9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • SlickAdam
    nagy. kell multiplatform agyhalal is.
  • SlickAdam
    ugy persze, csak ne gyere mindig ezzel, ha a nehezsegrol van szo, mert irrelevans.
    ugy jatszva, ahogy az meg lett tervezve, viszonylag konnyu. pont.
  • TDC Geronimo
    Legjobb E3 akkor lenne ha bejelentenék BB DLCt meg DS3at :)

DS3ra mennyi az esély?
  • Myselor
    simán játszható mindegyik pajzs nélkül az már máskérdés hogy úgy a dark souls nehezebb mint a bb .nem csak az én nehezítésem hidd el.de midnenki úgy játsza ahogy akarja persze :)
  • TDC Geronimo
    Most jut eszembe nekem az itt pihenő PS3on ott figyel a demon souls, amit még ps+os címként töltöttem le :D

Kontrollere viszont kölcsönbe van adva :(

Megy a DS4 már PS3on?
  • SlickAdam
    hagyd mar ezt a pajzs nelkul hulyeseget legyszives!
    a BB az pajzs nelkul jatszando, a Dark Souls-ok nem. ez a TE nehezitesed. tudod hogy lenne meg nehezebb? gyuruk es oltozek nelkul. söt, a fegyvert is elhagyhatod...
    Dark Souls1 lement, nehez volt. utana jon BB, aztan jooooooooo messzire toluk a DaS2. persze ez csak Souls jatekokon belül, nyilvan nem walk in the park.
  • TDC Geronimo
    Azt sajnálom, hogy from nem képes olyan coopot is belerakni amivel egyszerűen lehetne tolni haverral elejétől a végéig akár megszakítás nélkül. Lenne több/erősebb ellenfél, erősebb bossok, de lehessen már végigmenni haverral.
  • Tatyla
    Dark Souls 1-et kábé végig coopban toltam
  • Myselor
    oké amúgy mondod hogy a dark souls könyebb mint a bloodborne,próbáld ki az első részt,illetve a másodikat pajzs nélkül ^^
  • SlickAdam
    akkor demon's sous.ban volt meg ugy. durvis.
  • Myselor
    hogy fenébe ne lehetett volna?:D dark souls1be is behívhattad havert segíteni
  • TDC Geronimo
    Amúgy nézegettem első meg második részt. Látszik, hogy nem ugyanaz a team csinálta, mert a 2 hiába újabb, de pl animációk terén az első odavágja. BBt is ez a team csinálta és ott is eszméletlen jók animok
  • SlickAdam
    haverral? DaS1-ben meg nem lehetett.
  • SlickAdam
    nem.
    de ajanlom a jatekot. befejeztem 1-2 oraja. mint irtam: 1 opcionalis boss maradt ki az összesen 32-bol (DLC-k nelkul!), igy lett 51 ora. hangulat masabb, mint BB-ben es kozel sem olyan eröteljes. graf is neha zavaroan lastgen (de 60 frem fakjesz). konnyebb is joval, de akkor is Souls jatek. nincs parja. ha BB 10/10, ez 8.5-9/10.
    pro tipp: varj nehany hetet mielött belevagsz. en kikeszultem a ket jatektol.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.26. 20:16:34
  • Myselor
    ugyanúgy lehet mint ebbe,sőt asszem abban könyebb is :) na meg ott nem csak bosshoz hívhatod be,bárhova lerakod az adott területen a jelet ahol még él a bossod és együtt haladtok :)
  • TDC Geronimo
    DS2ben egyébként megoldható, hogy baráttal játsszál együtt?
  • TDC Geronimo
    Most már nagyon szemezek DS2vel, mert kell a következő from adag. Majd nézek valahol olcsóbban
  • Tatyla
    Mára már befejetem de majd holnap, de nem tudom melyik accodal játszol mostanában nem látlak
  • darkSectorxxx #3780
    Segtsek? A legegyszerűbb dolog lesz 180 felett röhögve.
  • Tatyla
    fel tornáztam magam 189-re defiledbe még amygdala van
  • Myselor
    egyébként jogos .a tolókocsisok elég veszélyesek a bb-ban de itt csak ő az egyetlen kis ártalmatlan öregecske :D
  • Myselor
    ajj de hüyle vagy xd hát az bizony szopás úgy :) ng+ban majd megcsinálod ^^
  • TDC Geronimo
    Valakinek sikerült már találni coop partnert a makeshift oltárnál hunters dreamben?
  • TDC Geronimo
    Isz layer 3 ebrietas

Elsőre megviccelt, de másodjára nem adtam neki esélyt
  • SlickAdam
    hajnal 3-korul (mas kifogast nem talalok, esetleg a BB-s traumat...) kinyirtam a toloszekes NPC-t. ugyhogy oda a covenant, aminek a vegen ott az opcionalis boss. nem, nem beszeltem vele, lenyilaztam messzirol, mert alig volt mar eletem es azt hittem o nyom ram valami varazslatot.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.26. 15:27:48
  • Tatyla
    Defiledben nem akar valaki segíteni?
  • Myselor
    melyik bosst nemtudod lenyomni?
  • SlickAdam
    te se tokoltel sokat.

en mar dark souls 2 vege fele jarok, eddig 45 ora, sztem 50-55 lesz a vege (ugye tudjuk, hogy tokolos jatek BB-hez kepest).
    megneztem miket kell csinalni a platinahoz (gondoltam raallok csak a Souls cuccokra), de... kösz nem. egyik opcionalis boss-t mar le se tudom nyomni, mert nem olvastam elöre...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.26. 14:47:49
  • TDC Geronimo
    3 végigjátszás, 76 óra, de meglett az eredménye. DLCt, folytatás, bármikor day 1

• Moby
    gibson9 kolléga le is csapott rá, szóval bezárt a bazár.
  • Moby
    Mer ha megjön, dobom fel a hwapróra, gondoltam az ittenieknek szívesebben odaadom, ha szóban lefoglalózza valaki.

Egy huszasért vihető a játékkal együtt is.
  • Tatyla
    Majd ha a vérhold feljön ott lesz
  • SlickAdam
    meeeeeeer?
  • TomStorm
    Vagy inkább azt kérdezem miért nem jelenik meg Grand Cathedral előtt Eileen the crow?Quest line végigment de nincs most itt Cathedral előtti kapun:(
  • TomStorm
    Hol van ez a Rom spider?
  • Moby
    jajtényleg: ha valaki ilyen game-féle strategy guide-ba gondolkozik, ne tegye: nálam lesz egy bontatlan eladó. Ahogy megjön vihető, picit olcsóbban, mint a gametől. A többi privi.
  • SlickAdam
    1 oras Gametrailers dumcsi a jatekrol (spoiler alert!)
    itten-e
  • Tatyla
    Na eljutottam addig hogy nyitottam defiled chalicet,most már chaliceokba is jöttek be idegenek csengetésre, remélem defiledbe is lesz helpem
    Két trófea választ el a platinától, nagy gem meg a királynő...
  • TDC Geronimo
    Érdekes így játszani, hogy a bossok azt csinálják, amit kell. Ez a 3. végigjátszásom, de most is látok új dolgokat, főleg micolashnál. Eddig 2* mikor levertem sose ment végig rendesen a 3 phase.
  • TDC Geronimo
    HAHA. Próbálta micolasht valaki patch óta? Most haltam meg rajta. Így hogy nem bugos még idegesítőbb harc.