9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#3838 Hát érdekes vial nélkül is szerintem simán ment volna. Mi ketten szétszedtük még mozdulni se nagyon tudott. Téged nem is ütött volna. -
TomStorm #3837 Úgy,hogy 0 viallal voltam és gyakorlatilag végignéztem a Duel-t,nem tudtam segíteni a hunter meg lenyomta Eileen-t elég csúnyán.
Loot-olni engedte a hunters bandage-t adta.
Ennyit tudott a nagy vadászok vadásza.. -
#3836 Romhoz a shadow of yharnam boss leölése után lehet menni. Byrgenwerthben van a vízben. -
#3835 Az meg hogy sikerült? :D -
TomStorm #3834 3.karit indítottam ez miatt de már nem érdekel.Nem lesz meg az a hunters of huntress akármi,szarom le -
TomStorm #3833 Még jó,hogy ilyenkor a kést meg lehet venni.. -
TomStorm #3832 Na jól van ez a köcsög vadász megölte Eileen-t a temetőben,ezt nem hiszem el.
Akkor itt vége is a küldetésnek?
Meg ezt a hülye pókot se találtam meg:( -
#3831 Már hogyne lenne az? Anélkül ugyanúgy nem mehetsz tovább unseen villagebe, one rebornhoz meg a többiekhez. -
TomStorm #3830 Mióta megvettem BB bundle-t na azóta benne van a lemez.
Talán egyszer cseréltem TLOU-ra ki,tényleg azért azt is kellene már játszam de BB nem engedi:)) -
#3829 Én sem írtam mást :)
/pusztán annyit, hogy az nem egyeghatározott pont a továbbhaladásban, mint mondjuk a fater -
#3828 heh? Rom megölése nélkül sose jutsz el gehrmanig -
#3827 Nem való mindenkinek. Nekem pl. nem. -
#3826 A bloodmoon a te döntésed. Eljöhet közvetlenül gehrman előtt is. -
#3825 Ezt tőled olvastam, amikor még nem volt meg nekem a játék:
"Nekem is kb ennyi van, csak most volt több, hogy szabin voltam. Így is lehet tolni, lassabban fogsz haladni, de ennyi.
És igen, lesz egy csomó negatív élményed az elején. Csakhogy a from játékoknak van egy zseniális tulajdonságuk. Ha az élményt mondjuk valamailyen ÉlményIndexben fejezzük ki, akkor mondjuk 3 óra játékkal szépen felszippantasz mínusz 500ÉI-t, lassan adagolva, hogy nagyon fájjon aztán a sikeres bossfight végén belédinjektál plusz 15000-et. Olyan adrenalinlöket, amit csak nagyon-nagyon kevés videójáték tud kifejteni. EZ AZ, ami miatt mindenki játssza ezeket a játékokat.
A legtöbb játék azt akarja elhitetni veled, hogy TE vagy a legjobb a világon. A szuperhíró, akire mindenki várt, hogy megmentsd a vliágot a gonoszoktól. Nos, a from játékok nem. Azok az elején percenként dörgölik az orrod alá, hogy mekkora rakás szar vagy. Nem geciznek, nem finomkodnak, nem udvariaskodnak, és meg merik mondani. És tényleg az vagy. Ezt láttad most meg. Aztán valahol a huszadik óra után elkezded meglátni mennyire jó is lehetnél, ha visszavennél az arcból, és elkezdenél tanulni."
Ez a fórum és az egységesen pozitív értékelések tengere győzött meg, hogy megvegyem a Bloodborne-t. Az elmúlt öt év egyik legjobb játékának tartom. Már nem is emlékszem, mikor volt utoljára olyan játékom, amivel egyhuzamban ennyit játszottam volna, aminek minden méterét, minden sarkát megismertem volna, ahol csukott szemmel is meg tudtam volna mondani, mi merre van. Talán az Arx Fatalis még közel 15 éve... -
#3824 Most hogy már 3* végigvittem meg kezdtem egy female karit elölről rá kellett jöjjek, hogy a blood moon előtti rész jobban tetszik, designban meg hangulatban is. DLC szólhatna a hunterekről akikkel találkozuk, crowról pl vagy fatherről. -
TomStorm #3823 Kezd mégis durva lenni BOM dual dagger:)
Megtanultam pár trükköt vele és persze Skillre megyek,brutál mit sebez már.Tetszik -
#3822 Olyan 130 órám lehetett benne. Az a tippem, hogy ezt nem tenném meg újra :DD
Meg az is, hogy egyszer sem tettem volna meg, ha tudom előre mennyit fogok szívni benne. Nem azért töröltem a karaktert, mer haragudtam a játékra. MOST sokkal jobban haragszom rá. Pusztán azért, mert semmit nem jelenetett, visszagondolva nem emlékeztem másra, csak a végtelen szopástengerre. Pont ennyire nem érdekeltek a véletlenül, így-úgy összeverbuvált trofik sem, le sem szarom őket. A vakon végivitt questekre pont egyet sem adott, meglehettek volna bárhogy, taknyolva-gányolva. Amikor rájöttem erre, már azok sem érdekeltek. Semmilyen kapcsolatom nem maradt azzal a 130 órával, és mivel ez az acc amúgy is gyalura kerül, nagyon könnyen engedtem el. -
#3821 Inkább volt ez egy érzelmi huillámvasút, amiben nagyon lent rekedt meg a kocsi. Nagyon-nagyon lent. -
#3820 Így megy ez nála. Majd visszatér az imádat. Még ha most nem is vallja be magának.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.27. 13:19:05 -
#3819 rossz azért ezt olvasni,semmi kötekedési szándékom nincs.csak a kezdetbeli rajongás átment útálkozásba és undorba a játék kapcsán.ez így nagyon rossz :| amennyire szeretted annyira megutáltad.durva -
#3818 Tökéletes a meglátás. -
#3817 Nincs. Nem viccelek. Nincs psplusom ezen az accounton. Nem is bánom, ezt az accountot amúgy is kukázom(bem emiatt). -
#3816 Ott van a gépen is meg felhőben is a mentés úgyhogy max a játékot szedte le :) -
#3815 képes voltál törölni mindent ennyi szenvedés után?ez egy hatalmas tévedés volt számodra ez a játék akkor.nem neked való ezekszerint :) -
#3814 Ezt a post számot most mentem. AZtán majd erre visszatérünk később. Jobban ismerünk már mint te saját magad úgy néz ki :p -
#3813 Az lehet, de valahogy a benne lakozó dühöt le kell adnom. Százfasztudjahányórányi szenvedés ment a levesbe, és egy kevés olyan eredmény, ami tényleg érdekelt (a questek). Nem az igazamat keresem, annak onnantól, hogy belekezdtem már semmi értelme nem lenne. Szinte biztos, hogy semmilyen DLC-nek nem állok neki. Karakterem sincs, de jelenleg nem is hiszem, hogy lenne hozzá kedvem valaha. -
SlickAdam #3812 tudom, es ennek semmi ertelme.:D -
#3811 Ezt mondtam magamban, mikor láttam, hogy eladja. 1000%, ahogy jön DLC bejelentés indul a hype vonat és rendeli is meg a szuper hyper ultra kiadást megint :D -
#3810 Ez nem a pénzről szól. Ez az én bosszúmról szól. Arról, hogy móresre tanítsam ezeket a beteg állatokat :) -
TomStorm #3809 Amit észrevettem,hogy Coop este 19-23ig szar,mármint a keresés és rossz frame a nap többi időpontjában viszont jó. -
SlickAdam #3808 pt. 1000 :D
tehat feladtad Amydala-nal "vegleg". es el is adod. hogy aztan 2 het mulva vagy legkesöbb DLC-nel ujra megvedd (eletemet tennem ra). akkor inkabb tartsd polcon! minek tologatni azt a par ezer forintot? -
#3807 Kicsit sajnálom, hogy mire megjön minden kapcsolatom, kötődésem és érdeklődésem elveszítettem a cím iránt. Kicsit jó volt ülni a hypetrainen is, kitudja lesze még ilyen egyáltalán. -
SlickAdam #3806 megjött BB Guide. kepet nem teszek, mert semmi extra. sajnos egyik sarka benyomodott, de hat ez van, ha Katmandubol rendel az ember... :( -
#3805 Jah, egy nő nyög amikor megdöglik. Őrületesen kreatív. Az egész chargen egy pukkasztottnulla. -
TomStorm #3804 Female karakter iszonyat jól el van találva ebben a játékban amúgy meg a hangja is.Ritka az ilyen.. -
TomStorm #3803 Ja ok köszi.Megkeresem ezt a pókot akkor -
#3802 Rom megölése után, amúgy meg elég látványos lesz, észre fogod venni :) -
TomStorm #3801 És az mikor lesz vagy honnan fogom tudni? -
#3800 sajnos nincs ps4em .csak pc meg xbox :) de azért rendes vagy én ezt csak youtubeon streamen és olvasva követtem végig. -
#3799 Amúgy neked géped azért van? A piac legolcsóbb lemezes példányát árulom, valami idegen (szerintem nepper) holnap elvileg eltakarítja, de neked szívesebben adnám oda megalázó áron.