9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Nekem az mindegy. A posztfolyamnak vége.
  • Myselor
    tudod ki hiszi el :p
  • Myselor
    azt én is :)
  • Moby
    Meguntuk, töröltük, és végre aludtunk egy tisztességeset.
  • AntiHero
    Várjuk a Witcher 3.at. :D
  • Myselor
    jobbat nem találtatok?
  • SlickAdam
    meguntuk. atmentunk hardline-ozni.
  • Myselor
    na mivan?nagy lett a csend hirtelen :)
  • TomStorm
    Hi.
    Ma a coop tilos?Vagy miért képtelen találni bárkit is?
  • SlickAdam
    mindegy hogy, a mondat volt vicces. olvasd el ujra!
    de miert kell az ilyesmit magyarazni...?
  • darkSectorxxx #3748
    Gondolom elbohóckodta (vagy tanult , ahogy én szoktam, meghaltam és nem töltötem életet csak hogy először lássam ki ellen küzdök), nem figyelt oda.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.24. 22:39:45
  • darkSectorxxx #3747
    Ha elmondanám valakinek nem hiszem, persze nincs ellenfél akit ne kéne megnézni előtte, én arra értettem hogy ha elmondják mit csinálj, mint a tapsihapsinál, hozzád sem tud érni a gyerkőc....én az elsőre megvoltat arra értettem hogy a dungeonba, én már a story-ban tapasztaltam ki és csináltam egy sorozatot, egy taktikát amit így utólag elmondva bárkinek kinyirja, 5 próbán bellül ezt garantálom, ha nem akkor kár tövábbmenni.

én is mindig addig szenvedtem amig rájöttem a taktikára, én is közel voltam sokszor Moby -hoz hogy majdnem feladtam de tudtam hogy ez egy játék, ami követ valami ritmust-kódot amit ki lehet hátszani.Kit könnyebben , kit nehezeben...ezt könnyen.

Lefogadom hogy Moby a lecsapásokba hal bele, abból is az Arcane-ba.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.24. 22:38:32
  • SlickAdam
    "kb.10-szer elbohóckodtam én is, de utána elsőre meglett."

• yesname #3745
    A vicc az, hogy tényleg egyszerű de azért kell hozzá némi nekifutás, hogy begyakorolja a mozdulatokat. (Farok mögé, ugrás, nagy csapás, ismétlés.)
    Igaz legelső alkalommal odafent kb.10-szer elbohóckodtam én is, de utána elsőre meglett. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.04.24. 20:59:37
  • darkSectorxxx #3744
    Mondjuk egyszerűen le is írhatom akár szóban annyira egyszerű.
  • Moby
    Hagyd a faszba.
  • darkSectorxxx #3742
    ha be tudnék menni, vagy átadnád az irányítást akkor meg s ölném.
    Nyírjam ki még1x? Stream-be?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.24. 19:34:59
  • darkSectorxxx #3741
    Rendben , most nem vagyok jó állapotban, történt egysmás dolog, de a kedvedért bemegyek a defi-be még1x elmegyek és leölöm, és felveszem videóra.
    Kinyírtam, hacsaknem történt csoda a játékban a frissítések miatt, akkor el kell hidd amit mondok, itt az a baj hogy a többiek is azt látták hogy játszom, nem mondtam el szavakkal , hogy hogyan, tudatosan ki lehet kerülni a gyagyás szörnyet.

Remélem egyről beszélünk, Def utolsója, amit én úgy győztem le 4.-re hogy elsőnél Slick kutyát sétáltatott és direkt haltam meg mert akkor jutott eszembe hogy nem ért vissza és csak 3-4 ütés hiányzott volna neki, utána 2x bulira vettem ettem közbe és 4.-re mikor tényleg nekimentem azonnal halt, vagyis a 4 próbából 3 bohóckodás volt, vagyis elsőre halt meg ha így nézzük.

Mielőtt kamuznék kérdezd Slick-et ő nézte stream-ben
  • Moby
    Gyere be, öld meg. Végignézem a sarokból.
  • SlickAdam
    LOL
    ennyire azert nem vagy jo, vegyel vissza!
  • Moby
    Várni kell :( csak az egyhelyben állásomról van felvétel.
  • darkSectorxxx #3737
    Bárhogy gondolod , bármikor bárhol bármilyen karakterrel, bármilyen kontrollerrel....elsőre megölöm!
    Mert tudatosan nem képes ellenem fellépni. Gyenge, a legkönynebb ellenfél , talán a Starvest is erősebb ettől.
  • Moby
    3x öltem meg odafent.
    Ennek itt csak a neve ugyanaz.
  • SlickAdam
    muti hát!
  • Moby
    Nem. Áll. Meg. Amíg előtte vagyok jön. Mindegy menbyire vagyok távol vagy közel. Az egyetlen, amivel meg tudom állítani, ha mellémegyek, mer lassan fordul. Onnan viszont a feje nem érhető el.
  • SlickAdam
    igen, ezert sikerult neked, mert nyugodt voltal es jol tudtad olvasni a kezdö animacioit KOZELROL, szar kamera poziciobol is. ez nem egyszeru, kockazatos.
  • darkSectorxxx #3732
    Én nyugodt vagyok és semmi kockázatot nem vállalok, hiszen tudom a korlátait, még idegbetegnek sem kell lenni, hiszen semmi hirtelen támadása nincs, előtte mindenről jelez neked hogy mit mikor csinál...csak meg kell mutatotnom.
  • SlickAdam
    SlickAdam #3730

mondom nalam is volt olyan. de ezt fejben kell lerendezni. ha meg is indul feled, tavolsagtartassal le lehet "nyugtatni".
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.24. 18:59:31
  • SlickAdam
    Amygdala-t te baromi kockazatos stilussal gyözted le. ugy nem javaslom senkinek (bar 1-2 probat megerhet, hatha befigyel kis szerencse). ha messze vagy, akkor több idöd van, jobban ralatsz az esemenyekre. Moby is szerintem azert erzi idegbetegebbnek az övet, mert... ö az "idegbeteg". ez minden boss-nal igy van, en is igy ereztem mindig a mozgasok kiismerese elött. egyszerüen nem lehetnek gyorsabbak az animaciok, az mindig fix. pl amikor kifele sepreget, aztan lecsap egyet, annak van egy lecsengese is (olyankor kell beszaladni). utana több-kevesebb gondolkodas es indul a kovetkezö. attol fuggöen, hogy milyen messze vagy es HOL. kozeleben nyilvan a gyorsabb cuccokat tolja. ugral pl (mint nalad is).
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.24. 18:57:36
  • Moby
    Oké, minnyá töltök fel videót...
    Nálad nem megáll, hanem NEM MEGY SEMMIT. Én ahogy átmegyek a ködön menekülnöm kell, mer jön mint a félnyócas expressz, tol át a falon. Olyan, hogy szembe, olyan NINÖCSÖ.
    De majd perceken belül meglátod.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.24. 18:57:23
  • darkSectorxxx #3728
    Amygadala, most ugye viccősz velem.
    Ebrietas-t még megértettem, de az a nyomorék, mutassam meg vagy mi? Simaliba el lehet kerülni....kérdezd Slick-et ő látta, vagy Anti, vagy Myselor.
    Nevetséges, és rajta az sem segít ha kisebb területen van.

Csak egy szavadba kerül
    ....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.24. 18:50:33
  • SlickAdam
    ebihal es watchdog videodon is ugyanugy viselkedtek a boss-ok, mint nalam ill. a videok 99,9%-aban. ketlem, hogy oriasi lenne a kulonbseg. de meg ha meg is all nalam picit gondolkodni, az nem jelent semmit, csak kis szusszanast nekem. amikor jon, akkor jon rendesen. amikor odamennek utni, akkor csapkod rendesen. ja es ez a nyertes video, volt agyfasz probam nekem is. 2-3 oram rament az egeszre. a taktika a lenyeg. elöbb-utobb bejön.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.24. 18:42:31
  • Moby
    Nekem az alapjátêkban volt ilyen szerencsétlen mamlasz.
  • Moby
    Ja segít. Azt meg tudom állapítani, hogy tök jó lenne nekem is egy ilyen verza belőle, amelyik egy helyben áll ha előtte állok. Az enyêm viszont jön rám feszt mint a kurristen.
  • Moby
    Máhogy ..felhívod? Tudod a mobilszámát?
    Amygdala az :D
  • darkSectorxxx #3723
    Ki a probléma? Segítek.
  • Amiga
    ŐŐŐ... miért? :)
  • Moby
    BEHÍVNI??!!
    LOLASDFDDFSAASASSA
  • SlickAdam
    feldobtam gyorsan, hatha latsz benne valami ujat: