9646
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
 • n000rbi
  #9646
  Így-így!
 • Amiga
  #9644
  A játék a megjelenésekor volt mérföldkő, ne a DS3-hoz hasonlítsd, ami ugye utána jelent meg, hanem az elődeihez.
  "Lore" oldalról a Bloodborne tönkrever mindent, a megnyitható shortcutok (a pályatervezés minősége), az egységes játékvilág, a feltárható titkok mennyisége, a játék átalakulásai, H. P. Lovecraft legtisztábban megfogalmazott öröksége, a harc mechanikája, a főellenfelek mind-mind soha nem látott szintet képviseltek, amikor kijött. Nem véletlen, hogy azóta a műfajt már nem csak a soulslike, de a soulsborne jelzővel is illetik.

  Szerintem amúgy a DS3 nem jobb, csak más, illetve végképp nem "átgondoltabb". Olyan pillanatok vannak a BB-ban, mint amikor megtalálod az igaz hunter workshopot, vagy ellátogatsz a Cainhurst kastélyba, amik a játék simán elvéthető, kihagyható, opcionális részei. 820 órám fekszik benne és őrület, mi minden van, amit még mindig csak most látok először, vagy más megvilágításban, mint eddig.

  Na ennyit a hype-ról.
 • caps lock
  #9644
  Félve álltam neki mert mindenhonnan azt hallottam hogy ez egy nehéz játék, sőt, a legnehezebb From Software, ehhez képest úgy mentem át rajta mint forró kés a vajon. Szóval nem értem mire fel mondják nehéznek.. De amúgy a kultikus státuszát sem értem, tök jó a viktoriánus setting, de SOK és nem elég változatosak a helyszínek, meg nagyon sötét. A Dark Souls 3 szerintem mérföldekkel jobb, szebb, átgondoltabb játék. Zenei oldalról is gyengébb, nyomába sem ér a DS3-nak, annak a soundtrackjét mai napig hallgatom. Akkor miért ez az érthetetlen hype..?
 • Amiga
  #9643
  Elhatároztam, hogy újra nekivágok. Mindig visszahív valami... pedig nagyon magányos érzés ezzel játszani. Ma kicsit újraolvastam a régi kommentjeinket... nem véletlenül élt meg tízezer hozzászólást.
 • Kandurex
  #9642
  Szerintem meg nehezebb, legalábbis a DaS bármelyik részénél. Persze ez szubjektív.
 • McFrost
  #9641
  Ma megint szombat van és végeztem vele. Könnyebb, mint a DS, nekem legalábbis annak tűnt.
 • McFrost
  #9640
  Hali!
  Szombaton kezdtem a játékot, és Old Yahrnamban bóklászom. Gondolom jön a boss, mert egy marha nagy oszlopos csarnok előtt be tudom idézni Alfrédot, akivel a Katedrális oldalánál találkoztam. Az Ő segítsége egyszeri? Ha most nem hívom, akkor később igen? Bármelyik bossnál? Vagy ez az Ő küldetése?
 • Tinman #9639
  NG+ is lepergett.

  Menet közben már mindent elmondtam a játékról amit gondolok. Számomra ez nem volt addiktív. Bevallom kizárólag azért adtam most neki esélyt, mert kb. 1 hónapig nem volt VGA kártyám, ergo úgy gondoltam, hogy ha most nem sikerül a BB-al megbarátkoznom akkor soha. És igazam is lett, meg nem is. Nem barátkoztam meg vele, viszont szerintem k. jó BB játékos lettem.

  NG+-ban az összes must have boss-t elsőre (egyetlen kivétellel*!) nyírtam ki és valahogy megint az utamba került a Cleric, ha már ott voltam azt is elsőre lecsaptam. Az NG+-os Gharman érezhetően nehezebb volt, de nem tudott lenyomni, viszont KETTŐ vialom maradt a menet végére! Na mondom most jön a true ending a Moon Presence, nekem reszeltek. Jött a videó azzal az undormány lénnyel én meg ott állok 2 viallal, silver bulletem nulla. Aztán támadott, a háta mögé kerültem és seperc alatt 75%-ra levertem, ekkor volt egy kis staggerje, gyorsan elnyomtam a fegyómra egy fire papert és támadtam folyamatosan! De lélegezni se volt ideje, mert amikor elfogyott a staminám, egy picit megint a háta felé igyekeztem, de annyi stamina regent engedtem, hogy az R2-es pörgős támadásomból kapjon. Ledartáltam. Elsőre. NG+-on. 2 viallal.

  *A kivétel: Micolash. Ne röhögj! Mivel sima NG-ben én úgy tudtam kinyírni, hogy nem futott be abba a kis zárt szobába, ahová te fentről érkezhetsz, hanem a futkosás közben levertem, mert pont velem szembe akart futni, így nem ismertem még a taktikát ellene phase 2-nél, amikor is arcane szarokat nyomat elég gyakran, melyekből ha csak 1-2-t bekapsz instant death! Szóval, nem hazudok, legalább 12x kalapált el :-D

  A 10.-nél csak rájöttem, hogy nagyon könnyű boss ő, csak teljesen felesleges evadelgetnem nála, viszont nem alkalmazhatom az erős csapásaim, mert azok túl lassúak hozzá. A 11. próba volt, de elbaktam. A 12.-re meg úgy vertem le, hogy azt se tudta mondani, hogy Yharman.

  Még csak annyit, hogy már többször írtam, hogy ez a játék elég sok hibát hurcol magával évek óta, amit a kretén From nem javított és már soha nem is fog. Számomra nem volt addiktív és voltak olyan napjaim vele, amikor untam, de úgy voltam vele, hogy a Soulsok után, Nioh után kvázi kötelességem ismerni teljesen a játékot és letolni. Eleinte csak ez volt a célom, hogy összes boss harc ami csak lehetséges és nem maxolom. Aztán amikor lepergett a DLC, meg az alapjáték 1. endingje, akkor láttam, hogy rettenetesen kevésen múlt csak, hogy önmagától nem maxoltam én ezt ki. Ez nyilván felhúzott és kb. 5-6 óra alatt végigszáguldottam az NG+-on, melynek az alábbi kép lett az eredménye.

  Amit jelenleg érzek, az a megkönnyebbülés. Örülök, hogy vége és soha többé nem szeretnék vele játszani. Nem tartom rossz játéknak, mert az nem ilyen! De soha nem éreztem azt, mint a Nioh esetében, vagy a Soulsok esetében, hogy tolni akarom. Nekem ez inkább volt egy kisebb meló, mint szórakozás, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak vele néha jó harcaim. Voltak! De az ilyen Defiled Chalice + Amygdala beteg faszságokkal menjen a jó k. anyjába a From! Meg a kamerakezelésével is, mert az ezerszer irritálóbbá vált nekem a végére, mint bármilyen fika, amit a játékra pöccintettem! A lock miatt is rengetegszer szidtam őket.

  Részemről 8/10-et ér a játék, ami egy jó játék jelzője, hiszen számos egyedi dolgot tartalmazott és rendkívül konzisztens volt a világ amit a játék köré felépítettek. Érdekes utazás volt ez, de pénzért lennék csak hajlandó újra tolni... pedig most már annyira kiismertem minden rezdülését, hogy nótaszóval készíthetnék róla végigjátszást, de sok értelme nem lenne, aki akarta már rég letolta.

 • Tinman #9638
  Esküszöm így történt (elindítottam a felvételt, de szerintem túl sokszor nyomtam meg a gombot és nem vette fel):

  Emlékeztem rá, hogy sokat nyomnak tűz alap szarokat. Felvettem a jobb tűzellenállással bíró rucit, de semmi rúnát nem piszkáltam. Nekem szinte mindig a +10% & 15% stamina és a 4% dmg csökkentés volt benne.

  Bementem. Már amikor legelsőre lecsaptam őket sima NG-ben is rögtön láttam, hogy a nagy sírkő középen az kb. instant cheat. Hát most mit tagadjam, használtam. Nagyon sokat mozogtam és mindig úgy intéztem, hogy a sírkő köztem és a tüzes lövöldözős buzi között legyen. Őt hagytam a végére most is, és sima NG-ben is. A másik kettőt többnyire R2-es csapásokkal kínoztam. Sajnos eléggé úgy jött össze, hogy levertem az összes életerejét bőven 40% alá, de még mind a 3 élt. Végül a kardos genyót kaptam el először, utána már jóval könnyebb volt a másik, majd a végén a pirogmage már említésre méltó se volt.

  Elsőre meglett, nem volt túl vészes. Sokkal komolyabb harcok voltak a Chalice dungeonokban.
 • Ulthanito
  #9637
  Miért nem? Ennek ellenére sírsz-könyörögsz a második részért 3 éve.
 • Myselor
  #9636
  a shadowsra kíváncsi leszek mit mondasz kb 3x nehezebbek mint ng-ben a többi fika ugyanúgy
 • Tinman #9635
  Ó baz!

  És tényleg csak az az 1 achi marad ki, mivel nem láttam a jövőbe és nem tudtam, hogy 3 cord kéne. Final boss rémesen könnyű volt. Nem vagyok nagy visceral használó, de itt iszonyatosan nyalta befelé, ledaráltam elsőre, gond nélkül.

  Át is mentem NG+-ba, Cleric, Gascoine, Amelia le is mentek. Jó lenne csak a lényegre szorítkozva menni, gondolom most Forbidden Woods meg Shadows jön nem?
 • Tinman #9634
  Oks, köszi a tippet!

  Amúgy cicákok vagytok minden'!

  Amikor a vial farmról volt szó, csak annyit kellett volna mondanotok, hogy húz be bármelyik mélyebb dungeonba, vágj le 5(!) full alap ellenfelet ami az utadba kerül és annyi vialod lesz az árából, hogy bexarsz.
 • Seth
  #9633
  Majd ne felejts el biztonsági mentést csinálni a vége előtt, hogy az összes endinget meg tudd csinálni :)
  Három van, most kettőt letudhatsz, a true ending meg akkor ng+
 • Tinman #9632
  Ahogy végül a Pthumerian Queen is rettentő hamar... vicc vót' ez nagyon final dungeon bossnak, nem?

  Ellőtte bezzeg a Bloodletting Beast (Phase 2 ->kukacfejű), az halálra szívatott (pedig amíg korábban volt feje, ledaráltam), míg olyan kiba. ideges nem lettem már, hogy bementem és mint a hülye semmi mást nem csináltam, csak elmebeteg módon nyomkodtam a támadást, le se szartam mi történik, azt se láttam hol van. Evade, heal, fegyver buff? Faxomat! Csak ütöttem, mindent amit értem. Meghalt. A jó k. anyád! Ennek ez volt a trükkje.... fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

  NG+ kéne akkor jöjjön gondolom a True Ending miatt... faxom -.-
 • Tinman #9631
  Tévedni emberi dolog. Ebritas itt is egy senki. Szinte önmagát ölte meg.
 • Tinman #9630
  "A BB is k. jó játék lehetne" - írtam.

  Nem véletlenül. Van benne content dögivel, van benne jó pár élvezetes harc és pár remek helyszín is. Amiket megmérgeznek olyan dolgok, amiket 1 patch-ben lehetett volna javítani. Igénytelen szarházik.
 • Myselor
  #9629
  észre se veszed de mégis megvan még a from játékainak varázsa és ugyanúgy elkap és nem ereszt mint régen. hiába a sok fika és nyafogás tolod tovább és full mindent megcsinálsz benne mert érdekel és valamiért csak folytatod ha picit se élveznéd nem folytatnád nem kényszerít rá senki.:)
  Utoljára szerkesztette: Myselor, 2019.08.25. 19:54:56
 • Tinman #9628
  Hát én mondhatni rég letoltam, hiszen a DLC-k is leperegtek már az alapjátéknál meg a final event van csak hátra, de csak 2 db. szarom van, a true endinghez 3 kell. Ezért gondoltam, hogy felfedezem még amit nem láttam és takarítom a fixed dungeonokat. Volt benne jó is, nem mondom, de zömmel csak önismétlés újra és újra :-(

  Nekem a DaS 1 az örök. Hangulatban is baromira bejött. Örömmel nézek belőle bármikor, bárkitől WT-t, mert élvezetes.

  A BB is k. jó játék lehetne, de A4-es oldalnyi hiba van benne + butítások.

  Köpj le bátran érte, de Sekiro előtt a The Surge-el szeretném majd tolni, de előbb a BB-ban a true endinget is megoldom, mert iszonyat cseszi a csőröm -.-

  Itt a 2080 Super fullos kártya a PC-ben én meg ezzel a néha 15 frémmel diavetítő őrülettel tolom. Agyrém.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.08.25. 18:42:26
 • Kandurex
  #9627
  Bár a BB a leghangulatosabb from játék, de egyben az egyetlen amit nem toltam ki...

  Sekirozzá! Az fasza.
 • Tinman #9626
  Defiled Chalice lement.

  Már az első bossnál is volt pár WTF, amikor 1-hit-killt tolt. (Firemage.) A második egy tüzes kutya volt, az se volt magától értetődő, nagyon könnyen leverte egy ütésre azt a kis HP-t, amit ez a nyomorult chalice idéz elő.

  Na de Amygdala ilyen extrém csökkent HP-val? Baze... nem tudom mi a faxt képzeltek, de ez nagyon beteg volt. Ráadásul még farmolnom is kellett bő 3 órán át Chunk-ot, mert a fizikai sebzésre épülő buildem alig sebezte. Kibaxott hosszú életerőcsíkja volt, mire levertem úgy, hogy bele se dögöljek (mainly 1 hit kill nála is), az életemet eluntam. Rettenet. Fogalmam sincs a From ezeket minek teszi bele, amikor ismét a saját arcuk pofánköpése forog fent. Mi értelme van a karid fejleszteni, ha csak úgy leveszik a HP-d a semmibe, mondván ez egy olyan dungeon. Nem is volt a többi ellenféllel gond, de Amygdala lófax HP-vel, miközben neki végtelen hosszú és alig sebzed. WTF? Mi a fax bajuk van ezeknek? Totál az időhúzásról szól ez semmi másról!

  Na végül lement, de semmi szórakozás nem volt benne, csak munka.

  Most Isz első chalice utolsó boss-a van hátra, Ebrietas. Gondolom rajta is tekertek durván, "vicces" lesz. (Eddig az összes fixed dungeot kitakarítottam, "jó" uncsi volt :-/)
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.08.25. 18:02:49
 • Tinman #9625
  Fél órája röhögök :-DDD

  Tényleg dugig tolta a From ezt is technikai hibákkal... az hagyj ám, hogy a dungeonokba egy csomószor megesik, hogy xy mob átesik pár csapástól (de nem hal meg) a falon/mennyezeten/alapzaton, de bazmeg, ez a Loran Darkbeast (asszem Depth 5) ez tökéletesen és vegytisztán megmutatja, hogy mennyire balfaszok programozták.

  1. Ha lockolod, abba köszönet nem lesz a kamera miatt! A legalja, putri, 3DFX időszakot idéző, minden belelóg mindenbe látványokat kapod folyamatosan a pofádba és persze 44534534x ütsz mellé.

  2. Ha nem lockolod akkor a boss az egyik sarkot fogja baszatni, te meg a másikat. Közötök nem lesz egymáshoz, mert mivel ugrál és gyors mozgású ezért Kos-hoz (Phase 2) hasonlóan itt is egészen elképesztő balfaszságokat látsz...

  3. Az a vicc, hogy ez egy faék boss. Nem nehéz. A nehézsége viszont azonnal fellő a Holdig, a kamera miatt... u.e. volt Kos-nál is és akkor ott jóval könnyebb volt a helyzet, hiszen kisebb ellenfél volt.

  4. Kitalálta a kretén From, hogy nem kell pajzs (van amúgy kettő is, de szarok), evadelj. Ez egy NIOH-ban tökéletesen működik is! Meg lehet nézni a csatornámon, rengetegszer lassítottam bele 1-1 mozdulatsorba és megcsodálni, hogy mennyire iszonyatosan frankón működik ott az evade! Pedig ott van block is!!! Milliószor esett meg ott, hogy a mp tört része alatt észleltem, hogy mi történik és reagáltam azonnal és azonnal reagált a karim!

  A BB ilyet nem tud! Olyan félelmetes késés van a te IRL mozdulataid (gombnyomás + reakcióidő) és a karid mozgása között, hogy az leírhatatlan! Ennél a bossnál szembesültem ezzel leginkább: Tényleg nem túlzok, amikor 10 db. gomblenyomást eszközlök az evade gombon és bazmeg, ez még ott tart, hogy 2 mp-e elindítottam egy támadást! OMG! Clunky as fuck! De úgy clunky, hogy nincs súlya a rád aggatott tárgyaknak! Mert ezek a hülyék ezt is kivették ebből a nyomorult játékból! De miért????? Helyette mindenki egyformán clunky LOL!

  Ez a játék egy igazi technófos! A DeS, DaS se volt éppen a toppon, de ott nem egy dolog benne volt és jól volt benne, amit ebből egyszerűen kivettek!

  - blood vial nem töltődik fel a lámpáknál -> grind
  - evade-re kiélezett harcrendszer miközben a karid clunky és ezen se gyűrűvel, se könnyebb armorral nem tudsz semmit segíteni
  - clipping gondok
  - fos kamera
  - fos lock (nagyon rövid távon leveszi)
  - a nagyobb ellenfeleknél teljesen elmebaj szintű kamerakezelés
  - soha nincs benne olyan, hogy x helyről y-ra mennél 1 töltéssel, mert előbb mindig a nyomorult Hunter's Dream-be kell menned, mindezt úgy, hogy stock HDD-vel bődületesen szarok a load time-ok
  - kikapcsolhatatlan CA
  - frame pacing és LOW FRAME gondok! Igen, az első pár órában jó a frame, de később van nem egy hely ahol ránézésre 20 alá befigyel!

  Ez egy kiba. jó játék lehetett volna, ha nem ilyen igénytelen türhő parasztok programozzák. De a legszörnyűbb az egészben nem ez! Hanem az, hogy a játékosok ez ellen NEM szólaltak fel! Benyelték, nem érdekli őket, hogy nem is kellene olyan sok és tök jó játékot kaptak volna... nem... benyelték. És ha szóba hozod te vagy a hülye.
 • Tinman #9624
  Rengeteg chalice dungeont kipucoltam. Valahol már a Abhorrent Beast után vagyok (Lower Loran Chalice - Depth 5).

  Nem lenne ez rossz, ha nem kéne milliószor újra és újra u.a. a helyszíneket nyomni... most az, hogy 2 pókot nyomsz elém útközben vagy 12-öt, meg 2 farkast, nekem aztán k. mindegy, attól még u.a. az egész.

  A bossok viszont jópofák, igazi felfrissülés 1-1 boss harc a dungeonok mélyén.

  Aztán lassan így, hogy a Great Isz Chalices dungeonok jöttek kellett megtudnom, hogy erősen szorgalmi házit csinálok, mert kevesebb dungeon kipucolással is lehetett volna eljutni a Queen-ig.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.08.20. 19:16:38
 • Tinman #9623
  Chalice dungeonok... sigh... uncsik. Az első még elment. A második so-so. De most már unom, végigrágni magam azért, hogy utána boss harcoljak. Nioh-ban ezt frankón megoldották az Abyssben ilyen fölös körök nélkül is. Cirka 1 percen belül boss harcoltál.

  A Queen érdekel a végén, meg a közben levő egyedi bossok. Eddig volt pár amikkel nem találkoztam még, érdekesek voltak.

  Tényleg! A Queen-hez az összes FIXED dungeont le kell gyaknom? Most Hintertomb végén a Bloodstarved beast-et kalapáltam el éppen.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.08.20. 14:03:59
 • Tinman #9622
  Enyhe kényszert érzek arra, hogy ami kimaradt azt felfedezzem/legyőzzem... a platina kevésbé feszít, az mindig csak munka. Most amúgy a Chalice dungeonokban csapatom. Annyira szerettem volna, ha nem újra és újra és újra u.a. adják el nekem, de csalódás. A helyszínek folyamatosan ismétlődnek, meg persze a mobok, sőt a boss harcok is, 1-2 kivételtől eltekintve. Asszem valahol a 4. körül lehetek, az előbb má' megen' Rom-ot kellett legyakni.

  Szerintem összességében ez egy baromi jó DLC. Más játékokban ez a teljes játék, ami itt a DLC. Voltak benne jó ötletek és jó helyszínek, de még jó boss harcok is... de nyilván a végére kellett egy sokpróbás szokásos fárasztás. Ami persze még mindig árnyéka sem volt a DaS 2 Scholar DLC végén levő Lud & Zallen-nek.

  Jut eszembe a DaS 3 DLC-kre még rá sem néztem. Kár, hogy semmi ingerem nincs arra az alapjátékra...1x lement, el is felejtettem.
 • Myselor
  #9621
  kivéve a shadowok :D legalábbis nekem azok voltak nehezek csak ng+ban a többi rohanós
 • Seth
  #9620
  Ha ennyire gond nélkül lement a DLC, akkor az alapjáték NG+ pite lesz. Végigsöpörsz rajta
 • Tinman #9619
  - Orphan of Kos - Elhullt. Annyira látszik a From szándékosság benne. DLC Boss. Final boss. Legyen már cheater... de ez úgy cheater, hogy azt sem tudja merre üt. Rengetegszer(!) úsztam meg tőle úgy csapást, hogy teljesen fingtalanul próbáltam elkerülni amit tol, aztán gyakrabban bejött, mint amikor nem. Nem jó boss és nem jó boss harc. Laurence SOKKAL átgondoltabb volt.

  Tiszta vicc, hogy összefarmoltam 200 db. vialt, majd bementem és kb. az 5. próbára levertem. Lol.

  Az meg extrém vicc, hogy 100% lett a Bloodborne DLC... egyetlen fegyót kellett hozzá megvennem a messengerektől és ennyi. Az alapjátékom meg áll kb. 63%-on ^^

  Most fogalmam sincs mit csináljak... az alapjáték final boss harca előtt vagyok, de csak 2 Cordom van. Millió dolgot megcsináltam magamtól, saját kútfőből, pár lépés kéne csak 1-2 trofihoz. Kicsit van is hozzá kedvem, meg nincs is. Nem tudom.

  NG+ nagyon nehéz? Lehet, hogy a kimaradt dolgokat ott lenne érdemes folytatni? Vagy kezdjek egy új karit, ha trofizni akarok?
 • Tinman #9618
  - Laurence is lement. Ami durván meglepett engem is, hogy cirka KETTŐ hét gaming kihagyás után odamentem és 20 percen belül felmostam vele a padlót. Biztos megtanultam közben játszani

  Neeem, valójában az van, hogy egész jókat aludtam az elmúlt napokban és a melós terhek se nyomasztanak. Így nem viccelek, de olyan érzés volt látni a boss-t mozgni, mintha be lenne lassulva! Minden apró rezdülését észrevettem és bőven időben reagáltam rá. Így kipihenve ez egy abszolút könnyű boss volt, de fáradtan egy elmebaj.

  - Orphan of Kos - Itt tartok most és lehet, hogy fáradok vagy nemtom, de bementem, levertem kb. 45% alá, majd a kamerakezelés felcsinált újra és újra. Az első fázisa említésre se méltóan könnyű. A 2.-ban meg szó szerint azt se tudom, hogy néha mi történik a képernyőn. A From megint szembeköpte a saját szabályait ezzel a bossal, mert ennek végtelen staminája van, simán képes folyamatosan lökni a támadásait, ami nyilván nonszensz. Legalább oldották volna meg úgy, hogy hátraugrik egy nagyot, mint a nagyon is jól átgondolt Laurence, amikor kifogy a stamina.... de neeeem, ez csak össze-vissza ugrál mint egy mérgezett egér, aztán előbb-utóbb csak beleszaladok a hülyeségeibe. Tehát nem az a bajom, hogy nem látom a rést, hogy mikor lehet egyet bevinni neki, hanem a fél pályákon átugráló és közben deadly szarokat osztó fárasztásaitól alszom elfelé.

  Hát nekem ez így a végére munka lett. Folyamatosan azt érzem, hogy ezt és ezt és ezt is javítanám és mennyivel jobb lenne a játék. Nekem rémesen LVL1, LVL2 feelingem van miközben tolom és egyáltalán nem érzem addiktívnak.

  Minap néztem DaS 1 WT-t csak úgy... fúúú az még mindig mennyire hangulatos + a lvl design is baromira rendben van. Itt meg? Okés. De nekem ez kevés, miközben a harcot se élvezem eléggé :-/

  Kos lemegy utána már csak az alapgame final boss van hátra, aztán szerintem el is köszönök én ettől... nem ér ez ennyit, miközben tudom, hogy a true endinget 2 db. Cord-dal nem láthatom. Csodás -.-
 • Tinman #9617
  Az összes Soulsban ott az Estus. Leülsz a tűzhöz feltöltődik. Jogosan. Mi a pöcsnek kéne a usert farmolásba taszítani? A játékidő olcsó, putri kitolásának legalja módja. Mert ahelyett, hogy Laurence-t baszatnám agyatlan műveleteket hajtok végre újra és újra, mint egy WoW-os junkie.
 • Tinman #9616
  Jogos, de farmoltam rá 70 körül, az talán 4-5 próbára elég.

  Jó farmoló hely amúgy a Nightmare's Church. Ott kilépve, van egy ilyen Cthulhu arcu mob háttal, majd lassan jön még egy, az is háttal. Az első QS töltényt dob, meg rakat lelket, a második 6 vialt. Ha ezek megvannak, hátra arc ott van egy nyakvágós banya, meg egy vaskapu, banya egy csapás, és a vaskaput MINDIG döngeti egy véres, nyúzott emberi lény és MINDIG ha levágod 5 vial. Ez így 11 vial kb. 1.5 perc alatt + a lelkekből még pár.

  De: Minden alkalommal Hunter Dream oda, vissza, mert a kretén Fromnak nem volt agya a lámpához resetet tenni, hadd töltögessen stock HDD-ről órákat a PS4. (Nekem már SSD van, így elviselhetőbb.)
 • Seth
  #9615
  Én farmoltam rá lóvét , ha jól emlékszem lecture hall vagy valami ilyesmi neve volt. 10-15 "tanuló" van ott mindig, nagyon könnyűek, és az értük kapott echoe-ért 20 körüli vial-t lehet venni.15 perc alatt megvan 100 vagy több ? Ez egy "nemprobléma"
  Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.08.05. 16:39:06
 • ppista
  #9614
  Primitív de hatásos módszer. Farmolj, vagy vegyél vial-t, majd töltsd fel a mentésedet pendrive-ra, vagy a PS szerverre. Ha kifogynál megint a boss-nál, tölts le. Ha a From így oldotta meg, akkor nem kell szégyenkezni emiatt a módszer miatt. Én majdnem mindíg így csinálok. A faszom sem akar kínlódni az állandó farmolással.
 • Myselor
  #9613
  lesz még egy fincsi boss a legjobb ezután :D amúgy laurence nekem is nehezen ment kissé nagyon geci
 • Tinman #9612
  Lol... kifogytam a blood vial-ből Laurence-nél. Fogalmam sincs miért vagyok ekkora n00b nála... mindenki előtte nagyon könnyen, vagy könnyen ment. Ez meg szinte one hitel, ha hibázok.

  Olyan 50%-ig leverem, de már 70%-tól, változik a pattern agresszív, gyakran nem tudom kitalálni, hogy melyik támadása is jön. Fire ellenállásom elég jó és mégis szorulok.

  Ez most nekem egy fal, tiszta szégyen :-D

  - Ja és most mehetek blood vialt farmolni, mert ezek a kretének a Fromnál azt gondolták, hogy ez a játékélményt növeli, ahelyett, hogy minden próbánál az "estus" szépen feltöltődne és nem kéne még ezzel is baszakodni.

  - Ráadásul az egész nyomorult játékban nincs olyan item, hogy egyik helyről a másikra a Hunters Dream NÉLKÜL eljuthassak!

  - Bonus, hogy ha farmolok vialt, mit kell tenném? Nem elég leülnöm a "tábortűz" elé, mint egy értelmes játékban, hogy resetelődjön a pálya, hanem újra vissza kell mennem a Hunters Dream-be, majd onnan vissza.

  Kretén. Fasz. From. Rohadj. Meg.
 • Tinman #9611
  - Maria - 2. próbára feküdt. Na őt sokkal nehezebbnek gondoltam a bevezető anim alapján... dupla fegyó, human ellenfél. De hiába teleportálgat, lassú szar.

  - Laurence - Első boss, akinél 10-12 próba elment és még nem éreztem rá. Olyan feléig leverem, de a 2. fázisban annyira agresszív, hogy hiába evadelek, rendkívül gyakran akkor is sebez. Próbáltam a lábainál maradni, de seperc alatt swipeol, a háta mögött nem rossz, de a fos kamera megőrjít, 10-ből 8x azt se tudom hol vagyok. Szóval ott kéne lennem, de egyelőre nem megy. Majd még próbálkozom...
 • Tinman #9610
  - Living Failure - Vesszek meg, ha értem ezeket a bossokat... hámivótezmámegen'. Ezek szinte magukat ölték halomra :-(
 • Tinman #9609
  Első DLC bossom: Ludwig.

  Nem csalódtam. Ez már abszolút méltó volt egy From címhez. Szokásos menet volt... első blikkre 50% alá vertem és egy tök n00b támadásába döglöttem bele. Konkrétan beleálltam... fúúú -.-

  Utána szarul ment, legalább 7-8x vert bele a betonba. Aztán ráéreztem 40%, köv. menet már 30%, köv. menetben alig használtam vialt és levertem.

  Jóvót'! Tetszett, egész felemelte az adrenalinom!
 • Moby
  #9608
  Dejó, hogy feljött a téma megint!
  Azthiszem beleállok megint mostanában. Már hiányzik. :)
 • Tinman #9607
  Nem is az, hogy sokat várok, csak most emiatt toljam le újra az alapjátékot? Fúúú de idegesítő baromság... abszolút látszik, hogy az időhúzásra mentek rá.