29
A megérdemelt folytatás talán?
  • Ironman2
    #29
    Megjelent a játék!!

    Steam oldala
  • Piko888
    #28
    Nekem tetszik, hozza a régi Rollercoaster hangulatát.
    Tesztelem folyamatosan és remélem hamarosan kilép az early accessből a játék.
  • Ironman2
    #27
    Megjött az update1,és belekerült a Typhoon Ride nevü alkalmatosság:



    Grafikát is felturbózták kicsit az eredetihez képest:

  • Ironman2
    #26
    Steamen ez van.Ott azért kegyetlenül értékelnek a játékosok.Aki bekerül oda,az számítson erre,nagy marketingértéke van neki.Magazinok értékelésére leszek majd kiváncsi.
  • TokraFan
    #25
    Szegények, ezt így biztos nem várták, gondolom volt nagy pánik a cégnél. Nehéz lesz fordítani innen, de nem lehetetlen. X rebirth hasonló startja után is többen gondoltuk, hogy ebbe belerokkannak, mégis megvannak még.
  • Ironman2
    #24
    Én még nem töröltem le
  • nyirog
    #23
    Early Acces devblog 2, jövőhéten már jön is patch és pár új dolog :) kezdek optimista lenni.
  • Ironman2
    #22
    Még jó hogy megvan nekem a harmadik rész platinumban
  • Ironman2
    #21
    Jó nagy bukta lett ahogy olvasom a hozzászólásokat steamen.Még a legnagyobb rajongók is húzzák le sorban a játékot

    Dear developer,

    thank you. I mean, I really want to thank you. I bought this game in November, at this time, you told us it would be released on the 10th of decembre. It wasn't. Okey, I thougt, no problem, they need time and I wanted to give you more time. I thougt, when the game finaly will be released, it will a be a FINISHED game. BECAUSE I PAYED FOR A FINISHED GAME! 45€!!! Yeah I know Early Acces CAN be great, BUT NOT FOR A FULL-PRIZED GAME, WHICH WAS SUPPOSED TO BE FINISHED!!! So okey nevermind. I know Early Acces games, which are very good indeed, they are nealry completed, just with a little performance problemes and allready with a lot of content. Fortunately your game does not have this! Haha! So until now I just threw meaningless phrases around me, like the frame rate in this game is throwing up (pun hahah) all the time, so I will just tell you, what I don't like. But one more thing, ALL these things are in case tiny little things, RCT3 does not have this problemes, so why do you start including them now?! Why can't I build entirely straight ways, after I build an attraction? Why is everything so freaking big, it looks ridiculous. Why is everything so big, but the park space so small, I can't even build one big rollercoaster. Why there is so little content? Why is the performance just so bad, even on the lowest settings? Why can't I build a rollercoaster through a rock and in the ground? Why is so much missing? And so much more!

    So the biggest question, why can't you just wait until you finished the game?! I would have wait, even a long time, but nooooooooo, you just gave me a half-ready game, which doesn't perform well for, wait for it, wait for it, the legendary full-prize of 45€. Nice, well done. FORTUNATELY I did not bought the game on steam so I can't even give it back. So yeah basiacilly I will just wait now until the game will work better and if you can't fix it, planet coaster will come and hopefully they will make it better. BUT you can still fix this all, work on the performance, just reboot RCT3 and make the a few well needed changes and PLEASE keep the things that worked. Man I am just ♥♥♥♥♥♥ becaused you ♥♥♥♥ed up so hard, I am not even regretting that I bought the game, I am just sad and disappointed. So fix this and I will come back later and maybe and HOPEFULLY I can delete this review.

    Sincerly

    A sad fan

  • Ironman2
    #20
    Egy nap alatt le is ment többnyire negatívra az értékelés.Ekkora nyomás mellett már kénytelenek levinni az árat.Ja amúgy a grafika tényleg a régi Theme Park szintjén van
  • TokraFan
    #19
    Nem ingyenes a Unity! Illetve csak addig az, amíg nem keresel vele pénzt, de ha a játék kiadásra kerül, akkor sávosan vannak elég húzós licence díjai. Ami persze természetes, a kutya se dolgozik ingyen.
  • TokraFan
    #18
    Szimuláció és összetettség terén a Theme Park Studionál nem nagyon van jobb szvsz. Kár, hogy nem nagyon ismert, így aztán az is kérdéses, befejezik-e egyáltalán...
  • TokraFan
    #17
    De jó, hogy nem vettem meg ezt a hulladékot! A Steamen áll a bál, ilyen tré értékelést utoljára az X Rebirth-nél láttam. Már a megjelenés napján "Mostly Negative" 34% pozitív mellett. Ennyit erről.
    Akkor marad a Planet Coaster a Frontiertől, azok legalább már bizonyítottak az RCT3-mal.
    Csak sajnos Brabennek is elment már az esze, jelenleg a játék $75 a Frontier store-ban, ami kicsit Elite:Dangerous utóérzés. Ott kértek 100+ dollárt az Alfa build-ért.
  • Ironman2
    #16
    Most nézem,ráadásul az ingyenes Unity engine-t használták.
  • nyirog
    #15
    ezt mondtam, kezdetben huszonvalahány euróról indult
  • Ironman2
    #14
    Pofátlanul drága mit ne mondjak,és még csodálkoznak hogy letöltik,45 euroért biztos nem veszem meg.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.03.30. 21:29:08
  • nyirog
    #13
    Érdekes, na majd este kiderül :
    "So super important for tomorrow - for those of you with high end machines that want the beautiful shadows and other improvements you have seen in the screenshots you must DISABLE Realtime Optimizations in the Graphics Settings. During the stream this was enabled by mistake. If its enabled it will reduce the quality of a lot of things since its designed to ensure high quality FPS - apparently it works too well."

    Egyedül azt nem értem, hogy miért egy idegesítően beszélő, túlfűtött fazont raktak be streamernek, miért nem a játék vezető producerét, dizájnerét, aki sokkal jobban képben van mindennel és vélhetően kommunikációban is jobban jártas, mint az ilyen semmiből elővett emberkék. o.O Azért az ilyen eseményeknek komoly marketing hatása is van, sőt lényegében ennek kéne reklámnak lennie, a szar szervezés pedig sok mindenre rányomhatja a bélyegét.
    Utoljára szerkesztette: nyirog, 2016.03.30. 17:25:30
  • nyirog
    #12
    azért ezt nem mondanám, nem véletlenül rakták a Cobra engine-t a PC alá, Elite-ben már bizonyított küllem és Fizika terén is, egyszerűen még nincsenek kész a hullámvasutakkal teljesen, nyárra ígérik, de egy demo verziót azért beleraktak az early bird edition-be amit cheat kóddal lehet előhívni: nagyjából ezen a félkész állapoton az RCT 3 szintjét hozza, annyi különbséggel, hogy a prgram még enged irreálisan szűk kanyarokat építeni, de ugyanazok a mechanikák (fék, gyorsítás, stb) már megtalálhatóak benne, bár fékből azt hiszem csak egy fajta van, nem pedig 3 mint az RCTW-ben. Amit viszont nem láttam az early bird edition-ben a planecoasternél (de remélem belerakják, mert jó ötlet) és itt van az a Sphere of Influence a játékszereknél, sokkal vonzóbbá teheted őket ha feldobod a környékét mindenféle aprósággal :). Számomra jó ötlet és asszem utoljára az RCT 2 -ben volt valami hasonló, meg ad egy kis plusz értelmet a táj és az épületek alakítgatására.
  • Ironman2
    #11
    Ha úgy nézzük,akkor ez szimuláció terén marad meg,a másik meg inkább az árkád kedvelőinek lesz öröm.Amolyan Theme Park feldolgozás
  • Ironman2
    #10
    Még 8 óra a feloldásig!!!
  • nyirog
    #9
    Hát végig nézve a streamet, nem lesz ez rossz játék annyira mint hittem. Potenciál van benne, meg remek ötletei is vannak, fejlszetőkön múlik hogy mennyire sikerül elmélyíteni őket (meg persze Atari-n, h mennyit enged); de egy dolog biztos: a grafika nagyon szar....... élettelen, fakó, nem jó és ez már sajnos nem fog javulni (különben Cities skylines esetében is ugyanez a helyzet és a bajom, kezdem azt hinni, h ez a Unity motor sajátossága o.O, pedig azt hittem, hogy ezek teljesen függetlenek a motortól, ezt a fejlesztők állítgatják). Az is biztos, hogy 46 euro-t nem ér meg, de 30 - 20-at simán, ami az eredeti ára lett volna egy éve. Sajnálom, hogy nem kaptak még egy plusz évet, hogy kimaxolják az ötleteiket, érződik rajta, hogy kéne még idő - viszont így legalább láthatunk is valamit a játékból, mert nem igazán voltak bőkezűek videókkal és képekkel kapcsolatban, talán a rajongók észrevételeit is megfontolják majd ha már Early Acces mellett döntöttek; Steam Workshop viszont életmentő lesz ennek a játéknak, jól döntöttek, hogy megadták ennek a lehetőségét a rajongóknak. Azért örülök, hogy még se lesz annyira gané, mint amitől tartottam :).
  • nyirog
    #8
    pontosabban este kilenctől van live stream :) (GMT 8 pm)
  • nyirog
    #7
    Azok akik ezt látva csalódottak és hozzám hasonlóan elejétől a végig ismerik a sorozatot ne keseredjenek el, már megjelent a Planet Coaster early bird edition -je, karácsony előtt jelenik meg a teljes verzió, tapasztalatból mondhatom, hogy már ebben a kiszerelésében köröket ver erre az RCT meggyalázásra. Planet Coastert kiadja és fejlszeti a Frontier (RCT 3, RCT 2 kiegészítői, Thrillville) grafikáról és fizikáról pedig annyit, hogy az Elite: dangerous alatt bizonyított Cobra engine ketyeg a játékban (még csak atomerőmű sem kell hozzá). Akit érdekel az bővebben ebben a topikban tájékozódhat a Planet Coaster játékról. :)
  • nyirog
    #6
    Holnapi megjelenésről bővebben

    Live stream ma este nyolctól

    És hogy senkinek se legyen tévképzete mit várhat ettől a játéktól amit dobozosan dobnak ki a boltok polcaira Steame Early Acces játékként, full teljes áron, azoknak itt egy kis videó a novemberi bétáról (akik előrendelték kipróbálhatták):
  • nyirog
    #5
    fórumot végig olvasva nagyon bénán, szarul kezelik a helyzetet az fejlesztők részéről.
  • nyirog
    #4
    forrás
  • nyirog
    #3
    "Upcoming Blog Post / News - Where is Production Blog #5?
    Dear RCTW Fans,

    As mentioned earlier I am working on a blog post to talk about the trailer we released that was filmed using a pre-alpha version of the game and address your questions about it and the game. Unfortunately, the team has been beyond busy working on the game and although I wanted to get the post out this week, I haven’t been able to get to it…! That said, we will address your comments about the pre-alpha trailer, recent progress with the game, the engine, and the art in the game ASAP. We want to open the doors of communication to the project as quickly as possible but also want to make sure what we say is what we can stand behind.

    Thanks and Best Regards,
    Mattlab
    Executive Producer - Atari
    Team RollerCoaster Tycoon World"
  • mudvayne
    #2
    Így jobb lesz
  • nyirog
    #1
    http://www.rollercoastertycoon.com/games/rollercoaster-tycoon-world/