9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#3878 Most sem vagyok sokkal ügyesebb, azthittem, hogy a tudásommal sokkal gyorsabban fogok haladni. 4 óra alatt ment le cleric+fater+bsb+némi farmolgatás. BSB-vel számomra is döbbenetes módon szoptam, talán ötödikre jött össze, viszont az ötödik remoteplayen ment (LOL). ELső körben bizony nem könnyű a játék. -
#3877 lehet amúgy gépi npcket is beidézni pl alfredet:) -
#3876 Az "új" (faszt, hónapok óta ezen van psplus) accountommal.
Ez az account mizéria egyébként nagyrészt a pstv miatt csúcsosodott ki, ahol ügye nem lehet több profilt használni. A probléma gyökere régi, de ps4-en ez nem jgazán firstworldproblem. -
SlickAdam #3875 -
#3874 LOL -
#3873 A tisztesség úgy kívánja, hogy ha eddig is minden leírtam, most sem lesz másképp: nekiáltam újra csajszival...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.28. 09:55:15 -
TomStorm #3872 Ilyen korán reggel fél másnaposan,mindenképpen:D -
TomStorm #3871 Memory oltárt még mindig nem használhatom??Ismerős azt mondta Hamwick után lehet de semmi -
SlickAdam #3870 proba elött segitseget akarsz hivni? :D -
TomStorm #3869 Ja megvan közben elsőre lement,nem is volt boss-.-
Másra számítottam:) -
#3868 Minek? A boszik? A legnyomorultabb bossfight az egész játékban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hagyd a bánatba a megidézett mobokat. A két vége között szaladgálj a pallókon. Hallod a csoszogásukat, ha közel vagy megjelennek, és bumm a fejbe.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.28. 09:31:23 -
TomStorm #3867 L50-ig tudna valaki jönni Hemwick lámpához? -
TomStorm #3866 Nem is issza vialt.Máshogy adja be.
Ja és sz.tem vial abból a tartályból van ami az introba legelején amit megfestett a vér/valakinek a vére és abból lett széthordva szerte a vidéken úgy került mobokhoz -
#3865 Totális idiótabaromság :DDDD
A mensis-menses résznél már sikítottam a röhöggéstől :D Mensis...az is latin. Hónap, vagyis holdfordulat.
Menses...az LOLASADSGaDFGFDSAKAJSGASDCJFGCFGSAdsaD
BARMOK -
#3864 Meredek teória a vér eredetéről a Bloodborne-ban -
#3863 -
SlickAdam #3862 a lejaratnal kell talalkozni, de csakis ejjel. a jelszo: "fekete bajusz". -
TomStorm #3861 Dungeon-ba hiába csengetek?Vagy oda szervezetten kell lemenni?Hogy működik ott a coop? -
#3860 Összefutsz vele. Az összes tolókocsis az. -
TomStorm #3859 Akkora mestermű ez a játék,hogy hihetetlen.Én teljesen ráragadtam és egyre jobb ahogy fejlődök -
TomStorm #3858 Még nem találtam meg de közben megvettem Crowfeather szettet ami frenzy és golyók ellen profi.Most abba vagyok és jó -
#3857 sokan találgatták már ,van aki szerint gehrmanra hasonlít de a baba is megerősíti hogy nem ő volt,father gascione-ra is tippeltek leginkább rá hasonlít de elvileg csak egy random karakter.igazán jó lett volna mondjuk később összefutni vele.pontos választ nem találsz erre szerintem :) -
#3856 Azt mondja meg nekem valaki, hogy ki az isten nyila az, aki az intróban hozzád beszél és feléd hajol. Sehol se kaptam rá választ. -
TomStorm #3855 Eszméletlen hogy bánik karakterem Soft Cap Skillen a két pengével:O -
#3854 Amygdala kábé 30.probára lement már annyira begyakoroltam hogy nyomattam a viscerálokat a fejébe, greater chalice első boss down, de mára ennyi mert kikészültem...
Két boss választ el a platinától...
-
#3853 Az erdőben találsz pont egy egész jót belőle. Ha alaposan körülnézel. -
TomStorm #3852 Meg kell tartsam a ruhákat és gyakrabban kell átöltöznöm.Az erdőbe rendes golyózápor van és pont ebben a ruhában legkisebb a Blood DEF:/ -
#3851 Az első körben nekem sem jött össze, mert elfelejtettem menni hozzá (vagyis úgy emlékeztem, hogy jártam nála, ami igaz is volt, csak nem azzal a karakterrel...), én is NG+-ban csináltam meg a questeket. -
#3850 Nem.
Melóhyelet találsz másikat. Tudok esetleg valamiben segíteni? Komolyan kérdem. -
TomStorm #3849 Aaaa zsír ennek örülök.Köszi az infot! -
#3848 a melóhelyemnek annyi meg más személyes dolgokban is elvágtak, de kérdem én hogy kiváncsiságképpen már nincs meg a játék?
Nem gond csak kérdem. -
#3847 Hali komolyan eladtad a játékodat? be vagyok baszva de télleg kérdem?
Nem sértésképpen de eladtad? -
#3846 Ng+-ban megcsinálod. -
TomStorm #3845 Szerencsétlen Ameliára 3-an mentünk rá.Meg se tudott mozdulni szegény:) -
#3844 Sehol. Vagy gem adja vagy rúna. Azokat nézd meg -
TomStorm #3843 Szerintem Buffok lehetnek rajtam na de azt hol írja,hogy mi/milyen? -
TomStorm #3842 Most már mindegy.Később visszamegyek és megölöm Eileen késével mert még mindig ott van temetőben az axe-os hunter.
Csak az emlékére:) -
#3841 Meggyütt a guide.
Kb. 520 oldal, képekkel, statokkal, mindennel. Atom. -
#3840 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chathedral ward-ból jövet a tetőről mögé lopózhattál volna és viscerallal a fél hp-ját ledarálod
...de már mindegy :) -
TomStorm #3839 Ja ok,köszi