 1-2 ajtó ami zárva maradt és rejtély
  • TDC Geronimo