9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Most sem vagyok sokkal ügyesebb, azthittem, hogy a tudásommal sokkal gyorsabban fogok haladni. 4 óra alatt ment le cleric+fater+bsb+némi farmolgatás. BSB-vel számomra is döbbenetes módon szoptam, talán ötödikre jött össze, viszont az ötödik remoteplayen ment (LOL). ELső körben bizony nem könnyű a játék.
  • Myselor
    lehet amúgy gépi npcket is beidézni pl alfredet:)
  • Moby
    Az "új" (faszt, hónapok óta ezen van psplus) accountommal.
    Ez az account mizéria egyébként nagyrészt a pstv miatt csúcsosodott ki, ahol ügye nem lehet több profilt használni. A probléma gyökere régi, de ps4-en ez nem jgazán firstworldproblem.
  • SlickAdam
  • n000rbi
    LOL
  • Moby
    A tisztesség úgy kívánja, hogy ha eddig is minden leírtam, most sem lesz másképp: nekiáltam újra csajszival...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.28. 09:55:15
  • TomStorm
    Ilyen korán reggel fél másnaposan,mindenképpen:D
  • TomStorm
    Memory oltárt még mindig nem használhatom??Ismerős azt mondta Hamwick után lehet de semmi
  • SlickAdam
    proba elött segitseget akarsz hivni? :D
  • TomStorm
    Ja megvan közben elsőre lement,nem is volt boss-.-
    Másra számítottam:)
  • Moby
    Minek? A boszik? A legnyomorultabb bossfight az egész játékban.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hagyd a bánatba a megidézett mobokat. A két vége között szaladgálj a pallókon. Hallod a csoszogásukat, ha közel vagy megjelennek, és bumm a fejbe.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.28. 09:31:23
  • TomStorm
    L50-ig tudna valaki jönni Hemwick lámpához?
  • TomStorm
    Nem is issza vialt.Máshogy adja be.
    Ja és sz.tem vial abból a tartályból van ami az introba legelején amit megfestett a vér/valakinek a vére és abból lett széthordva szerte a vidéken úgy került mobokhoz
  • Moby
    Totális idiótabaromság :DDDD
    A mensis-menses résznél már sikítottam a röhöggéstől :D Mensis...az is latin. Hónap, vagyis holdfordulat.
    Menses...az LOLASADSGaDFGFDSAKAJSGASDCJFGCFGSAdsaD

BARMOK
  • n000rbi
    Meredek teória a vér eredetéről a Bloodborne-ban
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    a lejaratnal kell talalkozni, de csakis ejjel. a jelszo: "fekete bajusz".
  • TomStorm
    Dungeon-ba hiába csengetek?Vagy oda szervezetten kell lemenni?Hogy működik ott a coop?
  • Moby
    Összefutsz vele. Az összes tolókocsis az.
  • TomStorm
    Akkora mestermű ez a játék,hogy hihetetlen.Én teljesen ráragadtam és egyre jobb ahogy fejlődök
  • TomStorm
    Még nem találtam meg de közben megvettem Crowfeather szettet ami frenzy és golyók ellen profi.Most abba vagyok és jó
  • Myselor
    sokan találgatták már ,van aki szerint gehrmanra hasonlít de a baba is megerősíti hogy nem ő volt,father gascione-ra is tippeltek leginkább rá hasonlít de elvileg csak egy random karakter.igazán jó lett volna mondjuk később összefutni vele.pontos választ nem találsz erre szerintem :)
  • TDC Geronimo
    Azt mondja meg nekem valaki, hogy ki az isten nyila az, aki az intróban hozzád beszél és feléd hajol. Sehol se kaptam rá választ.
  • TomStorm
    Eszméletlen hogy bánik karakterem Soft Cap Skillen a két pengével:O
  • Tatyla
    Amygdala kábé 30.probára lement már annyira begyakoroltam hogy nyomattam a viscerálokat a fejébe, greater chalice első boss down, de mára ennyi mert kikészültem...
    Két boss választ el a platinától...

• Moby
    Az erdőben találsz pont egy egész jót belőle. Ha alaposan körülnézel.
  • TomStorm
    Meg kell tartsam a ruhákat és gyakrabban kell átöltöznöm.Az erdőbe rendes golyózápor van és pont ebben a ruhában legkisebb a Blood DEF:/
  • Moby
    Az első körben nekem sem jött össze, mert elfelejtettem menni hozzá (vagyis úgy emlékeztem, hogy jártam nála, ami igaz is volt, csak nem azzal a karakterrel...), én is NG+-ban csináltam meg a questeket.
  • Moby
    Nem.
    Melóhyelet találsz másikat. Tudok esetleg valamiben segíteni? Komolyan kérdem.
  • TomStorm
    Aaaa zsír ennek örülök.Köszi az infot!
  • darkSectorxxx #3848
    a melóhelyemnek annyi meg más személyes dolgokban is elvágtak, de kérdem én hogy kiváncsiságképpen már nincs meg a játék?
    Nem gond csak kérdem.
  • darkSectorxxx #3847
    Hali komolyan eladtad a játékodat? be vagyok baszva de télleg kérdem?
    Nem sértésképpen de eladtad?
  • Moby
    Ng+-ban megcsinálod.
  • TomStorm
    Szerencsétlen Ameliára 3-an mentünk rá.Meg se tudott mozdulni szegény:)
  • TDC Geronimo
    Sehol. Vagy gem adja vagy rúna. Azokat nézd meg
  • TomStorm
    Szerintem Buffok lehetnek rajtam na de azt hol írja,hogy mi/milyen?
  • TomStorm
    Most már mindegy.Később visszamegyek és megölöm Eileen késével mert még mindig ott van temetőben az axe-os hunter.
    Csak az emlékére:)
  • n000rbi
    Meggyütt a guide.
    Kb. 520 oldal, képekkel, statokkal, mindennel. Atom.
  • n000rbi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Chathedral ward-ból jövet a tetőről mögé lopózhattál volna és viscerallal a fél hp-ját ledarálod

...de már mindegy :)
  • TomStorm
    Ja ok,köszi