9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#3958 Kétlem. Patch ide, patch oda, a coop nálam továbbra sem működik. -
#3957 Elvittem NG+++ végigjátszásnál ameliaig. Hát a nagy sebzésem miatt a hpja nem olyan sok az ellenfeleknek viszont akkorát ütnek, mint a disznó :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.30. 00:40:58 -
#3956 Thx ha lesz kis kedvem majd átsegítelek Amy-n. :) -
#3955 A sokkal nehezebbet visszaszívom. Inkább csak nem lehet parasztmódszerekkel kicsinálni a bossokat. Ami nehezebb persze, de sokkal tanulhatóbbak is lettek a bossok. -
#3954 Most voltam darkbeast paarlnál. SOHA nem láttam olyan, hogy elektromossággal lőtt. Ötödikre ment csak le úgy, hogy egy vialom maradt. SOKKAL nehezebb lett így a játék, és egyúttal sokkal-sokkal jobb és kiegyensúlyozottabb is.
Azt kívánom bárcsak sose láttam volna a patch előtti állapotot :( Early adopter mindig szív.MINDIG :( -
#3953 Újrakezdtem, új profillal, új karakterrel. Dobtam mindent (azt elvittem a defiled végéig, amygdalánál feladtam).
/amúgy üdv újra itt :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.29. 23:17:31 -
#3952 Jaja patch óta királyság. micolashnál meg is haltam mert meglepett, hogy tud az ide-oda rohangáláson kívül mást is :D -
#3951 Üdv. Immel ámmal olvastam hogy nem hagytál fel a cuccal, ennek örülök.
Mióta nem voltam meddig mentél? Dungeonok? Illetve itt alapjátékban mi lett a Boss-al? mert nem figyeltem nagyon mostanában csak hallom ezt a peccset. -
SlickAdam #3950 pedig a defiled az komoly szint, nehezebb, mint a fenti vilag. ugyhogy nem ertem hogy lehet ugyanolyan a patch utani standard Amy. -
#3949 Mondom: vége a random boss behaviornek. Szépen minden boss végignyomja a fázisait. Amelia úgy szopatott, hgy agyfaszt kaptam.
HA ilyen lett volna alapjátékban amygdalám anno, már el lenne adva a játék, hetekkel ezelőtt el lett volna adva. Most azért nem szartam be tőle, mert már láttam ilyennek defiledben (az is patch után vót ugye). Nade kb ugyanilyen setup mellett ott vagy 30x futottam neki tök eredménytelenül, ittmeg... -
#3948 Ez olyan, hogy patch előtt én sose láttam a 3 muskétásnál (kígyó fejüek) azt, hogy középen kijön egy nagy kígyó. Pedig 3x öltem meg már őket.
Most meg nézem a videókat és azt látom, hogy oda idéznek egy nagy kígyót. -
#3947 Na ezt most kurvára nem értem. Tényleg nem.
Kezdjük onnan, hogy a patch előtt a bossaim nagyrésze olyan volt, mint egy bénabarom. Patch után alapjátékban, első körben, amígdala pont olyan gecibaszó, mint defiledben volt.
26-os vita, ami PONTOSAN megfelel a defilednek, másodkra úgy volt meg simán, hogy talán 7 vialt küldtem be.
Ez hogy? Mi változik? A boss nem. Most nem. Patch óta nem (szinte azt is mondhatnám, hogy vége a random boss behaviornek). Énsem, ennyit biztos nem.
Akkor? -
#3946 -
SlickAdam #3945 meg nem mehet a panasz. kulfoldre kuldesnel altaban 30 napot irnak elö. utana kell olvasni. -
#3944 Az leaz, köszi! -
#3943 Normál postai küldemény, nem csekkolható, talán 9 fontért lehetett volna követhetőt kérni. Pár nap csúszás még nem gond szerintem (nekem inkább hamarabb jött, mint ahogy egyébként szokott innen).
Ha hétfőn se lesz nálad, akkor mehet a panasz. -
#3942 :(Hogyan/mvel jön? Csekkolható a kézbesítés? -
#3941 Én is, ami nem jó hír. -
#3940 21-én rendeltem. -
#3939 Pár nappal később rendelted, ha jól emlékszem, szóval még ráérsz ezzel. Arra viszont készülj fel, hogy a sarkoknál sérülni fog, hála a normál bubis borítéknak :( -
#3938 Még mindig nem jött meg a könyvem. Kezdjek már aggódni? -
#3937 Nekem ebrietas volt ilyen. Aztán tök meglepő módon, egyszer csak lement. Mondjuk olyan 150 próbálkozás lehetett benne. Meg biztos defiled amygdala is ment volna, csak kedvem sem volt már hozzá. Ott jól jött volna a segítség. Én nem akartam feltétlen mindent egyedül csinálni, az más kérdés, hogy nálam ez a tetves coop valamiért nem működik. -
ppista #3936 A BSB-n kívül eddig mindegyik főnököt egyedül nyírtam ki, és úgy gondoltam, már csak dacból is, de ezt is magam intézem el. Ez nem fog menni, de most úgy gondolom, hogy ezt a benga faszt csak akkor tudnánk legyőzni, ha behívnám a száztagú cigányzenekart, és egy konyhakéssel egyszerre döfnénk bele. Talán annyi idő lenne rá. -
#3935 Van egy -15% zavvi kódom, azzal ennyire jön ki. Szerintem behúzom, aztán egyszer sort kerítek rá, köszi. -
SlickAdam #3934 en fritzland-ban 14800-ert vettem (legolcsobb ar itt), szal sztem meg. -
#3933 13500-at megér egy bontatlan DaS2 ? Adam? -
#3932 coopban? Nem próbáltad?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.29. 12:15:54 -
ppista #3931 Valószínűleg nekem nem lesz meg. Igaz, csak a CD-s királynő legyőzése kellene hozzá, de az előtte levő boss, a "fejnélküli behemót állat" sajnos telenyomta magát From-bug droggal, és egyelőre megoldhatatlan akadályt jelent számomra. Néztem pár video-t, hátha én csinálok rosszul valamit, de nem. Ugyanazt csinálja mint a BSB nálam. 8-10-es kombókat üt felém, rámugrik, rohan egyfolytában felém, egy másodpercre sem áll meg. Vért izzadva egyszer sikerült levinnem félig az életét, de azóta még ezt a luxust sem engedi meg nekem. Ez van.
Kb. a harmincadik esélytelen meccs után úgy határoztam, hogy ott rohadjon meg a platina ahol van. Túl sok időt feccöltem már ebbe a BB-be, bőven itt az ideje megválnom tőle. -
#3930 -
#3929 Már meló ötre jöttem -
#3928 Aláírásomban.
5-kor még, vagy már? :) -
#3927 Majd privátban leirod az új psn neved? -
TomStorm #3926 Nekem tetszik a vérhold.Szép szines lett minden:)
De biztos egy idő utàn hiányozni fog a régi -
#3925 Ezért is szeretem jobban a vérhold előtti részt, főleg amelia halála utánit :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.28. 23:35:18 -
#3924 Hihetetlen megvilágítást ad a telihold a pályáknak. Tőlem lehetne ilyen végig.
-
TomStorm #3923 Az szép.Én még nem várom ezt a pillanatot de tervbe van.Ráérek -
#3922 hizzngr3
pvps chalice kód. Itt nyomják a legtöbben -
#3921 ruhák szinte csak kozmetikai cuccok itt. Van 1-2 ami különösen nagy védelmet ad 1-1 dologra, de ennyi. Öltözz abba, ami tetszik kinézetre.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.28. 23:10:20 -
TomStorm #3920 Na jó,semmi értelme ezeknek a méreg és egyéb elleni ruháknak,rongyoknak.
Graveyard set,church set semmit nem ér.
Mostmár azért lehetne valami normális ruha így lvl60-on.Oké van crowfeather az még rendben van. -
#3919 Aki a lecture buildingben beszél hozzád ajtón keresztül arról kiderült, hogy kicsoda meg mi a szerepe?